billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Τι προτείνετε για πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ και στοματικό με κατάποση; Ανεξαρτήτως τιμής...
Κι αυτό πολύ καλό αλλά ...τούρτα δεν είναι!Ενα καθαρο μουνακι για γλυψιμο
Τίποτα. Μάλλον είσαι σε λάθος θρεντ. Δε νομίζω να υπάρχει κοπέλα σε μασάζ που να τα καταπίνει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας πει.Τι προτείνετε για πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ και στοματικό με κατάποση; Ανεξαρτήτως τιμής...
μαλιστα αδερφε μ ! καταλαβα ! δοξα τω θεω μια μινι τουρτιτσα την παιρνω την κερναω σε ολους τους αγαπημενουσ φιλους εδω μεσα !!!Τρόπος του λέγειν. Εννοώ ότι κερνούσα πολύ συχνά. Όλοι είμαστε μείον φίλτατε. Φαντάζομαι έχεις λεφτά να πάρεις μια τουρτίτσα...
χυσεα για σενα ολοκληρη με κομματια μπισκοτο μεσα και απο πανω σαντιγυ και καυτη σωσ γαλακτοσ σοκολατας σαν σουφλε ενα πραμμα!!Αδερφε μου ζηλευω θελω και εγω τουρτα!
συντροφε μικρο στηθος καλο προσωπο ψηλη αδυνατη και σμιλεμενο κωλαρακι.Καλημερα παιδια!Ηθελα να ρωτησω αν μπορει καοποιος να μου πει πως ειναι εμφανισιακα η Ηρώ απο νταμες γιατι πολυ την διαβαζω.Στηθος?κωλο?προσωπο?
Για την ακρίβεια βγάλε το "μιλφ καλαμαριας και τα κοριτσια στη βανα" και πες καλύτερα όλα τα μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη διαβάζουν αυτό το φόρουμ.Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν εχει γραψει για το dames οτι δεν αναβουν κλιματισμο. Μεσα στο δωματιο μαγκες εχει 45 βαθμους... Κανεις και σαουνα.
Επισης να ενημερωσω οτι η μιλφ καλαμαριας και τα κοριτσια στη βανα διαβαζουν αυτο το φορουμ. Μου το ειπαν οι ιδιες
Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν εχει γραψει για το dames οτι δεν αναβουν κλιματισμο. Μεσα στο δωματιο μαγκες εχει 45 βαθμους... Κανεις και σαουνα.
Επισης να ενημερωσω οτι η μιλφ καλαμαριας και τα κοριτσια στη βανα διαβαζουν αυτο το φορουμ. Μου το ειπαν οι ιδιες
ποιά είναι ρε παιδιά η ελένη?κατηγορία prive και αυτή?δεν υπαρχει ενα σωστο μαγαζι με ωραιες κοπελλες και καλες υπηρεσιες
εχω περασει απο ολα τα στεκια κανενα δεν ανταποκρινεται ολες μπαζα
θα μου πεις γιατι περνας ετσι απο βαρεμαρα τι να πω
προσφατα περασα απο ελενη μετρια πραγματα ευτυχως που αλλαζει συχνα
Ωραίο! Συνδυάζει και τις δύο απολαύσεις.για τον φιλο μας τον χυσεα
αχα για σενα τι λεει?Zesi Spa, Μοναστηρίου, λέει σε κανέναν τίποτα?
ελενη? ???? ..ποιά είναι ρε παιδιά η ελένη?κατηγορία prive και αυτή?