Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εχω φρικαρει μ αυτά πού διαβάζω πού γίνονται αυτά

Εγώ κάνω πρόγραμμα μισή ώρα με 60 κ μερικές φορές πάω κ τρία τέταρτα κ δίνω πάλι 60

Δώστε περισσότερες λεπτομέρειές
Φιλε μου στις Νταμες πριν κανουν το πρόγραμμα των 60ευρώ  για μιση ωρα το ειχαν το φουλ στα 80 ευρώ και παλι μιση ωρα καθοταν οι κοπελες στο δωμάτιο. Τωρα το τελευταιο δυμηνο κανανε αυτο το πρόγραμμα με φουλ μιση ωρα στα 60 ευρώ αλλα χωρις μασαζ και αν θελεις φουλ πρόγραμμα και μασαζ στα80 ευρώ. Αυτο το τελευταιο των 80 ευρώ δεν ξερω τι διάρκεια εχει γιατι δεν το ξαναπηρα απο τοτε.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αυτό που καταλαβα ειναι οτι θέλουν να δουλεύουν οσο λιγότερο γίνεται με οσα περισσότερα λεφτα μπορούν να μας παρουν.

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Ισχυει αυτο που λεει ο συναγωνιστης Χυσεας. Προσωπικα προτιμω τα μασατζιδικα λογω καθαριοτητας. Δηλαδη ο μεταναστης που γαμαει στα μπουρδελα δε θα δωσει 60ε να γαμησει. Εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να κολλησεις κατι σε μασατζιδικο απ'οτι σε μπουρδελο. Μπορει να κανω και λαθος...

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
  Θα συμφωνήσω κύριοι με όλα αυτά που γράφτηκαν για τις κοπέλες και τις ξεπέτες και ολα αυτά με την διάρκεια του κάθε προγράμματος , αλλά λέω μήπως και οι κοπέλες πιέζονται,από τ αφεντικά τους  να τελειώνουν πιο γρήγορα με τον καθένα μας ? Μήπως φταίνε και οι ιδιοκτήτες μήπως της παροτρύνουν και οι ίδιοι να τελειώνουν πιο γρήγορα ? Δεν έχω φιλίες με ιδιοκτήτες οπότε δεν μπορώ να ξέρω, όμως κάποιος από εσάς τους παλαιότερους θα έχει πιο στενές επαφές μαζί τους , το συζήτησε κάνεις μαζί τους ?

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
  Θα συμφωνήσω κύριοι με όλα αυτά που γράφτηκαν για τις κοπέλες και τις ξεπέτες και ολα αυτά με την διάρκεια του κάθε προγράμματος , αλλά λέω μήπως και οι κοπέλες πιέζονται,από τ αφεντικά τους  να τελειώνουν πιο γρήγορα με τον καθένα μας ? Μήπως φταίνε και οι ιδιοκτήτες μήπως της παροτρύνουν και οι ίδιοι να τελειώνουν πιο γρήγορα ? Δεν έχω φιλίες με ιδιοκτήτες οπότε δεν μπορώ να ξέρω, όμως κάποιος από εσάς τους παλαιότερους θα έχει πιο στενές επαφές μαζί τους , το συζήτησε κάνεις μαζί τους ?
νομίζω πως και τα αφεντικά και οι κοπέλες, μας έχουν για λακαμάδες..όταν μας βλέπουν λένε: καλώς τα παιδιά καλώς τα κατοστάευρα..στις μεταξύ τους συζητήσεις πρέπει να γελάνε μαζί μας..

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα κόσμε...
Καινούργιες αφίξεις στο ΖΕΣΙ ΣΠΑ με ΣΎΛΒΙΑ,ΡΙΑ,ΝΤΙΝΑ.Χαμηλές τιμές για όλα τα γούστα.
Στοματικό στα 50,φουλ 60-70-80 και χωρίς μη και μη.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα κόσμε...
Καινούργιες αφίξεις στο ΖΕΣΙ ΣΠΑ με ΣΎΛΒΙΑ,ΡΙΑ,ΝΤΙΝΑ.Χαμηλές τιμές για όλα τα γούστα.

Λίγες λεπτομέρεις για τις κορασίδες δε θα έβλαπτε φίλε @Μηλιάδη...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
νομίζω πως και τα αφεντικά και οι κοπέλες, μας έχουν για λακαμάδες..όταν μας βλέπουν λένε: καλώς τα παιδιά καλώς τα κατοστάευρα..στις μεταξύ τους συζητήσεις πρέπει να γελάνε μαζί μας..
Γελάστε κι εσείς με αυτές που πουλάνε τη ζωή τους και τα καλύτερά τους χρόνια για να είναι μασατζούδες.......Αν αυτό δεν είναι αντικείμενο για κοροϊδία, τότε ποιο είναι..............??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα κόσμε...
Καλα εσυ δεν ησουν που ειχες γραψει οτι πηγες επισκεψη στο μαγαζι και
μας ελεγες οτι σε μπερδευαμε με αλλον??

Τωρα,τι εγινε?Αγορασες το μασατζιδικο στο ενδιαμεσο??

:think: :think: :think:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλα εσυ δεν ησουν που ειχες γραψει οτι πηγες επισκεψη στο μαγαζι και
μας ελεγες οτι σε μπερδευαμε με αλλον??

Τωρα,τι εγινε?Αγορασες το μασατζιδικο στο ενδιαμεσο??

:think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:  Κλαίω ...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Εχω στην πλατη μου 30 χρονια στην πουτανια πιο παλια στα μπουρδελα και στις βιζιτες και τωρα στα μασαζ για να μπορώ να αξιολογισω σωστα και στην σωστη τιμη αυτα που μας προσφέρουν.Και επειδή οι περισσότερες κοπελες δεν μπορουν να εκτιμησουν σωστα τα λεφτα που τους δινουμε να πανε να γινουν μπετατζουδες.

Ετσι ειναι ακριβως και γω εχω 25 και θα συμφωνησω μαζι σου.Καθηκον μας ειναι λοιπον τις ξεπετες να τις ξεμπροστιαζουμε για τις μαθαινει ο κοσμος και να μην αφηνει τα λεφτακια του εκει αλλα καπου που να τα αξιζουν.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Καλησπερα παιδες,κατι ασχετο...
αυτος ο θοδωρηςboxteam που ειναι??
απο 13.8 18 εχει να φανει..
ηταν τακτικο μελος και σωστος..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γελάστε κι εσείς με αυτές που πουλάνε τη ζωή τους και τα καλύτερά τους χρόνια για να είναι μασατζούδες.......Αν αυτό δεν είναι αντικείμενο για κοροϊδία, τότε ποιο είναι..............??

Τυπε θα κλαψω...

Το τι κανει ο καθενας στη ζωη του ειναι επιλογη του η ηλιθιοτητα του,απλα οι γυναικες εχουν την ευκολη λυση ν'ανοιξουν τα ποδια...

Η καλυτερη μπιζνα!!!

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά. Έχω τρία ερωτήματα.. 1ον η μαγκι θα ανοίξει κάπου αλλού; γιατί έκλεισε; 2ον ξέρει κανείς τι κάνει η Νικολέτα; 3ον επειδή με έχετε κατά μπερδέψει, μπορεί να κάνει κανείς μια συνολική ενημέρωση απαριθμηση των ελαιοτριβειων να κατατοπιστουμε;

ewan

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2019
Like
18
Πόντοι
0
συμφωνώ μαζί σου..για να διευκρινίσω, γιατί το μήνυμά μου μπορεί να παρεξηγήθηκε..δεν απέκτησα κάποιο κόμπλεξ από τα κορίτσια του χώρου της ευρύτερης πουτανιάς..κάποια στιγμή κρέμασα τη φανέλα γιατί θεώρησα ότι το σπορ δεν με εκφράζει πλέον..παρότι μου μπαίνουν ιδέες ενίοτε.. :orchestra:

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις γΙα την ELINA KAZA Κεντρο Θεσ/νικη ξιζει για τζαμπα θα της δώσουμε 70 -100 - 150 € λακια

maxrap

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Τελικά ποια είναι τα καλύτερα μασατζιδικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom