πρεπει να παω να το τσεκαρωμε 50 τα εβγαλε ολα?? εχω ενα φιλαρακι που την εδωσε 100 για να τη γαμησει αλλα φουτσες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αχα !με 50 τα εβγαλε ολα?? εχω ενα φιλαρακι που την εδωσε 100 για να τη γαμησει αλλα φουτσες
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
πριβε με την εννοια πως κανουν εκτονωση σε γνωστους μονο οκκκΔεν ειναι prive το elit ρε συ και οσο για την μαριαννα πλακα σου εκανα για να δω εαν μπορεις να εξυπηρετησεις, εξαλλου δεν μπορω να διαθεσω τοσα πολλα λεφτα που ζητανε στην μαριαννα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.232
- Πόντοι
- 34.538
Σε δημοπρασια τις βγαλατε τις κορασιδες!!!!!με 50 τα εβγαλε ολα?? εχω ενα φιλαρακι που την εδωσε 100 για να τη γαμησει αλλα φουτσες
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
γεια σ ρε φακιρη αρχοντα !!Σε δημοπρασια τις βγαλατε τις κορασιδες!!!!!
γεια σ ρε φακιρη αρχοντα !!
Με 50 ολα αδερφέ.. τ ν γαμησεις κομματάκι δύσκολομε 50 τα εβγαλε ολα?? εχω ενα φιλαρακι που την εδωσε 100 για να τη γαμησει αλλα φουτσες
Ποσό μάλλον εκεί μέσα.. έξω μ πακέτο περνετε σίγουρα..
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Οταν τα εβγαλε μετα επαιξε κανα δακτυλακη ή μονο στο ματι μεινατε?
Με 50 ολα αδερφέ.. τ ν γαμησεις κομματάκι δύσκολο
Ποσό μάλλον εκεί μέσα.. έξω μ πακέτο περνετε σίγουρα..
εδωσες 50 +20 και για την εκτονωση η 50 συνολο?
30 μασαζ+50 εχτρα.. δαχτυλάκι δ παίζει ..εδωσες 50 +20 και για την εκτονωση η 50 συνολο?
30 μασαζ+50 εχτρα.. δαχτυλάκι δ παίζει ..
σ αφησε τουλαχιστον να της πιανεις τα βυζια η μονο να βλεπεις?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
προ ημερων επισκεψη σε βανα με ελσα τιμαει την φανελα ειναι πραγματικα η μιφλ που αν τη δεισ με ζαρτιερες γοβα χρειαζεσαι κανα υπογλωσσιο γτ αλλιως πρεπει να την γ...
Όλα έκτος από μουνακισ αφησε τουλαχιστον να της πιανεις τα βυζια η μονο να βλεπεις?
προ ημερων επισκεψη σε βανα με ελσα τιμαει την φανελα ειναι πραγματικα η μιφλ που αν τη δεισ με ζαρτιερες γοβα χρειαζεσαι κανα υπογλωσσιο γτ αλλιως πρεπει να την γ...
ναι η ελσα ειναι εγγυηση αν θα προχωρουσε και στα εξτρα παραπανω δηλαδη να τα βγαζει ολα με αντιτιμο φυσικα θα ελεγε πολυ
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
30€ Για μασάζ και 50€ για να βγαλει τα ρούχα! Ας δίνουμε και 10€ φεύγωντας να μας λενε καί γεια!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
Δε κάνουν όλες οι μελλισες το ίδιο μέλι..γεια πες αλλα ζιπα γτ εμας δεν μας καθονται...τι γινεται τελικα?
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
sto dames πηρα την κατερινα κατα την γνωμη μου πιο σεξουαλικη απο την ηρω
εμενα μου εκανε τρομερο γαμησι γιατι μου αρεσουν τα πιασιματα
εμενα μου εκανε τρομερο γαμησι γιατι μου αρεσουν τα πιασιματα
Matakiasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2018
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Στο dames φουλ κανει μονο η καινουρια η Ευα( ξανθομουνα γκαβλιαρα κ δεν το δειχνει πολυ εξω οταν την δεις... μεσα ομως φωτια ) κ η Κατερίνα.Και η Δεσποινα (χάλια μαυρα ολα κρέμονται κ ας μη φαίνεται οταν την προτοβλεπεις), κ μια αλλη δε θυμαμαι ονομα. Ηρω οχι. Συμπερασμα η καλυτερη ειναι Ευα... ολες τις εχω περασει
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 206
Επειδή μπαίνω σπάνια πλέον, μόλις διάβασα τις ανακρίβειες που γράφει αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ότι κάνει διαφορετικό "μέλι" από τους άλλους....... Η παραπληροφόρηση και το τρολάρισμα σε όλο τους το μεγαλείο... Μην τον πιστεύετε και εκτεθείτε.... Καμιά δεν κάνει αυτά που γράφει το ποζέρι....Τις ξέρω προσωπικά τις περισσότερες κοπέλες.....Καμία σχέση.... Εξάλλου έχει πέσει σε τεράστιες αντιφάσεις..... Τη μια λέει ότι η Νατάσα δέχτηκε δάχτυλο την άλλη όχι δάχτυλο.... Τη μια 50 ευρώ σύνολο, την άλλη συν 30 για το "μασάζ".........