Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Θα ηθελα για την αληθεια και μονο να επιβεβαιωσω τα λεγόμενα του nikmech.Ο οποιος οχι μονο δεν ζητησε καποιο ανταλλαγμα αλλα μάλιστα αρνηθηκε κατηγορηματικα οταν του ειπα εγω να κερασω,το οποιο δεν οφειλεται μονο οτι με γνωριζε καποιο διαστημα(οχι στενα) αλλα και στο οτι δεν εχει καμια οικονομικη αναγκη.Η δικη μου κινηση εγινε πρωτον γιατι ταιριαζαμε στον τροπο σκεψης και εκτιμησα οτι με καταλαβαινε αλλα και οτι εχω πεταξει στην κυριολεξια πολλα χρηματα σε κασκαντεριλικια και φολες.Θα ηθελα να προσθεσω οτι απο το 2009 εδω μεσα εχω μιλησει με καποιους "παλιους" χωρις να πρηζω,ανταλλαξα πληροφοριες(πχ boobssucker,kiri77,stofos,
House of Fun) και ζητησα καποια βοηθεια την οποια καποιοι προσεφεραν,τους οποιους ποτε δεν εξεθεσα και καποιοι αρνηθηκαν με τις δικαιολογιες περι προβληματος εμπιστοσυνης το οποιο το σεβομαι ομως θα πρεπει καπως να το αντιμετωπιζουν δινοντας καμια φορα τη δυνατοτητα δημιουργιας εμπιστοσυνης.Τελος να ξερετε πως υπαρχουν και ατομα τα οποια κατοπιν γνωριμιας προσπαθησαν να εκβιασουν "κερασμα" προγραμματος.. Με λιγη καλη θεληση και κριτικη σκεψη ολα μπορουν να γινουν αλλιως το ανοιχτο φορουμ δεν εχει νοημα.. Καλα σε ολους και Νikmech ευχαριστω και για τα αλλα κονε.Οσα εγραψα ειναι καλοπροαιρετα χωρις να εχω την προθεση να απαντησω σε κανεναν,ουτε να αντιπαρατεθω με κανεναν.Για ενημερωση και μονο οπως παντα εγω προσωπικα προσπαθω να κανω.
Πως μπορει καποιος να εκβιασει κερασμα;;; και γιατι ο εκβιαζομενος να τον κερασει δηλαδη;;;