Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το thread υπαρχει για ενημερωση με ενα τροπο που να μην δημιουργειται προβλημα στα μαγαζια .
εχε υποψη οτι για καθε εναν απο μας που γραφει υπαρχουν καμια 50αρια που μονο διαβαζουν και παιρνουν μασημενη τροφη .

αν ενα μαγαζι λειτουργει "απο στομα σε στομα" και βγει στην φορα και παν δυο τρεις στο ασχετο θα δημιουργηθει προβλημα σε ολους μετεχουν στον "κυκλο" .

και ακριβως για αυτον τον λογο δεν εχει νοημα να αναφερονται καποια μαγαζια . δεν υπαρχει θεμα "μυστικοπαθειας" , "μονοφαγιας" ή οτιδηποτε τετοιο .

θα πρεπει να γινει κατονοητο οτι "κονε" σε ενα νικ στο ιντερνετ ΔΕΝ μπορει να γινει .

οποιος πραγματικα θελει θα βρει τον τροπο να μπει στον "κυκλο" .

αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι θελουν ευκολη και μασημενη τροφη . δωσε τηλεφωνο και στειλε μου πμ . τι λες ρε φιλε ?  να σου στειλω εγω πμ να πας εσυ να γαμησεις . Πλακα κανεις !  :headbang:

δεν παει ετσι . οποιος θελει να φαει πρεπει να βρεξει το κωλαρακι του .

got it ? 

dimitris1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να πω μερικές σκέψεις μου. Όλα τα foroum είναι για ενημέρωση και πληροφόρηση, δηλαδή κάποιοι που γνωρίζουν, μοιράζονται πληροφορίες με κάποιους που δεν γνωρίζουν. Αυτοί που δεν γνωρίζουν -πάντα- μπαίνουν στο κάθε forum για να ενημερωθούν, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του. Τι θα πει μασημένη τροφή? όταν έχεις ένα μπερδεμένο κινητό ή ένα ασύρματο router και δεν ξέρεις τι να κάνεις, μπαίνεις σε ένα forum και βρίσκεις λύση.
Όσο για τα "μασαζάδικα" να καταλάβετε κάτι: ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ για να επιβιώσουν, δεν κάνουν χάρη, λεφτά ζητάνε. Τι θα πει prive? Δεν υπάρχει prive όταν ψάχνεις πελάτες! Ένας με 3 κοπέλες για να βγάλει κέρδος θέλει 30 πελάτες κάθε μέρα, άρα αν πηγαίνει κάποιος μια φορά το μήνα πρέπει να ανοίξει την πόρτα του σε 900 άτομα!!! Το καταλάβατε? Τώρα αν εχει ρίσκο αυτό, ε ας ανοίξει ένα μπουγατσατζίδικο. Γιατί αυτοί οι μάγκες είναι ξεκούραστοι και αραχτοί με 3 κινητά στο χέρι και τα παίρνουν έυκολα. Έσεις έτσι κερδίζετε λεφτά? Να προστατέψουμε τι? Ένα κλείνει ,10 ανοίγουν (εύκολο κέρδος).
Δεν υπάρχει κανένας "κύκλος" όταν χώνεις τα ευρώ σου, να το ξέρετε. Το κωλαράκι μας το βρέχουμε για να βγάλουμε ευρώ , όχι για να δώσουμε.
Γι'αυτό, να γράφουν μόνο όσοι μοιράζονται πληροφορίες και κανένας άλλος. ¨ολα τα άλλα είναι απλά παπαριές για παιδάκια του Δημοτικού.
Αυτά τα όλιγα και... σοβαρευτείτε!

dimitris1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
... για του λόγου το αληθές....
μπείτε στο αντίστοιχο thread της Αθήνας να δείτε ότι καθαρά και ξάστερα τα λένε όλα.
Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ακόμα το complex του επαρχιώτη (το γράφω για αυτούς που ξέρουν και δεν λένε)...
ΟΚ? λοιπόν πάρτε το αλλιώς!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το παρον φορουμ ειναι ενα ιδιαιτερο φορουμ . ασχοληται ( και ) με παρανομες πραξεις .
αυτο απο μονο του θα πρεπει να μας κανει προσεκτικους .

ολα τα μαγαζια επιζητουν το κερδος . αρκετοι εχουν αγγελιες και για αυτους υπαρχει ενημερωση . καποιοι ομως εχουν επιλεξει να μην βαλουν αγγελια και να δουλεψουν με συγκεκριμενο τροπο : απο στομα σε στομα . αυτοι προφανως αντιμετωπιζουν την επιχειρηση τους με ενα διαφορετικο τροπο  .

και τελος αυτο το thread αποτελει μια οαση ευπρεπειας . θα ηθελα , αν ειναι ευκολο να παραμεινει ετσι .

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Που είναι ρε ο μοντεράητορ να σβήσει τα κωλοπόστ ορισμένων εδώ μέσα... 
Μερικοί κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στα μαγαζιά απ' ότι διαφήμιση.  Και επίσης να γνωρίζετε όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες οτι τα μαγαζιά που το παίζουν "πριβέ" το κάνουν γιατί δεν έχουν αναγκη τη διαφήμιση ή φοβούνται τη διαφήμιση...

Κοινώς, δεν θέλουν, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γκέκε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Η μήπως νομίζει κανείς από εσάς οτι θα πάει χωρίς σύσταση σε πριβέ μαγαζί και θα γαμήσει;

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
κανενα για full προγραμμα?
αν γινεται pm πληροφοριες ευχαριστω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
ξεφυγαμε  :jerking:καπως ...... καληνυχτα σας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα τρελόπαιδα. Διακρίνω κάποια ένταση. Χαλαρώστε και μην τρελαίνεστε, δεν συμετέχουμε σε καμιά μυστική οργάνωση που για το καλό της χώρας πρέπει να κρατήσουμε επτασφράγιστα τα μυστικά της. Όποιο μαγαζί είναι πριβέ, θα παραμείνει πριβέ ασχέτως αν ο mr. bean το έβγαλε στη φόρα.

Υ.Γ. Με'γεια το νέο κωλαράκι σύντροφε humax

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
καλημερα σας, καλο το καινουργιο κωλαρακι μου πετρο?  ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα παιδες, εχω λιγο καιρο αποχη απο το σπορ, λογω you know, "εποπτευσης" και "στριμωγματος" :2funny:, αλλα σας παρακολουθω, να ειμαι ενημερος για τις εξελιξεις και τα νεα!!! Η Εβιτα τι γινεται, εχει κανεις νεα απο το συγκεκριμενο ιδρυμα, ειναι καποιος φιλος στο club, αφου μετα τη μετακομιση, μου εδωσε την εντυπωση οτι γυρισε και σε πιο prive κατασταση το μαγαζι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπερα παιδες, εχω λιγο καιρο αποχη απο το σπορ, λογω you know, "εποπτευσης" και "στριμωγματος" :2funny:, αλλα σας παρακολουθω, να ειμαι ενημερος για τις εξελιξεις και τα νεα!!! Η Εβιτα τι γινεται, εχει κανεις νεα απο το συγκεκριμενο ιδρυμα, ειναι καποιος φιλος στο club, αφου μετα τη μετακομιση, μου εδωσε την εντυπωση οτι γυρισε και σε πιο prive κατασταση το μαγαζι?
Έχει καιρό να ακουστεί κάτι γι'αυτή, ιδίως μετά τη μετακόμιση. Μάλλον το γύρισε σε πριβέ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έχει καιρό να ακουστεί κάτι γι'αυτή, ιδίως μετά τη μετακόμιση. Μάλλον το γύρισε σε πριβέ

Κατι τετοιο μου εδωσε να καταλαβω, ισως καλυτερα και για το μαγαζι ΚΑΙ για εμας σαν πελατες, δυστυχως ετσι πως ειναι τα πραγματα στην πολη, καλυτερα "φυλαγε τα ρουχα σου....".... ;)

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
και να μην ξεχασω να σε ευχαριστισω και δημοσια

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από πολλές προσπάθειες και αφού δεν βρήκα κάτι άλλο, αύριο θα πάω στην Έρρικα στον καινούριο της χώρο στον Εύοσμο, είπε πως έγινε και ξανθιά. Μόλις γυρίσω θα ενημερώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom