ποιος ειπε ότι οι celebrity models δεν προσφερουν μασαζ με full ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
για χαρά πέρασμα από βένους στην καραμανλή .. μπήκα στο δωμάτιο με την Θεώνη γύρο στα 25 ελαφρός γεματούλα, μέτριο μασάζ , και μέτρια φραπεδιά κόστος 30 + 20
Η Ψαλτη είναι φιλε, CGποιος ειπε ότι οι celebrity models δεν προσφερουν μασαζ με full ???
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου η Ευα δουλευει τρεις μερες την βδομαδα στις Νταμες.ποια ειναι αυτη η Ευα αδέρφια?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Καλος μας ξαναρθες ξενητεμενε.Ελπιζω να περασες καλα και να μας τα πεις οταν βρεθουμε.Το πηγάδι δεν χαλάει,Ο κουβάς χαλάει!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Φιλε μου η Ευα δουλευει τρεις μερες την βδομαδα στις Νταμες.
βασιλης και νταμες εχει και γαμησακι?
που βρισκονται αυτοι οι δυο....για δωστε πληροφοριες να παω να γινει χαμος...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Θέλω να καλησπερίσω τη τρελοπαρέα με το καλύτερο χόμπι ever!!!
Οφείλω ενημέρωση, παρακαλώ παρακάτω:
*Ευχαριστώ πολύ το κοπέλι που με έμπασε στα λημέρια του...
Επισκεψη στο angel...
Χώρος καθαρός με ευγενικές παρουσίες (Εύα, Άννυ παχουλό,βυζάρες και αν θυμάμαι καλά μια Φαίη(ψηλό αδύνατο,μιλφακι,στοματάρα, καθαρό φαινόταν με βυζάρες δυνατές-θα τιμηθεί δεόντος την επόμενη φορά-όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει).
Πέρασμα με Εύα φουλ, (δεν είμαστε εμείς για χαιδέματα και φραπεδιές...για φραπεδιές και καπουτσίνους πάμε σε καφετέριες, άιντε μάθανε όλα τα λαμόγια τώρα δε κανουμε εδώ τέτοια και μαλακίες...αν τους χώσεις το 80αρι ή το κατοστάρι στη κολότρυπα ζαλίζονται, αλλα εντάξει κάποιοι κρατάν αρχές...χαχαχα)Τεσπα!
καλούτσικο μασαζάκι αρκετής ώρας, πολύ δυνατό γλύψιμο με τη γλωσσάρα της σε όλο μου το κορμί και πιπάρα μετέπειτα...μια γκαυλιάρα γυναίκα που ξεσκίστηκε το μουνάκι της στο φινάλε όπως επιβαλλόταν...
Έφυγα άδειος όπως έπρεπε! :coolcondom:
Χρόνος 45 λεπτα, κόστος 80αρι.
Καλα γαμήσια σε όλους μας!!
Οφείλω ενημέρωση, παρακαλώ παρακάτω:
*Ευχαριστώ πολύ το κοπέλι που με έμπασε στα λημέρια του...
Επισκεψη στο angel...
Χώρος καθαρός με ευγενικές παρουσίες (Εύα, Άννυ παχουλό,βυζάρες και αν θυμάμαι καλά μια Φαίη(ψηλό αδύνατο,μιλφακι,στοματάρα, καθαρό φαινόταν με βυζάρες δυνατές-θα τιμηθεί δεόντος την επόμενη φορά-όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει).
Πέρασμα με Εύα φουλ, (δεν είμαστε εμείς για χαιδέματα και φραπεδιές...για φραπεδιές και καπουτσίνους πάμε σε καφετέριες, άιντε μάθανε όλα τα λαμόγια τώρα δε κανουμε εδώ τέτοια και μαλακίες...αν τους χώσεις το 80αρι ή το κατοστάρι στη κολότρυπα ζαλίζονται, αλλα εντάξει κάποιοι κρατάν αρχές...χαχαχα)Τεσπα!
καλούτσικο μασαζάκι αρκετής ώρας, πολύ δυνατό γλύψιμο με τη γλωσσάρα της σε όλο μου το κορμί και πιπάρα μετέπειτα...μια γκαυλιάρα γυναίκα που ξεσκίστηκε το μουνάκι της στο φινάλε όπως επιβαλλόταν...
Έφυγα άδειος όπως έπρεπε! :coolcondom:
Χρόνος 45 λεπτα, κόστος 80αρι.
Καλα γαμήσια σε όλους μας!!
Καλημερα και απο εμενα.... μια πληροφορια.....
Η παρακατω τι λεει? έχει δοκιμασει κανεις?
Ευχ
Ευχ
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Πρόκειται για καινούρια άφιξη στο μαγαζί που επισκέφτηκες αλλά με προυπηρεσία στο χώρο. Είναι η πρώην Αλεξάνδρα:Επισκεψη στο angel...
... και αν θυμάμαι καλά μια Φαίη(ψηλό αδύνατο,μιλφακι,στοματάρα, καθαρό φαινόταν με βυζάρες δυνατές-θα τιμηθεί δεόντος την επόμενη φορά-όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει).
Αλεξανδρα μιλφ καλο σωματακι καλο προγραμμα
αν θες κ κατι παραπανω πρεπει να τον ακουμπησεις εεεεε
να τα ακουμπησεις εννοω στην ιδια
Έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε διαφορετικά νήματα. Άκρη δεν βγάζεις. Οι φωτό στο γοογλε βγαίνουν καθαρές. Κάποιος θα πρέπει να κάνει τον κασκαντέρ. Εγώ προτίμησα χθες να πάω σε CT αν και την είχα σαν δεύτερη επιλογή. Στο τηλέφωνο πάντως απαντά Ελληνίδα. 80€ λέει την ώρα με μασάζ και σεξ( μια εκτόνωση) δεν κάνει πρωκτικό.Καλημερα και απο εμενα.... μια πληροφορια.....
Ευχ
thesp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
αρωματοθεραπεία στο χώρο σας η στο χώρο μου,από κοπέλα μασέρ. Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας με άνεση χρόνου. Αφορά άντρες και γυναίκες . Μόνο σοβαρές προτάσεις (Οχι ερωτικές υπηρεσίες). Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6994411618, τιμή 20€, συζητήσιμη, , 08:00-22:00
Δημοσιεύτηκε πρίν απο 58 λεπτά
6 εμφανίσεις
Νεβενα Πετροβα
Τι παίζει μ αυτήν την Άγγελια ;
6 εμφανίσεις
Νεβενα Πετροβα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
σε ποιο site την ειδες τυπε?αρωματοθεραπεία στο χώρο σας η στο χώρο μου,από κοπέλα μασέρ. Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας με άνεση χρόνου. Αφορά άντρες και γυναίκες . Μόνο σοβαρές προτάσεις (Οχι ερωτικές υπηρεσίες). Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6994411618, τιμή 20€, συζητήσιμη, , 08:00-22:00
6 εμφανίσεις
Νεβενα Πετροβα
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Πρόκειται για καινούρια άφιξη στο μαγαζί που επισκέφτηκες αλλά με προυπηρεσία στο χώρο. Είναι η πρώην Αλεξάνδρα:
α ρε σταλιον παιχταρα πόσα ξέρεις....τρελεεενομαιιιι!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
αρωματοθεραπεία στο χώρο σας η στο χώρο μου,από κοπέλα μασέρ. Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας με άνεση χρόνου. Αφορά άντρες και γυναίκες . Μόνο σοβαρές προτάσεις (Οχι ερωτικές υπηρεσίες). Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6994411618, τιμή 20€, συζητήσιμη, , 08:00-22:00
6 εμφανίσεις
Νεβενα Πετροβα
θα μας πεις που το βρηκες μαν?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
6 εμφανίσεις
Νεβενα Πετροβα
δες το τηλ τι βγαζει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like