να πω λοιπον και εγω πως το μελος nikmech , προσφερθηκε να με βοηθησει να παω σε ενα πριβε χωρις να μου ζητησει κανενα απολυτως ανταλλαγμα ... το γραφω και εδω γιατι αφορουσε το θεμα τουτου του thread...
Tell them you goldenmouth !!
να πω λοιπον και εγω πως το μελος nikmech , προσφερθηκε να με βοηθησει να παω σε ενα πριβε χωρις να μου ζητησει κανενα απολυτως ανταλλαγμα ... το γραφω και εδω γιατι αφορουσε το θεμα τουτου του thread...
Tell them you goldenmouth !!
Εσεις ολοι,που πηρατε αυτες τις πληροφοριες-βοηθειες απο τους αξιολογους αυτους ανθρωπους-συναγωνιστες,ΓΡΑΨΑΤΕ ποτε τιποτα εδω μεσα???????????????????????????????????????????????????????
Η απλα συνεχιζεται και ζητατε νεες πληροφοριες-βοηθειες???
Φίλε μου αν ψάξεις παλιότερα ποστ μου θα δεις ότι γράφω όποτε δοκιμάζω κάτι.
Απλά όπως είπα κατεβαίνω σπάνια θεσσαλονίκη και δεν γίνετε κάθε φορά να πηγαίνουμε
μιας και δεν βολεύει πάντα. Μακάρι να μπορούσα να έρχομαι πιο συχνά.
Μάλλον δεν έχεις πάει προς Κορδελιό μεριά συναγωνιστή. Δούλευε εκεί, 2 χρόνια τουλάχιστον...Νέα άφιξη. ΝταρντΑΝΝΑ. Απο Τσεχία με κολλαρα ΒΥΖΑΡΕΣ και παρα πολυ καλη διάθεση. Επιλογή απο,το σαλόνι δαγκωτό. Στη φάτσα δε λεει πολλά αλλα μολις τη δεις αλλα πράγματα σε ενδιαφέρουν και οχι η φατσα. Ισπανικό βαθύ τσιμπουκι δακτυλοσκόπηση και πισωκολλητο χωρις αυριο με τη κολλαρα σε πρωτη θέα. Καθαρή εκανε μπάνιο στο δωματιο πριν τον αγώνα.Πολύ καλά ήταν. Παρούσες στο χώρο επισης Σάντρα και Σίσση. Να περνάτε καλά.
Είσαι μεγάλος ελαιοτριβιστας!Μάλλον δεν έχεις πάει προς Κορδελιό μεριά συναγωνιστή. Δούλευε εκεί, 2 χρόνια τουλάχιστον...
Είσαι μεγάλος ελαιοτριβιστας!
Είναι-είναι ο μπαγάσας.Είσαι μεγάλος ελαιοτριβιστας!
Καλώς το μωράκι... Τι λέει;;; Όλα καλά;Είναι-είναι ο μπαγάσας.
Καλημέρα,γουφ-γουφ,o yorkie μόλις βγήκε βόλτα,έρχομαι στο νήμα των παππούληδων να τα πούμε εκείΚαλώς το μωράκι... Τι λέει;;; Όλα καλά;
το μήνυμα για τα χρήματα γιατί το εστειλες?Tell them you goldenmouth !!
Στο Ευα χωρίς πετσέτα;;; με ποια έκανες;Συμφωνώ με τον φίλο . Που είναι η πληροφόρηση ρε παιδιά?
Λοιπόν :
Αnimus , πετσέτα ολκής και σοβρακο
Ευα, Εγνατία 112: χωρίς πετσέτα μπρούμυτα, ανάσκελα τίποτα
Ελιτ, Εγνατία 112: Μέχρι αρχιδοπαιχνιδισματα....αλλά έως εκεί
Body free: Ίσως έτυχε σε μένα , αλλά δεν ξαναπάω . Ο νοών ....
Στην αυτά πήγα καθώς από επαρχία ....
ρε παιδιά μη γράφετε για το animus.Συμφωνώ με τον φίλο . Που είναι η πληροφόρηση ρε παιδιά?
Λοιπόν :
Αnimus , πετσέτα ολκής και σοβρακο
Ευα, Εγνατία 112: χωρίς πετσέτα μπρούμυτα, ανάσκελα τίποτα
Ελιτ, Εγνατία 112: Μέχρι αρχιδοπαιχνιδισματα....αλλά έως εκεί
Body free: Ίσως έτυχε σε μένα , αλλά δεν ξαναπάω . Ο νοών ....
Στην αυτά πήγα καθώς από επαρχία ....
Αυτό ακριβώς γράφω .ρε παιδιά μη γράφετε για το animus.
Απλό μασάζ είναι.
Κακώς το γράφουμε εδώ πέρα αυτό το μαγαζί.Αυτό ακριβώς γράφω .
Στο Εύα έκανα με την Εύα (Όχι την ιδιοκτήτριά ). Και ξαναλέω, μόνο στο μπρούμυτα.
Φίλε μου δεν έκανα παράθεση σε σενα,εκτος αμα εχεις κλωνο
Η Αννα ειναι αυτην στην περιοχη γηπεδο του Θεου ΑΡΗ;;Νέα άφιξη. ΝταρντΑΝΝΑ. Απο Τσεχία με κολλαρα ΒΥΖΑΡΕΣ και παρα πολυ καλη διάθεση. Επιλογή απο,το σαλόνι δαγκωτό. Στη φάτσα δε λεει πολλά αλλα μολις τη δεις αλλα πράγματα σε ενδιαφέρουν και οχι η φατσα. Ισπανικό βαθύ τσιμπουκι δακτυλοσκόπηση και πισωκολλητο χωρις αυριο με τη κολλαρα σε πρωτη θέα. Καθαρή εκανε μπάνιο στο δωματιο πριν τον αγώνα.Πολύ καλά ήταν. Παρούσες στο χώρο επισης Σάντρα και Σίσση. Να περνάτε καλά.
ξερει τηλεφωνο καποιος? αν θελει να βοηθησει καποιος ας μου στειλει πμ ευχαριστω.Η Αννα ειναι αυτην στην περιοχη γηπεδο του Θεου ΑΡΗ;;