Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ναι ρε συ καθε αποθθήψη σεβαστη,δεν το συζητώ!!
Και σε ευχαριστώ που έδωσες μια απάντηση ήρεμη γιατι μερικοι εδω παρεξηγουνται κιόλας!!
Το εχω ξαναπεί και εγω,οτι δεν μπαινω στην τσεπη κανενός!!
Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτα του όπως θέλει....
Εξαρτάται και απο τις εμπειρίες, την ηλικία, ολα......

Εαν έχεις ζήσει τον βαρδαρη στις δόξες του, τις πιατσες,τα στριπ, τα πριβε, τι να σε κανουν τα δηθεν μασατζιδικα που κακα τα ψέματα εχουν αποτερο σκοπό το ευκολο χρήμα!!!
Ακομα και τα τελευταία χρονια που ανοιξαν τα δηθεν στουντιο (κοινος μπουρδελα πολυτελείας) εχουν γινει ψεξαστε, σκουπιστε,τελειωσατε! Και αν βρεθει καμία της προκοπής μετα δεν θα την ξαναδείς!!

Θυμάμαι και εγω οταν ειχα ελεύθερο χρόνο και χρημα ψαχνομουνα....
ΟΧΙ όμως ΕΔΩ!! Και ειδικά με το να κανω μονο ερωτήσεις....
Τα διαστήματα που ημουν ελεύθερος εψαχνα,αγγελίες, εφημερίδες,ιντερνετ.
Γενικα επερνα τους δρόμους και αιιιντε....
Βεβαια τωρα ειναι αλλιώς και γενικα τέτοιοι χωροι εχουν γινει ποιο δυσκολα προσβασιμοι οποτε βρηκαν τροπο να τα περνουν αλλιώς!!!
Ρε σεις εδω παλια μπορει και πριν απο καποια χρόνια ειχαν και δικές τους σελιδες στο ίντερνετ καποια μασατζιδικα που ειχαν φουλ υπηρεσίες και το διαφημιζαν κιόλας!! Και η ταριφα ηταν το 80αρι.

Καποτε ο αδερφός μου που με περναει και 4 χρονια εζησε εποχές που φερναν κοπέλες απο το σαντανσκι και τις ειχε ολο το βραδυ για 100 εποχές 2005-2010. Με τα σωστα κονε βέβαια.....

Και θα παω εγω τωρα να δωσω στις πατσαβουρες 30+20 για να μου αγγιξουν το πουλι.....
Δεν νομιζω.....
Φιλε μου εγώ προλαβα εποχες που επαιρνες της κοπελες  δομινικανες στην πλειοψηφία απο τα κολομπαρα την ωρα που σχολουσαν πληρωνες 15000 δραχμές και της εχυνες οσες φορες ηθελες και μπορουσες.Βέβαια τα 15000 δραχμές ηταν λεφτα αλλα σίγουρα αξιζε.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλημέρα παιδιά, τελικά...πλέον, για ένα καλό αισθησιακό μασάζ με τουλάχιστον στοματικό φινίρισμα...που έχει πια???
ποια είναι η γνώμη σας.
Την Νικολέτα στην Μάγγυ ας πούμε στον τομέα αυτό την έχω σαν πρότυπο. Αυτή βαθμολογείται με 10'.
Φιλε μου με την Νικολετα εχεις βαλει πολυ ψηλα τον πηχη.Εγω στα μασατζιδικα που πηγα έως τώρα δεν εχω βρει καλυτερη της.Για μενα ηταν και
Καλημέρα παιδιά, τελικά...πλέον, για ένα καλό αισθησιακό μασάζ με τουλάχιστον στοματικό φινίρισμα...που έχει πια???
ποια είναι η γνώμη σας.
Την Νικολέτα στην Μάγγυ ας πούμε στον τομέα αυτό την έχω σαν πρότυπο. Αυτή βαθμολογείται με 10'.
Φιλε                7
ποια είναι η γνώμη σας.
Φιλε μου σαν την Νικολετα δεν υπαρχει.Οτι καλυτερο εχω συναντησει σε μασατζιδικο ever.Απο τα μασατζιδικα που ειχα πρόσβαση εννοείται.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Φιλε μου εγώ προλαβα εποχες που επαιρνες της κοπελες  δομινικανες στην πλειοψηφία απο τα κολομπαρα την ωρα που σχολουσαν πληρωνες 15000 δραχμές και της εχυνες οσες φορες ηθελες και μπορουσες.Βέβαια τα 15000 δραχμές ηταν λεφτα αλλα σίγουρα αξιζε.
δομινικανες τι με θύμησες τώρα

Στον βαρδάρη ήταν ο Τζίμης ο Καστοριανός στο Καστοριά στριπτιτζαδικο

Οι κοπέλες μένανε στο τελιονι το ξενοδοχείο ωραίες εποχές

Κανονίζες με το μαγαζί κ πήγαινες στο ξενοδοχείο πού μένανε

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Εγω αδερφε επαιρνα πιο πολυ απο το Venus στην Σταυρουπολη και απο τον Νονο στην Τανταλου.Στο Τζιμη πηγα μια φορά και μου ζητησαν πενηντα χιλιαδες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Οι δομινικανες ειναι γεννημενες για αυτη την δουλεια.Το γουσταρουν αυτο που κάνουν.Αφού να φανταστεις μια φορα ειχα παρει μια την πηδηξα 4 φορες απο τις τέσσερις το πρωί και κατα τις δεκα που πηγα  να φυγω ήθελε ξανα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Οι δομινικανες ειναι γεννημενες για αυτη την δουλεια.Το γουσταρουν αυτο που κάνουν.Αφού να φανταστεις μια φορα ειχα παρει μια την πηδηξα 4 φορες απο τις τέσσερις το πρωί και κατα τις δεκα που πηγα  να φυγω ήθελε ξανα.

Το πηγάδι δεν χαλάει,Ο κουβάς χαλάει!!!

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Élit Spa, η μόνη που αξίζει είναι η Άννα, η οποία κάνει επιλεκτικά φραπε

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Άννα που λέτε, είναι Elit ή Relax

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Φιλε μου λιγο δυσκολα να βρεις εδω μεσα καποια που να κανει καλο μασαζ.
Καλο μασαζ εαν της το ζητησεις κάνει η Ευα στο νταμες... και πολυ καλο στοματικο βαθυ , και καλο δυνατό γαμ@@@@η .

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μ ενδιαφέρει κοπέλα για πολύ καλό μασάζ, δυνατό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Δεν μ ενδιαφέρει ωστόσο π.χ. να μου τον παίξει ή να κάνει κάτι παραπάνω. Μ ενδιαφέρει πολύ υψηλής ποιότητας μασάζ για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να με "ανάψει" :) Έχετε κάτι να προτείνετε; Ας απαντήσουν και με προσωπικό μήνυμα οι ίδιες οι κοπέλες
Γεια σου φιλε. Πηγαινε στο νταμες, παρε την Ευα που κανει πολυ καλο μασαζ εαν της το ζητήσεις πριν, κ μετα το γυρναει στο αισθησιακό με τις τελειες βυζαρες της που σου τρίβει οπου γουστάρεις. Ψηλη, ξανθια με καμπύλες, ομορφη και χαμογελαστή. Φωτια στο σεξ κ βαθυ λαρύγγι. Οι αλλες που εχω παρει δεν ξερουν μασαζ, απλα πράγματα μονο δλδ. Αυτα φιλε.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Δυστυχώς τ μόνο μαγαζι που ξεκαθαρίζει τη κανείς κ μ ποσά είναι τ μεταξα
Βασίλης κ Εβίτα.. όλα τ αλλά είναι ότι θέλει η κοπελα
Ετσι φιλε ακριβώς. Τα άλλα... αλλα σου λενε εξω κ μεσα σου ζητανε συν λεφτα! Πας στο Βανα σπα και μεσα η καθεμιά οτι θέλει σου λέει.
Βασιλης, νταμες σιγουρα σου λενε εξω ξεκαθαρα τιμες και τελος. Ξερεις τι θα πληρώσεις. Στο απλο μονο που η κοπελα δεν βγαζει το κάτω, στα άλλα βγαζει.Εκτος απο μια αλλη που ζητουσε εξτρα στο δωματιο κ μαλλον πηρε ποδι απο το νταμες και καλα κάνανε. Μαλακες δεν ημαστε, μια δυο τρεις...!!

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Φιλε μου με την Νικολετα εχεις βαλει πολυ ψηλα τον πηχη.Εγω στα μασατζιδικα που πηγα έως τώρα δεν εχω βρει καλυτερη της.Για μενα ηταν και Φιλε                7Φιλε μου σαν την Νικολετα δεν υπαρχει.Οτι καλυτερο εχω συναντησει σε μασατζιδικο ever.Απο τα μασατζιδικα που ειχα πρόσβαση εννοείται.
Η Νικολετα φιλε που λες απο τα πολλα χυσια και χωρις προφύλαξη που την περασε ολη η Θεσσαλονίκη... ευχομαι μην παθετε τα ίδια... Αηδία σκετη. Ομορφη κ γκαβλιαρα αλλα βρομιαρα. Αυτο ειναι η αληθεια...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Ετσι φιλε ακριβώς. Τα άλλα... αλλα σου λενε εξω κ μεσα σου ζητανε συν λεφτα! Πας στο Βανα σπα και μεσα η καθεμιά οτι θέλει σου λέει.
Βασιλης, νταμες σιγουρα σου λενε εξω ξεκαθαρα τιμες και τελος. Ξερεις τι θα πληρώσεις. Στο απλο μονο που η κοπελα δεν βγαζει το κάτω, στα άλλα βγαζει.Εκτος απο μια αλλη που ζητουσε εξτρα στο δωματιο κ μαλλον πηρε ποδι απο το νταμες και καλα κάνανε. Μαλακες δεν ημαστε, μια δυο τρεις...!!
βασίλης???? Smile στη καραμανλή ???

Μια φορά έγινε αυτό κ το κανείς θέμα !!! Δεν θέλω να. Αντιπαρατεθώ με  κανέναν συνάδελφο εδώ το φόρουμ είναι να δίνουμε πληροφορίες και. Να περνούμε για το καλό όλο μας !!!
αμα είναι να λέμε μπούρδες για να περάσει η ώρα όπως είπες 2 φορές ασε να μας λείπει τέτοια ενημέρωσή

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Η Νικολετα φιλε που λες απο τα πολλα χυσια και χωρις προφύλαξη που την περασε ολη η Θεσσαλονίκη... ευχομαι μην παθετε τα ίδια... Αηδία σκετη. Ομορφη κ γκαβλιαρα αλλα βρομιαρα. Αυτο ειναι η αληθεια...
31 μηνύματα στο forum: τα 27 για να προμοτάρεις την Ευα , τα 3 για να κακολογήσεις τις ανταγωνιστριές της στα μαγαζιά που πέρασε (Μάγγυ, Μαριάννα & Ντάμες) και ένα για να βρίσεις εμένα που είπα οτι είσαι η Ευα!
Σ εχουν πάρει χαμπάρι... μην το συνεχίζεις! Φιλικά στο λέω!

• Like

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
31 μηνύματα στο forum: τα 27 για να προμοτάρεις την Ευα , τα 3 για να κακολογήσεις τις ανταγωνιστριές της στα μαγαζιά που πέρασε (Μάγγυ, Μαριάννα & Ντάμες) και ένα για να βρίσεις εμένα που είπα οτι είσαι η Ευα!
Σ εχουν πάρει χαμπάρι... μην το συνεχίζεις! Φιλικά στο λέω!
Αυτο φιλε ειναι θεμα γουστο , ο καθενας τα γουστα του λοιπον!! Περα απο την Ευα που φαγωθηκες και δεν σ'αρεσει για τους δικους σου λογους, να σου πω και για την  Αφροδιτη στην Μαριάνα που ειναι επισης  καλη κ γουσταρει αυτο που κανει, την Κατια στην Μαγγκι εαν την θυμασαι, γκαβλιαρα, την Μαρινα στην Μαρια ... Υπαρχουν πολλες, απλα ειναι θεμα γούστου!! Εσυ κοιτα να μαζεψεις τα λογια σου γιατι πολυ μου την πεφτεις και δεν με ξερεις καν!!

• Like

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αυτο φιλε ειναι θεμα γουστο , ο καθενας τα γουστα του λοιπον!! Περα απο την Ευα που φαγωθηκες και δεν σ'αρεσει για τους δικους σου λογους, να σου πω και για την  Αφροδιτη στην Μαριάνα που ειναι επισης  καλη κ γουσταρει αυτο που κανει, την Κατια στην Μαγγκι εαν την θυμασαι, γκαβλιαρα, την Μαρινα στην Μαρια ... Υπαρχουν πολλες, απλα ειναι θεμα γούστου!! Εσυ κοιτα να μαζεψεις τα λογια σου γιατι πολυ μου την πεφτεις και δεν με ξερεις καν!!
Όντως μετα την αποχωρηση της Ηρως η Ευα ειναι η καλυτερη επιλογη.Παρολο που το μασαζ της ειναι μετριο οστοσο στο στοματικο και στο φουλ ειναι καλη.Πάντως στην Μαγκυ οταν δουλευε σαν Λινα ηταν η τελευταια μου επιλογη.Οταν δουλευαν κοπελες σαν την Νικολετα Συλβι Κατια Δεσποινα Μαργαρίτα εγω προσοπικα προτιμουσα οποιαδήποτε απο αυτες.Καταντια μαλον σημερα.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Όντως μετα την αποχωρηση της Ηρως η Ευα ειναι η καλυτερη επιλογη.Παρολο που το μασαζ της ειναι μετριο οστοσο στο στοματικο και στο φουλ ειναι καλη.Πάντως στην Μαγκυ οταν δουλευε σαν Λινα ηταν η τελευταια μου επιλογη.Οταν δουλευαν κοπελες σαν την Νικολετα Συλβι Κατια Δεσποινα Μαργαρίτα εγω προσοπικα προτιμουσα οποιαδήποτε απο αυτες.Καταντια μαλον σημερα.

ποια ειναι αυτη η Ευα αδέρφια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom