Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (10 μέλη και 70 επισκέπτες)

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Πήρε κανεις τελευταια την ελενα που απο βας Ηρακλείου ειχε παει αγιου Δημητρίου και μετά άρχισε τις επισκέψεις κατοίκον. Αν ναι επειδή έχασα το τηλ της κάντε μου μια πάσα παρακαλω. Thanks.
εχεις πμ.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
        Διαβάζω για κάποια Ελίνα...μιλφ μαυρομάλλα σχετικα μικρό στήθος γκαυλιάρα,εκανε φοβερό τσιμπούκι,και γενικώς μεγάλη διάθεση,έχω πολύ καιρό να πάω και τότε ηταν κάπου κοντά στην ιασωνίδου  ...Αν μιλάμε για την ιδια ηταν καλή περίπτωση αλλά περάσαν χρόνια απο την τελευταία φορά που εχω να πάω...πριν στο ιδιο ιδρυμα ηταν δυο πολύ δυνατά μωρά η Γιάννα και η Όλγα,και περνούσαν κατα καιρούς διάφπρες γυναίκες....καλές περιπτώσεις και μή

Στα αρνητικά ο χώρος δεν ελεγε πολλά αλλα κατα τα άλλα ολα ο.κ
Όσο για την καθαριότητα της Ελίνας...ηταν άψογη .....

Παράλληλα εχω δυο τηλέφωνα απο ιδρύματα που θέλω συντομα να εξερυνήσω....μολις εχω νεότερα τις επόμενες 10 μέρες θα γραψω σχετικά....
Δυο μαγαζιά και τα δυο Χαριλάου....μεριά....

Αυτή είναι η Ελίνα που λέω και εγώ ! Εδώ και τρία χρόνια είναι στην Εγνατία πιό παλιά ήταν Ιασονίδου - Ολύμπου απέναντι σπό το S/M Bazaar

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αυτή είναι η Ελίνα που λέω και εγώ ! Εδώ και τρία χρόνια είναι στην Εγνατία πιό παλιά ήταν Ιασονίδου - Ολύμπου απέναντι σπό το S/M Bazaar
[/quote

Μπορεις να στείλεις πμ; ευχαριστω

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
Με μπερδέψατε λίγο γιατι το real ονομα της έλενας ειναι ελίνα. Παρόλα αυτά με τα pm ξεμπέρδεψε το θεμα. Τηλεφώνησα συνεννοήθηκα και πήρα τα αρχιδια μου. Οχι σε ξενοδοχειο και ναι σε σπίτι. Σπίτι για πουτάνες φυσικά δεν διαθέτω. Ευχαριστώ για την άμεση πάσα του τηλεφώνου.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
η Ελενα η οποια ηταν στην βασ.ηρακλειου και μετα στην Αγ.Δημητριου πανω απο την Εθνικη τραπεζα εχει αναφερθει και  σε προηγουμενα ποστ κανει μονο κατοικον επισκεψεις γιαυτο και απο μενα εχει παρει ακυρο.γιαυτο οπως  προειπε και ο dbaba το σπιτι δεν το διαθετω για τετοια περιστατικα...τωρα οποιος θελει το τηλ της πολυ ευχαριστως να το δωσω!!!

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Καλησπερα σε ολους τους καβλιαριδες. Για να ενημερωνουμε λιγο, επισκεψη στην Εβιτα στο νεο χωρο της οπου ισως να ειναι ο καλυτερος της απο οσους εχω παει τα τελευταια 3 χρονια οπου και εχω προσβαση. Η ομαδα ηταν τα τρια Σ , Σαντρα Σιση Σοφια και η νεα μεταγραφη που δεν την ειδα λογο ραντεβου  :( . Συνευρεση με την Σιση για να θυμηθω τις καβλες που μου εβγαζε παλαιοτερα, αλλα η κορασιδα αρχισε να θαμπωνει και να χανει τι σπιρταδα που ειχε, ισως τα πολλα χιλιομετρα , ισως κακη μερα, δε ξερω...

greekos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολους. ενα τηλ απο παπαφη θα μπορουσα να εχω πμ?

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Διπλή επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα μετά από μακρά αποχή για οικονομικούς λόγους...

Πρώτη επίσκεψη Angels μετά από παλιότερη πρόταση του φίλου Αιδιολειχου (ως νέος η πρόσβαση σε πριβέ δεν παίζει), πέρασμα με Άννα, απόλυτα ικανοποιημένος. Σε αντίθεση με το φίλο που τη βρήκε ψυχρή, με εμένα ήταν ομιλιτικοτατη και φιλική. Αρχικά ξεκίνησε με πετσέτα (υποθέτω επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη), αλλά όταν το ζήτησα συνεχισαμε χωρίς. Εκτόνωση με το στόμα και προφύλαξη, πολύ δυνατή! Ξέρει να χειρίζεται καλά τα χέρια της και τη γλώσσα της.

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η άλλη επίσκεψη ήταν στη Μαγγυ, στον καινούριο χώρο (σχετικά κοντά στο παλιό). Δεν ξέρω πως ήταν το παλιό μέσα γιατί δεν είχα πάει ποτέ, αλλά το καινούριο είναι μία χαρά. Δυσκολεύτηκα να κλείσω να παω, αλλά τελικά έκανα πέρασμα με Συλβι. Έφυγα ικανοποιημένος και σίγουρα περισσότερο από ότι στο Angels. Θα ξαναπάω σίγουρα Μαγγυ, καμία πρόταση ποια να προτιμήσω τη επόμενη φορά?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

Ναι για αυτήν μιλάω και εγώ... Ήταν πριβε πριβε το μαγαζί... Είχα στείλει κόσμο αλλά σε γενικές γραμμές είχε πολύ προφυλαξη.. 

Πέρασαν πολύ καλές περιπτώσεις από εκεί...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
επισκεψη στο vanna spa στην σταυρουπολη...  παρουσιες 2 ευα πιτσιρικα γεματουλα και λια μεγαλοκοπελα και γεματουλα....  επελεξα την ευα ξεκιναει το μασαζ  και με το που γυριζω  μου λεει τι μου δινεις για να στην παιξω  την ειπα για 20 ευρω  και μου ζητουσε τουλαχιστον  50 τελικα μου εκανε μονο μασαζ και εφυγα...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
50 για παιξιμο? δε παμε καλα ρεεεεεεεεεεεεεε

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Επισκεψη ξανα σε ακουα σπα. Αυτή τη φορα με την Ξένια. Το μασαζ χαλαρό αλλα γενικά έφυγα ευχαριστημένος. Παιζει κατι πάνω απο φραπέ γιατι δεν εχω καταλάβει?

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
για εβιτα παιζει καμια πληροφορια ρε παιδια? και σε pm. ασ κανουμε ανταλλαγη πληροφοριων

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
προχθες περασα μια βολτα απο την μαρια στα λαδαδικα. πριβε χωρος και πολυ γκλαμουρ. απιστευτα καθαρος και γενικά πολλά λεβελ πάνω το μαγαζί. απο κοπέλες υπήρχαν τρεις. μαρια, δομνα και την αλλη δεν την θυμαμαι. πηρα την δομνα που επεστρεψε απο τα παλια. τετοιο βυζι δεν θπαρχει. 3αρι στητο σε αδυνατο κορμι. μασαζ πιπα και καρφιτσα. 100 ευρω
εχει 60 μασαζ και μαλακια, 80 πιπα και 100 τα παντα ολα
μιλαμε ομως αλλο λεβελ το σκηνικο. νιωθεις ιδιαιτερος.

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, συχνός επισκέπτης της Μάγκυ στον παλιό χώρο, είχα τιμήσει όλες τις κοπέλες (Έλενα, Σιλβή, Δέσποινα, Κάτια) αν και κατέληγα συνήθως με την Έλενα στο απλό πρόγραμμα. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι ότι είχε πάντα ευχάριστες κοπέλες, ομιλητικές και προσέφεραν πολύ καλό μασάζ και υπηρεσίες. Νομίζω ότι συνολικά ήταν καλό VFM. Τελευταία έχω χάσει τα ίχνη, έμαθα ότι άλλαξε χώρο αλλά δεν ξέρω πού πήγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom