You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.069
- Πόντοι
- 2.356
Ε πες κανένα ψέμα πάλι κ μετά ζήτα βοήθεια ξέρεις τι θα πάρειςΤι άλλο υπάρχει να πούμε άντε ας αφήσουμε
Το Βενους
marcusAlevrius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καποιοςαν μπορει η εδω η σε πμ πληροφοριες για το vana spa. ευχαριστω προκαταβολικα@!
marcusAlevrius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ιριναInfo για τη περιπτωση Irina εχουμε αγαπητέ? Δε την ξερω και δε βρηκα κατι στις πισω σελίδες. Thanks in advance.
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
τι να σου πουνε φιλε δινεις 50 και στον παιζουν δεν εχει αλλοκαποιοςαν μπορει η εδω η σε πμ πληροφοριες για το vana spa. ευχαριστω προκαταβολικα@!
marcusAlevrius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παιδια διαβαζω εδω και μια ωρα παλιοτερα ποστ και δεν βγαζω ακρη. μπορειτε να προτηνετε καποια μααζια με πιπα
Διαγραμμένο μέλος 178706
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.069
- Πόντοι
- 2.356
πιπα λίγο δύσκολα γιατί είναι πριβεπαιδια διαβαζω εδω και μια ωρα παλιοτερα ποστ και δεν βγαζω ακρη. μπορειτε να προτηνετε καποια μααζια με πιπα
Για εκτόνωση είναι βάνα κ βενους τα πιο γνωστά
Τώρα αν θες πάλι δοκίμασε το body free
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
πιπα λίγο δύσκολα γιατί είναι πριβε
Για εκτόνωση είναι βάνα κ βενους τα πιο γνωστά
Τώρα αν θες πάλι δοκίμασε το body free
Το dames δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι free?
ΕχειΤο dames δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι free?
marcusAlevrius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω παιδια οταν ειμαι ετοιμος ξανα ρωταω για διευθηνση
Αδέρφια, συναγωνιστές χαιρετίζω όλους αφενός παλιούς αφετέρου νέους. Εκφράζω μεγάλο σεβασμό σε παίκτες με πολλά αστέρια και ειδικά σε εκείνους που είναι δραστήριοι σε χώρο του μασάς και ενεργά μέλη στο εν λόγω σάιτ δλδ ενημερώνουν και συμμετέχουν στις συζητήσεις. Εγώ έχω καμία 5ετια που ασχολούμενος με το άθλημα και στο εν λόγω σάιτ υπήρξα παράσιτο από το οποίο το μόνο που έκανα είναι αντλισω καμία πληροφορία.Κατανοω πως υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής προς αποφυγήν φόλας αλλά και παροχής βοήθειας προς καινούριους . Γράφτηκα λοιπόν σημερα εδώ με σκοπό να αρχίζω να ενημερώνω το κοινό για την εκάστοτε συμμετοχή μου από την οποία θα μπορούσε να αντλήσει κανείς χρήσιμες πληροφορίες. Από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και από τις δικές σας διηγήσεις γνωρίζω κάποια πριβέ αφενός και κάποια ελεύθερα αφετέρου. Η ερώτηση μου ει αι η εξής λεαν λειτουργεί ακόμα το κατάστημα στη περιοχή σταθμού κα εάν έχει κάτι που αξίζει?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.069
- Πόντοι
- 2.356
κατ αρχην καλως ορισεςΑδέρφια, συναγωνιστές χαιρετίζω όλους αφενός παλιούς αφετέρου νέους. Εκφράζω μεγάλο σεβασμό σε παίκτες με πολλά αστέρια και ειδικά σε εκείνους που είναι δραστήριοι σε χώρο του μασάς και ενεργά μέλη στο εν λόγω σάιτ δλδ ενημερώνουν και συμμετέχουν στις συζητήσεις. Εγώ έχω καμία 5ετια που ασχολούμενος με το άθλημα και στο εν λόγω σάιτ υπήρξα παράσιτο από το οποίο το μόνο που έκανα είναι αντλισω καμία πληροφορία.Κατανοω πως υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής προς αποφυγήν φόλας αλλά και παροχής βοήθειας προς καινούριους . Γράφτηκα λοιπόν σημερα εδώ με σκοπό να αρχίζω να ενημερώνω το κοινό για την εκάστοτε συμμετοχή μου από την οποία θα μπορούσε να αντλήσει κανείς χρήσιμες πληροφορίες. Από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και από τις δικές σας διηγήσεις γνωρίζω κάποια πριβέ αφενός και κάποια ελεύθερα αφετέρου. Η ερώτηση μου ει αι η εξής λεαν λειτουργεί ακόμα το κατάστημα στη περιοχή σταθμού κα εάν έχει κάτι που αξίζει?
οσο για την ερωτηση σου τωρα γινε πιο συγκεκριμενος
Ευχαριστώ stallion41 για καλωσόρισμα! Πριν δύο χρόνια είχα πάει σε ένα πριβέ απέναντι από το σταθμό τρένων. Ρωτάω εάν λειτουργεί ακόμα. Και εάν λειτουργει να γίνει περιγράφει εάν αξίζει, ποιες δουλεύουν , το κόστος και τι προσόντα έχουν
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Καλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου λιγο δυσκολα να βρεις εδω μεσα καποια που να κανει καλο μασαζ.Καλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.069
- Πόντοι
- 2.356
την Έλενα θες εσύ πού ήταν β ηρακλειου να σε λειώσειαλλά τώρα δεν έχει πλέον χώροΚαλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες
απέναντί από τον σταθμό είναι το venus αλλά είναι μόνο εκτόνωσηΕυχαριστώ stallion41 για καλωσόρισμα! Πριν δύο χρόνια είχα πάει σε ένα πριβέ απέναντι από το σταθμό τρένων. Ρωτάω εάν λειτουργεί ακόμα. Και εάν λειτουργει να γίνει περιγράφει εάν αξίζει, ποιες δουλεύουν , το κόστος και τι προσόντα έχουν
Πριν χρόνια μετά τον σταθμό στη κερδυλλιων αν θυμάμαι καλά ήταν ο βασίλης με την εύα πού ήταν πριβε αλλά έχει κλείσει εδώ κ πολύ καιρό
thesp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Απέναντι από σταθμό είναι το Zesi spa και πιο κάτω το. Venus spa όλα στα 30€ κ προσφέρουν κ εκτόνωση
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά, ξέρετε τι παίζει στο spa prive στην κωλέττη 24? είναι μονο μασαζ ή όχι? επίσης έχει κανείς κανένα νεό για μάγκυ? και ειδικά για εκείνο το έκφυλο μωρό την νικολέτα που έκανε πάταγο!!!???