παντως αν ανοιξει ενα τετοιο μαγαζι θα ειναι πολυ καλη φαση αλλα δεν θα ειναι για ολους.οι τιμες θα ξεκινανε απο 100 ευρω,σιγουρα θα ριξει τις τιμες των αλλων ομως.αλλα τι λεμε?ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας,τα εγγονια μου ισως χαρουν τετοιο μαγαζιΆντε μερακλήδες. Καλές γιορτές σε όλους σας. Και από τη νέα χρονιά ελπίζω το επόμενο μαγαζί που θα ανοίξει να μοιάζει κάπως έτσι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)
τελικα ρε συ ψηλε δεν μας ειπες με ποιες πηγες πανοραμα και κρηνη ...
συγνωμη αλλα τωρα ειδα το μνμ. λοιπον στο πανοραμα ειναι μονο μια κοπελα οποτε δεν το συζηταμε στην καλαμαρια και τα δυο τα κοριτσι τα τημησα και απο οτι εμαθα η μια εφυγε η ελενη και ηρθε μια καινουργια. θα παω να το δω το κοριτσι γιατι ακομα δεν εχω αποψη
Επίσης δεν έβαλε και φωτό των κοριτσιών που δουλεύουν. Άχρηστος παιδί μου, άχρηστος
χαχαχαχαχαχα αψογος πετρο αψογος χαχαχαχαχα γελαω ακομα. α και σε ευχαριστω για τις πληροφορεες
Κάνουν τίποτα παραπάνω στον νεο σούπερ χώρο ή τα ίδια σκατά;
τα ιδια και χειροτερα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
οταν λες οικονομικη ενοεις? επειδη ειμαι απο τους καποιος ρωταωΕπισκεψη στην ελενα.....εχει βελτιωθει απτον καιρο του angel!!! λεει ομως οτι δεν δουλευει.....παρα μονο με ορισμενους παλιους πελατες....αν εισται καπιος απο αυτους να μια καλη κ οικονομικη προταση....
80 το φουλ
μπραβο την κοπελα . να στηριζετε τετοιες περιπτωσεις .
και επειδη πρεπει καποιος επιτελους να κανει ενημερωση σε αυτο το μπουρδελοφορουμ ( !!!!! )
παραθετω τις εξεις πληροφοριες :
στην εβιτα παιζει βραζιλιανα ( δυστυχως δεν εμαθα αν ειναι η ιδια που δουλευε βουλγαρη ) . κριτικες καλες .
στην καλιδοπουλου ειναι να παει ( αν δεν πηγε ηδη ) η αφροδιτη που πριν κανα χρονο δουλευε στου βασιλη .
αυτα .
μεχρι την επομενη ενημερωση ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
Μένω Αθήνα.στα μέσα του 90 τα μασαζ στην θεσ/νίκη ήταν πολύ καλύτερα από τώρα(φραπές από την αρχή και μετά από κάποιες επισκέψεις και μπριζόλα αλλά το κυριότερο οι κοπέλες και ωραίες ήταν και μασάζ ήξεραν).όποιος έχει εμπειρίες από κολωνάκι ή από μαρούσι έχει να προτείνει κάτι ανάλογο στην θεσ/νίκη?και μη μου πει κανένας για κάποιο στην εγνατία που έχει κάτι χοντρές γιατί το είδα εδώ να το αναφέρουν και είναι ντροπή γιατί παραπληροφορούν τον κόσμο.
α και κατι ακομη
πριν τα χριστουγενα επισκευθικα
ενα γνωστο καταστημα της πολης
για τους γνωστες αυτο που στη ντουζιερα του το γιαλι εχει κατι βουλες ;)
εκανα με κατερινα (μιλφακι)
το αποτελεσμα τελιο
λεπτομεριες δεν μπωρω να πω αλλα το γουσταραμε και οι 2 ;)
πολυ καλη φαση
παρτε και δε θα χασετε
πριν τα χριστουγενα επισκευθικα
ενα γνωστο καταστημα της πολης
για τους γνωστες αυτο που στη ντουζιερα του το γιαλι εχει κατι βουλες ;)
εκανα με κατερινα (μιλφακι)
το αποτελεσμα τελιο
λεπτομεριες δεν μπωρω να πω αλλα το γουσταραμε και οι 2 ;)
πολυ καλη φαση
παρτε και δε θα χασετε
τωρα μας φωτισες !
αλλωστε σε καθε μαγαζι το πρωτο πραμα που προσεχουμε ειναι το γιαλι κιοι βουλες .
παντως αυτη η κατερινα μιλφ κατι μου θυμιζει .
η αφρο επι βασιλη ηταν καλη επιλογη . τωρα στην καλιδοπουλου τι θα κανει ... γιατι εκει εχουν και μια ταση για ξεπετα .