masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ισως να μπερδευτηκα τοτε φιλε μου ))Οχι παιδια η Αθανασια ηταν 25 χρονων μπουμπουκακι ψηλη αδυνατη και φοβερο προσωπο. Εκανε παρεα με τη Λιλα, τα διπλα μασαζ τα εκαναν μαζι
ισως να μπερδευτηκα τοτε φιλε μου ))Οχι παιδια η Αθανασια ηταν 25 χρονων μπουμπουκακι ψηλη αδυνατη και φοβερο προσωπο. Εκανε παρεα με τη Λιλα, τα διπλα μασαζ τα εκαναν μαζι
Γιατί αγαπητέ το αυτονόητο είναι δύσκολα αντιληπτό, με σποτέλεσμα είτε οι σαύρες να γίνονται μουνάρες, είτε οι τιμές να ανεβαίνουν αντιστρόφως ανάλογα των υπηρεσιών.Αν είναι ρε φίλε να παω μονο για το μασαζ και να πληρώσω 30 ευρω και να φύγω,
γιατι να μην πάω σε ενα κανονικό μασατζίδικο που έχει επαγγελματίες μασεζ;
Και πιο φθηνα θα μου βγει και πολύ καλύτερ μασάζ απο το εξαιρετικό μασαζ που αναφέρεις θα μου κάνουν.
αν πηγες σημερα το πιπινι ηταν η νατασσα -μουναρα ειναι επισης η μιλφ ειναι η ελσα πολυ καλο ..το παραξενο ειναι η τιμη που λες 20 συν 10? συνολο 30 με εκτονωση???????????Μιας και άκρη με την Εβίτα δεν έβγαλα παρά την βοήθεια του συναγωνιστή Αιδιωλιχου πήγα 2 φορές στο vanas spa στην Σταυρούπολη με 20 ευρώ την ώρα+το έξτρα της κοπέλας ένα 10ευρω. Μέτριο προς χάλια μασάζ και απλή εκτόνωση με μαλάκια. Την πρώτη φορά με μία Αλβανή που δεν είχε ιδέα, την δευτέρη με την μελαχρινή μιλφ ονόματα δεν θυμάμαι. Έπαιζε και ένα πιπινι αλλά ήταν πιασμένο
Κι εμένα εντύπωση μου έκανε.. η συνεννόηση έγινε με την κοπέλα 20 Ε το μασάζ για μία ώρα και όσα θέλεις για δώρο Πρώτη φορά πήγα στο ίδρυμααν πηγες σημερα το πιπινι ηταν η νατασσα -μουναρα ειναι επισης η μιλφ ειναι η ελσα πολυ καλο ..το παραξενο ειναι η τιμη που λες 20 συν 10? συνολο 30 με εκτονωση???????????
κατι ακουστηκε νεα ονοματα σε βενους αρα λογικα και σε βανα μιας και εναλλασονται ηρθε η ωρα για επιδρομη συντροφεΕχει ακουση κανεις για νεα κοριτσια στο venus spa η στο βανα σπα;;
φιλαρακο πολυ μυστηριο μιας και οι τιμες ειναι φιχ εδω και χρονια 30 συν 20....πολυ μυστηριο σοβαρα......κανεις αλλος παιδια που του τυχαν αυτες οι τιμες βανα????????????????? μην ειμαστε κοροιδα εμεις που δινουμε 50ρικο..Κι εμένα εντύπωση μου έκανε.. η συνεννόηση έγινε με την κοπέλα 20 Ε το μασάζ για μία ώρα και όσα θέλεις για δώρο Πρώτη φορά πήγα στο ίδρυμα
υπαρχει κατι το ενδιαφερον σε αυτο το σπα? η ειναι μονο μασαζτο ελενα μηπως ειναι αυτο??
αυτο εχει σημασια να μας πει καποιος συναγωνιστης που ισως ξερει κατιυπαρχει κατι το ενδιαφερον σε αυτο το σπα? η ειναι μονο μασαζ
ελα ρε φιλε ριχνουν τις τιμες αρα...χμ.....γτ ηταν ταριφα 30 συν 20 τι εχει αλλαξει? καποιος αλλος απο το σαιτ να επιβεβαιωσει αυτο παιδια να ξερουμε μην πεταμε το 50ρικο ετσι αν οι τιμεσ πλεον δεν ειναι οι γνωστεςεγω απλα να πω πως οταν πηγα στην βανα προ ημερων μου ειπαν 30 για μασαζ και οτι θες για την κοπελα για την εκτονωση...
Μαγαζια με φουλ προγραμμα υπαρχουν αρκετα αλλα τα πιο πολλα ειναι πριβε.Απο τα ελευθερα που ξερω και κανουν φουλ θα σου προτεινα το Νταμες που εχει το φουλ στα εβδομηντα.Καλησπέρα παιδιά
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη την Δευτέρα και μπήκα να διαβάσω τις επιλογές που υπάρχουν, μιας και στην Αθήνα είμαι αρκετά τακτικός στα μασατζίδικα.
Άν έχω καταλάβει είναι δύσκολο ή αδύνατο να βρεις μασάζ με φουλ πρόγραμμα;
Διαβάζω για €50 με habdjob και μου κάνει εντύπωση, όταν εδώ με €50-€60 έχει φουλ πρόγραμμα και πολλές επιλογές.
Υπάρχει κάπου μαγαζί με φουλ πρόγραμμα;
Ευχαριστώ!
Επισκεψη σημερα κατα τις μια το μεσημερι στο Νταμες.Παρουσες δυο κοπελε η Ηρω και η Δεσποινα θα ερχοταν μετα η Κατερινα και η Εβελινα.Προτιμηθηκε η Ηρω που φορουσε ενα τζιν σορτσακι και τα εσπαγε το κοριτσι.Για ακομα μια φορα περασα τελεια.Δε το ζητησα φιλε πιστευω επρεπε να ειναι ηδη αναμμενο οταν πηγαινεις. Ξερει κανεις που εχει παει η Αθανασια απ'το Dames? Δουλευε περσι το καλοκαιρι τρελο μωρο κριμα που σταματησε
τα καλα της νυχτας ηταν καποτε φιλαρακο τοτε που το γραφειο του πατρινου ακομα λειτουργουσε κι υπηρχε η αναστασια η αλισια και τα αλλα αστερια που πανελλαδικα τετοια μωρα δε θα ξαναυπαρξουν η νυχτα πεθανε δυστυχως για την πολη μας στο κομματι εσκορτρε παιδια θελω να εκφρασω μια αποψη γιατι δινουμε 60 και 80 ευρω για φουλ προγραμμα στο μασαζ και δεν παιρνουμε ενα αστερι call girl με 90 και να περασουμε σουπερ εγω αυτο εκανα σημερα και το σκεφτηκα
γιατι ρε πουστη μου να φωρτωνομαι τις σαυρες γιατι μηνμου πειτε καμια σουπερ δεν ειδα και δεν παιρνω την ρωσιδουλα που ειναι και αστερι
για σκεφτειτε το