Πάντως τελευταία φορά που είχα πάει είχε ένα απίστευτο μπάζο. Τέλος πάντων δεν θέλω να προκαταλαμβάνω κανένα οπότε μια δοκιμή θα σας πείσεισορυ με πιανεις αδιαβαστο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
από τη μια παραπονιόμαστε και δικαίως για την χαμηλή ποιότητα και από την άλλη οι ίδιοι άνθρωποι ζητάνε και παρακαλάνε λεπτομέρειες,τηλέφωνα κλπ για μπάζα,τα οποία διαφημίζονται με περίεργο τρόπο από κάποιους
τελικά εκεί πατάνε οι ιδιοκτήτες αυτών των μαγαζιών και μας τα παίρνουνε...
Καλά κάνουν και ζητάνε τηλέφωνα. Πας, βλέπεις και κρίνεις. Τώρα αν τελικά δώσεις 120 για ένα μπάζο, είσαι άξιος της μοίρας σουαπό τη μια παραπονιόμαστε και δικαίως για την χαμηλή ποιότητα και από την άλλη οι ίδιοι άνθρωποι ζητάνε και παρακαλάνε λεπτομέρειες,τηλέφωνα κλπ για μπάζα,τα οποία διαφημίζονται με περίεργο τρόπο από κάποιους
από τη μια παραπονιόμαστε και δικαίως για την χαμηλή ποιότητα και από την άλλη οι ίδιοι άνθρωποι ζητάνε και παρακαλάνε λεπτομέρειες,τηλέφωνα κλπ για μπάζα,τα οποία διαφημίζονται με περίεργο τρόπο από κάποιους
αν αναφερεσε σε μενα θα ηθελα να σε ενημεροσω
οτι δεν ειμαι κανας χτεσηνος ωστε να με κοροιδεψει
καποιος
απλα δε θα ηθελα να κανω τσαμπα δρομολογια μεχρι το βαρδαρη
τωρα αν καποιος φιλος πει οτι αξηζει θα παω και αν μ αρεσει θα περασω
αλιος θα την κανω με ελαφρα
ελπιζω να σε καληψα
ΚαλησπέρααααααΤην καλησπερα μου και απο μενα συναγωνιστες... Καλο ΣΚ να χουμε
Για το Βαρδαρη εχουμε πει φιλε εδω και 2 μερες οτι εχει ερθει ενα νεο αστερι..απλα ας διαβαζουν οι φιλοι λιγο ολα τα μηνυματα για να μην επαναλαμβανομαστε συνεχεια...ψηλη ξανξια αλλοδαπη...πολη καλη,,πολη ευγενικη ...πολη πολη πολη πολη..αξιζει
αν αναφερεσε σε μενα θα ηθελα να σε ενημεροσω
οτι δεν ειμαι κανας χτεσηνος ωστε να με κοροιδεψει
καποιος
απλα δε θα ηθελα να κανω τσαμπα δρομολογια μεχρι το βαρδαρη
τωρα αν καποιος φιλος πει οτι αξηζει θα παω και αν μ αρεσει θα περασω
αλιος θα την κανω με ελαφρα
ελπιζω να σε καληψα
Πότε είχες πάει τελευταία φορά σύντροφε?Πάντως τελευταία φορά που είχα πάει είχε ένα απίστευτο μπάζο. Τέλος πάντων δεν θέλω να προκαταλαμβάνω κανένα οπότε μια δοκιμή θα σας πείσει
δεν καταλαβα,τι εχουμε?ποιους ρε παιδια.χθες δεν σε πηρα alfi ειχα το γνωστο προβλημα φιλεδεμευομαι προσωπικα φιλε μου,θα τηλεφωνησω...
ναι ναι εχουμε και νιουφιδες πλεον στην παρεα,να τους χαιρομαστε
Εξάμηνο και βάλεΠότε είχες πάει τελευταία φορά σύντροφε?
Καλησπερα !
Καταρχην το 120 σαν χρεωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ας ενημερωθουμε ποιοι χρεωνουν τοσο για να ξερουμε . Εγω ξερω οτι τοσο χρωνε η δημητρατζενηερρικα περσι ( χειμωνας 2007 - 2008 ) .
Οσο για την "πριγκιπισσα" ιωαννα . Αποτι ακουω εχει αναδουλειες οποτε θα βασιστει στους αρρενες πελατες της . Οποιος την θεωρει τοσο καλη επιλογη μπορει να κανει παιχνιδι και στον δικο της χωρο . ( να προλαβω πμ δεν ξερω που ειναι . ευχαριστω )
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Κάτι πολύ σημαντικό με την πριγκίπισσα Ιωάννα είναι πως ενώ στο prinsess λειτουργεί σχεδόν τυπικά με μικρή συμμετοχή, εκτός του χώρου της η απόδοση της ανεβαίνει κατακόρυφα.. όσοι έχουν συνευρεθεί μαζί της εντός και εκτός καταλαβαίνουν τι εννοώ..
αναδουλειες εχει αλλα θα προσπαθησει να το αποφυγει....ετσι λεει τουλαχιστον....
yeah ... right ...
Δεν την θεωρεισ καλη περιπτωση εσυ?
νταξει ... δεν ειναι κακη ...
αλλα υπολογιζω και αλλες παραμετρους .
πχ που να πας μεχρι τον αι-γιαννη ...
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λιγες φορες δοκιμασα να επισκευτω μασατζιδικο, σε ολες ειχα φραπε αλλα από μασαζ 0. :'( Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι εγγυημενα καλο, και οχι απλα μιση ωρα χαιδεμα?? Φυσικα αν υπαρχουν τα extra ακομα καλυτερα δεν λεω οχι... (Σε pm αν γινεται)