Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Kαλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τίποτα γιαυτήν την Θεανώ? Ευχαριστώ

Μια πιτσιρικα ειναι, δε κανει τιποτε παραπανω σιγουρα. σε σκεπαζει με μια πετσετα απο το κεφαλι μεχρι τα νυχια και σου κανει πλευρα πλευρα.

Βγαζεις τα παπουτσια σου μη της λερωσεις το σπιτι, χρεωνει 5 ευρω αν χρησιμοποιησεις το μπανιο. Εγω μια φορα πηγα και δε προκειται ποτε ξανα

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ρε χυσεα ερώτηση ποσά βγάζεις και  ποσά δίνεις στις πουτανες ;; Έισαι συνεχώς στα μασάζ !!!!
Οχι παρα πολλα φιλε μου.Απλα εκοψα το τσιγάρο και το καφενείο  και με το περισευμα μπορώ και κανω κανενα μασαζακι.Ας ειναι καλα και η γυναίκα μου που μου έφερε τρια διαμερισματα προικα και παιρνω και τα ενοικια .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δυστυχώς φιλε μου δεν θυμιθηκα το ονομα εκεινη την ωρα και φοβηθηκα μην φυγω με το πουλι στο χερι.Αν ηταν η Αλεξία θα περνουσα γιατι θυμομουν τα καλα λογια που ειχαν πει συναθλητες για αυτην.
Ρε μαν θα εδινες 30 ευρω συν αν σου ζητησει κανα 20αρικο ακομα η γκομενα για μια μαλακια σοβαρεψου λιγο εισαι και παλιος

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Καλημερα στους συναγωνιστες.
Μετα απο αρκετο διαστημα που ελειπα επαρχια λογω εργασιας επιστρεψαμε στην βαση.
Περασμα προηγουμενης βδομαδας με το στανταρακι μου την Νατασα απο Βενους..που μπορει να μην ειναι σουπερ στο μασαζ αλλα τα υπολοιπα τα κανει εξαιρετικα(τουλαχιστον για τα γουστα μου και την χημεια μας) μιας και την επιλεγω απο την πρωτη βδομαδα που δουλευει..
Βλεπω καποια νεα ονοματα στα ελευθερα μασατζιδικα και θα ενημερωσω στα επομενα περασματα που αναμενεται να κανω στο επομενο δεκαημερο.
Καλες γιορτες σε ολους!!
καλα να περνατε!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλημερα στους συναγωνιστες.
Μετα απο αρκετο διαστημα που ελειπα επαρχια λογω εργασιας επιστρεψαμε στην βαση.
Περασμα προηγουμενης βδομαδας με το στανταρακι μου την Νατασα απο Βενους..που μπορει να μην ειναι σουπερ στο μασαζ αλλα τα υπολοιπα τα κανει εξαιρετικα(τουλαχιστον για τα γουστα μου και την χημεια μας) μιας και την επιλεγω απο την πρωτη βδομαδα που δουλευει..
Βλεπω καποια νεα ονοματα στα ελευθερα μασατζιδικα και θα ενημερωσω στα επομενα περασματα που αναμενεται να κανω στο επομενο δεκαημερο.
Καλες γιορτες σε ολους!!
καλα να περνατε!!
Συνάδελφε!! Κι εγώ την επιλέγω από την πρώτη εβδομάδα που δουλεύει! :rockon:

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Παίδες στη Βάνα κινείται τίποτα;
Έχουμε τοπ 3; Με έμφαση στο μασάζ σε πρώτη φάση
Τνχ

Στην Βάνα καθαρά για μασάζ θα επέλεγα Θεώνη αν και δεν τις έχω δοκιμάσει όλες.

Jimmy1912

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2019
Like
706
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Επισκεπτόμουν το site για να διαβάσω κριτικές, αλλά τώρα έκανα εγγραφή για κριτική κτλ. Μασάτζιδικα ήμουνα σχετικά συχνός, αλλά τώρα τελευταία όχι ιδιαίτερα. Πήγαινα συχνά στον Λάζαρο στην Καραμανλή και είχα δοκιμάσει κάποιες. Έπειτα στο Αντιστρές στην Βουλγαρη, το οποίο έχω να επισκεφτώ αρκετό καιρό. Το αντιστρές νομίζω το καλύτερο και γενικά δεν είχα παράπονο κι η καλύτερη, που είχα πάρει η Νόελ, γυναίκα με τα όλα της και καλή στην δουλειά της. Έχω επισκεφθεί το dames το καλοκαίρι και έφυγα με την αίσθηση ότι είχα πάει σε οίκο ανοχής, που αντί να δώσω 30, έδωσα 80 €. Βιαστικά και η κοπέλα συνέχεια έλεγε χυσε. Τελειώνε. Ούτε σε μπορδελο έτσι. Πιο συχνά πάω πλέον στην Κλεάνθους. Έχω πάει με αρκετές κοπέλες εκεί και οι περισσότερες αρκετά καλές στην δουλειά τους, μα εμένα η αδυναμία μου η γνωστή ζετα. Απλώς αν γίνεται κάποιος να με δώσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο του αντιστρές. Αν γίνεται βεβαίως. Έχω να πάω από τότε που δούλευε η Νόελ

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ξέρει κανείς τι απέγινε η milfάρα Άννα που ήταν πριν 2 χρόνια στη Νικολέττα? Τη παλιά συνέταιρο της βασιας?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Οποίος γνωρίζει κάτι, γιατί τη ψάχνω απεγνωσμένα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ρε μαν θα εδινες 30 ευρω συν αν σου ζητησει κανα 20αρικο ακομα η γκομενα για μια μαλακια σοβαρεψου λιγο εισαι και παλιος
Φιλε μου μάλλον δεν καταλαβες οτι για μενα βασικό ειναι το χυσιμο εξου και το ονομα.Τωρα αν θα χυσω με μαλακια με πιπα η με καρφιτσα μικρή σημασία έχει για μενα αρκεί να ειναι καλο το μωρο.Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο.

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Μια πιτσιρικα ειναι, δε κανει τιποτε παραπανω σιγουρα. σε σκεπαζει με μια πετσετα απο το κεφαλι μεχρι τα νυχια και σου κανει πλευρα πλευρα.

Βγαζεις τα παπουτσια σου μη της λερωσεις το σπιτι, χρεωνει 5 ευρω αν χρησιμοποιησεις το μπανιο. Εγω μια φορα πηγα και δε προκειται ποτε ξανα
χρόνια πολλά!Κάνει καλό μασάζ. Πόσα χρήματα παίρνει?

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Φιλε μου μάλλον δεν καταλαβες οτι για μενα βασικό ειναι το χυσιμο εξου και το ονομα.Τωρα αν θα χυσω με μαλακια με πιπα η με καρφιτσα μικρή σημασία έχει για μενα αρκεί να ειναι καλο το μωρο.Προτιμω μια μαλακια απο εμφάνισημο μωρό παρα καρφιτσα με ενα κροκοδειλο.
είσαι ωραίος

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.288
Πόντοι
1.076
Χθεσινοαπογευματινη επίσκεψη στο crystal  για πρώτη φορά.φυσικα επέλεξα την Αλεξία για πρώτη φορά.πολυ καλο χαλαρωτικό μασάζ και ακόμη πιο καλο τελείωμα.χυμωδης σωματωτιπος όσο πρέπει βελούδινη επιδερμίδα που σε απογειώνει.χρονια πολλά και καλά να περνάτε παιδιά.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Χθεσινοαπογευματινη επίσκεψη στο crystal  για πρώτη φορά.φυσικα επέλεξα την Αλεξία για πρώτη φορά.πολυ καλο χαλαρωτικό μασάζ και ακόμη πιο καλο τελείωμα.χυμωδης σωματωτιπος όσο πρέπει βελούδινη επιδερμίδα που σε απογειώνει.χρονια πολλά και καλά να περνάτε παιδιά.
έπιασες καλά δηλαδή αξίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom