μέχρι 5:30εστειλα διπλα το καταληλο μνμ. Πετρο τι ωρα φευγεις σε ηθελα κατι αλλα τωρα παω καπου κ ειμαι πισω σε 10'
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νομίζω πως και χωρίς, δεν μπορώ να πω σίγουρα καθότι είμαι παλιός πελάτης εκείμονο με κοννε?
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
50-80-100? mporei kai 120δεν νομιζω να θελει κονε το μαγαζι του βαρδαριου αλλα για δωστε λεπτομερειες οπως ονομα(χρειαζεται για την συννενοηση) και τελικη τιμη(με τελη κυκλοφοριας,πινακιδες κτλ κτλ)
για σου φιλε alfi,τι κανεις?ακομα ψαχνω μερα.σε βολευει κανενα βραδυ αυτη τη βδομαδα?δεν νομιζω να θελει κονε το μαγαζι του βαρδαριου αλλα για δωστε λεπτομερειες οπως ονομα(χρειαζεται για την συννενοηση) και τελικη τιμη(με τελη κυκλοφοριας,πινακιδες κτλ κτλ)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Άντζελα εκ Σουηδίας - ε καλά στα σύνορα με Ρωσία βασικά αλλά δεν πειράζει- Πολύ καλό κορίτσι και πρόγραμμα
any day is good,απλα ενημερωσε με σχετικα νωρις για να κανονισω το προγραμμα μου.εχω και πληροφοριες για κατι καλο λιγο εκτοσ θεσ/νικης αν ψηνεσε για αυτοψιαγια σου φιλε alfi,τι κανεις?ακομα ψαχνω μερα.σε βολευει κανενα βραδυ αυτη τη βδομαδα?
thanx m8 πραγματικα βοηθησες50-80-100? mporei kai 120
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Nα ενημερώσω επίσης ότι η εν λόγω κορασίδα δεν απαρνιέται την εξερεύνηση κανενός σημείου των συναδέλφων και περιποίηση δια της προφορικής οδούany day is good,απλα ενημερωσε με σχετικα νωρις για να κανονισω το προγραμμα μου.εχω και πληροφοριες για κατι καλο λιγο εκτοσ θεσ/νικης αν ψηνεσε για αυτοψια
thanx m8 πραγματικα βοηθησες
Είσαι μεγάλος ρήτοραςNα ενημερώσω επίσης ότι η εν λόγω κορασίδα δεν απαρνιέται την εξερεύνηση κανενός σημείου των συναδέλφων και περιποίηση δια της προφορικής οδού
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελπίζω να καταλάβατε τι ενοοώ μη το χοντρύνωΕίσαι μεγάλος ρήτορας
Βρε μην ανησυχείς, είσαι μεγάλος ρήτορας σου λέω ;)Ελπίζω να καταλάβατε τι ενοοώ μη το χοντρύνω
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,
Διάβασα πριν λίγες σελίδες πως κάποιος έψαχνε την Έρικα-Δήμητρα από Δραγούμη. Είναι στον Εύοσμο, σε πριβέ χώρο.
Διάβασα πριν λίγες σελίδες πως κάποιος έψαχνε την Έρικα-Δήμητρα από Δραγούμη. Είναι στον Εύοσμο, σε πριβέ χώρο.
Χρόνια πολλά. Γράφε Ελληνικά γιατί είναι λίγο σπάσιμο. Από αυτή τη γυναίκα άξιζε η πίπα της, το ομολογώKalispera kai Xronia Polla,
Diavasa prin liges selides pos kapoios epsaxne tin Erika-Dimitra apo Dragoumi. Einai pleon ston Euosmo se prive xwro.
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Eυχαριστώκαλα... αφου ολοι επαινουν την ρητορικη σου,θα το παιξω χαζος και δεν θα νευριασω με το quote
Πάντως για Δήμητρα μια χαρά αλλά πάντα υποψιαζόμουν για κανά αναμνηστικό μετάλλιο μετά από την παρέα της
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά. Γράφε Ελληνικά γιατί είναι λίγο σπάσιμο. Από αυτή τη γυναίκα άξιζε η πίπα της, το ομολογώ
Με συγχωρείς φίλε για τα greeklish αλλά έλειπα και ξεχάστηκα. Και η πίπα της άξιζε πάρα πολύ και ο κ....ς της!!!