Ναι ρε συ καθε αποθθήψη σεβαστη,δεν το συζητώ!!
Και σε ευχαριστώ που έδωσες μια απάντηση ήρεμη γιατι μερικοι εδω παρεξηγουνται κιόλας!!
Το εχω ξαναπεί και εγω,οτι δεν μπαινω στην τσεπη κανενός!!
Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτα του όπως θέλει....
Εξαρτάται και απο τις εμπειρίες, την ηλικία, ολα......
Εαν έχεις ζήσει τον βαρδαρη στις δόξες του, τις πιατσες,τα στριπ, τα πριβε, τι να σε κανουν τα δηθεν μασατζιδικα που κακα τα ψέματα εχουν αποτερο σκοπό το ευκολο χρήμα!!!
Ακομα και τα τελευταία χρονια που ανοιξαν τα δηθεν στουντιο (κοινος μπουρδελα πολυτελείας) εχουν γινει ψεξαστε, σκουπιστε,τελειωσατε! Και αν βρεθει καμία της προκοπής μετα δεν θα την ξαναδείς!!
Θυμάμαι και εγω οταν ειχα ελεύθερο χρόνο και χρημα ψαχνομουνα....
ΟΧΙ όμως ΕΔΩ!! Και ειδικά με το να κανω μονο ερωτήσεις....
Τα διαστήματα που ημουν ελεύθερος εψαχνα,αγγελίες, εφημερίδες,ιντερνετ.
Γενικα επερνα τους δρόμους και αιιιντε....
Βεβαια τωρα ειναι αλλιώς και γενικα τέτοιοι χωροι εχουν γινει ποιο δυσκολα προσβασιμοι οποτε βρηκαν τροπο να τα περνουν αλλιώς!!!
Ρε σεις εδω παλια μπορει και πριν απο καποια χρόνια ειχαν και δικές τους σελιδες στο ίντερνετ καποια μασατζιδικα που ειχαν φουλ υπηρεσίες και το διαφημιζαν κιόλας!! Και η ταριφα ηταν το 80αρι.
Καποτε ο αδερφός μου που με περναει και 4 χρονια εζησε εποχές που φερναν κοπέλες απο το σαντανσκι και τις ειχε ολο το βραδυ για 100 εποχές 2005-2010. Με τα σωστα κονε βέβαια.....
Και θα παω εγω τωρα να δωσω στις πατσαβουρες 30+20 για να μου αγγιξουν το πουλι.....
Δεν νομιζω.....