Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Εγω προσωπικα θα προτιμησω να παρω οσο καλυτερες υπηρεσιες μπορώ με τα ιδια λεφτα.Αν για παραδειγμα το Ζεσι σπα εχει μασαζ και στοματικο μια ωρα στα 50 ευρώ γιατι να παω στην Βανα η στο Ρελαξ να δοσω τα ιδια λεφτα για μασαζ και αποστειρωμενη μαλακια;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Ξερεται πως σκεφτονται τα κορίτσια που δουλεύουν σε Βανα η Ρελαξ;Ειναι πιπινια ωραία που μένουν με τους γονείς και κάνουν αυτη την δουλειά για το χαρτζιλικι τους και μας σπαν εμας τα αρχιδια.Παίρνει η αλλη δυο πελάτες κανει δυο εκτονωσεις να 40 ευρώ και 20 θα παρει απο το μασαζ συνολο 60.Μου φτάνουν σου λεει 4 μεροκαματα να κανω την εβδο μάδα  ισον 1000 ευρώ το μηνα.Σιγα μην καθησω να με πιανουν ο καθενας τι ειμαι εγω πουτανα σου λεει.Αντιθετος η Ρια η κοπελα που εκανα στο Ζεσι σπα ειναι 35 χρονών περιπου και περιμενει να ζησει απο την δουλειά της.Για αυτο και σεβεται τα λεφτα που παιρνει θελει ο πελατης να μείνει ευχαριστημενος και να την ξαναπροτιμησει.Το πιπινι αντιθετα θα σε γράψει στο ωραιο της μουνακι και θα πει οτι αύριο θα βρεθεί αλλο κοροιδο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.633
Πόντοι
2.356

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Δεν έχει τηλ..μονο αυτή την αγγελια

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Καμια πρόταση για σημερα να φυγουν οι τοξίνες?

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Τι ρόλο παίζει η κορινα από β Γεωργίου ;ποσό χρεώνει ;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
930
Πόντοι
96
Ναι η ίδια ειναι φίλε μου. Βέβαια στην Μαγκυ είχε και στοματικο που στο ακουα δεν υπάρχει. Τέλος ήθελα να ρωτήσω τον φιλο που είπε για την Ρενα. Πως τα κατάφερες και πέρασες Καλα μαζί της. Μπορεί να ειναι ωραία, αλλα πολύ ξινίλα!!! Η Ριτα πολύ καλύτερη. Δυνατό μασάζ και στην εκτόνωση προσπαθεί να σε φτιάξει!
Σχετικά με τη Ρίτα, η ίδια μου είχε αναφέρει ότι παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες που παρείχε και στη Μάγκυ!!! Τη Ρένα ίσως την μπερδεύεις με την Ξένια...δε εξηγείται αλλιώς!!!!

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
παιδια σοφουλη spa εχει κανει κανεις εκτονωση η χωρις πετσετα μασαζ η κατι τετοιο?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Και επειδή ο φιλος Μιχάλης απαντησε και ειμαι ατομο που κραταω το λόγο μου επισκεφθηκα το Ζεσι σπα.Παρουσες τρεις κοπελες η Ρια που δουλεψε πριν λιγο καιρο στον Μεταξα με το ονομα Γλυκερια μια αλλη κοπελα καστανη γυρω στα 30 συμπαθητικη το ονομα Ντινα η κάπως ετσι δεν ειμαι σίγουρος και μια γεματουλα ανω τον 40 ονομα δεν συγκρατησα.Τελικα περασα με την Ρια με το στοματικο στα 50 ευρω.Σημειοτον οτι την Ρια την ειχα απορηψει στο Μεταξα λογο τατουαζ και επειδή εκεινη την ημερα ειχα ορεξη για μια κοπελα με πιασηματα και η Ρια ειναι αδυνατη.Στα του αγωνα πρώτη ευχαριστη έκπληξη η Ρια έμεινε ολογυμνη.Δεύτερη ευχαριστη εκπληξη το στοματικο το έκανε γυμνο.Τι deepthroat τι face fuck δεν ειπε οχι σε τιποτα τι χουφτωματα ελευθερα  δαχτυλα δεν δυσανασχετησε καθόλου.Και το καλυτερο το κρατησε για το τελος με τελειωμα στο στομα και να τα καταπινει ολα.Διαρκεια πρόγραμματος μια ωρα και ολα με 50 ευρώ. Αν δεν ειχαν συμβεί σε μενα και το διαβαζα εδω μεσα δεν θα το πιστευα.Ειναι πρώτη φορά στα μασατζιδικα που παιρνω περισσότερα απο αυτα που περιμενω.
Μπορεις να δώσεις λίγες παραπάνω info γι αυτή τη 40νταρα στο zesi spa? Στήθος, σώμα πρωσοπο? Αξίζει για full?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
παιδια σοφουλη spa εχει κανει κανεις εκτονωση η χωρις πετσετα μασαζ η κατι τετοιο?

Μια φορα που πηγα δε νομιζω να παιζει κατι. Βεβαια ειναι του ιδιου ιδιοκτητη με το ELIT Κ. Καραμανλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom