You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)
Μια φορα που πηγα δε νομιζω να παιζει κατι. Βεβαια ειναι του ιδιου ιδιοκτητη με το ELIT Κ. Καραμανλη
οκ ευχαριστω
Έχω πάει κοντά 5 φορές και ποτέ δεν κατάφερα κάτι.παιδια σοφουλη spa εχει κανει κανεις εκτονωση η χωρις πετσετα μασαζ η κατι τετοιο?
Συνεχίζω γιατί κάνουν καλό μασάζ σε καλή τιμή..
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Γυρω στα 65 ειναι 50ε μασαζ εκτονωση, τραγικη φαση φιλε. Οπως εγραψε κ καποιος πριν κανα χρονο "αυτη θα επρεπε να πληρωνει χοντρα για να τη γαμανε".Τι ρόλο παίζει η κορινα από β Γεωργίου ;ποσό χρεώνει ;
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Δε λεει αδερφε, νορμαλ σωμα γυρω στο 1.75 αλλα μετρια φατσα. Στηθος μικρο νομιζω. Αν θες στηθος εχει μια ψηλη χοντρουλα που για να σηκωσεις τα καρπουζια της πρεπει να εισαι αρσιβαρισταςΜπορεις να δώσεις λίγες παραπάνω info γι αυτή τη 40νταρα στο zesi spa? Στήθος, σώμα πρωσοπο? Αξίζει για full?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες και δεν σε χαλανε τα πολλα τατουαζ πιστευω οτι αξιζει για φουλ.Για την Ρια μιλαω που δοκιμασα στο στοματικο και που πιστεύω οτι εχει καλες υπηρερεσιες και στο φουλ.Μπορεις να δώσεις λίγες παραπάνω info γι αυτή τη 40νταρα στο zesi spa? Στήθος, σώμα πρωσοπο? Αξίζει για full?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφε μου εγω πηρα το στοματικο στα 50 ευρώ και μου ειπαν οτι έχουν το φουλ στα 60 στα 70 και στα 80 ευρω μονο που δεν ξερω τι ακριβώς προσφέρουν στο καθε πρόγραμμα. Πάντως πιστεύω πώς μια δοκιμη αξιζει να την κανεις.Το full στο zesi spa είναι ακόμη 80€?
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Η παιχτουρα ο Κυρ Μιχαλης ειπε στη κοπελα "ας κανει οτι θελει δικος μας ειναι". Ηταν η 3η μου επισκεψη... Respect
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Καμιά λεπτομέρεια φιλε μου;Η παιχτουρα ο Κυρ Μιχαλης ειπε στη κοπελα "ας κανει οτι θελει δικος μας ειναι". Ηταν η 3η μου επισκεψη... Respect
Ξέρει κανένας κάτι για αυτήν την αγγελία όνομα αντζι Ξηροκρήνη πίσω από δώδεκα οροφές
Πραγματοποιήθηκε καταδρομική για δοκιμή.
Αν γουστάρετε τις bbw σπεύσατε. Πεντακάθαρη παιχνιδιάρα εξαιρετικά χαμηλές τιμες (25€) μισή ωρα με μασάζ ισπανικό footjob handjob και τελείωμα οπου θέλεις. Εύκολη πρόσβαση εύκολο πάρκινγκ καπου πισω απο Αγίους πάντες.
Για μένα μου έφτασε μια φορά δε θα ξανά πάω αλλα οι λάτρεις του είδους θα φάνε κόλλημα.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.
Καλημέρα και καλό μήνα.
Υπάρχει κάπου τηλέφωνο επικοινωνίας;
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Στείλε της μήνυμα και ζήτα το.Καλημέρα και καλό μήνα.
Υπάρχει κάπου τηλέφωνο επικοινωνίας;
καλησπερα και καλό μήνα..ποτε πέρασες με την κοπέλα...εχει τηλέφωνο???Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Πριν το Πάσχα, τηλέφωνο παίρνεις με μήνυμα από την ίδια, έπειτα από επικοινωνία μαζί της, οπότε χρειάζεσαι λογαριασμό στη σελίδα της αγγελίαςκαλησπερα και καλό μήνα..ποτε πέρασες με την κοπέλα...εχει τηλέφωνο???
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Ειπα στη Ρια 60 φουλ χωρις μασαζ κ μου λεει μισο να ρωτησουμε το Μιχαλη. Η απαντηση του ηταν αυτη που εγραψαΚαμιά λεπτομέρεια φιλε μου;
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Η νεαρά εχει και δεύτερη αγγελία σαν συνοδός . Οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγαματκοτητα ?Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.
Πες λιγο , σε ποια περιοχή (γενικά αν δεν θελεις ακριβώς ) κυμαίνονται οι τιμές των προγραμμάτων της ?
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Οι φώτο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσο για την τιμή, θα έλεγα άνω των 100, πράγμα που την κάνει τσιμπημένη, όμως σε δικό της χώρο, και προσφάτως έδωσε το αιδοίο της, οπότε εν αναμονή. Γενικά το έχει, την τιμή να κοιτάξει, και θα είναι σε καλό δρόμο. Αν φτιάξει και το κομμάτι της επικοινωνίας (δλδ να κοιτά μηνύματα τακτικά), και να σηκώνει αγγελίες συχνά, κι ουχί μία την εβδομάδα, καλά θα είναι.Η νεαρά εχει και δεύτερη αγγελία σαν συνοδός . Οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγαματκοτητα ?
Πες λιγο , σε ποια περιοχή (γενικά αν δεν θελεις ακριβώς ) κυμαίνονται οι τιμές των προγραμμάτων της ?