Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.051
- Πόντοι
- 2.356
eve spa Εγνατία 112 στον τρίτο όροφοκαλημέρα σε ποια οδο ειναι αυτο?εχει τηλ?αν θες στειλε pm
Κ στον ημιοροφο είναι το πετσεταδικο relax spa πού ανέφερε πιο πάνω ο φίλος
eve spa Εγνατία 112 στον τρίτο όροφοκαλημέρα σε ποια οδο ειναι αυτο?εχει τηλ?αν θες στειλε pm
Άρα μπορούμε να συνδυάσουμε μασάζ στον τρίτο και εκτόνωση ίσως στον ημιόροφο
10+20
Θα σε βλέπουν στο δρομο και θα λένε αυτος ειναι πολυ αρχιδατος μαγκας.αυτος ο συνδιασμος θελει 10 στον 3ο +30 μασαζ στον πρωτο +20 εκτονωση
κ αν πετυχεις καμια που να μη κανει εκτονωση θα φυγεις κ δε θα μπορεις να περπατησεις απο το βαρος
Θυμασαι ονομα κοπελας?Καλημέρα, πέρασμα χθες από Σοφουλι σπα μιας και ήθελα ένα καλο μασαζ όμως δεν θα έλεγα όχι και σε ένα ευχάριστο τελείωμα! Καμία κίνηση από την κορασίδα που να μου δώσει κάποιο λόγο για παρακάτω αν και ακούμπησε καναδυό φορες ίσως καταλαθος τους όρχεις μου γιατί εσώρουχο δεν φορούσα! Νομίζω θα ήταν καλο να υπάρχει κάπου καλο μασαζ όχι ξεπέτα και μετά φραπέ ή καλαμάκι τουλάχιστον! Για φουλ έχει αρκετές επιλογές η πόλη.
Το πουλέν μου..!Πέρασμα από Crystal.
Επιβεβαιώνω για μια ακόμα φορά το τέλειο μασάζ της Νεφέλης, ένα από τα τρία κορυφαία που έχω πετύχει στον χώρο. Επίσης πολύ ευγενική και προπαντός έξυπνη για ευχάριστη κουβέντα. Όσο για ομορφιά και κορμί: άψογη. Το δεκάρι της χρονιάς για μένα.
στην Δωδεκανήσου για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλ. να σου πούνε.σε ποια οδο ειναι το κρυσταλ?
Δωδεκανήσου 13 Α, μέσα σε στοά.σε ποια οδο ειναι το κρυσταλ?
Πέρασμα από Crystal.
Επιβεβαιώνω για μια ακόμα φορά το τέλειο μασάζ της Νεφέλης, ένα από τα τρία κορυφαία που έχω πετύχει στον χώρο. Επίσης πολύ ευγενική και προπαντός έξυπνη για ευχάριστη κουβέντα. Όσο για ομορφιά και κορμί: άψογη. Το δεκάρι της χρονιάς για μένα.
30 τα 50 λεπταποσο χρεωνουν το μασαζ?
Ε όχι και με 30 έξτρα βρε Περικλή.αν σ αρέσουν οι μοντέρνες να πάρεις την Νεφέλη. Αν θέλεις να πιάσεις πράμα να πάρεις Αλεξία.εγω την δοκίμασα και πέρασα σουπερ.KANOYN κανα εξτρα τα κοριτσια σε αυτα τα λεφτα?
το ελαφρύ μ'άρεσε.δεν αφήνει σε κόβει πάντα με ευγενικό τρόπο.ΑΝΤΩΝΗ, να πάρω την Αλέξια αλλα αφήνει να βαλω ελαφρυ δαχτυλο μεσα απο το στριγκ της?
χαλαρωτικό σε όλο το σώμα να χαλαρώσεις να νιώσεις ωραία.Τότε τι σόι μασαζ κάνει?δεν σου χαιδεύει τον πούτσο ?δεν στον παίζει?