You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.997
- Πόντοι
- 2.356
τι να δοκιμασει αν κανει καλο καφε?πηρα τηλ. καμαρα και μου ειπαν για μια καινουργια, 20χρονη.βικυ νομιζω τη λενε.τι δοκιμασε κανεις?
κατι παραπανω δε κανουν εκει
ηταν μια που εκανε καλαμακι αλλα ηταν μεγαλη
Λοιπόν συνάδελφοι, ιδού η αποκάλυψη - ας είναι καλά το scauting -
Η ζουμπουρλού, παιχνιδιάρα, πονηρό θηλυκό Χρύσα που'ταν πριν στην Καμάρα, βρίσκεται πλέον στο Avis (Β.Όλγας, αρ.147, αγγελία στον Αγγελιοφόρο, σταθερό 8..-756 και έχει και δύο κινητά επίσης). Τώρα αντιλαμβάνομαι και γώ γιατί τόσοι fan της ;). Το αξίζει και για μένα, η κοπέλλα το'χει το πακέτο και κάνει και πολύ καλό μασάζ.
Ο χώρος μέτριος προς καλός, τα υπόλοιπα κορίτσια άστα να πάνε , όλα τα λεφτά είναι η Χρύσα. Ζητείστε να δείτε όλες τις κοπέλλες στην αναμονή αν τυχόν συμπέσει να είναι με πελάτη όταν πάτε, ώστε να πετύχετε και αυτήν για να μην σας πασσάρουν καμία άλλη.
Προσοχή όμως: o φραπές της σερβίρεται στα 60€ - προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ξέρω αν γενικά παίζει ανεξαιρέτως σε όλους φραπέ ή μόνο σε παλιούς πελάτες του μαγαζιού ή και δικούς της, το ίδιο ομοίως δεν ξέρω και για τα υπόλοιπα κορίτσια -.
Και κάτι ψιλοάσχετο αλλά σημαντικό για αυτούς που ενδιαφέρονται για καλό θέαμα από όλες τις πλευρές: Ηρακλής-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλλεϋ (ματσάρα και κουκλάρες όλα τα κορίτσια) στις 6 τελικά την Παρασκευή στο Κατσάνειο.
Η ζουμπουρλού, παιχνιδιάρα, πονηρό θηλυκό Χρύσα που'ταν πριν στην Καμάρα, βρίσκεται πλέον στο Avis (Β.Όλγας, αρ.147, αγγελία στον Αγγελιοφόρο, σταθερό 8..-756 και έχει και δύο κινητά επίσης). Τώρα αντιλαμβάνομαι και γώ γιατί τόσοι fan της ;). Το αξίζει και για μένα, η κοπέλλα το'χει το πακέτο και κάνει και πολύ καλό μασάζ.
Ο χώρος μέτριος προς καλός, τα υπόλοιπα κορίτσια άστα να πάνε , όλα τα λεφτά είναι η Χρύσα. Ζητείστε να δείτε όλες τις κοπέλλες στην αναμονή αν τυχόν συμπέσει να είναι με πελάτη όταν πάτε, ώστε να πετύχετε και αυτήν για να μην σας πασσάρουν καμία άλλη.
Προσοχή όμως: o φραπές της σερβίρεται στα 60€ - προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ξέρω αν γενικά παίζει ανεξαιρέτως σε όλους φραπέ ή μόνο σε παλιούς πελάτες του μαγαζιού ή και δικούς της, το ίδιο ομοίως δεν ξέρω και για τα υπόλοιπα κορίτσια -.
Και κάτι ψιλοάσχετο αλλά σημαντικό για αυτούς που ενδιαφέρονται για καλό θέαμα από όλες τις πλευρές: Ηρακλής-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλλεϋ (ματσάρα και κουκλάρες όλα τα κορίτσια) στις 6 τελικά την Παρασκευή στο Κατσάνειο.
κατα βουλγαρη μερια εχει παει κανεις?
αλαξανε τα μπαζα η δε βαριεσε
από καλό συνάδελφο που πήγε σχετικά πρόσφατα - έχει δεν έχει μήνα - δυστυχώς τα ίδια χάλια αγαπητέ. Aν άλλος συνάδελφος έχει πιο φρέσκια ενημέρωση ας φωτίσει και το forum μας.
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα σε ολους
στην εβιτα υπαρχει καμια καινουρια αφιξη???
στην εβιτα υπαρχει καμια καινουρια αφιξη???
κατα βουλγαρη μερια εχει παει κανεις?
αλαξανε τα μπαζα η δε βαριεσε
Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Προσωπικά τις τελευταίες φορές που πήγα μέσα στο περασμένο εξάμηνο περίπου είδα όχι και μπάζα (για να μαστε δίκαιοι) αλλά γενικά μέτρια πράγματα.
Απ όσες είχα δει συγκράτησα (αν δουλεύουν ακόμη) την milf Κατερίνα που είναι μέτρια αλλά πολύ ευχάριστη στο δωμάτιο και στις υπηρεσίες της, και ένα ρουμανάκι νομίζω, Μαρία πρέπει να λεγόταν, που είχε πολύ ωραίο κορμί αλλά σου βγαζε έναν επαγγελματισμό και μια ψυχρότητα.
Βέβαια έχει περάσει κάποιος καιρός απ την τελευταία φορά που πήγα (Μάρτιος πρέπει να ήτανε) οπότε είναι πολύ πιθανόν να έχει ανανεωθεί το προσωπικό. Αν έχει κάποιος πιο πρόσφατη ενημέρωση θα ήμουν κι εγώ περίεργος να μάθω
Ενημέρωση από Καλλιδοπούλου.
Έλσα που δουλεύει και στο μαγαζί στο Βαρδάρη. Πιτσιρίκα, μικροκαμωμένη, αλητόφατσα με ανύπαρκτο βυζάκι αλλά καλή συμετοχή. Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο. Μαρίνα αδύνατη, μελαχροινή πιτσιρίκα χωρίς να έχω άποψη για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο. Η γνωστή ψηλή νταρντανοΜαρία όπως επίσης και η παλιά Ντίνα για τους λάτρεις των πιο "ώριμων" κυριών, με ελαφρώς χαλαρωμένο σώμα αλλά φιλότιμες υπηρεσίες. Ενίοτε εμφανίζεται και η Ειρήνη που δουλεύει και στο Βαρδάρη. Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.
Αυτά και καλημέρα σας και καλό Σ/Κ
Έλσα που δουλεύει και στο μαγαζί στο Βαρδάρη. Πιτσιρίκα, μικροκαμωμένη, αλητόφατσα με ανύπαρκτο βυζάκι αλλά καλή συμετοχή. Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο. Μαρίνα αδύνατη, μελαχροινή πιτσιρίκα χωρίς να έχω άποψη για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο. Η γνωστή ψηλή νταρντανοΜαρία όπως επίσης και η παλιά Ντίνα για τους λάτρεις των πιο "ώριμων" κυριών, με ελαφρώς χαλαρωμένο σώμα αλλά φιλότιμες υπηρεσίες. Ενίοτε εμφανίζεται και η Ειρήνη που δουλεύει και στο Βαρδάρη. Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.
massage for ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενημέρωση από Καλλιδοπούλου.
Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.
200€!!! για διπλό με ότι εμπεριέχει τέλος πάντων αυτό, ήμαρτον προς την ιδιοκτήτρια επιτέλους. Έχουν χάσει την μπάλλα με τις τιμές φαίνεται κάποια μασατζίδικα.
Άντε γειά, άντε γειά αδίστακτες ευρωρουφήχτρες!!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Λοιπόν συνάδελφοι, ιδού η αποκάλυψη - ας είναι καλά το scauting -
Άιντε Ηρακλάρα... Και η Κροάτισα που έχουμε όλα τα ευρώ...
Στην ενημέρωση τώρα... Φίλε τα σπας! Ωραίο scouting, άρα μάλλον ήρθε ο καιρός ο κυρ-Ηλίας να τα μαζεύει... :-)
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
"Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο." οταν λες "μαζεμενη" , τι ακριβως εννοεις ? φραπε ? καλαμακι ? μπροζολιτσα ? εχει ή οχι ?Ενημέρωση από Καλλιδοπούλου.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.997
- Πόντοι
- 2.356
απ' ολα εχει"Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο." οταν λες "μαζεμενη" , τι ακριβως εννοεις ? φραπε ? καλαμακι ? μπροζολιτσα ? εχει ή οχι ?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 25.165
Σημερα πηρα και εγω την ελενη. Χαζουλα μου φανηκε αλλα βγαζει προστυχα πραματα. ειναι για καλα κολπα. αλλα εγω μαλλον θα κοψω απο το αθλημα γιατι μαλλον δν με τραβανε τα μασατζιδικα.
Σημερα πηρα και εγω την ελενη. Χαζουλα μου φανηκε αλλα βγαζει προστυχα πραματα. ειναι για καλα κολπα. αλλα εγω μαλλον θα κοψω απο το αθλημα γιατι μαλλον δν με τραβανε τα μασατζιδικα.
εχουν μονο προλογο συναγωνιστη
για αυτο!
ασε που για να γαμησεις θελει πολλα ευρα πριν!