You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Θέλει πολύ μπίρι-μπίρι και πολύ χρήμα για να ψηθούν να τα πάρουν στο στόμα ή να κάτσουν να τις γλύψεις, ναι οκ, ξέρω πελάτες που το έχουν κάνει και κοπέλες που μου έχουν πει οι ίδιες ότι έχουν κάτσει. Αλλά ρε παιδιά, δε χαλαλίζω 100 ευρώ, ούτε 120 που έδινε ο άλλος διπλό αντίτιμο για να γαμήσει (60 Χ 2 δηλαδή) και να το στερήσω από την οικογένειά μου. Δεν κερδίζω εύκολα τα λεφτά που βγάζω, ούτε και με καλύπτει να μου κάνει η άλλη τη "χάρη" να μου κάτσει για να τσεπώσει τα 100 ή τα 120 και στη διάρκεια να σκέφτεται πού θα πάει διακοπές το καλοκαίρι. Προτιμώ να πιάνω γκόμενες εκτός τέτοιου επαγγέλματος (κάτι που έχω αρχίσει να κάνω και πάλι αν και παντρεμένος) και να μου κάθεται επειδή με γουστάρει, να μου πει μετά και ένα "αγόρι μου, με έστειλες αδιάβαστη!" και να μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση 20 μέτρα. Αν την κάνω με τόσα πολλά λεφτά να μου κάτσει και μάλιστα με κόπο και ψηστήρι, όχι την αυτοπεποίθηση δε μου ανεβάζει, μάλλον το αντίθετο πετυχαίνει.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Για την Βαλεντινα γνοριζω μονο φιλε μου δουλευει σαν ανεξαρτητη.Αν ενδιαφερεσαι θα βρεις αγγελια της στο Κανε Σεξ στην ενοτητα μασαζ.Γνωρίζει μήπως κάποιος τι απέγιναν τα άλλα κορίτσια που δούλευαν στη Μάγκυ, εκτός από αυτά που είναι στο Μεταξά.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μεταξα ονομαζεται φιλε μου το μαγαζι που δουλευουν η Ηρω και η Δεσποινα.Ο χρόνος είναι περιορισμένος και πάντα σκέφτομαι να ενημερώσω το μπου αλλά όλο κάτι μου τυχαίνει.
Έχουμε και λέμε βανασπα καλό μασατζιδικο αν και το θεωρώ ολίγον ακριβο. (Πχ θα μπορούσε να κάνει 40€ το σύνολο με την μαλακια) εκεί μεσα θα βρεις την Νατασα (δυνατό στο μάτι, ξενερωτο στο μεσα αλλά πάντα πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το κλειδί τους. Εγώ πάντως δεν βρήκα το κλειδί της), ελισαβετ (αυτή μου θυμίζει την Γειτονισσα που ενώ δεν λέει και πολλά όλοι θέλουν να την πηδήξουν.) , την Θεώνη (ζουμερό, μικρουλι γλυκό αλλά διεκπεραιωτικά)
Στην συνέχεια μεταξύ. Καινούριο μαγαζί δεν το ήξερα αλλά το έμαθα. Κλασικό entrymasaz και καλά. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα μπουδρελα και τα στουντιο είναι σούπερ. Εκεί βρήκα την ΗΡΩ και την Δεσποινα. Και οι δυο μ άρεσαν αλλά δοκίμασα Ηρω. Πιπινακι με αρκετή δόση τρέλας αλλά δεν πηρα αυτό που ήθελα.
Αυτά τα λίγα έλλειψη γνωριμιών.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε εμενα με ενδιαφερει πρωτα το μασαζ και μετα το γαμησι και αυτος ο φιλος που μου εκανε το κονε δεν ενδιαφερεται καθολου για μασαζ για αυτο ζηταω τα φωτα απο καποιον συναθλητη.Ρε φιλαράκι μας δουλεύεις έχεις πρόσβαση και το σκέφτεσαι; Εδώ εγώ κάνω κρα για τέτοιο κονε. Κι ας κάτσω νηστικός τρεις μέρες.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.153
- Πόντοι
- 736
Αυτοαναιρείσαι αγαπητέσε πεισμα μερικων θα πω πως δεν εχω κατι να κερδισω για να πω ψεμματα αλλωστε οι ιδιες μου το προτεινανε φαινεται τοπε η μια στην αλλη
και να πω και κατι αλλο παιδια και σε αλλα μασατζιδικα παιζει αυτο στο ακουα σπα πριν απο πολυ καιρο ειχα προτεινει 100 σε μια κοπελα και τα πηρε στο στομα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζετε αλλωστε αυτες γιατι ειναι εκει αλλο παρα για τα χρηματα
παλαιοτερα και την εβιτα πηδηξα ετσι και την νικη και την ελενη ετσι για να λεω πως πηρα τα αφεντικα
καντε μια προταση και θα με θυμηθειτε
για οσους θυμουνται τον νικο και τον δημητρη στην ολγας λεγανε δεν πηδιεται καμια
απο ενα σημειο και μετα μονο πηδουσα με το διπλο αντιτιμο
καντε μια προταση δεν χανετε τιποτα
Δες τι έγραφες 22-6-18
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
δες λιγο πιο προσεκτικα ειπα πριν απο πολυ καιρο δηλαδη αφου εκανα αυτα διαμορφωσα την αποψη για τα call girl την οποια δεν αλλαζω γιατι συνηδειτοποιησα οτι με τα χρηματα που δινω σε αυτες τις σαυρες μπορω να εχω ενα αστερι εστω και ουκρανικο
αλλα για ποικιλια θα κανουμε και κανενα μασαζακι απλο ετσι μην ξεχνιομαστε
αλλα για ποικιλια θα κανουμε και κανενα μασαζακι απλο ετσι μην ξεχνιομαστε
σε πεισμα μερικων θα πω πως δεν εχω κατι να κερδισω για να πω ψεμματα αλλωστε οι ιδιες μου το προτεινανε φαινεται τοπε η μια στην αλλη
και να πω και κατι αλλο παιδια και σε αλλα μασατζιδικα παιζει αυτο στο ακουα σπα πριν απο πολυ καιρο ειχα προτεινει 100 σε μια κοπελα και τα πηρε στο στομα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζετε αλλωστε αυτες γιατι ειναι εκει αλλο παρα για τα χρηματα
παλαιοτερα και την εβιτα πηδηξα ετσι και την νικη και την ελενη ετσι για να λεω πως πηρα τα αφεντικα
καντε μια προταση και θα με θυμηθειτε
για οσους θυμουνται τον νικο και τον δημητρη στην ολγας λεγανε δεν πηδιεται καμια
απο ενα σημειο και μετα μονο πηδουσα με το διπλο αντιτιμο
καντε μια προταση δεν χανετε τιποτα
[/quote
Ενταξει Έλενα και Νίκη και εγω τις πήδηξα στη Μαριάννα κάποτε και μετά στο μαγαζι τους στη Δωδεκανήσου αν δε κάνω λαθος. Αλλά την Εβίτα πως? Θέλεις να κάνεις μια περιγραφή? Είσαι σούπερ ήρωας ρε φίλε. Επαγγελματίας κασκαντέρ. Respect.
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
την εβιτα την πηρα πριν απο πολλα χρονια βασικα ηταν προταση δικη της μιας και δεν μου αρεσουν οι χοντρες
πιο πολυ πιπα ηταν το ολο σκηνικο και λιγο γαμησι οταν εκλεισε το μαγαζι με πηρε στο δωματιο ειχαμε πιει και ενα ποτο οποτε καταλαβαινεις
πιο πολυ πιπα ηταν το ολο σκηνικο και λιγο γαμησι οταν εκλεισε το μαγαζι με πηρε στο δωματιο ειχαμε πιει και ενα ποτο οποτε καταλαβαινεις
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
μεταξα-νταμες περσι και προπερσι εφερνε κατα καιρους καινουριες και αρκετα καλες που ανα περιοδους φευγαν βεβαια φετοσ μια στασιμοτητα ειδικα απ τοτε ππου η ηρω και δεσποινα μεταφερθηκαν απο μαγκυ οκ τα κοριτσια ειναι καλα δε λεω...αλλα ρε παιδια στο νταμες φερτε 3-4 καινουριες να χουμε επιλογες
Επίσκεψη Μεταξά, νομίζω έχει αναβαθμιστεί, πήγα φτιαγμένος για Δέσποινα, βρήκα Ηρώ (!). Κορμάρα, μασαζάρα εξαιρετικό σέρβις. Αν η γκόμενα αυτή είχε 4 βυζί θα κάναμε ουρά πιστεύω. Μέχρι κλαρίνο έφτασα, δεν κάνει φουλ λέει (?) αλλά δεν με χάλασε καθόλου ήταν σούπερ.
Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι τόσο από την μικρή μου εμπειρία, όσο και από τις μαρτυρίες των συναγωνιστών εδώ, η Ηρώ στις Dames είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο στέλεχος του μασαζο-χώρου στη Θεσσαλονίκη. Ερώτηση προς το κοινό: κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό; Σε εμένα επέμεινε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Νομίζω ότι τόσο από την μικρή μου εμπειρία, όσο και από τις μαρτυρίες των συναγωνιστών εδώ, η Ηρώ στις Dames είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο στέλεχος του μασαζο-χώρου στη Θεσσαλονίκη. Ερώτηση προς το κοινό: κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό; Σε εμένα επέμεινε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Καλημερα φιλαράκια μου... λοιπον ΗΡΩ κάνει φουλ στο 100
Που παρόλο είναι γυναικάρα δ τ ευχαριστιέσαι ... δίνει κ κουλούρι στα 150
.. νατασα γ ν μην τ αμφισβητούν κάποιοι μ 50 τ βγάζει όλα...
Όπως τη γέννησε η μάνα της... Στέλλα μη περιμένετε ν δείτε φως μ 20... δώστε 50 κ θ δείτε άλλη Στέλλα... δυστυχώς όπως προείπαμε με
Τ χρήμα όλα αγοράζονται .. τ αν αξίζει είναι στη κρίση σας.. ν περνάμε όμορφα μ τ ντόπια ελληνικά πορνηδια που βγήκαν όλες στο κλαρί..
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημερα.
Χτεσινη επισκεψη στην Μαριαννα.
Περασα με την Αθηνα (ρωσιδα, 35+, καλοστεκουμενη).
Πολυ καλο το προγραμμα της, τα αξιζε τα λεφτα της.
Αν μιλουσε και λιγοτερο θα ηταν τελεια.
Ειδα και την Φαιδρα.
Εντυπωσιακη στην εμφανιση, θα την τιμησω στην επομενη και θα ενημερωσω.
Ειδα και την Φαιδρα.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
η φαιδρα ειναι η καινουρια η ψηλη ε? καλη οντως ? φοραγε καμια καλη φουστα με γοβα? ειναι στα σχεδια μου να παω γι αυτη αν την προλαβω προτου φυγειΚαλημερα.
Ειδα και την Φαιδρα.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ελα ρε τη νατασσα ενα 50ρικο ε? χμμ....οσο για τη στελλα τι? κανει παπαδες με 50ρακι κι αυτη? πουθενα αλλου καμια καλη ελληνιδα ξες να εχει φιλαρακο??Καλημερα φιλαράκια μου... λοιπον ΗΡΩ κάνει φουλ στο 100
Όπως τη γέννησε η μάνα της... Στέλλα μη περιμένετε ν δείτε φως μ 20... δώστε 50 κ θ δείτε άλλη Στέλλα... δυστυχώς όπως προείπαμε με
Τ χρήμα όλα αγοράζονται .. τ αν αξίζει είναι στη κρίση σας.. ν περνάμε όμορφα μ τ ντόπια ελληνικά πορνηδια που βγήκαν όλες στο κλαρί..
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
το παμε ειναι πριβε και καποιοι που εχουν το κονε θελουν ανταλλαγη με μαριαννα ανετρεξε σε παλαιοτερες σελιδες? τωρα κατα ποσο δικαιο η αδικο...κρινετε το εσεις...Ποιο καλό παιδί θα μας δώσει Πληροφορίες για ελιτ καραμανλή
Για να δούμε έχουμε καλά παιδιά εδώ μέσα
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Δεν ειναι prive το elit ρε συ και οσο για την μαριαννα πλακα σου εκανα για να δω εαν μπορεις να εξυπηρετησεις, εξαλλου δεν μπορω να διαθεσω τοσα πολλα λεφτα που ζητανε στην μαριαννα.το παμε ειναι πριβε και καποιοι που εχουν το κονε θελουν ανταλλαγη με μαριαννα ανετρεξε σε παλαιοτερες σελιδες? τωρα κατα ποσο δικαιο η αδικο...κρινετε το εσεις...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
με 50 τα εβγαλε ολα?? εχω ενα φιλαρακι που την εδωσε 100 για να τη γαμησει αλλα φουτσεςΚαλημερα φιλαράκια μου... λοιπον ΗΡΩ κάνει φουλ στο 100
Τ χρήμα όλα αγοράζονται .. τ αν αξίζει είναι στη κρίση σας.. ν περνάμε όμορφα μ τ ελληνικά πορνηδια που βγήκαν όλες στο κλαρί..