ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
πάρε τηλέφωνο να σου πούνε έχει εύκολη πρόσβαση.εγω εχθές που ήταν όλα γεμάτα και δεν δυσκολεύτηκα.που είναι το crystal;
πάρε τηλέφωνο να σου πούνε έχει εύκολη πρόσβαση.εγω εχθές που ήταν όλα γεμάτα και δεν δυσκολεύτηκα.που είναι το crystal;
πες το μου πμ φιλεπάρε τηλέφωνο να σου πούνε έχει εύκολη πρόσβαση.εγω εχθές που ήταν όλα γεμάτα και δεν δυσκολεύτηκα.
Ξέρει κανείς τι απέγινε η milfάρα Άννα που ήταν πριν 2 χρόνια στη Νικολέττα? Τη παλιά συνέταιρο της βασιας?
χρόνια πολλά!Κάνει καλό μασάζ. Πόσα χρήματα παίρνει?
θενξ μαν. Χρόνια πολλά σε όλουςΑδιάφορο. Τιποτε το ιδιαιτερο
30+20..βάλε πετσέτα κι όταν μπει στο δωμάτιο πετα την πετσέτα να δει το εργαλείο και να τρομάξει..Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο crystal οι τιμές είναι 30€ με φραπέ ;και όταν κάτσω κάθομαι γυμνός χωρίς πετσέτα ; Είναι να πάω αύριο και το σκέφτομαι
δε νομίζω.. ίσως σκέτο μασάζ χωρίς πετσέτα με 30, αλλά για περισσότερα χλωμόΕγώ θέλω 30€ σκέτο θα μ κάνει τίποτα κ χωρίς πετσέτα ;
γιατί όχι? Αν καταφέρεις κάτι κάνε ανάρτησηΤέλος πάντων 30€ γυμνός θα κάτσω κ ότι γίνει
Με τίποτα...... Οπωσδήποτε με πετσέτα.........Τέλος πάντων 30€ γυμνός θα κάτσω κ ότι γίνει
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη ΧυσέαςΜήπως ρε παιδιά πρέπει να γίνει ένα άλλο thread με αποκλειστικά με μασατζίδικα που γαμας. Τι είναι αυτό το πράμα, παλιότερα μόνο γι'αυτά αναφερόμαστε! Τώρα εγώ τουλάχιστον κουράζομαι να σκανάρω τις σελίδες για το τίποτα!
Ας λέμε μόνο για Εβίτα, Μαριάννα και Ζέση! Τι να κάνουμε!
"Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο." τάδε έφη Χυσέας
ωραία φάση αυτό που περιγράφεις..γκουντ τζομπ γκετ γιου μπάρμπαρα..να υποθέσω ότι το κλαμπ αυτό, των τυχερών, είναι κλειστό..Υπαρχουν και αυτοι που γαμανε εμφανισημα μωρα και δεν πληρωνουν τα ιδια που πληρωνουν αλλοι απλα για μια μαλακια. Ταδε εφη GetYouBarbara