Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Ανάλογα τ μπαλα θες ν παίξεις κ τι είσαι διατηθημενος ν πληρώσεις..
Σε γενικές γραμμές νατασα μ νορμαλ χρήματα .. μ ποοο πολλά τ αλβανακι Στέλλα.. η γιώτα οικονομική αλλά πολύ χαλαρά πραματα

marcusAlevrius

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
6
Πόντοι
0
καποιοςαν μπορει η εδω η  σε πμ πληροφοριες για το vana spa. ευχαριστω προκαταβολικα@!

marcusAlevrius

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
6
Πόντοι
0
παιδια διαβαζω εδω και μια ωρα παλιοτερα ποστ και δεν βγαζω ακρη. μπορειτε να προτηνετε καποια μααζια με πιπα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.069
Πόντοι
2.356
παιδια διαβαζω εδω και μια ωρα παλιοτερα ποστ και δεν βγαζω ακρη. μπορειτε να προτηνετε καποια μααζια με πιπα
πιπα λίγο δύσκολα γιατί είναι πριβε

Για εκτόνωση είναι βάνα κ βενους τα πιο γνωστά

Τώρα αν θες πάλι δοκίμασε το body free

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
πιπα λίγο δύσκολα γιατί είναι πριβε

Για εκτόνωση είναι βάνα κ βενους τα πιο γνωστά

Τώρα αν θες πάλι δοκίμασε το body free

Το dames δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι free?

marcusAlevrius

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
6
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδια οταν ειμαι ετοιμος ξανα ρωταω για διευθηνση

ficman

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια, συναγωνιστές χαιρετίζω όλους αφενός παλιούς αφετέρου νέους. Εκφράζω μεγάλο σεβασμό σε παίκτες με πολλά αστέρια και ειδικά σε εκείνους που είναι δραστήριοι σε χώρο του μασάς και ενεργά μέλη στο εν λόγω σάιτ δλδ ενημερώνουν και συμμετέχουν στις συζητήσεις. Εγώ έχω καμία 5ετια που ασχολούμενος με το άθλημα και στο εν λόγω σάιτ υπήρξα παράσιτο από το οποίο το μόνο που έκανα είναι αντλισω καμία πληροφορία.Κατανοω πως υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής προς αποφυγήν φόλας αλλά και παροχής βοήθειας προς καινούριους . Γράφτηκα λοιπόν σημερα εδώ με σκοπό να αρχίζω να ενημερώνω το κοινό για την εκάστοτε συμμετοχή μου από την οποία θα μπορούσε να αντλήσει κανείς χρήσιμες πληροφορίες. Από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και από τις δικές σας διηγήσεις γνωρίζω κάποια πριβέ αφενός και κάποια ελεύθερα αφετέρου.  Η ερώτηση μου ει αι η εξής λεαν λειτουργεί ακόμα το κατάστημα στη περιοχή σταθμού κα εάν έχει κάτι που αξίζει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.069
Πόντοι
2.356
Αδέρφια, συναγωνιστές χαιρετίζω όλους αφενός παλιούς αφετέρου νέους. Εκφράζω μεγάλο σεβασμό σε παίκτες με πολλά αστέρια και ειδικά σε εκείνους που είναι δραστήριοι σε χώρο του μασάς και ενεργά μέλη στο εν λόγω σάιτ δλδ ενημερώνουν και συμμετέχουν στις συζητήσεις. Εγώ έχω καμία 5ετια που ασχολούμενος με το άθλημα και στο εν λόγω σάιτ υπήρξα παράσιτο από το οποίο το μόνο που έκανα είναι αντλισω καμία πληροφορία.Κατανοω πως υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής προς αποφυγήν φόλας αλλά και παροχής βοήθειας προς καινούριους . Γράφτηκα λοιπόν σημερα εδώ με σκοπό να αρχίζω να ενημερώνω το κοινό για την εκάστοτε συμμετοχή μου από την οποία θα μπορούσε να αντλήσει κανείς χρήσιμες πληροφορίες. Από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και από τις δικές σας διηγήσεις γνωρίζω κάποια πριβέ αφενός και κάποια ελεύθερα αφετέρου.  Η ερώτηση μου ει αι η εξής λεαν λειτουργεί ακόμα το κατάστημα στη περιοχή σταθμού κα εάν έχει κάτι που αξίζει?
κατ αρχην καλως ορισες

οσο για την ερωτηση σου τωρα γινε πιο συγκεκριμενος

ficman

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ stallion41 για καλωσόρισμα! Πριν δύο χρόνια είχα πάει σε ένα πριβέ απέναντι από το σταθμό τρένων.  Ρωτάω εάν λειτουργεί ακόμα.  Και εάν λειτουργει να γίνει περιγράφει εάν αξίζει, ποιες δουλεύουν , το κόστος και τι προσόντα έχουν

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Καλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" :) Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" :) Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες
Φιλε μου λιγο δυσκολα να βρεις εδω μεσα καποια που να κανει καλο μασαζ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.069
Πόντοι
2.356
την Έλενα θες εσύ πού ήταν β ηρακλειου να σε λειώσειαλλά τώρα δεν έχει πλέον χώρο
Ευχαριστώ stallion41 για καλωσόρισμα! Πριν δύο χρόνια είχα πάει σε ένα πριβέ απέναντι από το σταθμό τρένων.  Ρωτάω εάν λειτουργεί ακόμα.  Και εάν λειτουργει να γίνει περιγράφει εάν αξίζει, ποιες δουλεύουν , το κόστος και τι προσόντα έχουν
απέναντί από τον σταθμό είναι το venus αλλά είναι μόνο εκτόνωση

Πριν χρόνια μετά τον σταθμό στη κερδυλλιων αν θυμάμαι καλά ήταν ο βασίλης με την εύα πού ήταν πριβε αλλά έχει κλείσει εδώ κ πολύ καιρό

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Απέναντι από σταθμό είναι το Zesi spa και πιο κάτω το. Venus spa όλα στα 30€ κ προσφέρουν κ εκτόνωση

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά, ξέρετε τι παίζει στο spa prive στην κωλέττη 24? είναι μονο μασαζ ή όχι? επίσης έχει κανείς κανένα νεό για μάγκυ? και ειδικά για εκείνο το έκφυλο μωρό την νικολέτα που έκανε πάταγο!!!???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom