Με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο RELAX θα σταματησω να πηγαινω πλεον σ αυτα τα μαγαζια και να με πιάνουν κορόιδο.
Εχω χρόνια στα μαγαζια, εχω πάει και σε πριβε όχι σε όλα, και σε κρυφά και θα μπορούσα να παω και σε όλα τα πριβε αλλα λόγω γούστου δε το έκανα. Δε μ αρεσει το στημενο 3 λαπτά μασαζ πας πηδας και φεύγεις. Προτιμω να το κυνηγησω το όλο θεμα, να την ξεκλειδωσω την κοπέλλα. Αυτός ηταν και ο λόγος που τα τελευταια χρόνια πήγαινα στο Βένους, στη Βάνα και στα μαγαζια του Σταύρου.
Πολλές από αυτες που μου άρεσαν καταφερα και τις έψησα. Αυτο μ αρεσει. Αλλες με μπλα μπλα, αλλες με χαρτζηλικι. Και μου τον έπαιζαν (τοτε που δε κάνανε τιποτε,που ηταν καθαρα πετσετάδικα) και πιπα μου πήρανε καποιες και γλυφωμουνι εκανα και πήδηξα δυο εκει μεσα.
Το κακό ομως παραγινε τον τελευταιο καιρο στο Βενους και στη Βανα. Εχουν βαλει πιτσιρικες που απλα σε τριβουν, και όταν γυρισεις και ζητησεις εκτονωση κατ ευθειαν σου κανουν σαν αγγαρεια, χωρις λιγο να σε ερεθισουν και να σε παιξουν. Αυτος ηταν και ο λόγος που σταματησα τον τελευταιο χρόνο από Βενους και Βανα.
Στην χθεσινη μου επίσκεψη στο RELAX στην Εγνατια μπήκα με την Μαρινα. Οντως πολύ ωραιο κωλαρακι, στηθος κλπ. Αλλα.... ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ....
Η ολη συνεδριαση κρατησε 10 λεπτά. ΑΙΣΧΟΣ. Μαζι με τα ντους πριν και μετα 20 λεπτά στο συνολο.
Σας εχω δωσει παρα πολλα λεφτά στα τοσα χρονια και δε τα σεβεστε. Η κοοπέλλα κανει τη δουλεια της. Το αφεντικό ομως πρεπει να της πει να σεβεται τον πελατη, να τιμα τα χρηματα που τις δινει ο πελατης και να ειναι σωστη. Απο εσενα πρεπει να παιρνει εντολες.
Γι αυτο λοιπόν τερμα απο σημερα. Δυστυχως ειμαστε πολλοι μαλακες (και εγω μεσα σε ολους αυτους) και τα μαγαζια αυτα θα γεμιζουν. Αλλα με εναν λιγοτερο. Εμενα. Ενας μαλακας λιγοτερος