Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υποτιθεται οτι εδω ειμαστε για να τα λεμε ρε παιδια....τωρα αμ καποιοι μαλακιστηκαν για ενα μαμιση κ κρεμασαν τον φιλο...κακο του κεφαλιου τουσ....αν κ κανονικα θα επρεπε να αναφερθουν για να ξερουμε τι μας γινεται....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νεα Εγνατια τι παιζει ρε παιδια? ποιο μαγαζι εννοεις?

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κ τελικα το Μ Κιγκ παιζει η ειναι πριβε...?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Για να μετριαστεί κάπως η αμέτρητη μαλακοκαυλίαση κάποιων εξηγώ. Όπως παντού έτσι κι εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί ΜΑΛΑΚΕΣ. Παρ όλα αυτά αν θες να κάνεις τα καλά και σίγουρα κονέ ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ. Επικοινωνία γαμώ το ιντερνετ μου μέσα. Ξεκολήστε απ τα πληκτρολόγια, ανταλλάξτε τηλέφωνα βγείτε για καφέ-ποτό με συναδέλφους από δω (που απο αυτά που γράφουν αισθάνεστε πιό κοντά )και μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολα

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α ΟΚ....το body free εννοεις....δυστυχωσ πριβε...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλως ή κακως εχει διαμορφωθει μια κατασταση στην πολη μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο την Αθηνα . Εκει τα πραγματα ειναι πιο ανοικτα και καποιος μπορει να βγαλει στην φορα τηλεφωνα , μαγαζια και δεν τρεχει και τιποτα .

Οταν ενα μαγαζι εχει αγγελια και δεν χρειαζεται συσταση για να πας , τοτε τηλεφωνα δινονται ανετα .

Ελα ομως που τα περισσοτερα μαγαζια λειτουργουν "πριβε" , δηλαδη πρεπει να σε συστησει καποιος για να σου ανοιξουν . Το ξαναγραφω : σε πολλα μαγαζια ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αν δεν σε ξερουν .

Αρα δεν εχει νοημα να γραφουμε για πριβε μαγαζια γιατι κανουμε περισσοτερο κακο παρα καλο .

Απο κει και περα το φορουμ εχει και αλλες λειτουργιες ( πμ κτλ ) οπου μπορουμε να ανοιχτουμε παραπανω .

Και θα το γραψω για νιοστη φορα . Τα καλα τα κονε γινονται μεσα απο την διαπροσωπικη επαφη των μελων .

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Καλως ή κακως εχει διαμορφωθει μια κατασταση στην πολη μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο την Αθηνα . Εκει τα πραγματα ειναι πιο ανοικτα και καποιος μπορει να βγαλει στην φορα τηλεφωνα , μαγαζια και δεν τρεχει και τιποτα .

Οταν ενα μαγαζι εχει αγγελια και δεν χρειαζεται συσταση για να πας , τοτε τηλεφωνα δινονται ανετα .

Ελα ομως που τα περισσοτερα μαγαζια λειτουργουν "πριβε" , δηλαδη πρεπει να σε συστησει καποιος για να σου ανοιξουν . Το ξαναγραφω : σε πολλα μαγαζια ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αν δεν σε ξερουν .

Αρα δεν εχει νοημα να γραφουμε για πριβε μαγαζια γιατι κανουμε περισσοτερο κακο παρα καλο .

Απο κει και περα το φορουμ εχει και αλλες λειτουργιες ( πμ κτλ ) οπου μπορουμε να ανοιχτουμε παραπανω .

Και θα το γραψω για νιοστη φορα . Τα καλα τα κονε γινονται μεσα απο την διαπροσωπικη επαφη των μελων .

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Συμφωνώ απολύτως. Γνωριστείτε μεταξύ σας αυτή είναι η ουσία για πετυχημένα και πιο οικονομικά μαμήσια

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ετσι , ετσι ...

αλλα μια φορα δεν μας καλεσατε για καφε κυριε manthess .  :grin:

τεσπα ... θα το αντεξω ... :)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Πόσοι από δω μέσα έχουν βρεθεί face to face με άλλο συνάδελφο από δω?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο μπορει να κανονιστει ... ( αλλα οχι σημερα )  ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κοιτα μη σου φερει καμια θειτσα απο διπλα ...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

τα λεμε .

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Οι θείτσες αγορίνα μου καρφώνονται αλλού. :idiot:
Ο μήτσος κατάλαβε τι εστί αντρέας και άκρες του. :boobies:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά μου παιδιά καλημέρα σας. Σχετικά με τα τελευταία ποσταρίσματα θελω να προτείνω κάτι όσο άσχημο και αν ακουστεί. Ρουφιανέψτε τους μαλάκες έτσι ώστε να ξεκουμπηστούν. Ας μην αναλωνόμαστε με σχόλια του τύπου, εμένα μου έκανε κάποιος αυτό - άλλος μου έκανε εκείνο. Δώστε ονόματα, όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό. Από την άλλη μπορεί να δώσαμε σε κάποιους λάθος πληροφορίες οχι σκόπιμα αλλά από μαλακία. Πείτε το, να δικαιολογηθούμε και ίσως λυθεί η παρεξήγηση. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι μπαίνεται στο site το βράδυ και δεν τα λέμε ζωντανά

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
πριν λίγες μέρες πήγα στο angel στην καλαμαριά και έκανα με την Ιωάννα την καινούργια. Το ποσό φτάνει μέχρι και τα 120 αν και δεν έκανα πληρες.Χωρίς να είναι ωραία εμφανισιακά, μου άρεσε το μασάζ και τα υπόλοιπα και μάλλον θα την ξανατιμήσω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πριν λίγες μέρες πήγα στο angel στην καλαμαριά και έκανα με την Ιωάννα την καινούργια. Το ποσό φτάνει μέχρι και τα 120 αν και δεν έκανα πληρες.Χωρίς να είναι ωραία εμφανισιακά, μου άρεσε το μασάζ και τα υπόλοιπα και μάλλον θα την ξανατιμήσω.
Η Ιωάννα είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Προσοχή όμως. Είναι αντικειμενικά άσχημη, πολύ αδύνατη με ανύπαρκο στήθος και πολύ ωραίο κωλαράκι. Ξαναλέω όμως πολύ καλή στη δουλειά της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom