Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Η Ριτα ειναι η κοπελα που δουλευε στην Μαγκυ με το ονομα Μαργαρίτα;Ρένα & Ρίτα
Η Ριτα ειναι η κοπελα που δουλευε στην Μαγκυ με το ονομα Μαργαρίτα;Ρένα & Ρίτα
Η Ριτα ειναι η κοπελα που δουλευε στην Μαγκυ με το ονομα Μαργαρίτα;
εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.Πάντως οπιου και να ειναι με τις υπηρεσιες που παρεχει με τα κοριτσια να μην βγαζουν ενα ρουχο στην εκτονωση το μαγαζι ειναι καταδικασμενο.Διαβασε παραπάνω τη υπηρεσιες πηρα με 50 ευρω στο Ζεσι σπα και κανε σύγκριση.
Ναι η ίδια ειναι φίλε μου. Βέβαια στην Μαγκυ είχε και στοματικο που στο ακουα δεν υπάρχει. Τέλος ήθελα να ρωτήσω τον φιλο που είπε για την Ρενα. Πως τα κατάφερες και πέρασες Καλα μαζί της. Μπορεί να ειναι ωραία, αλλα πολύ ξινίλα!!! Η Ριτα πολύ καλύτερη. Δυνατό μασάζ και στην εκτόνωση προσπαθεί να σε φτιάξει!
δε μας λες ομως εσυ τι ξερεις γιαυτηνElina Kaza κοντα Παναγια φανερωμενη την ξερει κανεισ ????
Φιλαράκο μ όλο τ σεβασμό.. κ στη βανα τραβάνε τσιμπουκια απλά θέλουν 100... κ στην βανα έχει βρωμοβουλγαρες παλιοαλβανεζες κ πρεζακια...εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.
αν είσαι παλιός όπως λες γιατί τα πιο πολλά μηνύματα αναφέρεσαι μόνο στη Βάνα και όχι σε κάποιο άλλο δεν έχεις πάει πουθενά αλλού τόσα χρόνιαΟ καθενας επιλέγει ότι του αρέσει και αν δεν του αρέσει κάποιο μαγαζί δεν ξανά πάει. Εγώ πήγα ζέση σπα μια φορά πρώτη και τελευταία ούτε τζάμπα δεν ξανά πάω. Προτειμω να δώσω 100 στο βάνα σπα αλλά είναι πολύ καθαρά και όσο για πρεζάκια δεν υπάρχει όλες όσες δουλεύουνε είναι μικρές και όμορφες αν κάποιοι επειδή δεν σας τα κάνουνε τζάμπα θέλετε να κακολογειτε επιλογή σας είναι. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν είμαι καινούριος στον χώρο είμαι αρκετά μεγάλος για καινούριος.
Δε ξέρω αν είσαι παλιός η καινούργιος...Ο καθενας επιλέγει ότι του αρέσει και αν δεν του αρέσει κάποιο μαγαζί δεν ξανά πάει. Εγώ πήγα ζέση σπα μια φορά πρώτη και τελευταία ούτε τζάμπα δεν ξανά πάω. Προτειμω να δώσω 100 στο βάνα σπα αλλά είναι πολύ καθαρά και όσο για πρεζάκια δεν υπάρχει όλες όσες δουλεύουνε είναι μικρές και όμορφες αν κάποιοι επειδή δεν σας τα κάνουνε τζάμπα θέλετε να κακολογειτε επιλογή σας είναι. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν είμαι καινούριος στον χώρο είμαι αρκετά μεγάλος για καινούριος.
η καλυτερη στο ακουα ειναι η Ελενη η πρωην Μαρια δουλεψε στο βενους στην καραμανλη για 2 βδομαδες μελαχροινη 30χρ 1.70 με βυζαρες και κωλαρα και μεσα στο προγραμμα τα δινει ολα..απο μασαζ δεν κανει και πολλα αλλα απο σωμα και παρουσια ειναι πολυ καλη..
Φιλε μου μια παροιμια λεει με οποιον δασκαλο θα κατσεις τέτοια γραμματα θα μαθεις.Την Βανα για να στήσει το μαγαζί την βωηθησε ο Μιχάλης ο μπαρμπας που εχει το Ζεσι.Απο εκει και περα εννοείται οτι ετσι οπως δουλεύουν στην Βανα χωρις επαφη με τον πελατη εισαι πιο σίγουρος απο θεμα υγείας.Αλλα ειπαμε οποιος φοβάται αποφευγει αυτα τα σπορ.Οσο για το γλυφομουνι για να εισαι σίγουρος μόλις τελειωσεις κανεις και μια γαργαρα με Ακουα Φορτε και καθαρισες.εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.
οχι εξτρα κοστος στην εκτονωση(30+20)
φίλε μήπως λέω μήπως είσαι βαλτός απο την Βάνα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....Η Βανα ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές άλλα το έχει σκατώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν το έλεγε μονο ενας θα έλεγα οτι ειναι απλός μια γνώμη, άλλα οταν το λέμε 40 άτομα που ξέρουμε την πιάτσα σε αυτα τα μαγαζιά η εισαι πολυ αθώος η εισαι βαλτός σαν τον κυρ Μιχάλη που μπήκε στο φόρουμ σαν πελάτης και μας διαφήμιζε το προιον του ????????????εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.
φίλε μήπως λέω μήπως είσαι βαλτός απο την Βάνα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....Η Βανα ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές άλλα το έχει σκατώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν το έλεγε μονο ενας θα έλεγα οτι ειναι απλός μια γνώμη, άλλα οταν το λέμε 40 άτομα που ξέρουμε την πιάτσα σε αυτα τα μαγαζιά η εισαι πολυ αθώος η εισαι βαλτός σαν τον κυρ Μιχάλη που μπήκε στο φόρουμ σαν πελάτης και μας διαφήμιζε το προιον του ????????????