You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
γλυκιά εμφάνιση, αδυνατούλα προς το κανονικό, γύρω στα 25 την έκαναΗ κοπέλα τι λέει από εμφάνιση και τι ηλικία έχει περίπου?
επειδή της έχω στείλει μνμ και δεν μου έχει απαντήσει...μπορεις να το δώσεις???γλυκιά εμφάνιση, αδυνατούλα προς το κανονικό, γύρω στα 25 την έκανα
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
όταν σου απαντήσει, θα το πάρεις. τα τηλέφωνα δε δίνονται άνευ συστάσεων, για ευνόητους λόγουςεπειδή της έχω στείλει μνμ και δεν μου έχει απαντήσει...μπορεις να το δώσεις???
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Αν η κοπέλα είναι όντως αυτή στη φώτο της αγγελίας και παρέχει σωστές και τίμιες υπηρεσίες, τότε μιλάμε για τεμάχιο πολιτισμικού -και όχι μόνο- ενδιαφέροντος!!!Ω ρε με μία καινούργια κριτική, πήρε φωτιά το θέμα...
χαχαχα, ορμάτε μασαζομάχοι...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μακαρι να συνεχίσουν ετσι για να βγουμε ολοι κερδισμενοι.Ειπα στη Ρια 60 φουλ χωρις μασαζ κ μου λεει μισο να ρωτησουμε το Μιχαλη. Η απαντηση του ηταν αυτη που εγραψα
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Πρόσθεσε, ευτυχώς. Τυχαία το ανακάλυψα κι εγώ, αλλά θέλει ερώτηση στην ίδια. Λογικά παίζει με τιμές μέχρι να κατασταλλάξει, οπότε προσοχή και να μην ξεχνάμε τις διαπραγματεύσεις ;)Η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά έκανε μόνο μασαζ σε ξενοδοχείο η κατοικον..και μέχρι τις 8.. έλεγε στην αγγελια..ωσροσο η επικοινωνία μαζί της είναι θέμα...τωρα έχει και άλλα προγράμματα???
Νεαρά που προσφέρει μασάζ, με έξτρα προγράμματα, κοντά στο σταθμό των τρένων. Τιμές τσιμπημένες, κατά την ταπεινή μου άποψη, με διαθεσιμότητα περιορισμένη. Αδύνατη κοπελίτσα, καλούτσικο μασάζ, καλό στοματικό (για τα δικά μου γούστα), ψιλοστενή στον κόλπο. Προσωπικά πέρασα καλά μαζί της, και θα προτιμηθεί εκ νέου.
πάντως αυτή στη φωτό δεν είναι...
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Αυτή σίγουρα όχι, όμοιά της, ναι (σωματικά)πάντως αυτή στη φωτό δεν είναι...
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
χαχαχ κλαμα...πάντως αυτή στη φωτό δεν είναι...
Υπαρχουν αλλες σελιδες ειδικες για αυτο το θεμα στο ιδιο σαιτ εδω λεμε για μαγαζια του μασαζΟι φώτο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσο για την τιμή, θα έλεγα άνω των 100, πράγμα που την κάνει τσιμπημένη, όμως σε δικό της χώρο, και προσφάτως έδωσε το αιδοίο της, οπότε εν αναμονή. Γενικά το έχει, την τιμή να κοιτάξει, και θα είναι σε καλό δρόμο. Αν φτιάξει και το κομμάτι της επικοινωνίας (δλδ να κοιτά μηνύματα τακτικά), και να σηκώνει αγγελίες συχνά, κι ουχί μία την εβδομάδα, καλά θα είναι.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Γνωρίζω αγαπητέ, ελαιοτριβείο είναι ή νεαρά, εκτός κι αν έφυγε από εκεί που τη συνάντησα.Υπαρχουν αλλες σελιδες ειδικες για αυτο το θεμα στο ιδιο σαιτ εδω λεμε για μαγαζια του μασαζ
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Σε χώρο της, αν τα σπάσανε με την άλλη που ήταν, δεν το ξέρωΚαλή μέρα φίλε , για χώρο μου είπε ότι δεν διαθέτει ... εσυ που την συνάντησες σε hotel …?
4 hours ago
Εβελινα
Ειμαι Ελληνιδα 27 ετων το προγραμμα που κανω ειναι χαλαρωτικο μασαζ η ολοκληρωμενη επαφη μαχι με το στοματικο εκτος πρωκτικου
45':80€
60':100€
Μονο σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου καθως δε διαθετω δικο μου χωρο και δεν επισκεπτομαι αλλους χωρους
Οσο για την επικοινωνια μας και το ραντεβου εαν σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω μιυ δινεις καποιον αριθμο που θα σε καλεσω οταν μου πεις καθως δε μπορω να δωσω τον προσωπικο μου αριθμο
Διαβάστηκε 2 hours
Εβελινα
Ειμαι Ελληνιδα 27 ετων το προγραμμα που κανω ειναι χαλαρωτικο μασαζ η ολοκληρωμενη επαφη μαχι με το στοματικο εκτος πρωκτικου
Μονο σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου καθως δε διαθετω δικο μου χωρο και δεν επισκεπτομαι αλλους χωρους
Οσο για την επικοινωνια μας και το ραντεβου εαν σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω μιυ δινεις καποιον αριθμο που θα σε καλεσω οταν μου πεις καθως δε μπορω να δωσω τον προσωπικο μου αριθμο
Διαβάστηκε 2 hours
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Προφανώς τα σπάσανε με την κυρία του χώρου4 hours ago
Εβελινα
Διαβάστηκε 2 hours
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σε ολους. Ξέρουμε τι υπάρχει αυτήν την περίοδο στην Εβίτα?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Επίσης, κάποια πρόταση για Μαριάννα? Ευχαριστώ γκάις