Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ δεν είμαι απ' αυτούς... αλλά κάτσε... εγώ δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα... γμτ!!!

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγ.Σοφίας , Μ.Κινγκ 4 , και ξέρετε τι με αρεσε πο πολύ ?
Ανοίγει η πόρτα και στο σαλόνι 6, 7 μωρά όλα με ασπρες στολές νοσοκόμας με κουμπια... βαθύ ανοιγμα μπροστά πισω και και καλτσες... Διαλέγεις οτι σε κανει και βουρ ... :boobies:

Mr Been,καλημερα,επειδη αυτο της Μ.Κιγκ ειναι διπλα στο σπιτι μου,κλεινω ραντεβου σε ποιο τηλ? ΑΝ θελεις σε pm το στελνεις..αξιζει να δοκιμασο λες?δεν ξαναπηγα σε μασατζιδικο ,αν θες μου γραφεις οδηγιες πως να κινηθω ..Σευχαριστω!

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
παιδια και εγω θα ηθελα πληροφοριες το πως κινουνται στα μασατζιδικα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παιδια και εγω θα ηθελα πληροφοριες το πως κινουνται στα μασατζιδικα
Ξοδέψτε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε προηγούμενες σελίδες. Ρωτήστε μας συγκεκριμένα για κάποιο μαγαζί και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε. Θέλει χρόνο, λίγο κόπο και πολύ χρήμα η υπόθεση

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξοδέψτε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε προηγούμενες σελίδες. Ρωτήστε μας συγκεκριμένα για κάποιο μαγαζί και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε. Θέλει χρόνο, λίγο κόπο και πολύ χρήμα η υπόθεση
Φιλε Πετρο καλησπερα,οπως ειπα και πριν, αν παω θα ειναι η πρωτη φορα, οποτε απο την εμπειρια σου ,τι θα πρεπει να ζητησω,πως να το ζητησω ετσι ωστε να καταλαβει και το αφεντικο του σπιτιου τι θελω μην μας περασουν για αστυνομικους,αν ξερεις και κατι για Μ.Κιγκ θα βοηθουσε..Ευχαριστω!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Τι έγινε παίδες ? πήγε κανείς μ.κινγκ 4 ? είχα δίκιο ?  :uglystupid:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φιλε Πετρο καλησπερα,οπως ειπα και πριν, αν παω θα ειναι η πρωτη φορα, οποτε απο την εμπειρια σου ,τι θα πρεπει να ζητησω,πως να το ζητησω ετσι ωστε να καταλαβει και το αφεντικο του σπιτιου τι θελω μην μας περασουν για αστυνομικους,αν ξερεις και κατι για Μ.Κιγκ θα βοηθουσε..Ευχαριστω!
Για Μ.Κιγκ πρώτη φορά ακούω οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω. Πάντως το παιχνίδι συνήθως γίνεται μέσα στο δωμάτιο. Θέλει πάντως ψάξιμο για να βρεις κάτι που σου αρέσει και αν δεν φας με την πρώτη μην απογοητεύεσαι. Έχουμε χαλάσει χρήμα...με το τσουβάλι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όποιος δίνει φόρα παρτίδα μαγαζιά που είναι εντελώς πριβέ,είναι τουλάχιστον επιπόλαιος για να μην πω κάτι πιο βαρύ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
πριβε σημαινει και κλειστο . Για να το ποσταρω σημαινει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα 2. :uglystupid:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατί,έχει μήπως αγγελία ή μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε?...πριβέ είναι 100%

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
οτι ισχυει για ολα της πολης ισχυει και για αυτο . Πηγαινε πρωτα  :birdman:και μετα σεβαστες οι αποψεις σου αλλα χωρις να πας  :think:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
μια δοκιμη θα μας πεισει ολους

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αλίμονο εάν βγάζουμε post χωρίς λόγο . Κάποιοι γκρινιάζεται για την μυστικοπάθεια καποιων , και όταν σκάει κάποιο νέο σκάζεται από το κακό σας που δεν το ξέρατε , πως , εάν , πόσο και γιατί ?  :tickedoff:
Αποφασίστε τι θέλετε  :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ φίλε μου πήγα εκεί την από την δεύτερη μέρα που άνοιξε,πριν 4 χρόνια και γενικά δεν υπάρχει πριβέ φάση που να μην την ξέρω,γιατί είμαι χρόνια στη γύρα...καμία σχέση με τα άλλα μαγαζιά που έχουν αγγελία βαρδάρη,όλγας κλπ
τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις τον εξυπνάκια του τύπου ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω,όπως κάναμε στο δημοτικό,είναι δικό σου θέμα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ φίλε μου πήγα εκεί την από την δεύτερη μέρα που άνοιξε,πριν 4 χρόνια και γενικά δεν υπάρχει πριβέ φάση που να μην την ξέρω,γιατί είμαι χρόνια στη γύρα...καμία σχέση με τα άλλα μαγαζιά που έχουν αγγελία βαρδάρη,όλγας κλπ
τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις τον εξυπνάκια του τύπου ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω,όπως κάναμε στο δημοτικό,είναι δικό σου θέμα
Μα δεν έκρυψε τίποτα ο άνθρωπος. Είπε για ένα μαγαζί μου ξέρει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ άμα πω ότι πχ β.όλγας 156 3ος όροφος παίζουνε κάθε βράδυ χαρτιά με πολλά λεφτά,δεν θα είμαι γελοίος?...είπαμε,το μαγαζί ήταν και είχε καταφέρει να παραμείνει εντελώς πριβέ,αν είχε αγγελία κανένα πρόβλημα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
ποτε μη λες ποτε μπορει η αναδουλεια να το εκανε μη prive

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ άμα πω ότι πχ β.όλγας 156 3ος όροφος παίζουνε κάθε βράδυ χαρτιά με πολλά λεφτά,δεν θα είμαι γελοίος?...είπαμε,το μαγαζί ήταν και είχε καταφέρει να παραμείνει εντελώς πριβέ,αν είχε αγγελία κανένα πρόβλημα
Μαν αν όλα ήταν σε αγγελία ποιός ο λόγος ύπαρξης του thread; Τέλος πάντων ο καθένας έχει δικαίωμα να βοηθάει και να συστήνει μαγαζιά σε άλλους. Εξάλου δεν έδωσε τηλέφωνα και ονόματα δημοσίως. Και μην ανησυχείς αν είναι όπως λες πριβέ, θα παραμείνει

dimitris1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Καλό το forum αλλα πολλές σελίδες και συγκεχυμένες πληροφορίες. Δυό φορές έχω πάει , μια στην Όλγας (φραπές) και μια στο prive (πολύ καλό μασάζ και τίποτα άλλο).
Τα μασάζ είναι (για μένα) καλύτερη λύση γιατί δεν αισθάνεσαι οτι πας σε μπουρδέλο.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει στο full, οποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει ένα μύνημα.
ΥΓ: σαν τα πετσετάδικα της Γερμανίας, δεν υπάρχει τίποτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom