Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Ναι βαλια τελικα λεγετε,πηγε κανεις να μου πει εντυπωσεις?

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Ναι βαλια τελικα λεγετε,πηγε κανεις να μου πει εντυπωσεις?
Βουλγαρα είναι κ φιλότιμη όπως λένε.. αν σ αρέσει σε
Εμφάνιση όλα καλά θ πάνε..30+20=50.. καλύτερα ν κρατάτε 2 φορές τ 50 κ ν παίρνετε ένα εσκορτ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Βουλγαρα είναι κ φιλότιμη όπως λένε.. αν σ αρέσει σε
Εμφάνιση όλα καλά θ πάνε..30+20=50.. καλύτερα ν κρατάτε 2 φορές τ 50 κ ν παίρνετε ένα εσκορτ..
ετσι ηξερα κ εγω αλλα πεταχτηκε ο ψευτης πιο πανω κ ειπα να μη σχολιασω

• Like
Αντιδράσεις: thesp

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
ετσι ηξερα κ εγω αλλα πεταχτηκε ο ψευτης πιο πανω κ ειπα να μη σχολιασω
Stallion dustixos οι ψεύτες πολλαπλασιάζονται κ καίνε κόσμο γτ είναι κ απόλυτοι ..
Πάντως γενικά τ μαγαζι έχει Βουλγάρες μαγκυ βαλια κ τη καινούργια,
Εμενα προσωπικά αυτό τ γυφτε μ χαλάει.. έχουν Αλβανίδες Τζούλια Στέλλα κ δ ξέρω κ ποια άλλη.. έχουν ρωσσοποντιες αρμενισες τη είναι τπ Βερόνικα ελλισαβετ
Από Ελληνίδες δ ξέρω πραγματικά αν υπάρχει κάποια γνησιααα..

• Like

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλησπέρα στην παρέα.

Επίσκεψη σήμερα (μετά από περίπου ένα δίμηνο αποχής) στο Relax Spa στην Εγνατία. Παρούσες τρεις κοπέλες, οι Κορίνα, Εύα και Άννα. Την τελευταία δεν την είδα, είχε πελάτη. Εμφανισιακά οι άλλες δύο δεν λένε κάτι. Την Εύα την είχα προτιμήσει παλαιότερα και δεν ενθουσιάστηκα επομένως πήγα με την Κορίνα για να τη δοκιμάσω.

Το μασάζ άστα να πάνε, μέχρι να γυρίσω από μπροστά δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με το επίμαχο σημείο. Κάτι μου πέταξε και στην αρχή πως "δεν κάνω σεξουαλικά πράγματα" και με αποθάρρυνε κι εμένα. Όταν γύρισα, άρχισε να γίνεται πιο "θερμή", έγιναν κάποιες επαφές πήρα κι εγώ μπρος και... προχώρησα μόνος ως το φινάλε προτού με ρωτήσει "αν θέλω φραπέ".

Έδωσα το 30άρι και αποχώρησα. Όχι απογοητευμένος αλλά σίγουρα όχι και απόλυτα ικανοποιημένος.

Καλή συνέχεια!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Champion καλησπέρα φιλε.....

Να ξεκινήσω λιγο τις ερωτήσεις και χωρίς παρεξήγηση γιατι δεν σε καταλαβα ρε συ.....
τελικά εδωσες μόνο 30 για ολη την επίσκεψη?? Ή +30 για το τελείωμα ?
Και τελικα ποσο σου κοστισε ολο μαζι??
Ήξερες απο την αρχη οτι κανουν μονο χαπι εντ με το χέρι ??
Οτι κανουν και φουλ?? Ρωτησες πριν μπεις ??
Σορρυ μπορει να ξαναεγραψες οτι έχεις παει στο ελιτ σπα και εγω να μην το διαβασα.....ηταν πρωτη φορα??
Εγω προσωπικά δεν εχω παει στο ελιτ και ουτε πρόκειται βέβαια γιατι να δωσω εστω μονο 30 για να με χαιδεψουν και μετα αλλα 20 για να με παιξουν το πουλι ουτε για αστείο....
Προτιμώ να μπλεχτω με αγγελίες αλλου είδους ή εστω εαν δεν ήξερα τον χωρο να το ξεκαθαριζα απο την αρχη για τις υπηρεσίες του μαγαζιού!!
Αλλα εγω ειμαι εγω....;.παμ παρακατω......
Οταν λες δεν εμεινες απόλυτα ικανοποιημενος????? Τι παραπανω περίμενες απο ενα τέτοιο μαγαζι τυπου μασαζ αλλα οχι σεξ.?

Γιατί εγω αυτα τα μαγαζιά τα θεωρώ μεγαλη απατη.....
Αλλα εγω ειμαι εγω και πραγματικα σε παρακαλω οι ερωτήσεις ειναι πραγματικά φιλικές!!

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86

Να ξεκινήσω λιγο τις ερωτήσεις και χωρίς παρεξήγηση γιατι δεν σε καταλαβα ρε συ.....
Σορρυ μπορει να ξαναεγραψες οτι έχεις παει στο ελιτ σπα και εγω να μην το διαβασα.....ηταν πρωτη φορα??
Εγω προσωπικά δεν εχω παει στο ελιτ και ουτε πρόκειται βέβαια γιατι να δωσω εστω μονο 30 για να με χαιδεψουν και μετα αλλα 20 για να με παιξουν το πουλι ουτε για αστείο....
Προτιμώ να μπλεχτω με αγγελίες αλλου είδους ή εστω εαν δεν ήξερα τον χωρο να το ξεκαθαριζα απο την αρχη για τις υπηρεσίες του μαγαζιού!!
Οταν λες δεν εμεινες απόλυτα ικανοποιημενος????? Τι παραπανω περίμενες απο ενα τέτοιο μαγαζι τυπου μασαζ αλλα οχι σεξ.?

Αλλα εγω ειμαι εγω και πραγματικα σε παρακαλω οι ερωτήσεις ειναι πραγματικά φιλικές!!

Ναι, το έχω γράψει πρότερα και το ξαναγράφω: γνώστης των υπηρεσιών του μαγαζιού, αλλά... Ένα μεγάλο αλλά...

Κάποιες κοπέλες που δούλευαν εκεί στο πρόσφατο παρελθόν, έπειτα από 2-3 επισκέψεις δίχως να δώσω το +20 αλλά μόνο τα 30 του μασάζ, προχωρούσαν κι από μόνες τους στα περαιτέρω (δηλ. φραπεδιά) ΧΩΡΊΣ επαναλαμβάνω επιπλέον χρήματα.

Όσον αφορά στη σημερινή επίσκεψη, το διευκρινίζω λοιπόν, ΜΌΝΟ 30άρι για το μασάζ.
Τώρα, για το αν κάποιος αρέσκεται μόνο σε αυτό ή θέλει και παραπάνω ή δεν το θεωρεί σωστό να δώσει 30+20 απλά για να του τον παίξουν, ΟΚ, προτιμήσεις είναι αυτές.

Δεν περίμενα τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω από αυτά που έγραψα. Η κριτική έχει να κάνει με την κοπέλα και μόνο, όχι με τα γούστα μου/σου/του για το πώς φεύγουν τα λεφτά!

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Φίλε η κορινα είναι μια Χοντρουλα κοντή με μαύρο μαλλάκι ;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Την είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα που είχα πάει ήταν κ καλά στην υποδοχή

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Την είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα που είχα πάει ήταν κ καλά στην υποδοχή

Είχε, λέει, ένα θέμα με το χέρι της και απλά καθόταν στην υποδοχή. Εσχάτως επέστρεψε και στα άλλα "καθήκοντα".

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Εγώ 2 φορές που πήγα την μια έκανα με μια Σοφία και με μια Σίσυ 30€

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Τη Σοφία δεν τη γνωρίζω. Τη Σίσυ μια φορά τη δοκίμασα, αλλά δεν ξετρελάθηκα.

• Like

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Με την Σίσυ φίλε με έτριβε πίσω στα μπαλάκια με τα νύχια κ καβλωσα άσχημα από μπροστά το. Έπαιξα μόνος μου κ χουφτώνα

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81

Δυστυχώς τ μόνο μαγαζι που ξεκαθαρίζει τη κανείς κ μ ποσά είναι τ μεταξα
Βασίλης κ Εβίτα.. όλα τ αλλά είναι ότι θέλει η κοπελα

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Παιδιά κανένα μασάζ να προσφέρει κ πίπα όχι σεξ ξέρετε;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Μια φορά έγινε αυτό κ το κανείς θέμα !!! Δεν θέλω να. Αντιπαρατεθώ με  κανέναν συνάδελφο εδώ το φόρουμ είναι να δίνουμε πληροφορίες και. Να περνούμε για το καλό όλο μας !!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ναι, το έχω γράψει πρότερα και το ξαναγράφω: γνώστης των υπηρεσιών του μαγαζιού, αλλά... Ένα μεγάλο αλλά...

Κάποιες κοπέλες που δούλευαν εκεί στο πρόσφατο παρελθόν, έπειτα από 2-3 επισκέψεις δίχως να δώσω το +20 αλλά μόνο τα 30 του μασάζ, προχωρούσαν κι από μόνες τους στα περαιτέρω (δηλ. φραπεδιά) ΧΩΡΊΣ επαναλαμβάνω επιπλέον χρήματα.

Όσον αφορά στη σημερινή επίσκεψη, το διευκρινίζω λοιπόν, ΜΌΝΟ 30άρι για το μασάζ.
Τώρα, για το αν κάποιος αρέσκεται μόνο σε αυτό ή θέλει και παραπάνω ή δεν το θεωρεί σωστό να δώσει 30+20 απλά για να του τον παίξουν, ΟΚ, προτιμήσεις είναι αυτές.

Δεν περίμενα τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω από αυτά που έγραψα. Η κριτική έχει να κάνει με την κοπέλα και μόνο, όχι με τα γούστα μου/σου/του για το πώς φεύγουν τα λεφτά!

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

Ναι ρε συ καθε αποψη σεβαστη,δεν το συζητώ!!
Και σε ευχαριστώ που έδωσες μια απάντηση ήρεμη γιατι μερικοι εδω παρεξηγουνται κιόλας!!
Το εχω ξαναπεί και εγω,οτι δεν μπαινω στην τσεπη κανενός!!
Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτα του όπως θέλει....
Εξαρτάται και απο τις εμπειρίες, την ηλικία, ολα......

Εαν έχεις ζήσει τον βαρδαρη στις δόξες του, τις πιατσες,τα στριπ, τα πριβε, τι να σε κανουν τα δηθεν μασατζιδικα που κακα τα ψέματα εχουν αποτερο σκοπό το ευκολο χρήμα!!!
Ακομα και τα τελευταία χρονια που ανοιξαν τα δηθεν στουντιο (κοινος μπουρδελα πολυτελείας) εχουν γινει ψεξαστε, σκουπιστε,τελειωσατε! Και αν βρεθει καμία της προκοπής μετα δεν θα την ξαναδείς!!

Θυμάμαι και εγω οταν ειχα ελεύθερο χρόνο και χρημα ψαχνομουνα....
ΟΧΙ όμως ΕΔΩ!! Και ειδικά με το να κανω μονο ερωτήσεις....
Τα διαστήματα που ημουν ελεύθερος εψαχνα,αγγελίες, εφημερίδες,ιντερνετ.
Γενικα επερνα τους δρόμους και αιιιντε....
Βεβαια τωρα ειναι αλλιώς και γενικα τέτοιοι χωροι εχουν γινει ποιο δυσκολα προσβασιμοι οποτε βρηκαν τροπο να τα περνουν αλλιώς!!!
Ρε σεις εδω παλια μπορει και πριν απο καποια χρόνια ειχαν και δικές τους σελιδες στο ίντερνετ καποια μασατζιδικα που ειχαν φουλ υπηρεσίες και το διαφημιζαν κιόλας!! Και η ταριφα ηταν το 80αρι.

Καποτε ο αδερφός μου που με περναει και 4 χρονια εζησε εποχές που φερναν κοπέλες απο το σαντανσκι και τις ειχε ολο το βραδυ για 100 εποχές 2005-2010. Με τα σωστα κονε βέβαια.....

Και θα παω εγω τωρα να δωσω στις πατσαβουρες 30+20 για να μου αγγιξουν το πουλι.....
Δεν νομιζω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom