Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (9 μέλη και 69 επισκέπτες)

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Εγώ πρέπει να πω ότι όταν δοκίμασα Ιωάννα (η κοκκινομάλλα με πιασίματα) στο  ρελάξ 112 πριν λίγο καιρό, μου είπε ότι αν ήθελα να τελειώσω θα έπρεπε να το κάνω μόνος μου (το οποίο και έκανα). Ίσως γιατί πήγα πρώτη φορά αλλά το σκηνικό δεν με τράβηξε για 2η. Το μασάζ καλό σχετικά αν και ίσως υπερβολικά δυνατό για τα γούστα μου.
Σοβαρα συμβαινουν τετοιες φασεις??

• Like
Αντιδράσεις: thesp

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους.Οποιος μπορεί να κρατηθεί να μην πάει για να δούνε την αξία που έχει ο πελάτης που δεν τον σέβονται.!!
προσωπικά δεν πήγα ποτέ σε πορνομασατζίδικο και μου είχαν μπει ιδέες για να πάω..αλλά μετά από αυτά που διαβάζω, δεν θα πάω, για να υποστηρίξω το μποϋκοτάζ..είναι και Μεγάλη Εβδομάδα..

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Κάτι αρχίζει να γίνεται..... άντε αδέρφια , λευτεριά στον εκμεταλλευόμενο μερακλή

Όχι άλλη εκμετάλλευση και κοροϊδία .... επιστροφή στις καλές εποχές προ βαρεμάρας κι απαξίωσης

Για να γίνει επιτέλους η Θεσσαλονίκη η πόλη που σέβεται τους οικονομικούς της στυλοβάτες.........

Όχι στην παντοδυναμία της Αθήνας . Και η Θεσσαλονίκη πρέπει ν αποκτήσει τα ελαιοτριβεία που της αξιζουν

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγώ πάντως ξεκινάω αποχή. Μόνο η Μαριάννα σέβεται τον πελάτη, όλοι οι άλλοι νομίζουν πως μας κάνουν χάρη... Κάτσε να πέσει λίγη πείνα να δούμε τι και πώς...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Ναι κ γω το εφαρμοζω απο σημερα μπουρδελα μεχρι να στρωσουνε χαρακτηρα..ασε που θα περναω και καλυτερα!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ναι κ γω το εφαρμοζω απο σημερα μπουρδελα μεχρι να στρωσουνε χαρακτηρα..ασε που θα περναω και καλυτερα!!

Μολις δεις τι σαυρες εχει στα μπουρδελα θα αλλαξεις γνωμη... :happy:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Υπάρχει καμία 50+ στα μασατζιδικα? Για full προγραμμα?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Φίλτατε μην τα ισοπεδώνεις όλα: στο aqua οι 2 από τις 4 κοπέλες στα 50 ευρώ μένουν με το κυλωτάκι και ελέυθερη θώπευση . Το μασαζ τους είναι μέτριο αλλά δε βιάζοναται & με καλή εκτόνωση. Οι άλλες δύο καλύτερα να αποφευγονται!
Αν ειναι ετσι φιλε μου εμεις θα πρέπει να προτιμαμε αυτες τις κοπελες να ανεβει η δουλεια τους και να αναρωτιουνται οι υπολοιπες τι κανουν αυτες και τις προτιμουν όπως αναρωτιοντουσαν για την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ και ειχε διπλασια δουλειά απο ολες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Και στην Μαγκυ εκεινη την εποχη δουλευαν κοριτσια η μια πιο καλη απο την αλλη οπως η Κατια η Συλβι η Αθηνα η Δέσποινα και η Λινα που τωρα δουλεύει στον Μεταξα με το ονομα Ευα και εκει ηταν η πιο μετρια.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
930
Πόντοι
96
Έτσι αλλάζουν τα πράγματα ... βήμα βήμα . Σας το λέω και σημειώστε την ημερομηνία : αν καταφέρουμε όλοι να είμαστε συντονισμένοι , δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν
Δεν θέλω να σε απογοήτευσω...αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη οτι δεν είναι όλοι οι πελάτες τους αναγνώστες του forum!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Διαφωνω φιλε μου πολυ καλυτερες οι κοπελες στα μπουρδελα απο οτι στα μασαζ
Η ουσία ειναι οτι στην πλειοψηφία τους και οι κοπελες του μασαζ και αυτες απο τα ντελα ειναι ξεπετες πλην λιγον εξαιρεσεων.Το μονο που τις ενδιαφερει ειναι το ευκολο χρημα και οχι η ικανοποιηση του πελατη.

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Φιλε μου το εχω πει πολλες φορές.Εχουν στην διάθεση τους αυτο το σαιτ να διαβασουν και να διόρθωσουν τα στραβα στην δουλειά τους αλλα δεν δείχνουν ενδιαφέρον.Για παράδειγμα τα μαγαζια που εχουν το φουλ στα60 ευρώ για μιση ωρα θα μπορουσαν να το κάνουν 45 λεπτα τα 15 να τα αφιερωσουν στο μασαζ που ειναι τελείως ανυπαρκτο.
Δηλαδη τους ζητας να κανουν υπερωριες αντιδεολογικον... παρε το προγραμμα των 80

Φίλτατε μην τα ισοπεδώνεις όλα: στο aqua οι 2 από τις 4 κοπέλες στα 50 ευρώ μένουν με το κυλωτάκι και ελέυθερη θώπευση . Το μασαζ τους είναι μέτριο αλλά δε βιάζοναται & με καλή εκτόνωση. Οι άλλες δύο καλύτερα να αποφευγονται!
Δωσε τα ονοματα των 2 κοριτσιων μπας και δουλεψουν...

Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει εδώ την Έλλη από το Venus (Κων. Καραμανλή 75 και Μοναστηρίου 67). Πολύ καλό μασάζ, πολύ όμορφη και φοβερό σώμα. Αν σε συμπαθήσει, τα πετάει και προσφέρει τα ωραιότερα στήθη στην πιάτσα, και φυσικά εκτόνωση. Επίσης πολύ ευχάριστη στην συνομιλία, μου είπε ενδιαφέρουσες ιστορίες με ποδοσφαιριστές κλπ.
Δυο ειναι τα προβληματα ετσι οπως τα λες για την κοπελα και αυτα ειναι με μαυρισμενα γραμματα...

Υ.Γ.  Μην ζητατε απο κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες να κανουν επαγγελματικη δουλεια...  :babycry:

• Like
Αντιδράσεις: ewan

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Δηλαδη τους ζητας να κανουν υπερωριες αντιδεολογικον... παρε το προγραμμα των 80
Δωσε τα ονοματα των 2 κοριτσιων μπας και δουλεψουν...

Δυο ειναι τα προβληματα ετσι οπως τα λες για την κοπελα και αυτα ειναι με μαυρισμενα γραμματα...

Υ.Γ.  Μην ζητατε απο κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες να κανουν επαγγελματικη δουλεια...  :babycry:
Σε διαβεβαιωνω φιλε μου οτι και στο πρόγραμμα των 80 ευρώ οταν το πηρα καμιά κοπελα δεν εκατσε περαν των 30 λεπτών. Εξάλλου αυτο το πρόγραμμα που χρεωνουν 80 ευρω αξιζει στην καλυτερη περίπτωση 50 ευρω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Εχω στην πλατη μου 30 χρονια στην πουτανια πιο παλια στα μπουρδελα και στις βιζιτες και τωρα στα μασαζ για να μπορώ να αξιολογισω σωστα και στην σωστη τιμη αυτα που μας προσφέρουν.Και επειδή οι περισσότερες κοπελες δεν μπορουν να εκτιμησουν σωστα τα λεφτα που τους δινουμε να πανε να γινουν μπετατζουδες.

• Like
Αντιδράσεις: ewan

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
απατεώνισσες..θυμάμαι παλιά κάτι βίζιτες..μάστορες στην ξεπέτα..τά κλαψα τα λεφτά..

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Να παίρνουν 80 ευρώ και να μην κάθονται 1 ωρα πρόγραμμα ενώ οι πλειοψηφία του κοσμου αυτα τα λεφτα τα παίρνει σε δυο μερες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.633
Πόντοι
2.356
Εχω φρικαρει μ αυτά πού διαβάζω πού γίνονται αυτά

Εγώ κάνω πρόγραμμα μισή ώρα με 60 κ μερικές φορές πάω κ τρία τέταρτα κ δίνω πάλι 60

Δώστε περισσότερες λεπτομέρειές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom