Δεν είναι σωστό να κοροιδεύεις τα Α.Μ.Ε.Ααναλογα ποιος θα μπει γιατι εχουμε κατι μουγγους εδω μεσα αλο πραμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
Αγ.Σοφίας , Μ.Κινγκ 4 , και ξέρετε τι με αρεσε πο πολύ ?
Ανοίγει η πόρτα και στο σαλόνι 6, 7 μωρά όλα με ασπρες στολές νοσοκόμας με κουμπια... βαθύ ανοιγμα μπροστά πισω και και καλτσες... Διαλέγεις οτι σε κανει και βουρ ...
Mr Been,καλημερα,επειδη αυτο της Μ.Κιγκ ειναι διπλα στο σπιτι μου,κλεινω ραντεβου σε ποιο τηλ? ΑΝ θελεις σε pm το στελνεις..αξιζει να δοκιμασο λες?δεν ξαναπηγα σε μασατζιδικο ,αν θες μου γραφεις οδηγιες πως να κινηθω ..Σευχαριστω!
liambouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
παιδια και εγω θα ηθελα πληροφοριες το πως κινουνται στα μασατζιδικα
Ξοδέψτε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε προηγούμενες σελίδες. Ρωτήστε μας συγκεκριμένα για κάποιο μαγαζί και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε. Θέλει χρόνο, λίγο κόπο και πολύ χρήμα η υπόθεσηπαιδια και εγω θα ηθελα πληροφοριες το πως κινουνται στα μασατζιδικα
Φιλε Πετρο καλησπερα,οπως ειπα και πριν, αν παω θα ειναι η πρωτη φορα, οποτε απο την εμπειρια σου ,τι θα πρεπει να ζητησω,πως να το ζητησω ετσι ωστε να καταλαβει και το αφεντικο του σπιτιου τι θελω μην μας περασουν για αστυνομικους,αν ξερεις και κατι για Μ.Κιγκ θα βοηθουσε..Ευχαριστω!Ξοδέψτε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε προηγούμενες σελίδες. Ρωτήστε μας συγκεκριμένα για κάποιο μαγαζί και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε. Θέλει χρόνο, λίγο κόπο και πολύ χρήμα η υπόθεση
Για Μ.Κιγκ πρώτη φορά ακούω οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω. Πάντως το παιχνίδι συνήθως γίνεται μέσα στο δωμάτιο. Θέλει πάντως ψάξιμο για να βρεις κάτι που σου αρέσει και αν δεν φας με την πρώτη μην απογοητεύεσαι. Έχουμε χαλάσει χρήμα...με το τσουβάλιΦιλε Πετρο καλησπερα,οπως ειπα και πριν, αν παω θα ειναι η πρωτη φορα, οποτε απο την εμπειρια σου ,τι θα πρεπει να ζητησω,πως να το ζητησω ετσι ωστε να καταλαβει και το αφεντικο του σπιτιου τι θελω μην μας περασουν για αστυνομικους,αν ξερεις και κατι για Μ.Κιγκ θα βοηθουσε..Ευχαριστω!
εγώ φίλε μου πήγα εκεί την από την δεύτερη μέρα που άνοιξε,πριν 4 χρόνια και γενικά δεν υπάρχει πριβέ φάση που να μην την ξέρω,γιατί είμαι χρόνια στη γύρα...καμία σχέση με τα άλλα μαγαζιά που έχουν αγγελία βαρδάρη,όλγας κλπ
τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις τον εξυπνάκια του τύπου ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω,όπως κάναμε στο δημοτικό,είναι δικό σου θέμα
τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις τον εξυπνάκια του τύπου ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω,όπως κάναμε στο δημοτικό,είναι δικό σου θέμα
Μα δεν έκρυψε τίποτα ο άνθρωπος. Είπε για ένα μαγαζί μου ξέρειεγώ φίλε μου πήγα εκεί την από την δεύτερη μέρα που άνοιξε,πριν 4 χρόνια και γενικά δεν υπάρχει πριβέ φάση που να μην την ξέρω,γιατί είμαι χρόνια στη γύρα...καμία σχέση με τα άλλα μαγαζιά που έχουν αγγελία βαρδάρη,όλγας κλπ
Μαν αν όλα ήταν σε αγγελία ποιός ο λόγος ύπαρξης του thread; Τέλος πάντων ο καθένας έχει δικαίωμα να βοηθάει και να συστήνει μαγαζιά σε άλλους. Εξάλου δεν έδωσε τηλέφωνα και ονόματα δημοσίως. Και μην ανησυχείς αν είναι όπως λες πριβέ, θα παραμείνειεγώ άμα πω ότι πχ β.όλγας 156 3ος όροφος παίζουνε κάθε βράδυ χαρτιά με πολλά λεφτά,δεν θα είμαι γελοίος?...είπαμε,το μαγαζί ήταν και είχε καταφέρει να παραμείνει εντελώς πριβέ,αν είχε αγγελία κανένα πρόβλημα
dimitris1973
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Καλό το forum αλλα πολλές σελίδες και συγκεχυμένες πληροφορίες. Δυό φορές έχω πάει , μια στην Όλγας (φραπές) και μια στο prive (πολύ καλό μασάζ και τίποτα άλλο).
Τα μασάζ είναι (για μένα) καλύτερη λύση γιατί δεν αισθάνεσαι οτι πας σε μπουρδέλο.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει στο full, οποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα μύνημα.
ΥΓ: σαν τα πετσετάδικα της Γερμανίας, δεν υπάρχει τίποτα!
Τα μασάζ είναι (για μένα) καλύτερη λύση γιατί δεν αισθάνεσαι οτι πας σε μπουρδέλο.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει στο full, οποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα μύνημα.
ΥΓ: σαν τα πετσετάδικα της Γερμανίας, δεν υπάρχει τίποτα!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά