Για καλό το είπα σύντροφε. Δήλωσες συμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής υγρών;βρωμομουνα?μην τα λες ετσι τα κοριτσακια μας,κριμα ειναι....παντως αν εχει καποιος να καταθεσει αποψεις για τις συγκεκριμενες ας το κανει τωρα γιατι οι μερες ερχονται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Μπα δεν νομίζω να πάρω. Που θα χωρέσουμε τόσοι πολλοί;το καταλαβα οτι το ειπες για καλο κ εκανα πλακα κ εγω.δηλωσα με το που επεσε το μην για τις σεμμετοχες.εσυ?
Εύχομαι να περάσετε καλά και να αξίζουν τα λεφτουδάκια σαςδεν ξερω λεπτομερειες αλλα λογικα ενας ενας,θελω να πιστευω σαν βιζιτες.θα στα πει ο mr bean καλυτερα
Είπαμε είναι βρωμόμουνα. Όσοι δεν θα παραβρεθούμε, αναμένουμε ρεπορτάζ.κ γω το ευχομαι.ελπιζω να πιασουν τοπο.παντως τα μωρα ειναι κορυφη στις φωτο
εσυ στην απ εξω θα μεινεις ρικ?
ναι . εχω κανα δυο ακρουλες και βολευομαι μαυτες .
δεν εχω ορεξη ( και ευρω ) για πειραματα .
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ρε αδερφια στειλτε καμια διευθυνση pm που βρισκεται η εβιτα η πεννυ ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Άντε μερακλήδες. Καλές γιορτές σε όλους σας. Και από τη νέα χρονιά ελπίζω το επόμενο μαγαζί που θα ανοίξει να μοιάζει κάπως έτσι
Αμην...!!!! Απο το στομα σου και σ ολων μαs το κρεβατι.....Αντε να δουμε χαρα στα σκελια