για σου φιλε alfi,τι κανεις?ακομα ψαχνω μερα.σε βολευει κανενα βραδυ αυτη τη βδομαδα?
κανονισε alfista Να μην παρεις τηλεφωνο, ασε που εχουμε και νεα εισοδο στο φορουμ....
για σου φιλε alfi,τι κανεις?ακομα ψαχνω μερα.σε βολευει κανενα βραδυ αυτη τη βδομαδα?
Καλημέρα. Κοίτα αν σου άρεσε σε εμφάνιση (λόγω ηλικίας) θα σε συμβούλευα να την πάρεις. Θα σε ρουφήξει μέχρι να σου μπει το σεντόνι στον κώλο.Παιδια καλημερα και καλη χρονια...Αξίζει να τηλ. τελικα η Ερρικα-Δημητρα? Και αν ναι,τι αξιζει περισσοτερο?Ειχα παει καποτε για μασαζ,μου εδωσε και το τηλ της αλλα κολωσα να της ξανατηλ.Δεν ηθελα να ξαναπαω για μασζ μονο αφου αν την ξαναβλεπα,δεν ηξερα πως θα της το φερω για κατι παραπανω.Τι με συμβουλευετε αυτοι που την εχουν δοκιμασει? Κανει ισπανικο?
;) Καλη χρονια και καλος σας βρισκω και παλι.....παιδια δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για το πρωιν στην ΦΟΡΤ -που πηγε τσιμισκη-...εντιπωσεις κτλ... πηγε κανεις προσφατα???κοπελες???
επισης γνωριζει κανεις λεπτομεριες για Ευοσμο???..εχω διαβασει Μ.Αλεξανδρου..που ακριβως?
μονο με ραντεβου??? ειναι πριβε????
και παλι καλη χρονια και με υγεια και μυοχαλαρωση παν απ ολα
Εχεις PMκαλημερα!φιλε τσιμισκη ποσο ειναι αυτο?τι παιζει εκει για δωσε κατι παραπανω,απο μιλφ εχει τιποτα καλο?
δεμευομαι προσωπικα φιλε μου,θα τηλεφωνησω...κανονισε alfista Να μην παρεις τηλεφωνο, ασε που εχουμε και νεα εισοδο στο φορουμ....
Η κυρία αυτή είναι αυτή που έκανε πλαστική στο στήθος?η κυρια ερρικα-δημητρα-τζενη εχει μεγααααλο ταλεντο στα χειλη ... και την γλωσσα ... γενικα στα προφορικα .
το υπολοιπο προγραμμα ειναι απλα οκ .
Με τη ρώγα που βγάζει μάτιΗ κυρία αυτή είναι αυτή που έκανε πλαστική στο στήθος?
Ευχαριστώ σύντροφε, είσαι κατατοπιστικόςΜε τη ρώγα που βγάζει μάτι
Μήπως κάποιος συναγωνίστής γνωρίζει κάτι για το μαγαζί της αργοναυτών στην Καλαμαριά? Λειτουργεί ακόμα?
Έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί (από άλλο συναγωνιστή) αλλά δεν ξέρω τι παίζειδε νομιζω