You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Για να μετριαστεί κάπως η αμέτρητη μαλακοκαυλίαση κάποιων εξηγώ. Όπως παντού έτσι κι εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί ΜΑΛΑΚΕΣ. Παρ όλα αυτά αν θες να κάνεις τα καλά και σίγουρα κονέ ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ. Επικοινωνία γαμώ το ιντερνετ μου μέσα. Ξεκολήστε απ τα πληκτρολόγια, ανταλλάξτε τηλέφωνα βγείτε για καφέ-ποτό με συναδέλφους από δω (που απο αυτά που γράφουν αισθάνεστε πιό κοντά )και μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολα
Καλως ή κακως εχει διαμορφωθει μια κατασταση στην πολη μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο την Αθηνα . Εκει τα πραγματα ειναι πιο ανοικτα και καποιος μπορει να βγαλει στην φορα τηλεφωνα , μαγαζια και δεν τρεχει και τιποτα .
Οταν ενα μαγαζι εχει αγγελια και δεν χρειαζεται συσταση για να πας , τοτε τηλεφωνα δινονται ανετα .
Ελα ομως που τα περισσοτερα μαγαζια λειτουργουν "πριβε" , δηλαδη πρεπει να σε συστησει καποιος για να σου ανοιξουν . Το ξαναγραφω : σε πολλα μαγαζια ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αν δεν σε ξερουν .
Αρα δεν εχει νοημα να γραφουμε για πριβε μαγαζια γιατι κανουμε περισσοτερο κακο παρα καλο .
Απο κει και περα το φορουμ εχει και αλλες λειτουργιες ( πμ κτλ ) οπου μπορουμε να ανοιχτουμε παραπανω .
Και θα το γραψω για νιοστη φορα . Τα καλα τα κονε γινονται μεσα απο την διαπροσωπικη επαφη των μελων .
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Οταν ενα μαγαζι εχει αγγελια και δεν χρειαζεται συσταση για να πας , τοτε τηλεφωνα δινονται ανετα .
Ελα ομως που τα περισσοτερα μαγαζια λειτουργουν "πριβε" , δηλαδη πρεπει να σε συστησει καποιος για να σου ανοιξουν . Το ξαναγραφω : σε πολλα μαγαζια ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αν δεν σε ξερουν .
Αρα δεν εχει νοημα να γραφουμε για πριβε μαγαζια γιατι κανουμε περισσοτερο κακο παρα καλο .
Απο κει και περα το φορουμ εχει και αλλες λειτουργιες ( πμ κτλ ) οπου μπορουμε να ανοιχτουμε παραπανω .
Και θα το γραψω για νιοστη φορα . Τα καλα τα κονε γινονται μεσα απο την διαπροσωπικη επαφη των μελων .
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ απολύτως. Γνωριστείτε μεταξύ σας αυτή είναι η ουσία για πετυχημένα και πιο οικονομικά μαμήσιαΚαλως ή κακως εχει διαμορφωθει μια κατασταση στην πολη μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο την Αθηνα . Εκει τα πραγματα ειναι πιο ανοικτα και καποιος μπορει να βγαλει στην φορα τηλεφωνα , μαγαζια και δεν τρεχει και τιποτα .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.995
- Πόντοι
- 2.356
ειναι κ της χορν στη ν εγνατια απεναντι απο eurobank το οποιο ειναι επισης priveΑ ΟΚ....το body free εννοεις....δυστυχωσ πριβε...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πόσοι από δω μέσα έχουν βρεθεί face to face με άλλο συνάδελφο από δω?
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Eλάτε τώρα στο μαγαζί, φέρε και το Μήτσο ...ετσι , ετσι ...
αλλα μια φορα δεν μας καλεσατε για καφε κυριε manthess .
τεσπα ... θα το αντεξω ...
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οκ μαν,περιμένω τον Αντρέα τώρα-είπε θα φέρει και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑαυτο μπορει να κανονιστει ... ( αλλα οχι σημερα ) ;)
Καλά μου παιδιά καλημέρα σας. Σχετικά με τα τελευταία ποσταρίσματα θελω να προτείνω κάτι όσο άσχημο και αν ακουστεί. Ρουφιανέψτε τους μαλάκες έτσι ώστε να ξεκουμπηστούν. Ας μην αναλωνόμαστε με σχόλια του τύπου, εμένα μου έκανε κάποιος αυτό - άλλος μου έκανε εκείνο. Δώστε ονόματα, όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό. Από την άλλη μπορεί να δώσαμε σε κάποιους λάθος πληροφορίες οχι σκόπιμα αλλά από μαλακία. Πείτε το, να δικαιολογηθούμε και ίσως λυθεί η παρεξήγηση. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι μπαίνεται στο site το βράδυ και δεν τα λέμε ζωντανά
Σκοπός δεν είναι να τα πω εγώΠες τα ρε πετρο...
πριν λίγες μέρες πήγα στο angel στην καλαμαριά και έκανα με την Ιωάννα την καινούργια. Το ποσό φτάνει μέχρι και τα 120 αν και δεν έκανα πληρες.Χωρίς να είναι ωραία εμφανισιακά, μου άρεσε το μασάζ και τα υπόλοιπα και μάλλον θα την ξανατιμήσω.
Η Ιωάννα είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Προσοχή όμως. Είναι αντικειμενικά άσχημη, πολύ αδύνατη με ανύπαρκο στήθος και πολύ ωραίο κωλαράκι. Ξαναλέω όμως πολύ καλή στη δουλειά τηςπριν λίγες μέρες πήγα στο angel στην καλαμαριά και έκανα με την Ιωάννα την καινούργια. Το ποσό φτάνει μέχρι και τα 120 αν και δεν έκανα πληρες.Χωρίς να είναι ωραία εμφανισιακά, μου άρεσε το μασάζ και τα υπόλοιπα και μάλλον θα την ξανατιμήσω.
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά