Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Η διάφορα ανάμεσα στο μαγαζί της Μαγκυ και της Ελισάβετ ειναι οτι στην Μαγκυ με 50 ευρώ ειχες την κοπελα γυμνοστηθη και επιανες παντου ενω στην Ελισάβετ στο ιδιο πρόγραμμα έχεις την κοπελα ντυμενη και οταν πας να πιασεις ολο μη και μη ειναι.Εχεις και την Λενα να σου λεει συν 20 ευρώ  για να μείνει γυμνοστηθη.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Καλησπέρα κόσμε...
Καινούργιες αφίξεις στο ΖΕΣΙ ΣΠΑ με ΣΎΛΒΙΑ,ΡΙΑ,ΝΤΙΝΑ.Χαμηλές τιμές για όλα τα γούστα.
Στοματικό στα 50,φουλ 60-70-80 και χωρίς μη και μη.
Μιχαλη στο στοματικο η κοπελα ειναι γυμνη και κανει 45 λεπτα πρόγραμμα;Αν ειναι ετσι θα ερθω αύριο κιολας και ας αμαρτησω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
  Θα συμφωνήσω κύριοι με όλα αυτά που γράφτηκαν για τις κοπέλες και τις ξεπέτες και ολα αυτά με την διάρκεια του κάθε προγράμματος , αλλά λέω μήπως και οι κοπέλες πιέζονται,από τ αφεντικά τους  να τελειώνουν πιο γρήγορα με τον καθένα μας ? Μήπως φταίνε και οι ιδιοκτήτες μήπως της παροτρύνουν και οι ίδιοι να τελειώνουν πιο γρήγορα ? Δεν έχω φιλίες με ιδιοκτήτες οπότε δεν μπορώ να ξέρω, όμως κάποιος από εσάς τους παλαιότερους θα έχει πιο στενές επαφές μαζί τους , το συζήτησε κάνεις μαζί τους ?
Φιλε δεν το πιστεύω αυτο επειδή στο Νταμες που παω πιο συχνα η υπευθυνη που κλείνει τα ραντεβου δεν ειναι στο ιδιο χωρο με τα κοριτσια.Οποτε αν ήθελε καποια κοπελα να καθισει περισσότερο για να ευχαριστησει τον πελατη θα μπορουσε ανετα να το κανει.Αλλα προτιμούν να κάθονται στο δωμάτιο με το τηλεφωνο στο χερι στο facebook.Θυμάμαι στην Μαγκυ αν έβγαινε η κοπελα απο το δωματιο πριν απο τα 45 λεπτα τις εβαζε χερι η Μαγκυ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδες,κατι ασχετο...
αυτος ο θοδωρηςboxteam που ειναι?
απο 13.8 18 εχει να φανει..
ηταν τακτικο μελος και σωστος..
Δυστυχώς φιλε μου εξαφανίστηκε ο αδερφός Θοδωρής.Ελπιζω αν μας διαβαζει να ξανανοιξει λογαριασμό γιατι ηταν απο τα πολυ καλα παιδιά και λείπει σε πολλους απο εμας.

• Like
Αντιδράσεις: P1

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Δυστυχώς φιλε μου εξαφανίστηκε ο αδερφός Θοδωρής.Ελπιζω αν μας διαβαζει να ξανανοιξει λογαριασμό γιατι ηταν απο τα πολυ καλα παιδιά και λείπει σε πολλους απο εμας.
Να ειναι καλα στην υγεια του και ολα τα αλλα ειναι δευτερεύων ...

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.386
Πόντοι
7.636

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
581
Πόντοι
81
Ειναι το Βανα σπα στην Σταυρουπολη Οδος Λαμπρακη με Λαγκαδά γωνία και η Ελισάβετ ειναι η υπεύθυνη.
Πληροφορίες λένε ότι βανα κ βενους  παίζει πολύ ναρκωτικό
Όποτε τ νου σας μη πέσετε σ κανα ντου από ένστολους... παραβρωμισαν αυτά τ μαγαζια

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα από relax,παρούσα Ιωάννα.μασαζ πολύ καλό,σχεδόν επαγγελματικό,σε όλο το σώμα.γυρισμα και μασαζ στο στηθος και τα επίμαχα με απολαυστικό βασανιστικο τελείωμα.χρονος μια ώρα καθαρή.χωρος αποδεκτός.Στα αρνητικά καθόλου σέξι ενδυμασία,πολύ μέτρια σε εμφανιση.για μια χαλάρωση πάντως αξίζει,δε το έκλαψα το 50€.

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Πέρασμα από relax,παρούσα Ιωάννα.μασαζ πολύ καλό,σχεδόν επαγγελματικό,σε όλο το σώμα.γυρισμα και μασαζ στο στηθος και τα επίμαχα με απολαυστικό βασανιστικο τελείωμα.χρονος μια ώρα καθαρή.χωρος αποδεκτός.Στα αρνητικά καθόλου σέξι ενδυμασία,πολύ μέτρια σε εμφανιση.για μια χαλάρωση πάντως αξίζει,δε το έκλαψα το 50€.
εμένα θα μου άρεζε να είναι και κούκλα, και να κάνει τέλειο μασάζ, και τέλειο ντύσιμο..( μόνο ταϋλάνδη αυτά μάλλον..)

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από λίγο vana spa Σταυρούπολη καινούρια κοπέλα Σισσυ πολύ καλή μικρή 25 30και 20 θα ξανα πάω σίγουρα

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα που πήγα βάνα σπα γνώρισα και την βάνα πολύ ευγενική και καλή κοπέλα και πολύ καθαρό μαγαζί φιλαράκια μου και πολύ όμορφη φυσικα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Δεν απαντάει ο φίλος Μηλιάδης...
Μιχαλη στο στοματικο η κοπελα ειναι γυμνη και κανει 45 λεπτα πρόγραμμα;Αν ειναι ετσι θα ερθω αύριο κιολας και ας αμαρτησω.
Και επειδή ο φιλος Μιχάλης απαντησε και ειμαι ατομο που κραταω το λόγο μου επισκεφθηκα το Ζεσι σπα.Παρουσες τρεις κοπελες η Ρια που δουλεψε πριν λιγο καιρο στον Μεταξα με το ονομα Γλυκερια μια αλλη κοπελα καστανη γυρω στα 30 συμπαθητικη το ονομα Ντινα η κάπως ετσι δεν ειμαι σίγουρος και μια γεματουλα ανω τον 40 ονομα δεν συγκρατησα.Τελικα περασα με την Ρια με το στοματικο στα 50 ευρω.Σημειοτον οτι την Ρια την ειχα απορηψει στο Μεταξα λογο τατουαζ και επειδή εκεινη την ημερα ειχα ορεξη για μια κοπελα με πιασηματα και η Ρια ειναι αδυνατη.Στα του αγωνα πρώτη ευχαριστη έκπληξη η Ρια έμεινε ολογυμνη.Δεύτερη ευχαριστη εκπληξη το στοματικο το έκανε γυμνο.Τι deepthroat τι face fuck δεν ειπε οχι σε τιποτα τι χουφτωματα ελευθερα  δαχτυλα δεν δυσανασχετησε καθόλου.Και το καλυτερο το κρατησε για το τελος με τελειωμα στο στομα και να τα καταπινει ολα.Διαρκεια πρόγραμματος μια ωρα και ολα με 50 ευρώ. Αν δεν ειχαν συμβεί σε μενα και το διαβαζα εδω μεσα δεν θα το πιστευα.Ειναι πρώτη φορά στα μασατζιδικα που παιρνω περισσότερα απο αυτα που περιμενω.

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Elina Kaza κοντα  Παναγια φανερωμενη   την ξερει κανεισ ????

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Τι αλλο ανεκδοτο θα ακουσουμε ρε φιλε πλακα μας κανεις
Πάντως οπιου και να ειναι με τις υπηρεσιες που παρεχει με τα κοριτσια να μην βγαζουν ενα ρουχο στην εκτονωση το μαγαζι ειναι καταδικασμενο.Διαβασε παραπάνω τη υπηρεσιες πηρα με 50 ευρω στο Ζεσι σπα και κανε σύγκριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom