Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μετά από πολλές προσπάθειες και αφού δεν βρήκα κάτι άλλο, αύριο θα πάω στην Έρρικα στον καινούριο της χώρο στον Εύοσμο, είπε πως έγινε και ξανθιά. Μόλις γυρίσω θα ενημερώσω.
Η καλύτερη πίτα με γύρο της πόλης μακράν αλλά προσοχή...το ξαναλέω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τί εννοείς προσοχή?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
τί εννοείς προσοχή?
Με επιφύλλαξη το λέω απλά εγώ φοβάμαι για παράσημα. Στη Δραγούμη έδινε κι ένα αντισηπτικό υγρό για να απολυμάνουμε τα χέρια μας. Γιατί άραγε? Απλά ρωτάω δεν βγάζω συμπεράσματα απλά προσέχουμε για να έχουμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επ παιδες,τι εχασα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τα χέρια δεν έχουν σχέση,μάλλον για λόγους καθαριότητας το έκανε,αν και εγώ δεν το είδα κάτι τέτοιο
τέλος πάντων εγώ 3 φορές που την είδα,δεν είχα ποτέ πρόβλημα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αχα,θα διαβασω πιο πανω τι ειπατε.......

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχει μήπως παιδιά να προτείνει κανένας κάποιο άλλο κομμάτι πολύ καλό για αύριο το μεσημέρακι;

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
τα χέρια δεν έχουν σχέση,μάλλον για λόγους καθαριότητας το έκανε,αν και εγώ δεν το είδα κάτι τέτοιο
τέλος πάντων εγώ 3 φορές που την είδα,δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Συνάδελφε έχεις pm, δε τα γράφω άλλο έξω μη θεωρηθεί δυσφήμιση και αντίστοιχα διαφίμηση για κάποιες άλλες που έγραψα καλά λόγια. Βρε που φτάσαμε-ξεφτίλα.Για τις αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών εννοώ. Πραγματική ξεφτίλα

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να γίνω πιο σαφής συνάδερφε. Κάποιο πολύ "καλό" κομμάτι ανεξαρτήτου ηλικίας και να κάνει full πρόγραμμα όπως η Δήμητρα-Έρρικα. Έκανα την μαλακία πίστεψα 2-3 άτομα, τους έδωσα εγώ τηλέφωνα και πήρα από αυτούς το τρίτο το......!!!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Να γίνω πιο σαφής συνάδερφε. Κάποιο πολύ "καλό" κομμάτι ανεξαρτήτου ηλικίας και να κάνει full πρόγραμμα όπως η Δήμητρα-Έρρικα. Έκανα την μαλακία πίστεψα 2-3 άτομα, τους έδωσα εγώ τηλέφωνα και πήρα από αυτούς το τρίτο το......!!!
Κοίταξε φίλε και χωρίς διάθεση παρεξήγησης και μιλάω προς όλους εδώ και ας με παρεξηγήσουν μερικοί. Καταφέραμε , τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε να μην εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο ούτε στο πήδημα, εκεί μας κατάντησαν και μας δουλεύουν και μας τα παίρνουν και δε μιλάμε κιόλας

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κοίταξε φίλε και χωρίς διάθεση παρεξήγησης και μιλάω προς όλους εδώ και ας με παρεξηγήσουν μερικοί. Καταφέραμε , τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε να μην εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο ούτε στο πήδημα, εκεί μας κατάντησαν και μας δουλεύουν και μας τα παίρνουν και δε μιλάμε κιόλας
Εξηγούμαι λίγο πιο αναλυτικά. Γράφεις κάτι καλό-κάνεις διαφήμιση. Δε γράφεις-τα θες όλα για τον ευατό σου. Παράδειγμα : Πήρα pm πριν από λίγες μέρες από "άτομο" με 0 posts που ήθελε σύσταση για κάτι καλό και τάχα τον έίχα στείλει συστημένο κάπου παλιότερα και είχε περάσει τέλεια. Μήπως την είχαμε πάρει και παρέα και δε θυμάμαι ρε φίλε? Θα τρελαθούμε εδώ μέσα με τη μαλακία που δέρνει μερικούς

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν και έχω ξεφύγει από τον τίτλο του συγκεκριμένου forum, έχεις απόλυτο δίκιο. Τους έδωσα αυτούς τους 2-3 και πηδήξανε. Τί καταλαβάνε που είπανε ψέμματα και είτε δεν δώσανε τηλέφωνα είτε αυτά που δώσανε ήτανε ψεύτικα; Αλλά όπως λέει και μία παροιμία "πρέπει να πάθεις για να μάθεις" δυστυχώς φίλε.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
deker,petrosyn και λοιποί παλιότεροι συνάδελφοι μιλήστε παρακαλώ. Λέω μαλακίες? Μπορεί. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μαλακίες δεν λες. Και εγώ έχω ζητήσει τηλέφωνο ή κονέ και μου έδωσαν... ένας που μου ζήτησε του είπα ότι δεν πήγα ακόμα (αλήθεια)... όταν πάω θα του πω για να ξέρει (αλήθεια)... Αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να βοηθήσω και περισσότερο...

Εγώ ένα έχω μάθει τόσα χρόνια στη ζωή μου. Βοηθάς και περιμένεις βοήθεια. Αν δεν σε βοηθήσουν δεν πειράζει καλή καρδιά! Αλλά αν σε βοηθήσουν βοηθάς περισσότερο και περισσότερους!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αν και έχω ξεφύγει από τον τίτλο του συγκεκριμένου forum, έχεις απόλυτο δίκιο. Τους έδωσα αυτούς τους 2-3 και πηδήξανε. Τί καταλαβάνε που είπανε ψέμματα και είτε δεν δώσανε τηλέφωνα είτε αυτά που δώσανε ήτανε ψεύτικα; Αλλά όπως λέει και μία παροιμία "πρέπει να πάθεις για να μάθεις" δυστυχώς φίλε.
Με προσεκτικό διάβασμα θα βρεις πολλές-παλιές και νέες-επιλογές

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μερικοί δε καταλαβαίνουν κιόλας-δε μιλάω για όλους. Γράφουν φόρα παρτίδα με το μουνί και με το σίγμα λεπτομέρειες για μαγαζιά-services-κοπέλες. Για χαλαρώστε ρε παιδιά. Μετά οι ίδιοι παραπονιούνατι γιατί η ποιότητα στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαμηλά. Που θέλετε ρε να είναι μ αυτά που γράφουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom