Ο Άγγελος έχασε κόσμο και λόγω των μπάζων που έχει. Πάντως ήταν ο πρώτος που ζήτησε 120Σε άλλα μαγαζιά πάντως δεν υπάρχει καμία μα καμία απολύτως extra χρέωση για το μεσαίο πρόγραμμα χωρίς (προσωπικά τουλάχιστον τρία γνωρίζω). Είναι καθαρά θέμα της κοπέλλας σε εκείνα τα μαγαζιά το αν θέλει να κάνει ανευ.
Την πολιτική αυτή της παραπάνω τιμής στο μεσαίο πρόγραμμα ανευ, εφάρμοσε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο πρώτος ο Άγγελος στην Δραγούμη και μετά λύπης μου βλέπω ότι το ίδιο ακολουθούνε τα ResortI & ResortII. Ωστόσο με την επιλογή του αυτή, ο Άγγελος έχασε πολύ πελατεία αφού οι πελάτες προτιμάνε τα μαγαζιά που οι τιμές ισχύουν ανεξαιρέτως το ίδιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
μαλιστα ... ισχυει ...
και δεν λετε τιποτα τοσο καιρο ...
αυξανονται οι τιμες και δεν κανουμε τιποτα ...
και οχι μονο αυτο , υπαρχει η πρακτικη να μαθαινεις μετα την εξτρα χρεωση ... ή κανω λαθος ?
λοιπον κυριοι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .
μας αξιζουν οι αθλιοι χωροι , τα μπαζα , οι ξεπετες και οι παραλογες τιμες .
και δεν λετε τιποτα τοσο καιρο ...
αυξανονται οι τιμες και δεν κανουμε τιποτα ...
και οχι μονο αυτο , υπαρχει η πρακτικη να μαθαινεις μετα την εξτρα χρεωση ... ή κανω λαθος ?
λοιπον κυριοι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .
μας αξιζουν οι αθλιοι χωροι , τα μπαζα , οι ξεπετες και οι παραλογες τιμες .
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχετε απολυτο δικιο.ισχυει η φημη οτι η κα εβιτα σερβιρει κιολας?
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τα πραγματα δεν πανε καλα, χειροτερευουν ΚΟΝΤΡΑ στην (υποτιθεμενη κατ' εμε) οικονομικη κριση..... χειροτερο "προιον" κοστιζει ακριβοτερα πλεον????? Και το πληρωνουμε κιολας??? Ε οχι δα, να λειπει.....
Απ' οσο γνωριζω παλιοτερα σερβιρε, τωρα δεν ξερω, δεν εχω ιδια αποψη, απλα αυτο ηξερα για παλιοτερα.... ;)
Απ' οσο γνωριζω παλιοτερα σερβιρε, τωρα δεν ξερω, δεν εχω ιδια αποψη, απλα αυτο ηξερα για παλιοτερα.... ;)
σερβιρει λιγους και ... εκλεκτους .
τωρα γιατι καποιος που σερβιρεται απο την εβιτα θεωρειται εκλεκτος ειναι περα απο την κατανοηση μου ...
Τα πραγματα δεν πανε καλα, χειροτερευουν ΚΟΝΤΡΑ στην (υποτιθεμενη κατ' εμε) οικονομικη κριση..... χειροτερο "προιον" κοστιζει ακριβοτερα πλεον????? Και το πληρωνουμε κιολας??? Ε οχι δα, να λειπει.....
αν και δεν το παραδεχονται οι δουλειες ειναι πεσμενες . και στα μασαζ και στα cg ...
απο κει και περα οσο ο πελατης δεν εξασκει την δυναμη που εχει τοτε θα λαμβανει κακες υπηρεσιες και θα πληρωνει υψηλες τιμες ...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Εχει στην Καλλιδοπούλου πρόγραμμα άνευ;
Βρε τι μπορεί να μάθει κανείς εδώ μέσα..
Πάντως σε κανένα μασατζίδικο δεν μου ζήτησαν εξτρά χρήματα για άνευ.. Όπως έγραψε και ο φίλος Stofos, είναι στη διακριτική ευχέρεια της κοπέλας να στο προσφέρει και στη διακριτική ευχέρεια τη δικιά σου αν το δεχτείς..
Πάντως σε κανένα μασατζίδικο δεν μου ζήτησαν εξτρά χρήματα για άνευ.. Όπως έγραψε και ο φίλος Stofos, είναι στη διακριτική ευχέρεια της κοπέλας να στο προσφέρει και στη διακριτική ευχέρεια τη δικιά σου αν το δεχτείς..
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εχει στην Καλλιδοπούλου πρόγραμμα άνευ;
Ετσι ακριβως, αλλα μαλλον καποιοι βρηκαν την ευκαιρια να εφευρουν "καινουρια υπηρεσια" στο βωμο του ΕΞΤΡΑ κερδους, λες και λιγα ειναι αυτα που αφηνουμε......
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τι να πω ρε παλληκάρια..
Βρίσκουν και τα κάνουν..
Επειδή ασχολούνται με το κάτω κεφάλι μας, ξέρουν πολύ καλά πως σκέφτεται και πως θα του τα πάρουν..
Γιατί αυτό τους τα ακουμπάει..
Άν ήταν στην δικαιοδωσία του πάνω κεφαλιού, δεν θα τους τα δινε ποτέ..
Βρίσκουν και τα κάνουν..
Επειδή ασχολούνται με το κάτω κεφάλι μας, ξέρουν πολύ καλά πως σκέφτεται και πως θα του τα πάρουν..
ειδες τι μαθαινεις βραδιατικα ...
και υπαρχουν κιαλλα : κατι τζακουζια , κατι να βγαλει την μπλουζα , να ερθει στο ντουζ ...
πρωτη φορα τ'ακους ?
το καθε μαγαζι μπορει να χρεωνει οτι θελει . ειναι ομως υποχρεωμενο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να ενημερωνει τον πελατη .
και αν αυτος θελει πλερωνει .
συνηθως δεν γινεται ετσι ...
Βρίσκουν και τα κάνουν..
συμφωνω ...
διαφωνω καθετα . ειναι μαλακια του πανω κεφαλιου .
και αιτιολογω . μονο στα μασατζιδικα λαμβανουμε κακες υπηρεσιες σε υψηλες τιμες ?
μηπως αυτο δεν συμβανει και στους περισσοτερους τομεις της ζωης μας ?
την φετα πχ που την πληρωνουμε παραπανω απο την γερμανια , ποιος φταιει ?
φταιει η που μας .
οσο δεν εχουμε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ θα μας σερβιρουν και θα λεμε και ευχαριστω ...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ειδες τι μαθαινεις βραδιατικα ...
και υπαρχουν κιαλλα : κατι τζακουζια , κατι να βγαλει την μπλουζα , να ερθει στο ντουζ ...
πρωτη φορα τ'ακους ?
το καθε μαγαζι μπορει να χρεωνει οτι θελει . ειναι ομως υποχρεωμενο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να ενημερωνει τον πελατη .
+10000
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
συμφωνω ...
διαφωνω καθετα . ειναι μαλακια του πανω κεφαλιου .
και αιτιολογω . μονο στα μασατζιδικα λαμβανουμε κακες υπηρεσιες σε υψηλες τιμες ?
μηπως αυτο δεν συμβανει και στους περισσοτερους τομεις της ζωης μας ?
την φετα πχ που την πληρωνουμε παραπανω απο την γερμανια , ποιος φταιει ?
φταιει η που μας .
οσο δεν εχουμε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ θα μας σερβιρουν και θα λεμε και ευχαριστω ...
Πριν, το +10000 πηγαινε στο "ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ".....
Εχεις απολυτο δικιο Ric, αλλα ανοιγεις μεγαλη κουβεντα..... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ......
Εχεις απολυτο δικιο Ric ...
ντε τελω ντικιο , αμυνα τελω !
... αλλα ανοιγεις μεγαλη κουβεντα..... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ......
και ειναι και αργα ...
λοιπον καλη μας νυχτα , ονειρα γλυκα και πονηρα !
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σας, αγαπητοί συναγωνιστές και συνπάσχοντες στην καταπίεση των μασατζούδων..
Συμφωνώ μαζί σου φίλε Ric, μα επειδή δεν θέλω να το γενικεύσω και να ανοίξω συζήτηση όσον αφορά την νοοτροπία μας ως καταναλωτές, αναφέρομαι για το συγκεκριμένο θέμα των μασατζίδικων και γενικότερα του πληρωμένου έρωτα..
Στην πόλη μας, η κατάσταση είναι απαράδεχτη όχι μόνο στην παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν τα μασατζίδικα, λλά και τα μπουρδέλα και τα γραφεία με τα c.g..
Και εμείς συνεχίζουμε να τους τα ακουμπάμε αδρά..
Πόσες φορές συζητήσαμε τα χρήματα που τους δίνουμε να τα κάνουμε ταξίδια σε σεξοπροορισμούς να δούμε τον κόσμο αλλιώς και συμφωνήσαμε και κάναμε και σχέδια..
Μα όταν δίνει εντολή το κάτω κεφάλι, πάνε και τα σχέδια και τα παράπονα που έχουμε από τις υπηρεσίες τους και όλα..
Με αυτή την έννοια λέω πως ξέρουν πολύ καλά τα κορίτσια μας πως λειτουργεί το κάτω κεφάλι και πως πάνω στην τρέλλα του τα δίνει όλα.. Γι αυτό πάνω στην κρίσιμη στιγμή σου λένε, τόσα θέλω για να κάνω χωρίς, τόσα για τζακούζι, τόσα για να βγάλω την μπλούζα κλπ..
Πάντως εμένα εξτρά ακόμα σε μασαζερί δεν μου ζητήθηκαν..
Αλλά και εγώ δεν ζητάω εξτρά.. Το πάω λάου-λάου και τελικά τους το κάνω το τεστ Παπανικολάου..
Συμφωνώ μαζί σου φίλε Ric, μα επειδή δεν θέλω να το γενικεύσω και να ανοίξω συζήτηση όσον αφορά την νοοτροπία μας ως καταναλωτές, αναφέρομαι για το συγκεκριμένο θέμα των μασατζίδικων και γενικότερα του πληρωμένου έρωτα..
Στην πόλη μας, η κατάσταση είναι απαράδεχτη όχι μόνο στην παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν τα μασατζίδικα, λλά και τα μπουρδέλα και τα γραφεία με τα c.g..
Και εμείς συνεχίζουμε να τους τα ακουμπάμε αδρά..
Πόσες φορές συζητήσαμε τα χρήματα που τους δίνουμε να τα κάνουμε ταξίδια σε σεξοπροορισμούς να δούμε τον κόσμο αλλιώς και συμφωνήσαμε και κάναμε και σχέδια..
Μα όταν δίνει εντολή το κάτω κεφάλι, πάνε και τα σχέδια και τα παράπονα που έχουμε από τις υπηρεσίες τους και όλα..
Με αυτή την έννοια λέω πως ξέρουν πολύ καλά τα κορίτσια μας πως λειτουργεί το κάτω κεφάλι και πως πάνω στην τρέλλα του τα δίνει όλα.. Γι αυτό πάνω στην κρίσιμη στιγμή σου λένε, τόσα θέλω για να κάνω χωρίς, τόσα για τζακούζι, τόσα για να βγάλω την μπλούζα κλπ..
Πάντως εμένα εξτρά ακόμα σε μασαζερί δεν μου ζητήθηκαν..
Αλλά και εγώ δεν ζητάω εξτρά.. Το πάω λάου-λάου και τελικά τους το κάνω το τεστ Παπανικολάου..
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το πάω λάου-λάου και τελικά τους το κάνω το τεστ Παπανικολάου..
Εγραψε ο ποιητης!!! Καλημερα!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
καλημερα κ απο μενατο καθε μαγαζι μπορει να χρεωνει οτι θελει . ειναι ομως υποχρεωμενο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να ενημερωνει τον πελατη .
εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω απο προσωπικη εμπειρια
τη πρωτη φορα που εγινε στη καλλιδοπουλου "ανευ" οταν πηγα να πληρωσω μου λεει
η κοπελα, πως το ανευ παει +20 αλλα επειδη δε το ηξερες δωσε 100 τωρα
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά