Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Απο οτι μου ειπε ο Μιχάλης το μαγαζι του το Ζεσι σπα θα ειναι κλειστό απο αυριο και θα ανοίξει την Τριτη μετα το Πασχα.

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Η Ριτα ειναι η κοπελα που δουλευε στην Μαγκυ με το ονομα Μαργαρίτα;

Ναι η ίδια ειναι φίλε μου. Βέβαια στην Μαγκυ είχε και στοματικο που στο ακουα δεν υπάρχει. Τέλος ήθελα να ρωτήσω τον φιλο που είπε για την Ρενα. Πως τα κατάφερες και πέρασες Καλα μαζί της. Μπορεί να ειναι ωραία, αλλα πολύ ξινίλα!!! Η Ριτα πολύ καλύτερη. Δυνατό μασάζ και στην εκτόνωση προσπαθεί να σε φτιάξει!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η Μαργαρίτα ηταν πολυ δηνατη στην Μαγκυ.Καλο τσιμπουκι ωραιο μουνακι την εκανα κατι γλυφομουνια που σπαρταρουσε.Αλλα εκεινη που εδινε ρεσιταλ στο γλυφομουνι ηταν η Ηρω.

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως οπιου και να ειναι με τις υπηρεσιες που παρεχει με τα κοριτσια να μην βγαζουν ενα ρουχο στην εκτονωση το μαγαζι ειναι καταδικασμενο.Διαβασε παραπάνω τη υπηρεσιες πηρα με 50 ευρω στο Ζεσι σπα και κανε σύγκριση.
εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Ναι η ίδια ειναι φίλε μου. Βέβαια στην Μαγκυ είχε και στοματικο που στο ακουα δεν υπάρχει. Τέλος ήθελα να ρωτήσω τον φιλο που είπε για την Ρενα. Πως τα κατάφερες και πέρασες Καλα μαζί της. Μπορεί να ειναι ωραία, αλλα πολύ ξινίλα!!! Η Ριτα πολύ καλύτερη. Δυνατό μασάζ και στην εκτόνωση προσπαθεί να σε φτιάξει!

η καλυτερη στο ακουα ειναι η Ελενη η πρωην Μαρια δουλεψε στο βενους στην καραμανλη για 2 βδομαδες μελαχροινη 30χρ 1.70 με βυζαρες και κωλαρα και μεσα στο προγραμμα τα δινει ολα..απο μασαζ δεν κανει και πολλα αλλα απο σωμα και παρουσια ειναι πολυ καλη..

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
εννοείται πως είναι της βανας αλλά μην συγκρίνεται το ζεσι με το βανα κλάσης αγνότερο βανας.αν σας αρέσει να γλυφεται βρωμιαρες άλλο αυτό αλλά να κοιτάμε κ το θέμα υγείας ή γνώμη μου με σεβασμό πάντα. Αν είναι έτσι πάτε σε μπουρδελα τουλάχιστον έχουν πιστοποιητικό υγείας.θα κολλήσει και τίποτα η γλώσσα σας.
Φιλαράκο μ όλο τ σεβασμό.. κ στη βανα τραβάνε τσιμπουκια απλά θέλουν 100... κ στην βανα έχει βρωμοβουλγαρες παλιοαλβανεζες κ πρεζακια...
αλλο πως τ πουλάει στο κάθε φρέσκο πελάτη όπως εσυ....

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ο καθενας επιλέγει ότι του αρέσει και αν δεν του αρέσει κάποιο μαγαζί δεν ξανά πάει. Εγώ πήγα ζέση σπα μια φορά πρώτη και τελευταία ούτε τζάμπα δεν ξανά πάω. Προτειμω να δώσω 100 στο βάνα σπα αλλά είναι πολύ καθαρά και όσο για πρεζάκια δεν υπάρχει όλες όσες δουλεύουνε είναι μικρές και όμορφες αν κάποιοι επειδή δεν σας τα κάνουνε τζάμπα θέλετε να κακολογειτε επιλογή σας είναι. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν είμαι καινούριος στον χώρο είμαι αρκετά μεγάλος για καινούριος.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.107
Πόντοι
2.356
Ο καθενας επιλέγει ότι του αρέσει και αν δεν του αρέσει κάποιο μαγαζί δεν ξανά πάει. Εγώ πήγα ζέση σπα μια φορά πρώτη και τελευταία ούτε τζάμπα δεν ξανά πάω. Προτειμω να δώσω 100 στο βάνα σπα αλλά είναι πολύ καθαρά και όσο για πρεζάκια δεν υπάρχει όλες όσες δουλεύουνε είναι μικρές και όμορφες αν κάποιοι επειδή δεν σας τα κάνουνε τζάμπα θέλετε να κακολογειτε επιλογή σας είναι. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Δεν είμαι καινούριος στον χώρο είμαι αρκετά μεγάλος για καινούριος.
αν είσαι παλιός όπως λες γιατί τα πιο πολλά μηνύματα αναφέρεσαι μόνο στη Βάνα και όχι σε κάποιο άλλο δεν έχεις πάει πουθενά αλλού τόσα χρόνια

Και με μία φορά που είδες Τη βάνα έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι καλή???

Και από ότι πρόσεξα μετά τον χωρισμό Βάνα Venus Έκανες εγγραφή  :think:

• Like
Αντιδράσεις: P1

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Δε ξέρω αν είσαι παλιός η καινούργιος...
Πάντως είσαι ότι πρέπει γ δάγκωμα...
Θ σ τσιμπήσουν τ μαγουλακια κ δ θ καταλαβεις από που σ ρθε.. όσο γ τ πρεζακια υπάρχουν κ αυτά στη βανα αλλά είσαι τόσο καινούργιος που δ τη
Παίρνεις χαμπάρι μ τιποτα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
η καλυτερη στο ακουα ειναι η Ελενη η πρωην Μαρια δουλεψε στο βενους στην καραμανλη για 2 βδομαδες μελαχροινη 30χρ 1.70 με βυζαρες και κωλαρα και μεσα στο προγραμμα τα δινει ολα..απο μασαζ δεν κανει και πολλα αλλα απο σωμα και παρουσια ειναι πολυ καλη..

Όταν λες «τα δίνει όλα»’ τι εννοείς? Έξτρα κόστος?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισης πριν απο λιγες μερες δοκιμασα την Ινα απο Βανα και μου αρεσε επισης παρα πολυ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Φιλε μου μια παροιμια λεει με οποιον δασκαλο θα κατσεις τέτοια γραμματα θα μαθεις.Την Βανα για να στήσει το μαγαζί την βωηθησε ο Μιχάλης  ο μπαρμπας που εχει το Ζεσι.Απο εκει και περα εννοείται οτι ετσι οπως δουλεύουν στην Βανα χωρις επαφη με τον πελατη εισαι πιο σίγουρος απο θεμα υγείας.Αλλα ειπαμε οποιος φοβάται αποφευγει αυτα τα σπορ.Οσο για το γλυφομουνι για να εισαι σίγουρος μόλις τελειωσεις κανεις και μια γαργαρα με Ακουα Φορτε και καθαρισες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ομωρφες κοπελες και μικρες στην Βανα δεν αντιλεγω αλλα τοσο αποστηρομενη μαλακια δεν λεει.Ας βγαλουν και κανενα ρουχω δεν κολανε τιποτα αν πιασει και ο πελατης λιγο βυζακι η κολαρακι.Δεν θα παθουν τιποτα αρκετα λεφτα παιρνουν.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
φίλε μήπως λέω μήπως είσαι βαλτός απο την Βάνα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....Η Βανα ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές άλλα το έχει σκατώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν το έλεγε μονο ενας θα έλεγα οτι ειναι απλός μια γνώμη,  άλλα οταν το λέμε 40 άτομα που ξέρουμε την πιάτσα σε αυτα τα μαγαζιά η εισαι πολυ αθώος η εισαι βαλτός  σαν τον κυρ Μιχάλη που μπήκε στο φόρουμ σαν πελάτης και μας διαφήμιζε το προιον του ????????????

• Like
Αντιδράσεις: P1

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
φίλε μήπως λέω μήπως είσαι βαλτός απο την Βάνα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.....Η Βανα ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές άλλα το έχει σκατώσει εδώ και πολύ καιρό. Αν το έλεγε μονο ενας θα έλεγα οτι ειναι απλός μια γνώμη,  άλλα οταν το λέμε 40 άτομα που ξέρουμε την πιάτσα σε αυτα τα μαγαζιά η εισαι πολυ αθώος η εισαι βαλτός  σαν τον κυρ Μιχάλη που μπήκε στο φόρουμ σαν πελάτης και μας διαφήμιζε το προιον του ????????????

Δε πειράζει, μπορεί να μπήκε σαν πελάτης...αλλά το ζουμί είναι ότι έβαλε μυαλό και έστρωσε δουλίτσα εκεί μέσα, με τις μεταγραφές όπως λέει ο φίλος "@χυσεας"
Τελικά ποια είναι γαμέυσιμη εκεί μέσα παίκτες? Πρόλαβε πήγε κανείς άλλος?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
[que author=koutdim notid=9400 link=topic=936.msg8867239#msg8867239 date=1556310314]
[/quote]Φιλε μου τα μαγαζια τυπου Βανα Ρελαξ πιστευω πος βαλανε την εκτονωση αναγκαστικα οταν ειδαν οτι λιγοστεψαν τα κοροιδα που πληρωναν 30 ευρώ για σκετο μασαζ.Όμως και αυτο φαίνεται οτι τα κοριτσια το κανουν τυπικα και μονο για τα λεφτα.Μια συμβουλη για αυτα τα κορίτσια που κανουν αυτη την δουλειά.Βγαλτε και κανενα ρουχω και αφηστε τον πελατη να πιασει λιγο μπουτι και βυζι μην φωβαστε δεν χανετε την παρθενια σας ετσι.Εγω προσωπικα θα πριτιμησω να δοσω το πενηνταρικο σε κοπελες λιγότερο  όμορφες αλλα που βγάζουν και κανενα ρουχω.Δοξα το θεο υπαρχουν τετοια μαγαζια.Και καθηστε εσεις με αυτην την νοοτροπία με δυο τρεις πελατες την ημερα οσο ωςραιες και αν ειστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom