Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριν που ανέφερες κάτι για μετάλλιο...τι εννοούσες;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
οτι μπορει να γινεις στρατηγος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
τι λες manthess34  να δινει κ παραπανω μεταλια?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
και ειπα να τα κραταω εγω τα τα "μποσκα" ετσι να το λες να το φχαριστιεσαι, τοτε να παω κ γω κατα βαρδαρη μερια

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Για στρατηγός δεν ξέρω αλλά ταγματάρχης αβλεπί

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μαγκες μην ανησυχητε .  :thumbsup:

εγω ειμαι δω !  :rockon:

αντε και καλο βολι ...  :boobies:

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εγω παλι φοβαμε μη εισαι εσυ αστυνομικος και συλαβεις εμενα τις κοπελες ποιος τις ....,
οσο για τις κοπελες που λες να πανε αλλου, δε λενε να ξεκουμπιστουνε γμτ  απο κει θελουν να παρουν συνταξη
Δεν λέω να πάνε αλλού οι κοπέλες, αλλά αυτές από μόνες τους αλλάζουν μαγαζιά. Όποτε μια κοπέλα που σε ξέρει, από μόνη της  πάει κάπου αλλού και το μάθεις, έχεις μια ευκαιρία να σε συστήσει στο νέο της studio ως εχέμυθο πελάτη και έτσι να αποκτήσεις πρόσβαση και σε ένα νέο μαγαζί. Αν κάποια κοπέλα πάψει να είναι εκεί που είσαι πελάτης ρώτα σ’ αυτό το site. Κάποιος θα σου απαντήσει.

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
;) Καλη χρονια και καλος σας βρισκω και παλι.....παιδια δεν εχω διαβασει κανενα σχολιο για το πρωιν  στην ΦΟΡΤ -που πηγε τσιμισκη-...εντιπωσεις κτλ... πηγε κανεις προσφατα???κοπελες???
επισης γνωριζει κανεις λεπτομεριες για Ευοσμο???..εχω διαβασει Μ.Αλεξανδρου..που ακριβως?
μονο με ραντεβου??? ειναι πριβε????
και παλι καλη χρονια και με υγεια και μυοχαλαρωση παν απ  :rolleyes: :rolleyes:ολα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα τρελόπαιδα. Τι έγινε τελικά, αναστέναξε ο Βαρδάρης; Για δώστε φως....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Καλημερα στο αλανι, καλα δεν ειδες ειδησεις? φωτια πηρε ο βαρδαρης χθες

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους..επρεπε να ζητουσα ποσοστα για βαρδαρη μαισ κμαι πρωτος εβγαλα την ειδηση,,,πιο πολλα και απο τις κοπελες θα εβγαζα.χαχαχα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολους..επρεπε να ζητουσα ποσοστα για βαρδαρη μαισ κμαι πρωτος εβγαλα την ειδηση,,,πιο πολλα και απο τις κοπελες θα εβγαζα.χαχαχα
Σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός. Καλημέρα

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα και καλη χρονια...Αξίζει να τηλ. τελικα η Ερρικα-Δημητρα? Και αν ναι,τι αξιζει περισσοτερο?Ειχα παει καποτε για μασαζ,μου εδωσε και το τηλ της αλλα κολωσα να της ξανατηλ.Δεν ηθελα να ξαναπαω για μασζ μονο αφου αν την ξαναβλεπα,δεν ηξερα πως θα της το φερω για κατι παραπανω.Τι με συμβουλευετε αυτοι που την εχουν δοκιμασει? Κανει ισπανικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom