Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Εβιτα- Σασα.......

Καλησπέρα στην παρέα και σήμερα....
Χρωστάω μια κριτικη μιας και εχω ακούσει πολλα σχόλια για την εβιτα(καλα και κακα) και με την βοήθεια του φιλου πηγα και εγω να εξακριβωσω τα οσα λέγονται και να εχω και εγω την δικια μου εμπειρία!!

Χώρος καθαρός με καθαρες πετσέτες καθαρα σεντονια και ολα τα αξεσουάρ καθαριστικα που πιθανον να χρειαστουν κατα το εργο........
Κοπέλες κατα κυριο λόγο μιλφαρες!! Εμενα προσωπικά δεν με χαλαει καθολου και δυσκολα να περασω καλα με πιτσιρικα!!
Αν φτασω τα 50 μπορει!?
Συγνωμη παιδια μονο το ονομα της Σάσας συγκρατησα ασε που οσοι ξερουν δεν εφερε κατι καινουργιο γιατι πηγα απογευμα και η μικρουλα καινούργια που αναφεραν καποιοι δεν ηταν εκει.
Αφου τα ειπαμε λιγο με την εβιτα και περασαν οι κοπέλες να τις δω,ρωτησα για κωλο ποια δινει και πηρα την απαντηση που ηθελα.......Σασα......ψυλη μιλφονι με ωραια βυζια ξανθια απο Λευκορωσία...... Ωραιο κορμι και περιποιημενα άκρα για τους φετιχιστες!!
Χαμόγελο απο το την πρωτη γνωριμία και ναζιαρα εκει που χρειάζεται!!
Ντουζακι και βουρ στο παιχνιδι......
Παιδια λιγα θα πω για το εργο.......
Περασα υπέροχα!!!  Μου φυγαν στρες, άγχος, κουραση ψυχολογική, και ξεφυγα απο τα συνηθισμένα!!
Ευχαριστη κοπέλα χωρίς μα και μου!! Την ξεπατωσα κυριολεκτικα σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν θα με δεχτεί την αλλη φορα που θα παω.......τετοιο κωλογ........εχω καιιιιρο να ριξω παιδια ειλικρινά!!!
Και χωρις σταματημο απο μέρους της......
Εγω περασα πολυ καλα για τα γουστα τα δικα μου.....
Κόστος 50+20 και ολλα με ανεση χρονου απο την κοπέλα!!

Τώρα ενα τελευταιο για τα παιδια που διαβάζουν εδω και το μονο που κανουν ειναι ερωτήσεις και τίποτα αλλο χωρίς να προσφερουν και να κοινωνικοποιουνται!!!
Παιδια εσείς που δίνετε 50+20+20+30+40+50 για να σας παιξουν το πουλι και να κανετε δήθεν μασαζ ξυπνηστε........
Αλλαξτε ροτα(οσοι ξερουν απο ιστιοπλοΐα ξερουν τι σημαίνει)!!!!
Μην παρακαλατε με τα δικα σας τα λεφτά να πιάσετε βυζι και ξας σας κανουν τις δύσκολες!!  Ψαχτειτε και μονοι σας και γραψτε εδω δεν θα χάσετε....... Καλες και κακες εμπειρίες!!!
Αν μερικοι απο το να ρωτάνε μονο ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ που παιζουν πολλοί απο εδω θα το εκτιμουσαν!!
Και θα το ανταποδιδαν επίσης!!

Αυτα......
Για σας.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.761
Πόντοι
2.356
Καλησπερα σε ολους,γνωριζει μηπως κανεις για αυτην,εχει μηπως δοκιμασει κανενας?
μη βαριέστε να διαβάσετε μερικές σελίδες

Θα το ρώτησαν 2/3 φορές τη προηγούμενη εβδομάδα

Εβιτα- Σασα.......

Χρωστάω μια κριτικη μιας και εχω ακούσει πολλα σχόλια για την εβιτα(καλα και κακα) και με την βοήθεια του φιλου πηγα και εγω να εξακριβωσω τα οσα λέγονται και να εχω και εγω την δικια μου εμπειρία!!

Αν μερικοι απο το να ρωτάνε μονο ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ που παιζουν πολλοί απο εδω θα το εκτιμουσαν!!

Αυτα......
Για σας.
αυτό θα πει ενημέρωσή μπράβο bizoholik

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Άναπολλω τα ωραία χρόνια εκεί  γύρω στο. 2014 τι να προτοθειμιθω τη. Ευζώνων. Που ήταν η δώρα με Τίς βυζαρες την Ελένη στην Κασσάνδρου την Σοφούλη τον πρώτο όροφο ωραία χρόνια είχαμε μ λεφτά τότε τώρα δεν έχει τίποτα

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Εβιτα- Σασα.......

Χώρος καθαρός με καθαρες πετσέτες καθαρα σεντονια και ολα τα αξεσουάρ καθαριστικα που πιθανον να χρειαστουν κατα το εργο........
Κοπέλες κατα κυριο λόγο μιλφαρες!! Εμενα προσωπικά δεν με χαλαει καθολου και δυσκολα να περασω καλα με πιτσιρικα!!
Αν φτασω τα 50 μπορει!?
Συγνωμη παιδια μονο το ονομα της Σάσας συγκρατησα ασε που οσοι ξερουν δεν εφερε κατι καινουργιο γιατι πηγα απογευμα και η μικρουλα καινούργια που αναφεραν καποιοι δεν ηταν εκει.
Αφου τα ειπαμε λιγο με την εβιτα και περασαν οι κοπέλες να τις δω,ρωτησα για κωλο ποια δινει και πηρα την απαντηση που ηθελα.......Σασα......ψυλη μιλφονι με ωραια βυζια ξανθια απο Λευκορωσία...... Ωραιο κορμι και περιποιημενα άκρα για τους φετιχιστες!!
Χαμόγελο απο το την πρωτη γνωριμία και ναζιαρα εκει που χρειάζεται!!
Ντουζακι και βουρ στο παιχνιδι......
Παιδια λιγα θα πω για το εργο.......
Περασα υπέροχα!!!  Μου φυγαν στρες, άγχος, κουραση ψυχολογική, και ξεφυγα απο τα συνηθισμένα!!
Ευχαριστη κοπέλα χωρίς μα και μου!! Την ξεπατωσα κυριολεκτικα σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν θα με δεχτεί την αλλη φορα που θα παω.......τετοιο κωλογ........εχω καιιιιρο να ριξω παιδια ειλικρινά!!!
Και χωρις σταματημο απο μέρους της......
Εγω περασα πολυ καλα για τα γουστα τα δικα μου.....
Κόστος 50+20 και ολλα με ανεση χρονου απο την κοπέλα!!

Τώρα ενα τελευταιο για τα παιδια που διαβάζουν εδω και το μονο που κανουν ειναι ερωτήσεις και τίποτα αλλο χωρίς να προσφερουν και να κοινωνικοποιουνται!!!
Παιδια εσείς που δίνετε 50+20+20+30+40+50 για να σας παιξουν το πουλι και να κανετε δήθεν μασαζ ξυπνηστε........
Αλλαξτε ροτα(οσοι ξερουν απο ιστιοπλοΐα ξερουν τι σημαίνει)!!!!
Μην παρακαλατε με τα δικα σας τα λεφτά να πιάσετε βυζι και ξας σας κανουν τις δύσκολες!!  Ψαχτειτε και μονοι σας και γραψτε εδω δεν θα χάσετε....... Καλες και κακες εμπειρίες!!!

Αυτα......
Για σας.

Μετά από αυτή τη σούπερ αναλυτική περιγραφή-κριτική, θα ήταν εύκολο να έχω περισσότερα στοιχεία για την Εβίτα-Σάσα. Πώς μπορώ να φτάσω εκεί, δηλαδή;
Ευχαριστώ!

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Όλα σωστά αλλά η στενότητα χώρου στην Εβίτα σκοτώνει .....

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.761
Πόντοι
2.356
Όλα σωστά αλλά η στενότητα χώρου στην Εβίτα σκοτώνει .....
καμία μέρα θα σφηνωσει η χοντρή κ δε θα μπορούν να τη βγαλουν ούτε με γερανό  :2funny:

Μετά από αυτή τη σούπερ αναλυτική περιγραφή-κριτική, θα ήταν εύκολο να έχω περισσότερα στοιχεία για την Εβίτα-Σάσα. Πώς μπορώ να φτάσω εκεί, δηλαδή;
Ευχαριστώ!
δυστυχώς είναι πριβε κ πρέπει να σε πάει κάποιος

• Like

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Καλησπέρα ξανα στην παρέα.....

Ηξερα και περίμενα να δω αρκετά μυνηματα σήμερα, αλλα οχι και ετσι ρε παιδιά......
Δηλαδή συγνωμη τώρα είμαστε σοβαροι!!??

Οπως ανέφερε ο φίλος σταλλιον ειμαι πριβε!!
Και για να πας εκει πρεπει να σε παει φίλος ή με τηλέφωνο και να τον ξερουν καλα αυτον που θα σε κανει το κονε.....

• Like

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Σταλλιον μήπως ευτυχώς να λες καλύτερα ????

Που μερικα ειναι τοσο πριβε.........

• Like

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ τότε για... να με πάρει από το χεράκι και να με πάει;;;

Πρωινό ή άντε μεσημεριανό, αν είναι δυνατόν...

Και πάλι ευχαριστώ!

• Like

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
454
Πόντοι
26
την ivana απο το Vana spa την εχει δοκιμασεικανεις?μου την εχουν παινεψει  οτι ειναι καλη ,ισχυει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.761
Πόντοι
2.356
την ivana απο το Vana spa την εχει δοκιμασεικανεις?μου την εχουν παινεψει  οτι ειναι καλη ,ισχυει?
μαλλον θα εννοεις τη βαλια

δε την εχω παρει γιατι δε με κανει το κλικ εξωτερικα

αλλα εχω ακουσει πως ειναι πολυ φιλοτιμη μεσα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.761
Πόντοι
2.356
Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ τότε για... να με πάρει από το χεράκι και να με πάει;;;

Πρωινό ή άντε μεσημεριανό, αν είναι δυνατόν...

Και πάλι ευχαριστώ!
με 14 μηνυματα και 1 μηνα στο φορουμ λιγο χλωμο να βρεθει καποιος να το κανει

θα ρθει ομως η ωρα αν συεχισεις να εισαι ενεργος κ να προσφερεις φυσικα

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά, τελικά...πλέον, για ένα καλό αισθησιακό μασάζ με τουλάχιστον στοματικό φινίρισμα...που έχει πια???
ποια είναι η γνώμη σας.
Την Νικολέτα στην Μάγγυ ας πούμε στον τομέα αυτό την έχω σαν πρότυπο. Αυτή βαθμολογείται με 10'.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom