Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Ναι ακριβώς 30+ 20 και στο βανα σπα και στο βένους. Εκεί πάλι βρήκα την Γιώτα την και μια άλλη μάλλον για βουλγάρα την έκοψα. Η γιώτα είναι ελληνίδα ωραιο κορμάκι και τα κάνει όλα μια χαρά. αλλα μέχρι εκεί.
Τι όλα κάνει μια χαρά η Γιώτα φίλε μου;
Το μασάζ της, ισα ισα που σε ακουμπάει, μιλάει πολύ, η χειρομάλαξη της είναι η επιτομή της βαρεμάρας, για να βγάλει ρούχα θέλει έχτρα.
Αρα που είναι το μια χαρά;
Μην παραπληροφορήτε τον κόσμο γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και το πενηντάρικο για μερικούς βγαίνει με πολύ κόπο πλεόν.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Το μασάζ της, ισα ισα που σε ακουμπάει, μιλάει πολύ, η χειρομάλαξη της είναι η επιτομή της βαρεμάρας, για να βγάλει ρούχα θέλει έχτρα.
Μην παραπληροφορήτε τον κόσμο γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και το πενηντάρικο για μερικούς βγαίνει με πολύ κόπο πλεόν.
συμφωνω στο 100 τα 100 στο σχολιο σου για γιωτα φιλαρακο

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Η Γιώτα στο Σπα Βένους είναι βαρετή, όμως προσφέρει και ποδολαγνεία με δώρ για αυτήν 30 ευρώ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Η Γιώτα στο Σπα Βένους είναι βαρετή, όμως προσφέρει και ποδολαγνεία με δώρ για αυτήν 30 ευρώ
αχα! μαλιστα τελικα η τιμη ειναι 30 συν 20 η 30 κι αν θες δινεισ η οχι για εκτονωση ? περαν του εχτρα που αναφερεις κι ειναι προσωπικο της κοπελας αυτης προφανως!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
αχα! μαλιστα τελικα η τιμη ειναι 30 συν 20 η 30 κι αν θες δινεισ η οχι για εκτονωση ? περαν του εχτρα που αναφερεις κι ειναι προσωπικο της κοπελας αυτης προφανως!

Τα 30€ που λέτε είναι απλά για μασάζ μιας ώρας?

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
στο χρημα και στον πουτσο προσκυνανε ολες μετα απο προσφατο πειραμα αφου τσιμπουκωσα τρεις απο κει μεσα με χυσιμο στο στομα η μια μου δωσε κωλο και τηλεφωνο αφου θα σταματησει σε λιγο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Οκ, αν έδωσες 200 ευρώ στην καθεμία ίσως να μην ήταν και τόσο δύσκολο τελικά....Παρόλο που πιστεύω ότι ο Frank τρολάρει, έτσι για την αλητεία, σε περίπτωση που λέει αλήθεια, έχω ήδη φανταστεί ποια μπορεί να είναι (ή ...θα μπορούσε να είναι) αυτή η τριπλέτα.

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Σε λιγο θα μας πει οτι πηρε και την βανα απο το βανα σπα...  :happy:  :erection:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Τα 30€ που λέτε είναι απλά για μασάζ μιας ώρας?
και εκτονωση εκτος κι αν δωσεις πχ κατι εχτρα στην κοπελα ...αλλοι λενε 50 ...εγω 50 ηξερα εχει αλλαξει μαλον...πραγματικα δεν ειμαι σιγουρος φιλε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
στο χρημα και στον πουτσο προσκυνανε ολες μετα απο προσφατο πειραμα αφου τσιμπουκωσα τρεις απο κει μεσα με χυσιμο στο στομα η μια μου δωσε κωλο και τηλεφωνο αφου θα σταματησει σε λιγο
μετα ξυπνησες η πηρες κουβερτα γιατι κρυωσες

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21

Συγνώμη έχεις δίκιο ανακαλώ και ξανά λεω. Για τα δεδομένα της πόλης μας η Γιώτα  είναι ακριβώς στον μέσο ορο. Τι εννοώ. Θα σε χαϊδέψει θα στον κορδωσει θα στον παιξει και δρόμο. Αυτό εννοώ μια χαρά. Δεν την βρήκα φλύαρη γιατί μάλλον της το έκοψα. Όταν βρω πάντως το καλό θα ενημερώσω.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν παρέσυρα συναγωνιστές με τα review μου.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν παρέσυρα συναγωνιστές με τα review μου.
Έλα βρε, σιγά να πούμε, μην το ξαναπείς αυτό. Εδώ κάτι άλλοι γράφουν του κόσμου τις ανακρίβειες για να κάνουν χαβαλέ και να παραπλανήσουν κόσμο. Ένας γκράντε τρολ πριν καιρό είχε πει ότι έγδυσε εντελώς τη Νατάσα. Ποια, τη Νατάσα, που ούτε το αγόρι της δεν την έχει δει γυμνή. :2funny:  :2funny: Ο άλλος λέει πως οι τιμές έγιναν σαν τις τιμές στη λαϊκή, όσο όσο δηλαδή...20 βάλε κι άλλα 10, να τα κάνω 20 ρε μάστορα?  :2funny: Και ο άλλος ότι γάμησε κώλο και έδωσε πίπες με την ψυχάρα του. Ε δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ μπας και ξαναπάρει τα πάνω της αυτή η πόλη...?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
περασμα με ριτα στο ακουα σπα α μη τι αλλο τιμαει τα λεφτα που παιρνει ...παρολαυτα σαν χωρος μασαζ νομιζω απο τους καλυτερους στην πολη ειδικα οταν λειτουργει η ζεστη καυτη πετρα και το υδρομασαζ τιμη 50 ευρω συν 10 για το υδρομασαζ :s&m_2:

Arikyr3

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ενημερωση για την αγγελία Δοκίμασα με την εν λόγω, όντως ευγενική κ προσχαρη, κοπέλα. Πολύ καλό μασαζ, διάρκειας 1ωρας περίπου. Στο τέλος τελείωμα με το χέρι, για μένα ιδιαιτέρως απολαυστικό. Η κοπέλα στα 35 νομίζω με ωραίο ζουμερό σώμα!

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
σε πεισμα μερικων θα πω πως δεν εχω κατι να κερδισω για να πω ψεμματα αλλωστε οι ιδιες μου το προτεινανε φαινεται τοπε η μια στην αλλη
και να πω και κατι αλλο παιδια και σε αλλα μασατζιδικα παιζει αυτο στο ακουα σπα πριν απο πολυ καιρο ειχα προτεινει 100 σε μια κοπελα και τα πηρε στο στομα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζετε αλλωστε αυτες γιατι ειναι εκει αλλο παρα για τα χρηματα
παλαιοτερα και την εβιτα πηδηξα ετσι και την νικη και την ελενη ετσι για να λεω πως πηρα τα αφεντικα
καντε μια προταση και θα με θυμηθειτε
για οσους θυμουνται τον νικο και τον δημητρη στην ολγας λεγανε δεν πηδιεται καμια
απο ενα σημειο και μετα μονο πηδουσα με το διπλο αντιτιμο
καντε μια προταση δεν χανετε τιποτα

• Like
Αντιδράσεις: ewan

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
συμφωνω σε ολα με τον συναγωνιστη frank zane ολες με εξτραδακια και με μπιρι μπιρι το κανουν...και μεσα στα μαγαζια και εξω ..το γαμημενο το χρημα τα λυνει ολα τα θεματα .....στην εβιτα δεν εχω παει αλλα και οι αλλες οι αφεντικινες που γινανε μετα ( απο κοριτσια αφεντικα ) και σαν αφεντικινες τις εχω παρει και εγω ..σου λεγανε οταν κλεισει το μαγαζι ελα ..γνωστα ειναι αυτα

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Γνωρίζει μήπως κάποιος τι απέγιναν τα άλλα κορίτσια που δούλευαν στη Μάγκυ, εκτός από αυτά που είναι στο Μεταξά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom