You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Ωραίες οι συλλογές με φωτογραφίες και βιντεάκια από τσιμπούκια... αλλά ΠΟΣΕΣ ξέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το κάνουν σωστά?
Επειδή λοιπόν ΛΑΤΡΕΥΩ να με πιπώνουν... και στην 20ετή «καρριέρα» μου στο σεξ μ’ εχουν πιπώσει εκατοντάδες γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, παραθέτω τον
ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΠΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!
Για να μαθαίνουν οι νεότερες (αλλά να εμπλουτίζουν και την τεχνική τους οι παλιές καραβάνες)...
Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!
Εφ’ όσον λοιπόν το αποφασίσατε κ ξεκινήσατε την διαδικασία... κατ’ αρχήν χαιδέψτε μας! Πιάστε τον πούτσο μας απαλά κι αρχίστε να τον τρίβετε μαλακά στην αρχή χωρίς να παραλείπετε και τ’ αρχίδια μας. Αν ο παρτενέρ σας είναι ξυρισμένος... σημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επίμαχη περιοχή... οπότε θα πρέπει και η περιποίησή σας να είναι ανάλογη (τυχερές... δεν θα γεμίσει και το στόμα σας τρίχες)! Ξεκινήστε να γλύφετε τ’ αρχίδια απαλά κι εν συνεχεία κατά μήκος του πούτσου... φτάνοντας στο κεφαλάκι όπου θα το παίξετε με την γλωσσίτσα σας ή θ’ αρχίσετε να το βυζαίνετε... σαν πιπίλα! Κανονικά, ύστερα από τόση ώρα, θα πρέπει να κρατάτε πλέον στο χέρι σας έναν ΚΑΒΛΩΜΕΝΟ πούτσο, έτοιμο για παιχνίδι! Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν... κι αρχίστε με το ένα χέρι να τον παίζεται... πάνω-κάτω αλλά και «στριφογυριστά» (ο ρυθμός και η ένταση διαφέρει από άντρα σε άντρα και θα είναι πολύ χρήσιμο αν τον είχατε παρατηρήσει ΠΩΣ του αρέσει να το κάνει, π.χ. σε κάποια ανύποπτη στιγμή που ο σύντροφός σας χαιδευόταν, πχ ενώ εσείς γδυνόσασταν, ή σε κάποια φάση που μαλακιζόσασταν μπροστά του). Ενω λοιπόν τον παίζετε... με το άλλο χέρι χαιδεύεται τ’ αρχίδια του... και τα γλύφετε φυσικά... ενώ το στόμα σας κινείται κατά μήκος του πούτσου (ΠΡΟΣΟΧΗ στα δόντια σας), αλλά και παίρνοντάς τον όσο περισσότερο βαθιά μπορείτε... σαλιόντάς τον καλά ώστε να γλυστράει στο χέρι σας... και βογγώντας, κοιτάζοντας τον παρτενές σας στα μάτια... αν συνεχίσετε έτσι... είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα τον στείλετε στα ουράνια και σύντομα θα νιώσετε τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο... τ’ αρχίδια του να μαζεύουν... γεμάτα σπέρμα... και τα καυτά χύσια να κυλάνε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην σταματάτε την διαδικασία... συνεχίστε το τρομπάρισμα και το γλύψιμο μέχρι να βγει από το πουτσοκέφαλο και η τελευταία σταγόνα σπέρμα... και μετά, χαμογελόντας του και λέγοντας και καμιά καυλή κουβέντα... αρχίστε με την γλωσσίτσα σας το καθάρισμα...
Εννοείτε, πως αν είστε τυχερή κι ενώ τον γλυφετε για να τον καθαρίσετε από τα χύσια... τον νιώσετε να ξανακαβλώνει στο στόμα σας... ΔΕΝ σταματάτε... συνεχίζετε όπως προείπαμε και πάτε για τον δεύτερο γύρο...
c. Duracell
Επειδή λοιπόν ΛΑΤΡΕΥΩ να με πιπώνουν... και στην 20ετή «καρριέρα» μου στο σεξ μ’ εχουν πιπώσει εκατοντάδες γυναίκες, από 18 έως 45 ετών, παραθέτω τον
ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΠΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!
Για να μαθαίνουν οι νεότερες (αλλά να εμπλουτίζουν και την τεχνική τους οι παλιές καραβάνες)...
Κατ’ αρχήν Κυρίες μου, έχει σημασία ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αν όχι, βρείτε μια σοβαροφανή δικαιολογία και ΜΗΝ μας το κάνετε... γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο... και δεν θα το απολαύσουμε... ενώ θα χαλάσετε την διάθεσή σας κι εσείς!
Εφ’ όσον λοιπόν το αποφασίσατε κ ξεκινήσατε την διαδικασία... κατ’ αρχήν χαιδέψτε μας! Πιάστε τον πούτσο μας απαλά κι αρχίστε να τον τρίβετε μαλακά στην αρχή χωρίς να παραλείπετε και τ’ αρχίδια μας. Αν ο παρτενέρ σας είναι ξυρισμένος... σημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επίμαχη περιοχή... οπότε θα πρέπει και η περιποίησή σας να είναι ανάλογη (τυχερές... δεν θα γεμίσει και το στόμα σας τρίχες)! Ξεκινήστε να γλύφετε τ’ αρχίδια απαλά κι εν συνεχεία κατά μήκος του πούτσου... φτάνοντας στο κεφαλάκι όπου θα το παίξετε με την γλωσσίτσα σας ή θ’ αρχίσετε να το βυζαίνετε... σαν πιπίλα! Κανονικά, ύστερα από τόση ώρα, θα πρέπει να κρατάτε πλέον στο χέρι σας έναν ΚΑΒΛΩΜΕΝΟ πούτσο, έτοιμο για παιχνίδι! Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν... κι αρχίστε με το ένα χέρι να τον παίζεται... πάνω-κάτω αλλά και «στριφογυριστά» (ο ρυθμός και η ένταση διαφέρει από άντρα σε άντρα και θα είναι πολύ χρήσιμο αν τον είχατε παρατηρήσει ΠΩΣ του αρέσει να το κάνει, π.χ. σε κάποια ανύποπτη στιγμή που ο σύντροφός σας χαιδευόταν, πχ ενώ εσείς γδυνόσασταν, ή σε κάποια φάση που μαλακιζόσασταν μπροστά του). Ενω λοιπόν τον παίζετε... με το άλλο χέρι χαιδεύεται τ’ αρχίδια του... και τα γλύφετε φυσικά... ενώ το στόμα σας κινείται κατά μήκος του πούτσου (ΠΡΟΣΟΧΗ στα δόντια σας), αλλά και παίρνοντάς τον όσο περισσότερο βαθιά μπορείτε... σαλιόντάς τον καλά ώστε να γλυστράει στο χέρι σας... και βογγώντας, κοιτάζοντας τον παρτενές σας στα μάτια... αν συνεχίσετε έτσι... είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα τον στείλετε στα ουράνια και σύντομα θα νιώσετε τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο... τ’ αρχίδια του να μαζεύουν... γεμάτα σπέρμα... και τα καυτά χύσια να κυλάνε! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην σταματάτε την διαδικασία... συνεχίστε το τρομπάρισμα και το γλύψιμο μέχρι να βγει από το πουτσοκέφαλο και η τελευταία σταγόνα σπέρμα... και μετά, χαμογελόντας του και λέγοντας και καμιά καυλή κουβέντα... αρχίστε με την γλωσσίτσα σας το καθάρισμα...
Εννοείτε, πως αν είστε τυχερή κι ενώ τον γλυφετε για να τον καθαρίσετε από τα χύσια... τον νιώσετε να ξανακαβλώνει στο στόμα σας... ΔΕΝ σταματάτε... συνεχίζετε όπως προείπαμε και πάτε για τον δεύτερο γύρο...
c. Duracell
xronhs18gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Καλη Χρονιά σε όλους, θα ήθελα από κάποιον να με βοηθήσει. Λείπω αρκετό καιρό τώρα από Θεσ/νίκη και θέλω τηλ. από κάποιο καλό μασατζίδικο. Δυστυχός σε αυτό που πήγενα πρέπει να μην λειτουργεί πια. Ας μου στήλει κάποιος με ένα pm κάποιο τηλ και την διεύθυνση.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια, εχω παει 2 φορες καλλιδοπουλου , αλλα τζιφος. ενα μασαζακι και τιποτα αλλο. με ποιον κανεις την κουβεντα? με την κοπελα η με την υποδοχή ? να ξαναπαω , αλλα ποια να ζητησω? και το κυριοτερα απο ποια να ζητησω και πώς , το κατιτις παραπανω?
με ποιον κανεις την κουβεντα? με την κοπελα η με την υποδοχή ?
με την υποδοχη .
να ξαναπαω , αλλα ποια να ζητησω? και το κυριοτερα απο ποια να ζητησω και πώς , το κατιτις παραπανω?
θα μπορουσες να πεις οτι θα ηθελες ενα πιο ... αισθησιακο μασαζ . τωρα δεν εχω πληροφοριες ποιες δουλεουν , αλλα αν πετυχεις την αφροδιτη , τιμησε την .
εσυ με ποιες εκανες ?
φιλε μπιν ριχνεις μια βομβα πριν τα χριστουγεννα μαζευεις συμμετοχες κ μετα τιποτα για τα κοριτσακια?αν δε γουσταρεις να με βαλεις στο κολπο γιατι εχεις την τσακαλοπαρεα σου τουλαχιστον πες μου.'ρε μαλακα deker δεν χωρας στη φαση'....ετσι κανει ο κοσμοςφιλε μου η κατερινα δούλευε antistress μέχρι πριν τα χριστούγεννα , κάτι άκουσα ότι θα πήγαινε κρήτη για τις γιορτές και θα επιστρέψει αυτές τις μέρες
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δεν το εκανε μονο σ'εσενα,γενικα κρατα μικρο καλαθι ο,τι κι αν ακους εδω μεσα...φιλε μπιν ριχνεις μια βομβα πριν τα χριστουγεννα μαζευεις συμμετοχες κ μετα τιποτα για τα κοριτσακια?αν δε γουσταρεις να με βαλεις στο κολπο γιατι εχεις την τσακαλοπαρεα σου τουλαχιστον πες μου.'ρε μαλακα deker δεν χωρας στη φαση'....ετσι κανει ο κοσμος