You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μάλλον αυτό ήθελες να γράψεις...Εχετε ξεφύγει τελείως για επανέλθετε στις επιδρομές
ΠίπαΠίσσα κ πούπουλα στο θοδωρή πού μας αποπροσανατόλισε
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Εγώ δλδ που δεν σε γνωρίζω, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα ;;;;Εχετε ξεφύγει τελείως για επανέλθετε στις επιδρομές
Πίπα κ πούπουλα στο θοδωρή πού σας αποπροσανατόλισε
Υγ. Για να πας κάποιον σε πριβε θα πρέπει να τον γνωρίζεις καλά
γιαυτόυς πού μου στείλανε μήνυμα
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχαχαχ ειστε ολοι απιθανοι χαχαχααχχαχαχαχα φιλια αγαπη μονο και θετικη ενεργεια μονο η καλη καρδια θα μεινει στο τελος θα το δειτε φιλια σε θαυμαστες και χαιτερς ολα μες τη ζωη ειναι ! ! ! ! ! ! !υγ. οσο για την τουρτα κερναω σε ολους αβερωφ σοκολατινα με μπισκοτο και σαντιγι κολαση σας λεω μμμμμμ εεππ ας επανελθουμε στισ εποδρομες τι λεει εχουμε τπτ καινουριο γτ δεν παιζει μια για επιδρομη μονο για καμια τουρτα πια !!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
δεν είπα σε κανένα να μη μου στείλει μήνυμα. ;)Εγώ δλδ που δεν σε γνωρίζω, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα ;;;;
Υγ. Ναι όντως έχεις δίκιο αντί για πίσσα έγραψα πίπα κεκτημένη ταχύτητα
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ντάξει ρε αδερφέ, μια πλάκα κάναμε, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς...δεν είπα σε κανένα να μη μου στείλει μήνυμα. ;)
Υγ. Ναι όντως έχεις δίκιο αντί για πίσσα έγραψα πίπα κεκτημένη ταχύτητα
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πάντως ο Θοδωρής μας επηρέασε θετικά ως προς το να κάνουμε και λίγη οικονομία. Ξύπνησα γύρω στις 9 το πρωί (ρεπό σήμερα) με έντονη επιθυμία να πάω για κανα μασαζάκι αφού έχω χρόνο. Άρχισα να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά, ώστε μετά τις 12 που ανοίγουν να ανηφορίσω προς κάποιο ίδρυμα. Ξαφνικά είδα τα χρήματα που θα έδινα και τα λυπήθηκα! Λέω, ρε δεν πάω σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κάποια πράγματα που θέλουμε, να πάρω και καμιά σοκολάτα να γουστάρω? Αφού εδώ και τόσες μέρες όλο για τούρτες λέμε, έτσι θα μου μείνουν και λεφτά. Αυτό έκανα. Συμπέρασμα, ο Θοδωρής βοηθάει στην αποταμίευση. Τις καλησπέρες μου.
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
dames οικονομικη και καλη λυση
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
τελικα ειδες πως ο γραπτος λογος ξεγελαειΝτάξει ρε αδερφέ, μια πλάκα κάναμε, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς...
δε πηρα τπτ τοις μετρητοις αλλωστε εχουμε μιλησει οι 2 μας πμ μαλλον το ξεχασες
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ειμαι καλος στην αποταμιευση για τους αλλους φιλε μου για εμενα παντα μενω με 0.00....Πάντως ο Θοδωρής μας επηρέασε θετικά ως προς το να κάνουμε και λίγη οικονομία. Ξύπνησα γύρω στις 9 το πρωί (ρεπό σήμερα) με έντονη επιθυμία να πάω για κανα μασαζάκι αφού έχω χρόνο. Άρχισα να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά, ώστε μετά τις 12 που ανοίγουν να ανηφορίσω προς κάποιο ίδρυμα. Ξαφνικά είδα τα χρήματα που θα έδινα και τα λυπήθηκα! Λέω, ρε δεν πάω σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κάποια πράγματα που θέλουμε, να πάρω και καμιά σοκολάτα να γουστάρω? Αφού εδώ και τόσες μέρες όλο για τούρτες λέμε, έτσι θα μου μείνουν και λεφτά. Αυτό έκανα. Συμπέρασμα, ο Θοδωρής βοηθάει στην αποταμίευση. Τις καλησπέρες μου.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αγαπημένε μου φίλε, κι εγώ παλιά έτσι ήμουν. Μέχρι που διαπίστωσα ότι όταν είχα εγώ λεφτά, είχαν όλοι. Και έγινα πιο οικονόμος. Πάλι ξοδεύω αλλά κάνω και τα κουμάντα μου.χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ειμαι καλος στην αποταμιευση για τους αλλους φιλε μου για εμενα παντα μενω με 0.00....
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
καποιος που περασε αρκετα προσφατα τσιμισκη μεταξα εχει φερει καμια καινουρια κοπελα? εκτος των κλασσικων εβελινα δεσποινα ηρω και την μιλφ την ξανθια
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ελσα εγγυηση τα φιλια μας στην ελισαβετ!!Καλησπέρα πέρασμα από Vana Spa πριν από λίγο καιρό και Ελισσάβετ. Ικανοποιητικό μασάζ και εκτόνωση στο τέλος. Μια σχετικά καλή επιλογή για τα δεδομένα της υποτονικής έτσι κι αλλιώς πόλης στο θέμα του μασάζ.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ευγε φιλαρακο μου που το καταφερνεις αλλα τι ενοεις πως οταν ειχες εσυ ειχαν ολοι? ετσι δουλευει το οικονομικο συστημα εν ετη 2018? χαχα πσιχ φαν !! εγω ειμαι πλεον μειον απο μειον ισον εξτρα μειον ¨Π!Αγαπημένε μου φίλε, κι εγώ παλιά έτσι ήμουν. Μέχρι που διαπίστωσα ότι όταν είχα εγώ λεφτά, είχαν όλοι. Και έγινα πιο οικονόμος. Πάλι ξοδεύω αλλά κάνω και τα κουμάντα μου.
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλημερα παιδια!Ηθελα να ρωτησω αν μπορει καοποιος να μου πει πως ειναι εμφανισιακα η Ηρώ απο νταμες γιατι πολυ την διαβαζω.Στηθος?κωλο?προσωπο?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Τρόπος του λέγειν. Εννοώ ότι κερνούσα πολύ συχνά. Όλοι είμαστε μείον φίλτατε. Φαντάζομαι έχεις λεφτά να πάρεις μια τουρτίτσα...ευγε φιλαρακο μου που το καταφερνεις αλλα τι ενοεις πως οταν ειχες εσυ ειχαν ολοι? ετσι δουλευει το οικονομικο συστημα εν ετη 2018? χαχα πσιχ φαν !! εγω ειμαι πλεον μειον απο μειον ισον εξτρα μειον ¨Π!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφε μου ζηλευω θελω και εγω τουρτα!Και μόνο που το λες, γλυκάθηκα φίλε μου. Σ'ευχαριστώ. Να περνάς καλά!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Ενα καθαρο μουνακι για γλυψιμοΈχει καλύτερο πράγμα από μια τούρτα σοκολάτα?