Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.241
Πόντοι
206
Φίλοι συναγωνιστές τα πραγματα ειναι απλά, και δυστυχώς τα κανει περίπλοκα η καύλα οταν στη βαρέσει .

Φανταστείτε ενα υποθετικό σενάριο . Για ενα μήνα , οχι παραπανω, να μην πατήσει ΚΑΝΕΙΣ μας σε ΚΑΝΕΝΑ μασατζιδικο. Κανείς ομως , ουτε απ εξω, ουτε τηλέφωνο

Θα αλλαξουνε τροπάριο ή δεν θ αλλαξουνε; Στο τέλος του μήνα , αυτοί θα μας παίρνουν τηλέφωνο να παμε , και να σας πω εγω αλλαγές στην σταση της καθε πατσαβουρας που κανει και τη δύσκολη . Ειναι καθαρά θεμα προσφοράς και ζήτησης.

Οσο δίνουμε μεταξωτές κορδέλες ( που στην εποχή μας βγαίνουν και δυσκολα πλεον) και αυτοί μας ταίζουν φύκια , καλά κάνουν

Ποτε δεν φταιει αυτος που πουλάει , αλλα αυτος που αγοράζει ... Το θεμα ειναι αυτο που έγραψα στην αρχη. Την ωρα που στη βαράει η σηκωμάρα να μπορέσεις να πεις οχι στην κοροϊδία , και να εχεις λιγο υπομονη να αλλάξουν τροπάριο

Γιατι , που θα παει, αν πεινάσουν θ αλλάξουν ......
Το έχω πει κι άλλη φορά και θα το ξαναπώ....... Εκ των πραγμάτων δε γίνεται αυτό που λες.....Όλα αυτά που γράφετε εδώ και μέρες λειτουργούν σαν μια ωραιότατη διαφήμιση για τα μαγαζιά αυτά..........Η αρνητική διαφήμιση είναι ολόκληρη επιστήμη.....Κάποιοι κρατάνε την γκάβλα τους μπας και συνετιστούν οι μαγαζάτορες και τα κορίτσια ενώ την ίδια στιγμή στα μαγαζιά αυτά για να βρεις δωμάτιο ελεύθερο θες μισή και μια ώρα αναμονή.....Άδικος κόπος, άσκοπη αγαμία.....ή πάτε και περάστε καλά χωρίς γκρίνια ή αγνοήστε τους και πάτε σε μπουρδέλο, πάτε με βίζιτα, βρείτε γκόμενα........

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι νέος εδώ αλλά όχι στη ζωή σήμερα επίσκεψη στο ζεσι σπα δεν συγκράτησα ονόματα αλλά δεν μπήκα για μασάζ έφυγα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Τι το καλό είδατε σ αυτή την αγγελία

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
έχει ωραία πρησμένα χοντρά πόδια η κυρία της αγγελίας..χα, χα..

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
απάντηση σε billsalonica: δεν έχω pm ως νέο μέλος, άρα η απάντηση είναι δημόσια.πήγα στο animus και το luxury living. Τα τηλέφωνά τους είναι στο διαδίκτυο. τιμές: σουηδικό στο ανιμους 25 το 50 λεπτο, στο λαξουρι λιβινγκ 25 το χαλαρωτικό η ώρα. πολύ καλά μασάζ και τα δύο. και πολύ όμορφες κοπέλες. με εσώρουχο και πετσέτα.

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
γεια σου και πάλι billsalonica. έμεινα καταενθουσιασμένος από τα μασάζ και θα ξαναπάω. με το μαλακό όμως γιατί τα οικονομικά μου πλέον δεν είναι πολύ ανθηρά. ξέχασα να πω ότι πήγα και στο μασάζ τάιμς στην εθνικής αντίστασης. καλό μασάζ. έχουν προσφορά το χαλαρωτικό στα 13, μου έκανε δυνατό στα 16. πολύ καλή τιμή.κι εκεί εσωρουχο και πετσέτα.

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
παράλειψα να αναφέρω το χρόνο στο μασάζ τάιμς : 1 ωρίτσα κοντά και η κοπέλα πολύ εργατική

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
σε συνέχεια των παραπάνω bill πρέπει να αναφέρω ότι στο λάξουρι η τιμή 25 χαλαρωτικό η ώρα είναι για το πρωί. από 10 μέχρι 3 το μεσημέρι. μετά πάει στα 35 αν θυμάμαι καλά . δεν έχω πείρα στα μασάζ αλλά ήταν πολύ καλό. το βαθύ μασάζ στο λάξουρι το έχουν το πρωί στα 35 και μετά στα 55!(νομιζω) στο άνιμους η τιμή για το βαθύ μασάζ είναι χαμηλότερη, νομίζω στα 30, ότι ώρα και αν πας. και στο άνιμους ήταν πολύ καλό το μασάζ και πολύ ωραίος χώρος!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Χαίρετε.Οι εμπειρίες μου είναι καθαρά μασαζιστικές. Όχι σεξουαλικές. Διαβάζω το φόρουμ και ενημερώνομαι για τα μασαζομάγαζα με έξτρα. Αυτά που έχω να πω είναι: Άνιμους: πολύ καλό δυνατό-σουηδικό μασάζ από πολύ γλυκιά-όμορφη κοπέλα, πολύ νεαρή, μικροκαμωμένη με ωραίο σώμα. Πολύ φιλική και ζεστή. Λάξουρι Λίβινγκ στην Τσιμισκή. Εξαιρετικό μασάζ χαλαρωτικό από γλυκιά και όμορφη κοπέλα, μέτριου σωματότυπου αλλά ιδιαίτερα σέξι- τουλάχιστον για μένα. Δεν ήταν πολύ φιλική, αλλά πολύ καλή στη δουλειά της. Μασάζ τάιμς στην εθνικής αντίστασης. Πολύ καλό δυνατό μασάζ από ωραία κοπέλα και πολύ καλή τιμή. Τονίζω ότι πήγα καθαρά για μασάζ για ιατρικούς λόγους. Τις πορνότσαρκες τις έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια, δεν πήγαινα σε μασατζίδικα, πήγαινα στα υπόλοιπα. Αλλά μια που γράφτηκα στο σάιτ και σας μελετάω, είπα να γράψω κι εγώ τις δικές μου εμπειρίες, αν και από ότι φαίνεται δεν θα κινήσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν πειράζει. Ενημερώνομαι για τα πονηρά μασατζίδικα κι επειδή ποτέ μη λες ποτέ, αν κάνω κάτι, θα το γράψω. Πολύ ενδιαφέρον έχουν οι συζητήσεις στο φόρουμ.
Φιλε μου οι περισσότεροι απο εμας θελουν και το καλο μασαζ περα απο την εκτονωση αλλα δυστηχως τα μαγαζια που εχουν καλο μασαζ δεν προσφέρουν εκτονωση.Μετα απο ενα καλο μασαζ δεν λεει να φευγεις με την σημαια ψηλα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Φίλοι συναγωνιστές τα πραγματα ειναι απλά, και δυστυχώς τα κανει περίπλοκα η καύλα οταν στη βαρέσει .

Φανταστείτε ενα υποθετικό σενάριο . Για ενα μήνα , οχι παραπανω, να μην πατήσει ΚΑΝΕΙΣ μας σε ΚΑΝΕΝΑ μασατζιδικο. Κανείς ομως , ουτε απ εξω, ουτε τηλέφωνο

Θα αλλαξουνε τροπάριο ή δεν θ αλλαξουνε; Στο τέλος του μήνα , αυτοί θα μας παίρνουν τηλέφωνο να παμε , και να σας πω εγω αλλαγές στην σταση της καθε πατσαβουρας που κανει και τη δύσκολη . Ειναι καθαρά θεμα προσφοράς και ζήτησης.

Οσο δίνουμε μεταξωτές κορδέλες ( που στην εποχή μας βγαίνουν και δυσκολα πλεον) και αυτοί μας ταίζουν φύκια , καλά κάνουν

Ποτε δεν φταιει αυτος που πουλάει , αλλα αυτος που αγοράζει ... Το θεμα ειναι αυτο που έγραψα στην αρχη. Την ωρα που στη βαράει η σηκωμάρα να μπορέσεις να πεις οχι στην κοροϊδία , και να εχεις λιγο υπομονη να αλλάξουν τροπάριο

Γιατι , που θα παει, αν πεινάσουν θ αλλάξουν ......
Φιλε μου το εχω πει πολλες φορές.Εχουν στην διάθεση τους αυτο το σαιτ να διαβασουν και να διόρθωσουν τα στραβα στην δουλειά τους αλλα δεν δείχνουν ενδιαφέρον.Για παράδειγμα τα μαγαζια που εχουν το φουλ στα60 ευρώ για μιση ωρα θα μπορουσαν να το κάνουν 45 λεπτα τα 15 να τα αφιερωσουν στο μασαζ που ειναι τελείως ανυπαρκτο.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
συναγωνιστές ότι και να λέμε πάντα θα υπάρχουν αυτοί που πάνε και τα ακουμπάνε και χαλάνε την πιάτσα.Οσο να μιλάς ο τοίχος δεν ακούει.

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
:pipa2:
Φιλε μου οι περισσότεροι απο εμας θελουν και το καλο μασαζ περα απο την εκτονωση αλλα δυστηχως τα μαγαζια που εχουν καλο μασαζ δεν προσφέρουν εκτονωση.Μετα απο ενα καλο μασαζ δεν λεει να φευγεις με την σημαια ψηλα.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Αλλά τι να κάνεις..οι κοπέλες που δουλεύουν στα μαγαζιά που κάνουν μόνο μασάζ, έχουν σπουδάσει και μορφωθεί στο αντικείμενο και δεν είναι prostitutes. Στα υπόλοιπα που προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες, το μασάζ είναι κακό- από ότι διάβασα στο φόρουμ- και κατά την άποψή μου αυτό συμβαίνει γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, δεν ξέρουν να κάνουν μασάζ ( ίσως υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν έχω προσωπική εμπειρία). Μάλλον τους λένε, τρίψτε τους λίγο και μετά προχωρήστε στα υπόλοιπα, ανάλογα με το αντίτιμο.  :pipa2:

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
:pipa2:Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Αλλά τι να κάνεις..οι κοπέλες που δουλεύουν στα μαγαζιά που κάνουν μόνο μασάζ, έχουν σπουδάσει και μορφωθεί στο αντικείμενο και δεν είναι prostitutes. Στα υπόλοιπα που προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες, το μασάζ είναι κακό- από ότι διάβασα στο φόρουμ- και κατά την άποψή μου αυτό συμβαίνει γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν εκεί, δεν ξέρουν να κάνουν μασάζ ( ίσως υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν έχω προσωπική εμπειρία). Μάλλον τους λένε, τρίψτε τους λίγο και μετά προχωρήστε στα υπόλοιπα, ανάλογα με το αντίτιμο.  :pipa2:
έτσι ακριβώς είναι τους ενδιαφέρει το υπόλοιπο εκτός από μασάζ

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
ερώτηση προς τους διαχειριστές της σελίδας: γιατί ενώ έχω στείλει μηνύματα, κάτω από το ewan λέει μηδέν μηνύματα;

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
πάντως αν συνεχίσω να διαβάζω το φόρουμ ,με βλέπω σε λίγο να παίρνω σβάρνα όλα τα καλά σπα: βένους, βάνα, άκουα (από όσα διάβασα σε  αυτά κατέληξα ότι είναι τα ποιοτικότερα ). Και μετά να σας ζητάω και τα τηλέφωνα από τα πριβέ...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
πάντως αν συνεχίσω να διαβάζω το φόρουμ ,με βλέπω σε λίγο να παίρνω σβάρνα όλα τα καλά σπα: βένους, βάνα, άκουα (από όσα διάβασα σε  αυτά κατέληξα ότι είναι τα ποιοτικότερα ). Και μετά να σας ζητάω και τα τηλέφωνα από τα πριβέ...

Δεν ειναι τα πιοτικοτερα φιλε γιατι οι κοπελες κοιτανε να σε ξεπεταξουνε μεσα σε λιγη ωρα και να σου φανε το 50αρικο.Απλα ειναι τα μονα πορνομασατζιδικα σε ολη την πολη.Σαν να ζουμε σε χωριο ενα τετοιο πραγμα..

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Δεν ειναι τα πιοτικοτερα φιλε γιατι οι κοπελες κοιτανε να σε ξεπεταξουνε μεσα σε λιγη ωρα και να σου φανε το 50αρικο.Απλα ειναι τα μονα πορνομασατζιδικα σε ολη την πολη.Σαν να ζουμε σε χωριο ενα τετοιο πραγμα..
σε χωριό ζούμε αρχηγέ μου..δηλαδή δεν κάθονται μέσα μια ώρα. σε τελειώνουν και φεύγουν. και το μασάζ από μέτριο ως ανύπαρκτο..μμμ..δε λέει..το ελίτ σπα είναι κι αυτό πορνοσπά όπως κατάλαβα. το όασις μάλλον είναι μόνο κυριλέ σπα...τα υπόλοιπα ζεσι και το άλλο εγνατίας 112, από τις αναγνώσεις που έκανα, δεν είναι ιδιαίτερα θελκτικά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom