You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Azazel, τελευταια φορα που πηγα (Νοεμβριος) στο 2ο υποκαταστημα του εν λογω ιδυματος, ειχε και το 3ο προγραμμα... Τιμες δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια...
Δλδ αυτό είναι κατόρθωμα; Εγώ τι πρέπει να κάνω με αυτήν την λογική; Να έχω το μισό νήμα να με αποθεώνει καθημερινά;;;
Να πάρεις και ένα θρόνο να καθίσεις!!!
δεν λεμε εδω και τοσο καιρο οτι με 10,20,30, 40....μυνηματα δε δικαιουσαι να ρωτας? γατακι! Ε γατακι! να πα να μαθεις και να μας πεις. και να μην απασχολεις το θρεντ! εντ γκετ α λάιφ, βρες μια νορμαλ γκομενα και μη ασχολεισαι συνεχεια με πουτανες, οπως συμβουλευουν οι γκουρου με τα 1000, 2000, 3000,...μυνηματα, ξημεροβραδιαζονται στο μπου για το καλο σου κι εχουν φαει 1,2,3... περιουσιες στις πουτανες για το καλο σου. αντε μπραβο! το μπουλο κι εσυ!!!
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
δεν λεμε εδω και τοσο καιρο οτι με 10,20,30, 40....μυνηματα δε δικαιουσαι να ρωτας? γατακι! Ε γατακι! να πα να μαθεις και να μας πεις. και να μην απασχολεις το θρεντ! εντ γκετ α λάιφ, βρες μια νορμαλ γκομενα και μη ασχολεισαι συνεχεια με πουτανες, οπως συμβουλευουν οι γκουρου με τα 1000, 2000, 3000,...μυνηματα. αντε μπραβο! το μπουλο κι εσυ!!!
Σε μενα αναφέρεσαι?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
οχι ρε
Τρολαρεις η μιλας σοβαρ? Οχι τιποτα αλλο αλλα για να σε απαντησω αναλογα
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Οχι φίλε...Σε μενα αναφέρεσαι?
Και μην ασχολεισαι
Λοιπον το μαγαζί είναι free...
Πας , μην περιμένεις κάτι αμέσως, χτιζεις σχέσεις με την Εύα και θα φας. Απλα θέλει υπομονή
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Ενα απο τα επιχειρηματα μου θα ηταν τα 48 μηνυματα σου αν σου απαντουσα σοβαρα:pμε 48 μυνηματα μιλαω σοβαρα?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Οχι φίλε...
Και μην ασχολεισαι
Λοιπον το μαγαζί είναι free...
Πας , μην περιμένεις κάτι αμέσως, χτιζεις σχέσεις με την Εύα και θα φας. Απλα θέλει υπομονή
Α οκ. Αυτη ειναι η Ευα που λετε κατα καιρους;
Στο site που λεει κατι για μανικιουρ και αποτριχωσεις;;; μην παω και δω κανα κοπαδι γκομενες να περιμενουν να τις βγαλουν τις κωλοτριχες...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Υπάρχει και άλλη εύα στα μασάζ στη θεσσαλονίκη...Α οκ. Αυτη ειναι η Ευα που λετε κατα καιρους;
Στο site που λεει κατι για μανικιουρ και αποτριχωσεις;;; μην παω και δω κανα κοπαδι γκομενες να περιμενουν να τις βγαλουν τις κωλοτριχες...
Θα πας και θα είσαι πολύ προσεκτικός...
Αν πας και βουρ στον πατσά θα το παιξει κυρια και θα σε δισολοστείλει
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Υπάρχει και άλλη εύα στα μασάζ στη θεσσαλονίκη...
Θα πας και θα είσαι πολύ προσεκτικός...
Αν πας και βουρ στον πατσά θα το παιξει κυρια και θα σε δισολοστείλει
Φιλε σ ευχαριστω για την ενημερωση. Θα ειμαι κυριος
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
σκέψου αυτό που σου είπα στο μήνυμα για να μην κλαις τα λεφτά σουΦιλε σ ευχαριστω για την ενημερωση. Θα ειμαι κυριος
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Η αλλη Ευα που λες να υποθεσω ειναι πριβε;σκέψου αυτό που σου είπα στο μήνυμα για να μην κλαις τα λεφτά σου
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Στην αλλη δεν έχω παει ποτε ...Η αλλη Ευα που λες να υποθεσω ειναι πριβε;
Και ξεκολληστε με αυτά τα πριβέ και πριβέ...
Αν είναι μάγκας κάποιος και στο φούρνο να παει θα την πηδήξει τη φουρναρισσα...
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Στην αλλη δεν έχω παει ποτε ...
Και ξεκολληστε με αυτά τα πριβέ και πριβέ...
Αν είναι μάγκας κάποιος και στο φούρνο να παει θα την πηδήξει τη φουρναρισσα...
Μα την εκφραση πριβε την χρησιμοποιουν οσοι εχουν παει. Η διαφορα ειναι στο οτι η φουρναρισσα ξερουμε που ειναι... Anyway
kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Θα ηθελα για την αληθεια και μονο να επιβεβαιωσω τα λεγόμενα του nikmech.Ο οποιος οχι μονο δεν ζητησε καποιο ανταλλαγμα αλλα μάλιστα αρνηθηκε κατηγορηματικα οταν του ειπα εγω να κερασω,το οποιο δεν οφειλεται μονο οτι με γνωριζε καποιο διαστημα(οχι στενα) αλλα και στο οτι δεν εχει καμια οικονομικη αναγκη.Η δικη μου κινηση εγινε πρωτον γιατι ταιριαζαμε στον τροπο σκεψης και εκτιμησα οτι με καταλαβαινε αλλα και οτι εχω πεταξει στην κυριολεξια πολλα χρηματα σε κασκαντεριλικια και φολες.Θα ηθελα να προσθεσω οτι απο το 2009 εδω μεσα εχω μιλησει με καποιους "παλιους" χωρις να πρηζω,ανταλλαξα πληροφοριες(πχ boobssucker,kiri77,stofos,
House of Fun) και ζητησα καποια βοηθεια την οποια καποιοι προσεφεραν,τους οποιους ποτε δεν εξεθεσα και καποιοι αρνηθηκαν με τις δικαιολογιες περι προβληματος εμπιστοσυνης το οποιο το σεβομαι ομως θα πρεπει καπως να το αντιμετωπιζουν δινοντας καμια φορα τη δυνατοτητα δημιουργιας εμπιστοσυνης.Τελος να ξερετε πως υπαρχουν και ατομα τα οποια κατοπιν γνωριμιας προσπαθησαν να εκβιασουν "κερασμα" προγραμματος.. Με λιγη καλη θεληση και κριτικη σκεψη ολα μπορουν να γινουν αλλιως το ανοιχτο φορουμ δεν εχει νοημα.. Καλα σε ολους και Νikmech ευχαριστω και για τα αλλα κονε.Οσα εγραψα ειναι καλοπροαιρετα χωρις να εχω την προθεση να απαντησω σε κανεναν,ουτε να αντιπαρατεθω με κανεναν.Για ενημερωση και μονο οπως παντα εγω προσωπικα προσπαθω να κανω.
House of Fun) και ζητησα καποια βοηθεια την οποια καποιοι προσεφεραν,τους οποιους ποτε δεν εξεθεσα και καποιοι αρνηθηκαν με τις δικαιολογιες περι προβληματος εμπιστοσυνης το οποιο το σεβομαι ομως θα πρεπει καπως να το αντιμετωπιζουν δινοντας καμια φορα τη δυνατοτητα δημιουργιας εμπιστοσυνης.Τελος να ξερετε πως υπαρχουν και ατομα τα οποια κατοπιν γνωριμιας προσπαθησαν να εκβιασουν "κερασμα" προγραμματος.. Με λιγη καλη θεληση και κριτικη σκεψη ολα μπορουν να γινουν αλλιως το ανοιχτο φορουμ δεν εχει νοημα.. Καλα σε ολους και Νikmech ευχαριστω και για τα αλλα κονε.Οσα εγραψα ειναι καλοπροαιρετα χωρις να εχω την προθεση να απαντησω σε κανεναν,ουτε να αντιπαρατεθω με κανεναν.Για ενημερωση και μονο οπως παντα εγω προσωπικα προσπαθω να κανω.