manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ απλά εγώ τη φοβάμαι για απόδοση μεταλλίουΧρόνια πολλά. Γράφε Ελληνικά γιατί είναι λίγο σπάσιμο. Από αυτή τη γυναίκα άξιζε η πίπα της, το ομολογώ
Συμφωνώ απλά εγώ τη φοβάμαι για απόδοση μεταλλίουΧρόνια πολλά. Γράφε Ελληνικά γιατί είναι λίγο σπάσιμο. Από αυτή τη γυναίκα άξιζε η πίπα της, το ομολογώ
Τι έγινε? Φύγατε όλοι για Βαρδάρη?
Περιμένω τον mr Bean στο μαγαζί μου τώρα για καφέμαγκες μην ανησυχητε .
εγω ειμαι δω !
αντε και καλο βολι ...
Δεν λέω να πάνε αλλού οι κοπέλες, αλλά αυτές από μόνες τους αλλάζουν μαγαζιά. Όποτε μια κοπέλα που σε ξέρει, από μόνη της πάει κάπου αλλού και το μάθεις, έχεις μια ευκαιρία να σε συστήσει στο νέο της studio ως εχέμυθο πελάτη και έτσι να αποκτήσεις πρόσβαση και σε ένα νέο μαγαζί. Αν κάποια κοπέλα πάψει να είναι εκεί που είσαι πελάτης ρώτα σ’ αυτό το site. Κάποιος θα σου απαντήσει.εγω παλι φοβαμε μη εισαι εσυ αστυνομικος και συλαβεις εμενα τις κοπελες ποιος τις ....,
οσο για τις κοπελες που λες να πανε αλλου, δε λενε να ξεκουμπιστουνε γμτ απο κει θελουν να παρουν συνταξη
Μωρε κ γω ρωτησα αλλα φως δεν ειδα...Αν κάποια κοπέλα πάψει να είναι εκεί που είσαι πελάτης ρώτα σ’ αυτό το site. Κάποιος θα σου απαντήσει.
Για να μην κάνω το έξυπνο, αν δεν έβρεχε μπορεί να ψηνόμουν να πάωΚαλημερα στο αλανι, καλα δεν ειδες ειδησεις? φωτια πηρε ο βαρδαρης χθες
Σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός. ΚαλημέραΚαλημερα σε ολους..επρεπε να ζητουσα ποσοστα για βαρδαρη μαισ κμαι πρωτος εβγαλα την ειδηση,,,πιο πολλα και απο τις κοπελες θα εβγαζα.χαχαχα