Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
το ξερω,αρα ρωταω μπας και βρω περοσσοτερες πληροφοριες απο καποιον αλλο συναγωνιστη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ψηφηστε ολοι στα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
πηρα τηλ. καμαρα και μου ειπαν για μια καινουργια, 20χρονη.βικυ νομιζω τη λενε.τι δοκιμασε κανεις?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
πηρα τηλ. καμαρα και μου ειπαν για μια καινουργια, 20χρονη.βικυ νομιζω τη λενε.τι δοκιμασε κανεις?
τι να δοκιμασει αν κανει καλο καφε?
κατι παραπανω δε κανουν εκει
ηταν μια που εκανε καλαμακι αλλα ηταν μεγαλη

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
απο εμφανιση και μασαζ τι λεει?πηγε κανεις?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν συνάδελφοι, ιδού η αποκάλυψη - ας είναι καλά το scauting -

Η ζουμπουρλού, παιχνιδιάρα, πονηρό θηλυκό Χρύσα που'ταν πριν στην Καμάρα, βρίσκεται πλέον στο Avis (Β.Όλγας, αρ.147, αγγελία στον Αγγελιοφόρο, σταθερό 8..-756 και έχει και δύο κινητά επίσης). Τώρα αντιλαμβάνομαι και γώ γιατί τόσοι fan της  ;). Το αξίζει και για μένα, η κοπέλλα το'χει το πακέτο και κάνει και πολύ καλό μασάζ.

Ο χώρος μέτριος προς καλός, τα υπόλοιπα κορίτσια άστα να πάνε  :blahblah1: , όλα τα λεφτά είναι η Χρύσα. Ζητείστε να δείτε όλες τις κοπέλλες στην αναμονή αν τυχόν συμπέσει να είναι με πελάτη όταν πάτε, ώστε να πετύχετε και αυτήν για να μην σας πασσάρουν καμία άλλη.

Προσοχή όμως: o φραπές της σερβίρεται στα 60€ - προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ξέρω αν γενικά παίζει ανεξαιρέτως σε όλους φραπέ ή μόνο σε παλιούς πελάτες του μαγαζιού ή και δικούς της, το ίδιο ομοίως δεν ξέρω και για τα υπόλοιπα κορίτσια -.

Και κάτι ψιλοάσχετο αλλά σημαντικό για αυτούς που ενδιαφέρονται για καλό θέαμα από όλες τις πλευρές: Ηρακλής-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλλεϋ (ματσάρα και κουκλάρες όλα τα κορίτσια) στις 6 τελικά την Παρασκευή στο Κατσάνειο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
κατα βουλγαρη μερια εχει παει κανεις?

αλαξανε τα μπαζα η δε βαριεσε

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1

από καλό συνάδελφο που πήγε σχετικά πρόσφατα  - έχει δεν έχει μήνα - δυστυχώς τα ίδια χάλια αγαπητέ. Aν άλλος συνάδελφος έχει πιο φρέσκια ενημέρωση ας φωτίσει και το forum μας.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους
στην εβιτα υπαρχει καμια καινουρια αφιξη???

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Προσωπικά τις τελευταίες φορές που πήγα μέσα στο περασμένο εξάμηνο περίπου είδα όχι και μπάζα (για να μαστε δίκαιοι) αλλά γενικά μέτρια πράγματα.
Απ όσες είχα δει συγκράτησα (αν δουλεύουν ακόμη) την milf Κατερίνα που είναι μέτρια αλλά πολύ ευχάριστη στο δωμάτιο και στις υπηρεσίες της, και ένα ρουμανάκι νομίζω, Μαρία πρέπει να λεγόταν, που είχε πολύ ωραίο κορμί αλλά σου βγαζε έναν επαγγελματισμό και μια ψυχρότητα.
Βέβαια έχει περάσει κάποιος καιρός απ την τελευταία φορά που πήγα (Μάρτιος πρέπει να ήτανε) οπότε είναι πολύ πιθανόν να έχει ανανεωθεί το προσωπικό. Αν έχει κάποιος πιο πρόσφατη ενημέρωση θα ήμουν κι εγώ περίεργος να μάθω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενημέρωση από Καλλιδοπούλου.
Έλσα που δουλεύει και στο μαγαζί στο Βαρδάρη. Πιτσιρίκα, μικροκαμωμένη, αλητόφατσα με ανύπαρκτο βυζάκι αλλά καλή συμετοχή. Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο. Μαρίνα αδύνατη, μελαχροινή πιτσιρίκα χωρίς να έχω άποψη για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο. Η γνωστή ψηλή νταρντανοΜαρία όπως επίσης και η παλιά Ντίνα για τους λάτρεις των πιο "ώριμων" κυριών, με ελαφρώς χαλαρωμένο σώμα αλλά φιλότιμες υπηρεσίες. Ενίοτε εμφανίζεται και η Ειρήνη που δουλεύει και στο Βαρδάρη. Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.

Αυτά και καλημέρα σας και καλό Σ/Κ

massage for ever

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.

200€!!! για διπλό με ότι εμπεριέχει τέλος πάντων αυτό, ήμαρτον προς την ιδιοκτήτρια επιτέλους. Έχουν χάσει την μπάλλα με τις τιμές φαίνεται κάποια μασατζίδικα.

Άντε γειά, άντε γειά   :thefinge: :thefinge: :thefinge: αδίστακτες ευρωρουφήχτρες!!!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
βρεθηκε η χρυσα???ανασταση!!!!να δουμε αν αλλαξε κατι στο σερβις της και  προσφερει κατι παραπανω!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Λοιπόν συνάδελφοι, ιδού η αποκάλυψη - ας είναι καλά το scauting -

Η ζουμπουρλού, παιχνιδιάρα, πονηρό θηλυκό Χρύσα που'ταν πριν στην Καμάρα, βρίσκεται πλέον στο Avis (Β.Όλγας, αρ.147, αγγελία στον Αγγελιοφόρο, σταθερό 8..-756 και έχει και δύο κινητά επίσης). Τώρα αντιλαμβάνομαι και γώ γιατί τόσοι fan της  ;). Το αξίζει και για μένα, η κοπέλλα το'χει το πακέτο και κάνει και πολύ καλό μασάζ.

Ο χώρος μέτριος προς καλός, τα υπόλοιπα κορίτσια άστα να πάνε  :blahblah1: , όλα τα λεφτά είναι η Χρύσα. Ζητείστε να δείτε όλες τις κοπέλλες στην αναμονή αν τυχόν συμπέσει να είναι με πελάτη όταν πάτε, ώστε να πετύχετε και αυτήν για να μην σας πασσάρουν καμία άλλη.

Προσοχή όμως: o φραπές της σερβίρεται στα 60€ - προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ξέρω αν γενικά παίζει ανεξαιρέτως σε όλους φραπέ ή μόνο σε παλιούς πελάτες του μαγαζιού ή και δικούς της, το ίδιο ομοίως δεν ξέρω και για τα υπόλοιπα κορίτσια -.

Και κάτι ψιλοάσχετο αλλά σημαντικό για αυτούς που ενδιαφέρονται για καλό θέαμα από όλες τις πλευρές: Ηρακλής-Παναθηναϊκός στο γυναικείο βόλλεϋ (ματσάρα και κουκλάρες όλα τα κορίτσια) στις 6 τελικά την Παρασκευή στο Κατσάνειο.

Άιντε Ηρακλάρα... Και η Κροάτισα που έχουμε όλα τα ευρώ...

Στην ενημέρωση τώρα... Φίλε τα σπας! Ωραίο scouting, άρα μάλλον ήρθε ο καιρός ο κυρ-Ηλίας να τα μαζεύει... :-)

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Έλσα που δουλεύει και στο μαγαζί στο Βαρδάρη. Πιτσιρίκα, μικροκαμωμένη, αλητόφατσα με ανύπαρκτο βυζάκι αλλά καλή συμετοχή. Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο. Μαρίνα αδύνατη, μελαχροινή πιτσιρίκα χωρίς να έχω άποψη για τις επιδόσεις της στο δωμάτιο. Η γνωστή ψηλή νταρντανοΜαρία όπως επίσης και η παλιά Ντίνα για τους λάτρεις των πιο "ώριμων" κυριών, με ελαφρώς χαλαρωμένο σώμα αλλά φιλότιμες υπηρεσίες. Ενίοτε εμφανίζεται και η Ειρήνη που δουλεύει και στο Βαρδάρη. Υπάρχει η επιλογή της διπλής απόλαυσης με Αλεξία και Μαρίνα στην τιμή των 200 ευρώ, για τους μερακλήδες. Η σάντρα-Λάουρα πρέπει να εγκατέλειψε το καράβι.

"Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο." οταν λες "μαζεμενη" , τι ακριβως εννοεις ? φραπε ? καλαμακι ? μπροζολιτσα ? εχει ή οχι ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
"Αλεξία, επίσης πιτσιρίκα με μικρό βυζάκι, ξανθούλα, κοντούλα και "μαζεμένη" στο δωμάτιο." οταν λες "μαζεμενη" , τι ακριβως εννοεις ? φραπε ? καλαμακι ? μπροζολιτσα ? εχει ή οχι ?
απ' ολα εχει

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες..
πηγε κανενας τσιμισκη τελευτεα????????? :tits: :tits: :tits:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Σημερα πηρα και εγω την ελενη. Χαζουλα μου φανηκε αλλα βγαζει προστυχα πραματα. ειναι για καλα κολπα. αλλα εγω μαλλον θα κοψω απο το αθλημα γιατι μαλλον δν με τραβανε τα μασατζιδικα.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα πηρα και εγω την ελενη. Χαζουλα μου φανηκε αλλα βγαζει προστυχα πραματα. ειναι για καλα κολπα. αλλα εγω μαλλον θα κοψω απο το αθλημα γιατι μαλλον δν με τραβανε τα μασατζιδικα.

εχουν μονο προλογο συναγωνιστη
για αυτο!

ασε που για να γαμησεις θελει πολλα ευρα πριν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom