Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
πάντως αν συνεχίσω να διαβάζω το φόρουμ ,με βλέπω σε λίγο να παίρνω σβάρνα όλα τα καλά σπα: βένους, βάνα, άκουα (από όσα διάβασα σε  αυτά κατέληξα ότι είναι τα ποιοτικότερα ). Και μετά να σας ζητάω και τα τηλέφωνα από τα πριβέ...
Αν θελεις καλο μασαζ και εκτονωση πηγαινε στο Relax και κανε με την Ιωαννα.Κανει το καλυτερο μασαζ απο ολες τις κοπελες που δουλεύουν αυτη την στιγμη στα φρι μασατζιδικα της Θεσσαλονικης.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
:pipa2:Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Αλλά τι να κάνεις..οι κοπέλες που δουλεύουν στα μαγαζιά που κάνουν μόνο μασάζ, έχουν σπουδάσει και μορφωθεί στο αντικείμενο και δεν είναι prostitutes. Στα υπόλοιπα που προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες, το μασάζ είναι κακό- από ότι διάβασα στο φόρουμ- και κατά την άποψή μου αυτό συμβαίνει γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, δεν ξέρουν να κάνουν μασάζ ( ίσως υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν έχω προσωπική εμπειρία). Μάλλον τους λένε, τρίψτε τους λίγο και μετά προχωρήστε στα υπόλοιπα, ανάλογα με το αντίτιμο.  :pipa2:
Συμφωνω μαζι σου οτι αυτες που έχουν σπουδασει το αντικείμενο δεν ειναι πουτανες και δυσκολευονται να κανουν αυτο που ζηταμε εμεις.Αλλα απο την αλλη να παρεις 20 ευρω επιπλέον για να τον παιξεις 10 λεπτα το πολυ δεν ειναι καθόλου ασχημα για αυτες τις εποχες.Γιατι κακα τα ψεματα κανεις απο εμας δεν θα πηγαινε να πληρωσει 30 ευρώ για σκετο μασαζ.Για μενα οι κοπελες που δουλεύουν σε αυτα τα μαγαζια και δεν κανουν εκτονωση ειναι μεγαλα κοροιδα.Αν δεν θελεις να κανείς εκτονωση πανε σε ενα κανονικο μασατζιδικο να κανεις μια ωρα μασαζ στον καθε πελατη για 15 ευρω και να βαρας μυγες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Δεν ειναι τα πιοτικοτερα φιλε γιατι οι κοπελες κοιτανε να σε ξεπεταξουνε μεσα σε λιγη ωρα και να σου φανε το 50αρικο.Απλα ειναι τα μονα πορνομασατζιδικα σε ολη την πολη.Σαν να ζουμε σε χωριο ενα τετοιο πραγμα..
Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε και θα τονισω οτι οταν παίρνουν το πενηνταρικο θα έπρεπε να σε αφηνουν να πιασεις ελευθερα και να ειναι και γυμνοστηθες οπως ηταν στης Μαγκυς στο αναλογο πρόγραμμα.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε και θα τονισω οτι οταν παίρνουν το πενηνταρικο θα έπρεπε να σε αφηνουν να πιασεις ελευθερα και να ειναι και γυμνοστηθες οπως ηταν στης Μαγκυς στο αναλογο πρόγραμμα.

Νατασσα Γιωτα Τινα Ευα ζητανε 10ευρα για να βγαλουνε την μπλουζα τους!Αν το μαθουν τα αφεντικα τους μαλλον δεν θα ζητανε για πολυ ακομα!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Φίλτατε μην τα ισοπεδώνεις όλα: στο aqua οι 2 από τις 4 κοπέλες στα 50 ευρώ μένουν με το κυλωτάκι και ελέυθερη θώπευση . Το μασαζ τους είναι μέτριο αλλά δε βιάζοναται & με καλή εκτόνωση. Οι άλλες δύο καλύτερα να αποφευγονται!

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Αν θελεις καλο μασαζ και εκτονωση πηγαινε στο Relax και κανε με την Ιωαννα.Κανει το καλυτερο μασαζ απο ολες τις κοπελες που δουλεύουν αυτη την στιγμη στα φρι μασατζιδικα της Θεσσαλονικης.
αγαπητέ σε ευχαριστώ για την πολύτιμη πληροφορία. ίσως κάποια στιγμή τιμήσω την εν λόγω κυρία. ποτέ πλέον δεν λέω ποτέ..

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Εγώ πρέπει να πω ότι όταν δοκίμασα Ιωάννα (η κοκκινομάλλα με πιασίματα) στο  ρελάξ 112 πριν λίγο καιρό, μου είπε ότι αν ήθελα να τελειώσω θα έπρεπε να το κάνω μόνος μου (το οποίο και έκανα). Ίσως γιατί πήγα πρώτη φορά αλλά το σκηνικό δεν με τράβηξε για 2η. Το μασάζ καλό σχετικά αν και ίσως υπερβολικά δυνατό για τα γούστα μου.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Εγώ πρέπει να πω ότι όταν δοκίμασα Ιωάννα (η κοκκινομάλλα με πιασίματα) στο  ρελάξ 112 πριν λίγο καιρό, μου είπε ότι αν ήθελα να τελειώσω θα έπρεπε να το κάνω μόνος μου (το οποίο και έκανα). Ίσως γιατί πήγα πρώτη φορά αλλά το σκηνικό δεν με τράβηξε για 2η. Το μασάζ καλό σχετικά αν και ίσως υπερβολικά δυνατό για τα γούστα μου.

Συμφωνω φιλε ετσι ακριβως ειναι

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει εδώ την Έλλη από το Venus (Κων. Καραμανλή 75 και Μοναστηρίου 67). Πολύ καλό μασάζ, πολύ όμορφη και φοβερό σώμα. Αν σε συμπαθήσει, τα πετάει και προσφέρει τα ωραιότερα στήθη στην πιάτσα, και φυσικά εκτόνωση. Επίσης πολύ ευχάριστη στην συνομιλία, μου είπε ενδιαφέρουσες ιστορίες με ποδοσφαιριστές κλπ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους. Ας αφήσουμε για λίγες μέρες τα κορίτσια να σκεφτούν και να δουνε χωρίς λεφτά τις συνέπειες της ξεπέτας και της ελειψης σεβασμού στον πελάτη.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους. Ας αφήσουμε για λίγες μέρες τα κορίτσια να σκεφτούν και να δουνε χωρίς λεφτά τις συνέπειες της ξεπέτας και της ελειψης σεβασμού στον πελάτη.
Το εχω πει εδω και καιρο. Αν σταματήσουμε για ενα διάστημα και πεινάσουν, θα βάλουν μυαλο

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Relax spa...νεα κοπελα Μαρινα, ειδικα κυριακες, σπεσιαλ γλυψιμο και εκτονωση.μονο τις κυριακες...εγνατιας 112 ισογειο

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
συναγωνιστές ότι και να λέμε πάντα θα υπάρχουν αυτοί που πάνε και τα ακουμπάνε και χαλάνε την πιάτσα.Οσο να μιλάς ο τοίχος δεν ακούει.
Τι να πω ρε φίλε. Αν αρεσει σε κάποιους να τους πιάνουν κορόιδο, με γεια τους. Οι άλλοι τί φταίνε που τους παίρνει η μπαλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Δεν υποχρεώνει κάνεις κανένα να πάει σε φραπεδαδικο

Πας με σκοπό να δώσεις τα 30 κ αν θες συνέχεια κ έχεις αλλά 20 καλώς αλλιώς σηκώνεσαι κ φεύγεις απλά

Την Έλλη την είχα πάρει τη πρώτη μέρα πού ήρθε άπλωσα χέρι κ μου το τράβηξε οπότε κ Εγώ αρκέστηκα στο μασάζ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο RELAX θα σταματησω να πηγαινω πλεον σ αυτα τα μαγαζια και να με πιάνουν κορόιδο.
Εχω χρόνια στα μαγαζια, εχω πάει και σε πριβε όχι σε όλα, και σε κρυφά και θα μπορούσα να παω και σε όλα τα πριβε αλλα λόγω γούστου δε το έκανα. Δε μ αρεσει το στημενο 3 λαπτά μασαζ πας πηδας και φεύγεις. Προτιμω να το κυνηγησω το όλο θεμα, να την ξεκλειδωσω την κοπέλλα. Αυτός ηταν και ο λόγος που τα τελευταια χρόνια πήγαινα στο Βένους, στη Βάνα και στα μαγαζια του Σταύρου.
Πολλές από αυτες που μου άρεσαν καταφερα και τις έψησα. Αυτο μ αρεσει. Αλλες με μπλα μπλα, αλλες με χαρτζηλικι. Και μου τον έπαιζαν (τοτε που δε κάνανε τιποτε,που ηταν καθαρα πετσετάδικα) και πιπα μου πήρανε καποιες και γλυφωμουνι εκανα και πήδηξα δυο εκει μεσα.
Το κακό ομως παραγινε τον τελευταιο καιρο στο Βενους και στη Βανα. Εχουν βαλει πιτσιρικες που απλα σε τριβουν, και όταν γυρισεις και ζητησεις εκτονωση κατ ευθειαν σου κανουν σαν αγγαρεια, χωρις λιγο να σε ερεθισουν και να σε παιξουν. Αυτος ηταν και ο λόγος που σταματησα τον τελευταιο χρόνο από Βενους και Βανα.
Στην χθεσινη μου επίσκεψη στο RELAX στην Εγνατια μπήκα με την Μαρινα. Οντως πολύ ωραιο κωλαρακι, στηθος κλπ. Αλλα.... ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ....
Η ολη συνεδριαση κρατησε 10 λεπτά. ΑΙΣΧΟΣ. Μαζι με τα ντους πριν και μετα 20 λεπτά στο συνολο.
Σας εχω δωσει παρα πολλα λεφτά στα τοσα χρονια και δε τα σεβεστε. Η κοοπέλλα κανει τη δουλεια της. Το αφεντικό ομως πρεπει να της πει να σεβεται τον πελατη, να τιμα τα χρηματα που τις δινει ο πελατης και να ειναι σωστη. Απο εσενα πρεπει να παιρνει εντολες.
Γι αυτο λοιπόν τερμα απο σημερα. Δυστυχως ειμαστε πολλοι μαλακες (και εγω μεσα σε ολους αυτους) και τα μαγαζια αυτα θα γεμιζουν. Αλλα με εναν λιγοτερο. Εμενα. Ενας μαλακας λιγοτερος

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο RELAX θα σταματησω να πηγαινω πλεον σ αυτα τα μαγαζια και να με πιάνουν κορόιδο.
Εχω χρόνια στα μαγαζια, εχω πάει και σε πριβε όχι σε όλα, και σε κρυφά και θα μπορούσα να παω και σε όλα τα πριβε αλλα λόγω γούστου δε το έκανα. Δε μ αρεσει το στημενο 3 λαπτά μασαζ πας πηδας και φεύγεις. Προτιμω να το κυνηγησω το όλο θεμα, να την ξεκλειδωσω την κοπέλλα. Αυτός ηταν και ο λόγος που τα τελευταια χρόνια πήγαινα στο Βένους, στη Βάνα και στα μαγαζια του Σταύρου.
Πολλές από αυτες που μου άρεσαν καταφερα και τις έψησα. Αυτο μ αρεσει. Αλλες με μπλα μπλα, αλλες με χαρτζηλικι. Και μου τον έπαιζαν (τοτε που δε κάνανε τιποτε,που ηταν καθαρα πετσετάδικα) και πιπα μου πήρανε καποιες και γλυφωμουνι εκανα και πήδηξα δυο εκει μεσα.
Το κακό ομως παραγινε τον τελευταιο καιρο στο Βενους και στη Βανα. Εχουν βαλει πιτσιρικες που απλα σε τριβουν, και όταν γυρισεις και ζητησεις εκτονωση κατ ευθειαν σου κανουν σαν αγγαρεια, χωρις λιγο να σε ερεθισουν και να σε παιξουν. Αυτος ηταν και ο λόγος που σταματησα τον τελευταιο χρόνο από Βενους και Βανα.
Στην χθεσινη μου επίσκεψη στο RELAX στην Εγνατια μπήκα με την Μαρινα. Οντως πολύ ωραιο κωλαρακι, στηθος κλπ. Αλλα.... ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ....
Η ολη συνεδριαση κρατησε 10 λεπτά. ΑΙΣΧΟΣ. Μαζι με τα ντους πριν και μετα 20 λεπτά στο συνολο.
Σας εχω δωσει παρα πολλα λεφτά στα τοσα χρονια και δε τα σεβεστε. Η κοοπέλλα κανει τη δουλεια της. Το αφεντικό ομως πρεπει να της πει να σεβεται τον πελατη, να τιμα τα χρηματα που τις δινει ο πελατης και να ειναι σωστη. Απο εσενα πρεπει να παιρνει εντολες.
Γι αυτο λοιπόν τερμα απο σημερα. Δυστυχως ειμαστε πολλοι μαλακες (και εγω μεσα σε ολους αυτους) και τα μαγαζια αυτα θα γεμιζουν. Αλλα με εναν λιγοτερο. Εμενα. Ενας μαλακας λιγοτερος

Ετσι ειναι φιλε τα μαγαζια αυτα ξεκινησανε με καλες προυποθεσεις αλλα ειδανε μεγαλη απηχηση απο τον κοσμο και καβαλησανε το καλαμι.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Ετσι ειναι φιλε τα μαγαζια αυτα ξεκινησανε με καλες προυποθεσεις αλλα ειδανε μεγαλη απηχηση απο τον κοσμο και καβαλησανε το καλαμι.

Απο μενα τέρμα. Οταν και αν αλλαξουν θα ξαναπαω

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
θα αλλαξουν μονο αν για 3 μηνες ο καθενας μας πηγαινει μονο σε μπουρδελα.Μετα θα μας παρακαλανε να παμε.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους.Οποιος μπορεί να κρατηθεί να μην πάει για να δούνε την αξία που έχει ο πελάτης που δεν τον σέβονται.!!

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Έτσι αλλάζουν τα πράγματα ... βήμα βήμα . Σας το λέω και σημειώστε την ημερομηνία : αν καταφέρουμε όλοι να είμαστε συντονισμένοι , δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom