Βούλγαρη, οδοός Παντελή Χόρν, στο στενό δίπλα στην Eurobank. Νομίζω όμως ότι αν δεν σε ξέρουν, πλέον δεν κάνεις τίποτα.γεια σας παιδιά χρονια πολλα ,ειδα οτι καποιος φιλος πηγε στην βουλγαρη.. επειδη με ενδιαφερει να μαθω που ειναι μπορει καποιος φιλος να μου στειλει πριβε μην?
να ρωτησω και καποιοες λεπτομέριες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Την πατησα φιλε....δεν ειχα καθολου χρονο και περασα αμεσως, και να πω πως δεν εχω ξαναπαει...ασε σαν πρωταρης εκανα.με μια κλειο που δουλευει βαρδαρη και καλιδοπουλου εκανε κανεις ποτε κατι παραπανω?,,,,
Τωρα,αν σου πω με τι θα μεινεις,θα παρεξηγηθεις...
Γράφε Ελληνικά γιατί θα σου τα σβήσουνεsostos
αντε να σκανε οι βομβες........καλησπερα σε ολους ανταλασεται κοννε με αλλο κοννε
Τι ανακάλυψες βρε πορνόγερε;καλησπερα σε ολους ανταλασεται κοννε με αλλο κοννε
μη του μιλας ετσι,τον πληγωνειςΤι ανακάλυψες βρε πορνόγερε;
ειδες τι του εκανες τωρα?τωρα πληγωθηκα δε μιλαω
Αυτό ομολογώ πως δεν το κατάλαβαπου ειναι ο ψηλος που θελει κοννε, να κανουμε ανταλαγη εσεις τα ξερεται καλυτερα απο μενα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.997
- Πόντοι
- 2.356
ανταλασεται κοννε με αλλο κοννεκαλησπερα σας και χρονια σας πολλα. μ'αρεσει που ολοι εδω μεσα παραπονιομαστε πωσ οι αλοι δεν μας δεινουν τα κονε τους και εντομεταξυ και εμεις οι ιδιοι δεν δινουμε τα δικα μας χαχαχαχαχαχα κατα τα αλλα να ειστε ολοι καλα.
Τώρα μάλιστα. Την κάνω, τα λέμε αύριοτωρα το καταλαβες ομως ;)
Καλή ιδέα να ανταλλάξουμε κονέ με κονέ, αλλά πως μπορείς να μας εγγυηθείς ότι δεν είσαι αστυνομικός που πας να συλλάβεις τις κοπέλες;ανταλασεται κοννε με αλλο κοννε
Αν πόντος έχεις ένα κονέ θα σου πω μια ασφαλή τεχνική για να γνωρίσεις και τα άλλα.
Στο κονέ το δικό σου θα είσαι γνωστός και θα σε ξέρουν οι κοπέλες. Θα παρακολουθείς και μόλις μάθεις ότι μια από της κοπέλες που σε ξέρουν άλλαξε μαγαζί θα πάς εκεί και την σύσταση θα σου την κάνει η κοπέλα που σε ξέρει. Έτσι ανοίξαμε όλοι τα κονέ μας.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εχασα το κονε μου,περιοχη Ανω Τουμπα,φορουσε ροζ λουρακι,εχει κανει ολα τα εμβολια,διδεται αμοιβη...πωλειται κονε , ελαφρως μεταχειρισμενο , σε αριστη καταστη .
δεκτες μονο σοβαρες προτασεις .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.997
- Πόντοι
- 2.356
εγω παλι φοβαμε μη εισαι εσυ αστυνομικος και συλαβεις εμενα τις κοπελες ποιος τις ....,Καλή ιδέα να ανταλλάξουμε κονέ με κονέ, αλλά πως μπορείς να μας εγγυηθείς ότι δεν είσαι αστυνομικός που πας να συλλάβεις τις κοπέλες;
οσο για τις κοπελες που λες να πανε αλλου, δε λενε να ξεκουμπιστουνε γμτ απο κει θελουν να παρουν συνταξη