You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (12 μέλη και 34 επισκέπτες)
κι εγώ γιορτάζω την Κυριακή!!!! :-)γεια σας μαγκες και χρονια σας πολλα και πολλα μουνια στα γκαβλια σας το νεο ετος...
εχω σε 2 μερες τα γενεθλια μου και θελω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα μασαζομανουλι..μπορει να με δωσει τα φωτα του καποιος συναγωνιστης?θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα
μια που λέμε για ζαχαροπλαστεία πάντως... δίπλα ακριβώς στον Τερκενλή! πιο κεντρικά δεν γίνεται!... στον 1ο όροφο... ανέβα χύμα, κι όποια δεις μπροστά σου απλά ζήτα μασάζ! :-)
ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και ποια ειναι ποιο καλη εκει?ονοματα ξερουμε?
κι εγώ γιορτάζω την Κυριακή!!!! :-)
μια που λέμε για ζαχαροπλαστεία πάντως... δίπλα ακριβώς στον Τερκενλή! πιο κεντρικά δεν γίνεται!... στον 1ο όροφο... ανέβα χύμα, κι όποια δεις μπροστά σου απλά ζήτα μασάζ! :-)
στην αριστοτελους ?
τεσπα ... και χρονια πολλα στους εορταζοντες .
liambouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους.απορια σαν νεοσ στη σελιδα.σε ολα αυτα που γραφεται θελει τηλ για ραντεβου η πας ετσι χιμα? :
liambouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
αν μπορει κανεις να βοηθησει για αυτο στην τσιμισκη ασ στειλει pm.ευχαριστω
τσιμισκή με αριστοτέλους, στον τερκενλή παραδίπλα (νομίζω εχει φωτογραφείο στην ίδια οικοδομή). Ανεβαίνεις τις σκάλες, πιθανότατα οικοπέλες θα κάθονται εξω στο διάδρομο σ'ένα τραπεζάκι. Λες θέλω μασάζ και...μπαίνεις... 50 το απλό (μόνο χέρι), αν δεν κάνω λάθος μετά από κάποιο καιρό ή αν έχεις κονέ πηδάς με 100!
οχι! ο φίλος που μου το σύστησε - και είναι πολύ μεσ' στα κόλπα γενικά - μου είπτε οτι οι ίδιες οι κοπέλες στο προτείνουν μετά από κάποιο καιρό. όπως επίσης κάνουν και άλλα (π.χ. γυμνό τσιμπούκι, χύσιμο πρόσωπο-στόμα), αλλά μιλάμε για πελάτη που πάει 1φορά τη βδομάδα επί 1-2 χρόνια στάνταρ!
Εγώ μια φορά πήγα...γενικά δεν είμαι των μασάζ. το 2ο στη ζωή μου ήταν! προτιμώ τσάρκες και city tours ή σεξοτουρισμό εκτός χώρας!
Εγώ μια φορά πήγα...γενικά δεν είμαι των μασάζ. το 2ο στη ζωή μου ήταν! προτιμώ τσάρκες και city tours ή σεξοτουρισμό εκτός χώρας!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.997
- Πόντοι
- 2.356
εγω εχω το τηλ του τερκενλη δε ξερω αν βοηθαει καθολουαν μπορει κανεις να βοηθησει για αυτο στην τσιμισκη ασ στειλει pm.ευχαριστω
καλημερα σας
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Νομίζω το τηλέφωνο του Τερκενλή δεν κάνει εκτός αν θέλεις τσουρέκι delivery...
Πάντως πείτε ρε παιδιά... μάλλον θέλει κονέ η φάση. Δεν μπορείς να πας έτσι και να πεις 'γεια σας, ήρθα να σας μαμήσω το μαγαζί'... αν ξέρει κάτι κάποιος καλοδεχούμενο! Ένα τηλέφωνο των μαγαζιών έστω e-mail...
Πάντως πείτε ρε παιδιά... μάλλον θέλει κονέ η φάση. Δεν μπορείς να πας έτσι και να πεις 'γεια σας, ήρθα να σας μαμήσω το μαγαζί'... αν ξέρει κάτι κάποιος καλοδεχούμενο! Ένα τηλέφωνο των μαγαζιών έστω e-mail...
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά