Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
xρονια πολλα καλη χρονια σε ολους με πολλες κ εκλεκτικες μυοχαλαρωσεις  :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλη Χρονια !

Υγεια και ...  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλη χρονια,υγεια κ ευτυχια σε ολους κ να περναμε καλα.....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ωραίες οι συλλογές με φωτογραφίες και βιντεάκια από τσιμπούκια... αλλά ΠΟΣΕΣ ξέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το κάνουν σωστά?

Επειδή λοιπόν ΛΑΤΡΕΥΩ να με πιπώνουν... και στην 20ετή «καρριέρα» μου στο σεξ μ’ εχουν πιπώσει εκατοντάδες γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, παραθέτω τον

ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΠΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!

Για να μαθαίνουν οι νεότερες (αλλά να εμπλουτίζουν και την τεχνική τους οι παλιές καραβάνες)...

Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!

Εφ’ όσον λοιπόν το αποφασίσατε κ ξεκινήσατε την διαδικασία... κατ’ αρχήν χαιδέψτε μας! Πιάστε τον πούτσο μας απαλά κι αρχίστε να τον τρίβετε μαλακά στην αρχή χωρίς να παραλείπετε και τ’ αρχίδια μας. Αν ο παρτενέρ σας είναι ξυρισμένος... σημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επίμαχη περιοχή... οπότε θα πρέπει και η περιποίησή σας να είναι ανάλογη (τυχερές... δεν θα γεμίσει και το στόμα σας τρίχες)! Ξεκινήστε να γλύφετε τ’ αρχίδια απαλά κι εν συνεχεία κατά μήκος του πούτσου... φτάνοντας στο κεφαλάκι όπου θα το παίξετε με την γλωσσίτσα σας ή θ’ αρχίσετε να το βυζαίνετε... σαν πιπίλα! Κανονικά, ύστερα από τόση ώρα, θα πρέπει να κρατάτε πλέον στο χέρι σας έναν ΚΑΒΛΩΜΕΝΟ πούτσο, έτοιμο για παιχνίδι! Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν... κι αρχίστε με το ένα χέρι να τον παίζεται... πάνω-κάτω αλλά και «στριφογυριστά» (ο ρυθμός και η ένταση διαφέρει από άντρα σε άντρα και θα είναι πολύ χρήσιμο αν τον είχατε παρατηρήσει ΠΩΣ του αρέσει να το κάνει, π.χ. σε κάποια ανύποπτη στιγμή που ο σύντροφός σας χαιδευόταν, πχ ενώ εσείς γδυνόσασταν, ή σε κάποια φάση που μαλακιζόσασταν μπροστά του). Ενω λοιπόν τον παίζετε... με το άλλο χέρι χαιδεύεται τ’ αρχίδια του... και τα γλύφετε φυσικά... ενώ το στόμα σας κινείται κατά μήκος του πούτσου (ΠΡΟΣΟΧΗ στα δόντια σας), αλλά και παίρνοντάς τον όσο περισσότερο βαθιά μπορείτε... σαλιόντάς τον καλά ώστε να γλυστράει στο χέρι σας...  και βογγώντας, κοιτάζοντας τον παρτενές σας στα μάτια... αν συνεχίσετε έτσι... είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα τον στείλετε στα ουράνια και σύντομα θα νιώσετε τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο... τ’ αρχίδια του να μαζεύουν... γεμάτα σπέρμα... και τα καυτά χύσια να κυλάνε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην σταματάτε την διαδικασία... συνεχίστε το τρομπάρισμα και το γλύψιμο μέχρι να βγει από το πουτσοκέφαλο και η τελευταία σταγόνα σπέρμα... και μετά, χαμογελόντας του και λέγοντας και καμιά καυλή κουβέντα... αρχίστε με την γλωσσίτσα σας το καθάρισμα...

Εννοείτε, πως αν είστε τυχερή κι ενώ τον γλυφετε για να τον καθαρίσετε από τα χύσια... τον νιώσετε να ξανακαβλώνει στο στόμα σας... ΔΕΝ σταματάτε... συνεχίζετε όπως προείπαμε και πάτε για τον δεύτερο γύρο...

c. Duracell    :uglystupid:

meremetia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα καλησπερα καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε :dancing: :dancing: :danc

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Καλη Χρονιά σε όλους, θα ήθελα από κάποιον να με βοηθήσει. Λείπω αρκετό καιρό τώρα από Θεσ/νίκη και θέλω τηλ. από κάποιο καλό μασατζίδικο. Δυστυχός σε αυτό που πήγενα πρέπει να μην λειτουργεί πια. Ας μου στήλει κάποιος με ένα pm κάποιο τηλ και την διεύθυνση.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
ρε παιδια, εχω παει 2 φορες καλλιδοπουλου , αλλα τζιφος. ενα μασαζακι και τιποτα αλλο. με ποιον κανεις την κουβεντα? με την κοπελα η με την υποδοχή ? να ξαναπαω , αλλα ποια να ζητησω? και το κυριοτερα απο ποια να ζητησω και πώς , το κατιτις παραπανω?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με ποιον κανεις την κουβεντα? με την κοπελα η με την υποδοχή ?

με την υποδοχη .

να ξαναπαω , αλλα ποια να ζητησω? και το κυριοτερα απο ποια να ζητησω και πώς , το κατιτις παραπανω?

θα μπορουσες να πεις οτι θα ηθελες ενα πιο ... αισθησιακο μασαζ . τωρα δεν εχω πληροφοριες ποιες δουλεουν , αλλα αν πετυχεις την αφροδιτη , τιμησε την .

εσυ με ποιες εκανες ?

fugees

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Μήπως γνωρίζει κανείς που πήγε το γνωστό μιλφάκι της Ι.Δραγούμη;
Έχει κανα μήνα που δε μπορώ να το πετύχω.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κατι ακουστηκε για ευοσμο . υπαρχει μαγαζι μεγ. αλεξανδρου . περισσοτερα δεν ξερω .

fugees

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε Ric και χρόνια πολλά!
Εύοσμο; Εγώ ήξερα στούντιο στους Αμπελοκήπους έχουμε τίποτα καινούργιο εδώ;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Νασαι καλα . Χρονια πολλα και σε σενα !

Κοιτα τωρα . Ευοσμος , αμπελοκηποι . Μπορει να τα μπερδευω λιγουλακι . Μεγαλωνω κιολλας ... Καταλαβαινεις .  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άλλο εύοσμος άλλο στους αμπελόκηπους...η δήμητρα είναι εύοσμο σε μαγαζί που πρέπει να είναι πριβέ

fugees

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριβέ για αυτούς που ξέρουν τη Δήμητρα ή γενικότερα;
Έχει πάει κανείς να μας βοηθήσει λίγο;

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!αν γνωριζει καποιος για κατερινα(μιλφ)απο βουλγαρη ας κανει ανοιχτη αναφορα χωρις υπονοουμενα...γιατι το σαιτ ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων  και οχι για ανταλλαγη γριφων...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
φιλε μου η κατερινα δούλευε antistress μέχρι πριν τα χριστούγεννα , κάτι άκουσα ότι θα πήγαινε κρήτη για τις γιορτές και θα επιστρέψει αυτές τις μέρες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μου η κατερινα δούλευε antistress μέχρι πριν τα χριστούγεννα , κάτι άκουσα ότι θα πήγαινε κρήτη για τις γιορτές και θα επιστρέψει αυτές τις μέρες
φιλε μπιν ριχνεις μια βομβα πριν τα χριστουγεννα μαζευεις συμμετοχες κ μετα τιποτα για τα κοριτσακια?αν δε γουσταρεις να με βαλεις στο κολπο γιατι εχεις την τσακαλοπαρεα σου τουλαχιστον πες μου.'ρε μαλακα deker δεν χωρας στη φαση'....ετσι κανει ο κοσμος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλε μπιν ριχνεις μια βομβα πριν τα χριστουγεννα μαζευεις συμμετοχες κ μετα τιποτα για τα κοριτσακια?αν δε γουσταρεις να με βαλεις στο κολπο γιατι εχεις την τσακαλοπαρεα σου τουλαχιστον πες μου.'ρε μαλακα deker δεν χωρας στη φαση'....ετσι κανει ο κοσμος
Δεν το εκανε μονο σ'εσενα,γενικα κρατα μικρο καλαθι ο,τι κι αν ακους εδω μεσα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να πω ρε φιλε?τεσπα,τουλαχιστον ενα μην να εστελνε.φαντασου ακομα κ τωρα δεν λεει τιποτα.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
υπαρχει αναφορα 29/12(σε πμ) οτι δουλευε η κατερινα,αρα κρητη δεν πηγε.τι ξερετε κανει φουλ,ειναι καλη στις υπηρεσιες της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom