Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Κατεβαίνω λογο επαγγέλματος συχνά στην Αθηνα, και διαβαζω αρκετά για τα μασατζιδικο κατω , και εχω επισκεφτεί 3-4 φορες! Και οταν μπαίνω στο τοπικ θεσσαλονικη με πιανει κατάθλιψη !! Πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, για τα free μιλαω ! Απορώ με μερικούς που δινουν 50+ για μια μαλακια απο ξινά μουτρα, δεν υπαρχει αυτο!! ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο πέραν απο την φτωχομάνα θεσσαλονικη μας

• Like
Αντιδράσεις: azazel

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Venus και Βάνα έχουνε φάει Χ από εμένα και καλό θα είναι από όλους μας μέχρι να αλλάξουν συμπεριφορά έκανα τρεις επισκέψεις αυτόν τον μήνα με ίνα Μάγκυ και Νατάσα και οι 3 μου ζήτησαν έξτρα για να βγάλουν ρούχα...
Αν δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν και νομίζουν ότι είναι λίγα τα λεφτά που περνούν ας πάνε σε μια καφετέρια να δουλέψουν 10 ώρες όρθιες για 30€

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Σκέφτομαι μέσα στην βδομάδα να κάνω μια επίσκεψη  στην Έλενα από aqua.....
Την έχει πάρει κανένας να μου κάνει μια καλή περιγραφή και να μου πει αν αξίζει

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
καλησπερα!!Πηγα πριν καμια βδομαδα animus οπου παω συχνα και κανω οταν θελω κανα καλο πετσετομασαζ..το περιεργο ειναι οτι η τυπισα οταν με κανε απο μπροστα μασαζ σε καποια φαση εκει στην κοιλια μακουμπησε με το πισω μερος του πηχη στη πουτσα ..και λεω ενταξει καταλαθος..και στα καπακια ενω δεν παιζει να μν το καταλαβε με ξαναακουμπαει.την κανεις η δεν την κανεις εκει την ερωτηση ?εσεις τι θα κανατε ρε μαγκες?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
καλησπερα!!Πηγα πριν καμια βδομαδα animus οπου παω συχνα και κανω οταν θελω κανα καλο πετσετομασαζ..το περιεργο ειναι οτι η τυπισα οταν με κανε απο μπροστα μασαζ σε καποια φαση εκει στην κοιλια μακουμπησε με το πισω μερος του πηχη στη πουτσα ..και λεω ενταξει καταλαθος..και στα καπακια ενω δεν παιζει να μν το καταλαβε με ξαναακουμπαει.την κανεις η δεν την κανεις εκει την ερωτηση ?εσεις τι θα κανατε ρε μαγκες?

πως ητανε φιλε?Θυμασαι ονομα?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

Αξιζει φιλε ειναι η πρωην Μαρια απο βενους.Ψηλη 30χρ 3αρι βυζι και κωλαρα.Κανει ωραιο μασαζ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Venus και Βάνα έχουνε φάει Χ από εμένα και καλό θα είναι από όλους μας μέχρι να αλλάξουν συμπεριφορά έκανα τρεις επισκέψεις αυτόν τον μήνα με ίνα Μάγκυ και Νατάσα και οι 3 μου ζήτησαν έξτρα για να βγάλουν ρούχα...
Αν δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν και νομίζουν ότι είναι λίγα τα λεφτά που περνούν ας πάνε σε μια καφετέρια να δουλέψουν 10 ώρες όρθιες για 30€
Απορω τι κανουν η Βανα και η Ελισάβετ αν μας διαβαζουν.Γιατι δεν κανουν κατι να αλλαξει η κατάσταση πριν χασουν ολους τους πελατες.Ο κοσμος ξυπνησε πανε τα τσαμπα πενηνταρικα.Φτανει πια με αυτες της μυξοπαρθενες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αν ξαναπας με την ιδια ρώτησε την στα ιδια αν κανει εκτονωση.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
:think: η κοπέλα λέει όχι ερωτικές υπηρεσίες ρε brο

Αν μπεις στο kanesex εχει 6 αγγελίες. Μια χαρά τα κάνει όλα εκτος απο σεξ.
Και για πίπα δε γνωρίζω γιατί δεν ειδα λάστιχα και γενικά αποφεύγω το γυμνό.

tolis29sega

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
58
Πόντοι
0
Γνωστό τραβελοτσατσοδιαμέρισμα σύντροφε...

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
16
Πόντοι
0
Πήγα πριν λίγες μέρες καλή η έλενα από εμφάνιση και συμπεριφορά.....πάσχει λίγο από μασάζ.....μάλλον θα ξαναπροτιμηθεί.....

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Απορω τι κανουν η Βανα και η Ελισάβετ αν μας διαβαζουν.Γιατι δεν κανουν κατι να αλλαξει η κατάσταση πριν χασουν ολους τους πελατες.Ο κοσμος ξυπνησε πανε τα τσαμπα πενηνταρικα.Φτανει πια με αυτες της μυξοπαρθενες.
Δεν τους ενδιαφερουν το χρημα ρεει οι ποιο πολλοι που πανε σε αυτα τα μαγαζια δεν διαβαζουν εδω πολλλοι ειναι περαστικοι απο την πολη οι αγγελιες να ειναι καλα

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
πως ητανε φιλε?Θυμασαι ονομα?
οχι δεν εμαθα το ονομα της για να το θυμαμαι..μπορω να τη περιγραψω.Κοντουλα και λιγο γεματη σε σχεση με τις αλλες και αρκετα πιτσιρικα.φαινοταν αρκετα καινουργια και ψαρωμενη.Γλθκια εμφανηση καμια σχεση με σκυλι.νομιζω αμα πας θα καταλαβεις κανει μπαμ οι αλλες ειναι ολες αδυνατες και πιο μεγαλες.

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Αν ξαναπας με την ιδια ρώτησε την στα ιδια αν κανει εκτονωση.
φοβαμαι μην παιξει καμια παρεξηγηγη..παιζει εστω και μια περιπτωση να κανει η κοπελα χωρις να το ξερουν εξω?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
οχι δεν εμαθα το ονομα της για να το θυμαμαι..μπορω να τη περιγραψω.Κοντουλα και λιγο γεματη σε σχεση με τις αλλες και αρκετα πιτσιρικα.φαινοταν αρκετα καινουργια και ψαρωμενη.Γλθκια εμφανηση καμια σχεση με σκυλι.νομιζω αμα πας θα καταλαβεις κανει μπαμ οι αλλες ειναι ολες αδυνατες και πιο μεγαλες.

Εδώ έχει όλο το προσωπικό του καταστήματος, οπότε αν θες μπορείς να μας πεις ποια είναι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom