You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Πριν 1 μήνα περίπου έδωσα το τηλ σε 5/6 άτομα με την προϋπόθεσή να ενημερώσουν όσο είδατε εσείς είδα κ Εγώ ενημέρωσή
ναι και δεν το ξεχασα.σε ευχαριστω!
λογου φορτου εργασιας δεν ενημέρωσα.
εκει στο Relax τι ρολο παιζουνε??
πηγα πριν κανενα μηνα και εφυγα!
ελεγαν για σκετο μασαζ μονο,ηταν μια χοντρουλα και μια κοκαλιαρα...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μασαζ και εκτονωση.Πληρώνεις 20 ευρω στην κοπελα μεσα για την εκτονωση και30 ευρω εξω για το μασαζ.ναι και δεν το ξεχασα.σε ευχαριστω!
λογου φορτου εργασιας δεν ενημέρωσα.
εκει στο Relax τι ρολο παιζουνε??
πηγα πριν κανενα μηνα και εφυγα!
ελεγαν για σκετο μασαζ μονο,ηταν μια χοντρουλα και μια κοκαλιαρα...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μπραβο αδερφακι μου δωσε τα φωτα σου στο λαο του μασαζ.Μήπως να πάτε από κοντά να το πάρετε να μην παρακαλάτε και κανένα? Δείτε τις κοπέλες και πάρτε μια κάρτα από τη ρεσεψιόν. Εγώ έτσι θα έκανα.
Νίκη..relax spa..εκτόνωση επιλεκτικά..
παιδια σ οποιον κανει εκτονωση η Νικη ας το γραψει εδω
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Πολύ κρίμα συναγωνιστές .
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , κατεβαίνω μια φορα το μήνα τουλαχιστον Αθηνα. Η ποικιλία που υπαρχει κατω, οι επιλογές και η ποιότητα , ειναι να κλαις. ( να κλαις που γυρνάς πισω).
Εδω ειμαστε μεσαίωνας . Ολόκληρη Θεσσαλονικη και να μην εχεις μια επιλογή , τι να πω. Ενα σοβαρό ελαιοτριβείο δεν υπαρχει.
Aqua Spa, τζίφος . Διεκπαιρεωτική διαδικασία, άντε να τελειώνουμε. Ο Νικόλας και δεν φέρνει κανενα καλο κομμάτι , και εχει και τιμή στα ύψη . Χαλαρώστε λιγο και δείτε το πιο σοβαρά.
Αλλά τι να κανεις που δεν υπάρχουν επιλογές .
Κρίμα , κρίμα , κρίμα . Δεν έχουν ολοι τη δυνατότητα να κατεβαίνουν Αθηνα.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , κατεβαίνω μια φορα το μήνα τουλαχιστον Αθηνα. Η ποικιλία που υπαρχει κατω, οι επιλογές και η ποιότητα , ειναι να κλαις. ( να κλαις που γυρνάς πισω).
Εδω ειμαστε μεσαίωνας . Ολόκληρη Θεσσαλονικη και να μην εχεις μια επιλογή , τι να πω. Ενα σοβαρό ελαιοτριβείο δεν υπαρχει.
Aqua Spa, τζίφος . Διεκπαιρεωτική διαδικασία, άντε να τελειώνουμε. Ο Νικόλας και δεν φέρνει κανενα καλο κομμάτι , και εχει και τιμή στα ύψη . Χαλαρώστε λιγο και δείτε το πιο σοβαρά.
Leo pal.
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Πολύ κρίμα συναγωνιστές .
Να οργανώσουμε εκδρομή μια φορά τον μήνα να μας βγει και πιο φτηνά ...πλάκα κάνω φίλε αλλά αυτό που λες ισχύει απ' όσα μου λέει κουμπάρος από Αθήνα.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Καλησπέρα σας!!εχω καιρό να γράψω και καιρό να ασχοληθώ με τα μασάζ γιατί οι τελευταίες εμπειρίες ήταν πολύ χάλια και βρήκα πιο decent πράγματα από τα μασάζ!!!εαν κάποιος γνωρίζει κάτι αξιόλογο ας μου στείλει σας παρακαλώ κάποιο τηλέφωνο και αν θέλετε να σας αναφέρω τα πιο decent που βρήκα από τα ‘μασαζ
Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Για πες τα πιο decent
thesp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανένας κάτι για αυτή την αγγελία
Αυτά τ μαγαζιά ήρθε τ τέλος τους... τ πάμε τ ξαναπάμε...παιδια οσοι πατε βανα κ βενους προσοχη στην Τινα πηγε να μου φαει λεφτα και το κανει συνεχεια
Ξεκίνησαν δυνατά κ ξεφούσκωσαν .. δ υπάρχει αφεντικό οι γυναίκες είναι πρεζακια γυφτακια κ ότι βρίσκουν γ κατηγορίας κ η κάθε μια κάνει ότι γουσταρει λες κ πληρώνει αυτήν... οποίος είναι κορόιδο κ δ σεβετε τ λεφτα του κ τον εαυτό του ας συνεχίζει ν δίνει αξία στα μηδενικά..
Όσον αφορά τ γυφτάκι-ρομα-βρώμα που λέγετε Τίνα..βρωμάει από 1000 μέτρα κ κάνετε μαζί της.. τ ν πω.. δ έχει ν φάει καραμέλα κ εσεις τη ταιζεται κ σας κλέβει κιολας
Χαίρετε. Είμαι καινούριος στη σελίδα και θέλω να ρωτήσω αν τα μαγαζιά μασαζ που υπάρχουν στη θεσσαλονίκη παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες. Πρόσφατα πήγα σε κάποια για μασάζ και οι κοπέλες ήταν πολύ όμορφες αλλά δεν ρώτησα ούτε αυτές έδωσαν δικαιώματα. απλά πολύ καλό μασάζ. Τι γίνεται; Τι παίζει πλέον;