Αξιοπουλος Γιαννης
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το καλύτερο ήταν της μαγκυς
Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χαρούμενες με αυτή την επιλογή..........Τυπε θα κλαψω...
Το τι κανει ο καθενας στη ζωη του ειναι επιλογη του η ηλιθιοτητα του,απλα οι γυναικες εχουν την ευκολη λυση ν'ανοιξουν τα ποδια...
Η καλυτερη μπιζνα!!!
Κι εγώ ως πενηντάρης πιστεύω ότι το να πληρώνω εικοσάρες να με τρίβουν και να με εκτονώνουν είναι λίγο κατάντια.........αλλά κι εμένα μου μπαίνουν ιδέες..........συμφωνώ μαζί σου..για να διευκρινίσω, γιατί το μήνυμά μου μπορεί να παρεξηγήθηκε..δεν απέκτησα κάποιο κόμπλεξ από τα κορίτσια του χώρου της ευρύτερης πουτανιάς..κάποια στιγμή κρέμασα τη φανέλα γιατί θεώρησα ότι το σπορ δεν με εκφράζει πλέον..παρότι μου μπαίνουν ιδέες ενίοτε..
Γιατί κατάντια ρε αδερφέ;;;;Κι εγώ ως πενηντάρης πιστεύω ότι το να πληρώνω εικοσάρες να με τρίβουν και να με εκτονώνουν είναι λίγο κατάντια.........αλλά κι εμένα μου μπαίνουν ιδέες..........
Προτιμώ κάποια να με γουστάρει κι ας μην είναι 20.........Γιατί κατάντια ρε αδερφέ;;;;
Εμείς οι πενηντάρηδες, ψυχή δεν έχουμε;;;
Εγώ πάντως προτιμώ αρνάκι του γάλακτος και να το τρώω με παρέα, παρά γίδα βραστή και μονάχος...Προτιμώ κάποια να με γουστάρει κι ας μην είναι 20.........
συμφωνώ..αλλά είναι πειρασμός μεγάλος..και υπάρχει και ο κίνδυνος της καψούρας με καμιά πιτσιρίκα ( τουλάχιστον για τους επιρρεπείς στους νταλκάδες, σαν και μένα)Κι εγώ ως πενηντάρης πιστεύω ότι το να πληρώνω εικοσάρες να με τρίβουν και να με εκτονώνουν είναι λίγο κατάντια.........αλλά κι εμένα μου μπαίνουν ιδέες..........
εμένα πάντως με βλέπω σε λίγο με καμιά γίδα που ούτε εγώ θα θέλω να φάω..παρακμή..Εγώ πάντως προτιμώ αρνάκι του γάλακτος και να το τρώω με παρέα, παρά γίδα βραστή και μονάχος...
Παλιό το σλόγκαν αλλά μετράει..........Κανείς δε μας λέει ότι μια σαραντάρα κυριλάτη γκόμενα δεν είναι αρνάκι του γάλακτος........Εγώ πάντα ήμουν μιλφάκιας.......Εγώ πάντως προτιμώ αρνάκι του γάλακτος και να το τρώω με παρέα, παρά γίδα βραστή και μονάχος...
Το καλύτερο ήταν της μαγκυςΤώρα είναι της ελισαβετ
Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χαρούμενες με αυτή την επιλογή..........
Επιρρεπής είμαι κι εγώ............συμφωνώ..αλλά είναι πειρασμός μεγάλος..και υπάρχει και ο κίνδυνος της καψούρας με καμιά πιτσιρίκα ( τουλάχιστον για τους επιρρεπείς στους νταλκάδες, σαν και μένα)
της ελισαβετ φίλε μου που έχει στη Λαμπράκη και λέγεται vana spa εκεί κοντά σε κάτι τράπεζες στην Λαγκαδά εγώ πάωΤο καλύτερο ήταν της μαγκυς
η Ελισαβετ πια ειναι?
Καλα εσυ δεν ησουν που ειχες γραψει οτι πηγες επισκεψη στο μαγαζι και
μας ελεγες οτι σε μπερδευαμε με αλλον??
Τωρα,τι εγινε?Αγορασες το μασατζιδικο στο ενδιαμεσο??
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες είναι κατηγορία milf?Καλησπέρα κόσμε...
Καινούργιες αφίξεις στο ΖΕΣΙ ΣΠΑ με ΣΎΛΒΙΑ,ΡΙΑ,ΝΤΙΝΑ.Χαμηλές τιμές για όλα τα γούστα.
Στοματικό στα 50,φουλ 60-70-80 και χωρίς μη και μη.
της ελισαβετ φίλε μου που έχει στη Λαμπράκη και λέγεται vana spa εκεί κοντά σε κάτι τράπεζες στην Λαγκαδά εγώ πάω
όχι ΣταυρούποληΣε ποια Λαμπράκη; στην Τούμπα;
Τι θες να μάθεις;Παιδιά μια αντζι που κάνει μασάζ κ ποδολαγνεια στην Ξηροκρήνη έχει Πάει κανένας κοντά στην εκκλησσια