Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Η κοπέλα τι λέει από εμφάνιση  και τι ηλικία έχει περίπου?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
επειδή της έχω στείλει μνμ και δεν μου έχει απαντήσει...μπορεις να το δώσεις???
όταν σου απαντήσει, θα το πάρεις. τα τηλέφωνα δε δίνονται άνευ συστάσεων, για ευνόητους λόγους

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά έκανε μόνο μασαζ σε ξενοδοχείο η κατοικον..και μέχρι τις 8.. έλεγε στην αγγελια..ωσροσο η επικοινωνία μαζί της είναι θέμα...τωρα έχει και άλλα προγράμματα???

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Ω ρε με μία καινούργια κριτική, πήρε φωτιά το θέμα...
χαχαχα, ορμάτε μασαζομάχοι...

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Ω ρε με μία καινούργια κριτική, πήρε φωτιά το θέμα...
χαχαχα, ορμάτε μασαζομάχοι...
Αν η κοπέλα είναι όντως αυτή στη φώτο της αγγελίας και παρέχει σωστές και τίμιες υπηρεσίες, τότε μιλάμε για τεμάχιο πολιτισμικού -και όχι μόνο- ενδιαφέροντος!!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ειπα στη Ρια 60 φουλ χωρις μασαζ κ μου λεει μισο να ρωτησουμε το Μιχαλη. Η απαντηση του ηταν αυτη που εγραψα
Μακαρι να συνεχίσουν ετσι για να βγουμε ολοι κερδισμενοι.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά έκανε μόνο μασαζ σε ξενοδοχείο η κατοικον..και μέχρι τις 8.. έλεγε στην αγγελια..ωσροσο η επικοινωνία μαζί της είναι θέμα...τωρα έχει και άλλα προγράμματα???
Πρόσθεσε, ευτυχώς. Τυχαία το ανακάλυψα κι εγώ, αλλά θέλει ερώτηση στην ίδια.  Λογικά παίζει με τιμές μέχρι να κατασταλλάξει, οπότε προσοχή και να μην ξεχνάμε τις διαπραγματεύσεις ;)

tester31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.

πάντως αυτή στη φωτό δεν είναι...
large.jpg

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
:think:  Καλή μέρα φίλε , για χώρο μου είπε ότι δεν διαθέτει ... εσυ που την συνάντησες σε hotel …? :think:

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Οι φώτο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσο για την τιμή, θα έλεγα άνω των 100, πράγμα που την κάνει τσιμπημένη, όμως σε δικό της χώρο, και προσφάτως έδωσε το αιδοίο της, οπότε εν αναμονή.  Γενικά το έχει, την τιμή να κοιτάξει, και θα είναι σε καλό δρόμο. Αν φτιάξει και το κομμάτι της επικοινωνίας (δλδ να κοιτά μηνύματα τακτικά), και να σηκώνει αγγελίες συχνά, κι ουχί μία την εβδομάδα, καλά θα είναι.
Υπαρχουν αλλες σελιδες ειδικες για αυτο το θεμα στο ιδιο  σαιτ εδω λεμε για μαγαζια του μασαζ

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Υπαρχουν αλλες σελιδες ειδικες για αυτο το θεμα στο ιδιο  σαιτ εδω λεμε για μαγαζια του μασαζ
Γνωρίζω αγαπητέ, ελαιοτριβείο είναι ή νεαρά, εκτός κι αν έφυγε από εκεί που τη συνάντησα.

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
4 hours ago

Εβελινα

Ειμαι Ελληνιδα 27 ετων το προγραμμα που κανω ειναι χαλαρωτικο μασαζ η ολοκληρωμενη επαφη μαχι με το στοματικο εκτος πρωκτικου
45':80€
60':100€
Μονο σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου καθως δε διαθετω δικο μου χωρο και δεν επισκεπτομαι αλλους χωρους
Οσο για την επικοινωνια μας και το ραντεβου εαν σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω μιυ δινεις καποιον αριθμο που θα σε καλεσω οταν μου πεις καθως δε μπορω να δωσω τον προσωπικο μου αριθμο

Διαβάστηκε 2 hours

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
4 hours ago

Εβελινα

Ειμαι Ελληνιδα 27 ετων το προγραμμα που κανω ειναι χαλαρωτικο μασαζ η ολοκληρωμενη επαφη μαχι με το στοματικο εκτος πρωκτικου
45':80€
60':100€
Μονο σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου καθως δε διαθετω δικο μου χωρο και δεν επισκεπτομαι αλλους χωρους
Οσο για την επικοινωνια μας και το ραντεβου εαν σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω μιυ δινεις καποιον αριθμο που θα σε καλεσω οταν μου πεις καθως δε μπορω να δωσω τον προσωπικο μου αριθμο

Διαβάστηκε 2 hours
Προφανώς τα σπάσανε με την κυρία του χώρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom