kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
Η Αννα ειναι αυτην στην περιοχη γηπεδο του Θεου ΑΡΗ;;
όχι...στην Εβίτα είναι...
Η Αννα ειναι αυτην στην περιοχη γηπεδο του Θεου ΑΡΗ;;
εχεις πμ.Πήρε κανεις τελευταια την ελενα που απο βας Ηρακλείου ειχε παει αγιου Δημητρίου και μετά άρχισε τις επισκέψεις κατοίκον. Αν ναι επειδή έχασα το τηλ της κάντε μου μια πάσα παρακαλω. Thanks.
Διαβάζω για κάποια Ελίνα...μιλφ μαυρομάλλα σχετικα μικρό στήθος γκαυλιάρα,εκανε φοβερό τσιμπούκι,και γενικώς μεγάλη διάθεση,έχω πολύ καιρό να πάω και τότε ηταν κάπου κοντά στην ιασωνίδου ...Αν μιλάμε για την ιδια ηταν καλή περίπτωση αλλά περάσαν χρόνια απο την τελευταία φορά που εχω να πάω...πριν στο ιδιο ιδρυμα ηταν δυο πολύ δυνατά μωρά η Γιάννα και η Όλγα,και περνούσαν κατα καιρούς διάφπρες γυναίκες....καλές περιπτώσεις και μή
Στα αρνητικά ο χώρος δεν ελεγε πολλά αλλα κατα τα άλλα ολα ο.κ
Όσο για την καθαριότητα της Ελίνας...ηταν άψογη .....
Παράλληλα εχω δυο τηλέφωνα απο ιδρύματα που θέλω συντομα να εξερυνήσω....μολις εχω νεότερα τις επόμενες 10 μέρες θα γραψω σχετικά....
Δυο μαγαζιά και τα δυο Χαριλάου....μεριά....
Αυτή είναι η Ελίνα που λέω και εγώ ! Εδώ και τρία χρόνια είναι στην Εγνατία πιό παλιά ήταν Ιασονίδου - Ολύμπου απέναντι σπό το S/M Bazaar
[/quote
Μπορεις να στείλεις πμ; ευχαριστω
Αυτή είναι η Ελίνα που λέω και εγώ ! Εδώ και τρία χρόνια είναι στην Εγνατία πιό παλιά ήταν Ιασονίδου - Ολύμπου απέναντι σπό το S/M Bazaar
50 για παιξιμο? δε παμε καλα ρεεεεεεεεεεεεεε
το μαγαζι προειπα ειναι απατη....διαβαστε και προηγουμενα ποστ πριν πατε....για το καλο της τσεπης σαςκαι 30 ευρω για το μασαζ 80 συνολο για να στον παιξουν
Ωραιος !!!!!!
τι υπηρεσιες παιζει εκει μεγαλε? καλα τα κορμια?
Στη φώτο δεν είναι η κοπέλα που περιέγραψα.Αλλά είναι κι αυτή εκεί.