Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι να πω ρε φιλε?τεσπα,τουλαχιστον ενα μην να εστελνε.φαντασου ακομα κ τωρα δεν λεει τιποτα.
Κοιτα,σαν παλιοτερος σου λεω...κρατα μικρο καλαθι και πιστευε μονο στα ματακια σου εδω μεσα...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
έλα ...ξαφνικά γίνατε γκρινιάριδες ?  :uglystupid: το πνευμα των χριστουγέννων ή οι πουτάνες των χριστουγέννων σας χαλάνε ? :think:
Λόγω των γιορτών ξέρετε πολύ καλά άπαντες ότι επαγγελματίες (βλέπε ct) και μή έχουν πάει σπιτάκι τους σαν καλά κοριτσάκια που πρέπει να δείχνουν στους δικούς τους και επανέρχονται ξεκούραστες και ακμαίες ... :boobies: για τα υπόλοιπα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
έλα ...ξαφνικά γίνατε γκρινιάριδες ?  :uglystupid: το πνευμα των χριστουγέννων ή οι πουτάνες των χριστουγέννων σας χαλάνε ? :think:
Λόγω των γιορτών ξέρετε πολύ καλά άπαντες ότι επαγγελματίες (βλέπε ct) και μή έχουν πάει σπιτάκι τους σαν καλά κοριτσάκια που πρέπει να δείχνουν στους δικούς τους και επανέρχονται ξεκούραστες και ακμαίες ... :boobies: για τα υπόλοιπα
απλα ρε φιλε μας ξεσηκωσες κ δεν ειπες μετα τιποτα.τεσπα,εσυ να εισαι καλα κ καλη χρονια

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ρε φιλε μπιν αν την εχεις δοκιμασει η γνωριζεις κατι,για το τι κανει η συγκεκρημενη γυναικα πες...δεν ειναι κακο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απλα ρε φιλε μας ξεσηκωσες κ δεν ειπες μετα τιποτα.τεσπα,εσυ να εισαι καλα κ καλη χρονια

άσε ρε φίλε δεν χάνεις και τίποτα...ίσα ίσα γλυτώνεις και τα 100 ευρώ,σιγά τις γυναίκες

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
αρα κανει φουλ και δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο,λεει η αποκρυπτογραφιση....αφου και εσυ δεν μιλας καθαρα...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
λοιπόν δεν λέω και ξελέω για να μην ακούω γκρίνιες τζάμπα και βερεσέ ... :tickedoff:
Οι 2 κορασίδες είπα θα έρθουν για λίγες μερες στην πολη μας μετα τις γιορτες. Εαν ολα πανε καλα θα ειναι εδω μαλλον την αλλη δευτέρα και ξερω ότι θα παρουν μερος σε bachelor καπου στην πυλαία. Θα είμαι μεσα στους τυχερους του event οποτε την επομενη μαλλον θα γινουν καποιες διπλωματικες επαφες τριτου τυπου. Γνωστοί και φίλοι σαφώς θα εχουν προτεραιοτητα ,  :uglystupid:
Πιστευω να σας ελυσα τις απορίες

Συνημμένα

• g2.jpg
    g2.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • g6.jpg
    g6.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 18
  • l1.jpg
    l1.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • l3.jpg
    l3.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 17

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ίσα ρε σαλιάρη που και καλά θα κάνεις κονέ από το ίντερνετ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπόν δεν λέω και ξελέω για να μην ακούω γκρίνιες τζάμπα και βερεσέ ... :tickedoff:
Οι 2 κορασίδες είπα θα έρθουν για λίγες μερες στην πολη μας μετα τις γιορτες. Εαν ολα πανε καλα θα ειναι εδω μαλλον την αλλη δευτέρα και ξερω ότι θα παρουν μερος σε bachelor καπου στην πυλαία. Θα είμαι μεσα στους τυχερους του event οποτε την επομενη μαλλον θα γινουν καποιες διπλωματικες επαφες τριτου τυπου. Γνωστοί και φίλοι σαφώς θα εχουν προτεραιοτητα ,  :uglystupid:
Πιστευω να σας ελυσα τις απορίες
αν κ ο φιλος palermo λεει πως δεν χανω κατι,εγω ειμαι μεσα κ το ξερεις

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σύντροφοι. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
χρονια πολλα πετρο που χαθηκες εσυ ολα καλα?

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους..πηγα βουλγαρη και δοκιμασα με κατερινα...το λαθος μου?? απο τις τοσες αναφορες του ονοματος εδω μπηκα χωρις να την δω..απο εμφανιση πολυ πολυ  πολυ μετρια..αδυνατουλα αλλα δειχνει την ηλικια της. απο υπηρεσιες το μασαζ πολυ μετριο , ( για τα δικα μου δεδομενα ετσι?) καλαμακι καλο και στο φουλ επισης απλα καλο...γενικα δεν θα ξαναπηγαινα,,,,αα δινει και πισω πορτα...
αυτα φιλοι μου...ελπιζω να λεμε για την ιδια κατερινα

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
να σαι καλα φιλε εισαι ο μονος κατατοπιστικος...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους..πηγα βουλγαρη και δοκιμασα με κατερινα...το λαθος μου?? απο τις τοσες αναφορες του ονοματος εδω μπηκα χωρις να την δω..απο εμφανιση πολυ πολυ  πολυ μετρια..αδυνατουλα αλλα δειχνει την ηλικια της. απο υπηρεσιες το μασαζ πολυ μετριο , ( για τα δικα μου δεδομενα ετσι?) καλαμακι καλο και στο φουλ επισης απλα καλο...γενικα δεν θα ξαναπηγαινα,,,,αα δινει και πισω πορτα...
αυτα φιλοι μου...ελπιζω να λεμε για την ιδια κατερινα
Καλα ρε φιλε,θα μας τρελλανεις τελειως?Μπηκες χωρις να δεις?Ουτε στα μπουρδελα δεν κανουν ετσι,μετα μας φταιει η ποιοτητα...

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα σας και χρονια σας πολλα. μ'αρεσει που ολοι εδω μεσα παραπονιομαστε πωσ οι αλοι δεν μας δεινουν τα κονε τους και εντομεταξυ και εμεις οι ιδιοι δεν δινουμε τα δικα μας χαχαχαχαχαχα κατα τα αλλα να ειστε ολοι καλα.

gogos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδιά χρονια πολλα ,ειδα οτι καποιος φιλος πηγε στην βουλγαρη.. επειδη με ενδιαφερει να μαθω που ειναι μπορει καποιος φιλος να μου στειλει πριβε μην?
να ρωτησω και καποιοες λεπτομέριες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom