Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Εκτόνωση, αλλά δεν την ζήτησα σήμεραΥπηρεσίες εκτός από μασάζ;
Εκτόνωση, αλλά δεν την ζήτησα σήμεραΥπηρεσίες εκτός από μασάζ;
παει δε παει ετσι δουλευουν ολα τα light μασατζιδικα
βλεπε βανα venous ελιτ ριλαξ κ.α.
τα πριβε εχουν φουλ αλλα θελει να εχεις προσβαση απλα τα πραγματα
Αν θελεις φουλ εχει και τα ελεύθερα Ζεσι σπα και Νταμες με την τιμη να ανεβαίνει στα 80 ευρώ για φουλ πρόγραμμα.Βέβαια μπορεις να επιλεξεις το στοματικο στα 60 ευρώ.παει δε παει ετσι δουλευουν ολα τα light μασατζιδικα
βλεπε βανα venous ελιτ ριλαξ κ.α.
τα πριβε εχουν φουλ αλλα θελει να εχεις προσβαση απλα τα πραγματα
Nik έχεις πμΕπίσκεψη σήμερα σε prive μασατζίδικο (Για περισσότερα στοιχεία στείλτε μου pm). Τι μασατζίδικο δηλαδή για κανονικό μπουρδέλο λέμε διότι αφενός δεν θέλω μασάζ και αφετέρου το κρεβάτι στο δωμάτιο είναι κανονικό διπλό. Επιλέχθηκε κοπέλα ελληνίδα εντελώς 35 - 40 χρ. περίπου 1,65 m 65 kg με λίγα περιττά κιλά αλλά όμορφα κατανεμημένα και τεράστιο φυσικό στήθος με υπερμεγέθεις ρώγες ! Πολύ αργή στο sex κάτι που μου αρέσει πολύ, φιλάει υπέροχα και κάνει καλή πίπα αλλά όχι deep throat. Μου είπε και μια φοβερή ατάκα (Την οποία όμως μάλλον την είχε έτοιμη) όταν μου έκανε ισπανική μαλακία με το στήθος της : « Αντί για γαλλικά και πιάνο μεγάλωσα με ισπανική και κλαρίνο ». Στο κυρίως πιάτο χορεύει ωραία σε στάση cow girl ενώ αντέχει στο ζόρισμα ιεραποστολικά ! Τελείωμα με mouth fuck όπου τα μισά τα ήπιε και τα άλλα μου τα έδωσε με φιλί. Στο τέλος της χάρισα ένα δυνατό γλύψιμο κλειτορίδας μαζί με δυο δάκτυλα στο μουνί της ! Τέλειωσε με σπασμούς ενώ ο κόλπος της είχε γίνει μούσκεμα. Στα θετικά : Καλό πακέτο με ωραίο τελείωμα CIM / Με αυτήν βιώνεις αργό sex σε αντίθεση με πολλές άλλες. Για βυζολάγνους θα πρέπει να αποτελεί must. Στα αρνητικά : Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δέχεται ούτε δακτυλάκι. Επίσης δεν της αρέσουν τα μπατσάκια στα κολομαγουλάκια. Μιλάει αρκετά αλλά εάν της το κόψεις πειθαρχεί. Κόστος αρκετά υψηλό 80 € για 1 hr 10 min. Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο (Forget parking). Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό με ντουζιέρα εντός αυτού.
άλλο ένα παραμύθι από τα πολλά πού μας έχεις πασάρειΕπίσκεψη σήμερα σε prive μασατζίδικο (Για περισσότερα στοιχεία στείλτε μου pm). Τι μασατζίδικο δηλαδή για κανονικό μπουρδέλο λέμε διότι αφενός δεν θέλω μασάζ και αφετέρου το κρεβάτι στο δωμάτιο είναι κανονικό διπλό. Επιλέχθηκε κοπέλα ελληνίδα εντελώς 35 - 40 χρ. περίπου 1,65 m 65 kg με λίγα περιττά κιλά αλλά όμορφα κατανεμημένα και τεράστιο φυσικό στήθος με υπερμεγέθεις ρώγες ! Πολύ αργή στο sex κάτι που μου αρέσει πολύ, φιλάει υπέροχα και κάνει καλή πίπα αλλά όχι deep throat. Μου είπε και μια φοβερή ατάκα (Την οποία όμως μάλλον την είχε έτοιμη) όταν μου έκανε ισπανική μαλακία με το στήθος της : « Αντί για γαλλικά και πιάνο μεγάλωσα με ισπανική και κλαρίνο ». Στο κυρίως πιάτο χορεύει ωραία σε στάση cow girl ενώ αντέχει στο ζόρισμα ιεραποστολικά ! Τελείωμα με mouth fuck όπου τα μισά τα ήπιε και τα άλλα μου τα έδωσε με φιλί. Στο τέλος της χάρισα ένα δυνατό γλύψιμο κλειτορίδας μαζί με δυο δάκτυλα στο μουνί της ! Τέλειωσε με σπασμούς ενώ ο κόλπος της είχε γίνει μούσκεμα. Στα θετικά : Καλό πακέτο με ωραίο τελείωμα CIM / Με αυτήν βιώνεις αργό sex σε αντίθεση με πολλές άλλες. Για βυζολάγνους θα πρέπει να αποτελεί must. Στα αρνητικά : Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δέχεται ούτε δακτυλάκι. Επίσης δεν της αρέσουν τα μπατσάκια στα κολομαγουλάκια. Μιλάει αρκετά αλλά εάν της το κόψεις πειθαρχεί. Κόστος αρκετά υψηλό 80 € για 1 hr 10 min. Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο (Forget parking). Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό με ντουζιέρα εντός αυτού.
Επίσκεψη προ ημερών για nuru massage από τη σελίδα που είχε ανέβει εδώ. Πλέον υπάρχει και χώρος κεντρικά και από ότι μου είπαν οι κοπέλες ανανεώνονται κατά διαστήματα.
Η κοπέλα: Ουκρανίδιο πιπίνι γύρω στα 25, ξανθό μαλλί καρέ, γύρω στο 1.70, αρκετά αδύνατη με πολύ μικρό στήθος (μεγάλο μείον για αυτό το είδος μασάζ). Από εμένα ένα 6-7/10, το 'χει. Θα την προτιμούσα όχι τόσο αδύνατη και με μεγαλύτερο στήθος. Μιλάει ελληνικά, αλλά με προφορά (κλάιν!). Ευχάριστη παρουσία, χαμογελαστή με πρόθεση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
Το μασάζ: Ήταν η πρώτη μου φορά σε nuru, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Και φυσικά θα ήμουν άδικος να το συγκρίνω με τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα πορνοsite. Ωστόσο, ήταν φοβερή εμπειρία και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους το έχουν απωθημένο και θέλουν να το δοκιμάσουν.
Παρόλο που στη σελίδα γράφουν ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ η κοπέλα φοράει μαγιό, τελικά δεν φόρεσε, κανοντάς το ακόμα καλύτερο! Επίσης στο μασάζ έχει αρκετά καλό χέρι, όσο και αν δεν της φαίνεται!
Τιμή: 100€ για 1 ώρα χωρίς σεξ. Σεξ δεν κάνουν, όπως λέει και στη σελίδα. Εμείς μπορούμε να τελειώσουμε ελεύθερα όσες φορές θέλουμε!! Η ώρα τηρήθηκε στο έπακρο και χωρίς πίεση μετά.
Αν θα ξαναπήγαινα; Φυσικά και θα ξαναπάω. Οκ ακριβό. Αλλά πολύ καλύτερο θεωρώ σε σχέση με άλλους απατεωνίσκους του χώρου που μας κλέβουν 50άρικα για υπηρεσίες ξεπέτας.
Όσοι θεωρείται το σεξ αναπόσπαστο κομμάτι, απλά προσπεράστε!
καλό δε λέω αλλά πολλά τα 100Επίσκεψη προ ημερών για nuru massage από τη σελίδα που είχε ανέβει εδώ. Πλέον υπάρχει και χώρος κεντρικά και από ότι μου είπαν οι κοπέλες ανανεώνονται κατά διαστήματα.
Η κοπέλα: Ουκρανίδιο πιπίνι γύρω στα 25, ξανθό μαλλί καρέ, γύρω στο 1.70, αρκετά αδύνατη με πολύ μικρό στήθος (μεγάλο μείον για αυτό το είδος μασάζ). Από εμένα ένα 6-7/10, το 'χει. Θα την προτιμούσα όχι τόσο αδύνατη και με μεγαλύτερο στήθος. Μιλάει ελληνικά, αλλά με προφορά (κλάιν!). Ευχάριστη παρουσία, χαμογελαστή με πρόθεση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο!
Το μασάζ: Ήταν η πρώτη μου φορά σε nuru, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Και φυσικά θα ήμουν άδικος να το συγκρίνω με τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα πορνοsite. Ωστόσο, ήταν φοβερή εμπειρία και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους το έχουν απωθημένο και θέλουν να το δοκιμάσουν.
Παρόλο που στη σελίδα γράφουν ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ η κοπέλα φοράει μαγιό, τελικά δεν φόρεσε, κανοντάς το ακόμα καλύτερο! Επίσης στο μασάζ έχει αρκετά καλό χέρι, όσο και αν δεν της φαίνεται!
Τιμή: 100€ για 1 ώρα χωρίς σεξ. Σεξ δεν κάνουν, όπως λέει και στη σελίδα. Εμείς μπορούμε να τελειώσουμε ελεύθερα όσες φορές θέλουμε!! Η ώρα τηρήθηκε στο έπακρο και χωρίς πίεση μετά.
Αν θα ξαναπήγαινα; Φυσικά και θα ξαναπάω. Οκ ακριβό. Αλλά πολύ καλύτερο θεωρώ σε σχέση με άλλους απατεωνίσκους του χώρου που μας κλέβουν 50άρικα για υπηρεσίες ξεπέτας.
Επίσκεψη προ ημερών για nuru massage από τη σελίδα που είχε ανέβει εδώ. Πλέον υπάρχει και χώρος κεντρικά και από ότι μου είπαν οι κοπέλες ανανεώνονται κατά διαστήματα.
καλό δε λέω αλλά πολλά τα 100
Α ρε Ελένη μας λείπεις γαμώτο με 50 γινόταν ένα σώμα μια ψυχή με σένα στο μασάζ κ μετά φυσικά σεξακι
Παλιά βασ ηρακλειου μετά αγίου Δημήτριου κ τώρα νομίζω ελεύθερό πούλι
Θέλω να επιβεβαιώσεις αν γίνεται ότι πρόκειται για nuru και όχι Tantra.
Το nuru κοστολογείται ακριβότερο οπότε και η τιμή παίζει ανάλογα με τη ποιότητα.
Μπορείς να μας θυμίσεις τη σελίδα ή διεύθυνση;
Αν είναι αυτό που λέει κάτι οίκον τότε δεν γίνεται έτσι το nuru,. Θέλει ειδικό στρώμα και λάδι εκτός από τη τεχνική.
Φυσικά υπάρχουν παραπάνω αγγελίες για nuru αρκεί να ψάξει κανείς αλλά αμφιβάλλω να ισχύει κάποια.
Θέλω να επιβεβαιώσεις αν γίνεται ότι πρόκειται για nuru και όχι Tantra.
Το nuru κοστολογείται ακριβότερο οπότε και η τιμή παίζει ανάλογα με τη ποιότητα.
Μπορείς να μας θυμίσεις τη σελίδα ή διεύθυνση;
εχεις πμΕπίσκεψη σήμερα σε prive μασατζίδικο (Για περισσότερα στοιχεία στείλτε μου pm). Τι μασατζίδικο δηλαδή για κανονικό μπουρδέλο λέμε διότι αφενός δεν θέλω μασάζ και αφετέρου το κρεβάτι στο δωμάτιο είναι κανονικό διπλό. Επιλέχθηκε κοπέλα ελληνίδα εντελώς 35 - 40 χρ. περίπου 1,65 m 65 kg με λίγα περιττά κιλά αλλά όμορφα κατανεμημένα και τεράστιο φυσικό στήθος με υπερμεγέθεις ρώγες ! Πολύ αργή στο sex κάτι που μου αρέσει πολύ, φιλάει υπέροχα και κάνει καλή πίπα αλλά όχι deep throat. Μου είπε και μια φοβερή ατάκα (Την οποία όμως μάλλον την είχε έτοιμη) όταν μου έκανε ισπανική μαλακία με το στήθος της : « Αντί για γαλλικά και πιάνο μεγάλωσα με ισπανική και κλαρίνο ». Στο κυρίως πιάτο χορεύει ωραία σε στάση cow girl ενώ αντέχει στο ζόρισμα ιεραποστολικά ! Τελείωμα με mouth fuck όπου τα μισά τα ήπιε και τα άλλα μου τα έδωσε με φιλί. Στο τέλος της χάρισα ένα δυνατό γλύψιμο κλειτορίδας μαζί με δυο δάκτυλα στο μουνί της ! Τέλειωσε με σπασμούς ενώ ο κόλπος της είχε γίνει μούσκεμα. Στα θετικά : Καλό πακέτο με ωραίο τελείωμα CIM / Με αυτήν βιώνεις αργό sex σε αντίθεση με πολλές άλλες. Για βυζολάγνους θα πρέπει να αποτελεί must. Στα αρνητικά : Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δέχεται ούτε δακτυλάκι. Επίσης δεν της αρέσουν τα μπατσάκια στα κολομαγουλάκια. Μιλάει αρκετά αλλά εάν της το κόψεις πειθαρχεί. Κόστος αρκετά υψηλό 80 € για 1 hr 10 min. Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο (Forget parking). Το δωμάτιο είναι αρκετά καλό με ντουζιέρα εντός αυτού.