Καλαμαρια ειναι, Αιγαιου.υπολογισε ομωσ κ τον παραγοντα καλαμακι 60ε
ελα που προτιμω την μπριζολα ...
Καλαμαρια ειναι, Αιγαιου.υπολογισε ομωσ κ τον παραγοντα καλαμακι 60ε
καλησπερα σε ολους
φιλε ric
για καλη μπριζολα στης ελενης γιου νοου αι θινκ ;)
αυτη η ιωαννα τι λεει ρε παιδια ?
εχω διαβασει μαι ντιαρ
απλα λεω πως να καναμε κανα κονε
Φίλτατε Ερρίκο συλαμβάνεσαι αδιάβαστος. Μετά από μαρτυρίες συναγωνιστών (επαναλαμβάνω μαρτυρίες, δεν έχω ιδία άποψη), απαιτούνται από τους νέους πελάτες 120ευρώ στους οίκους angel spa και στου νικόλα. Καλημέρα σαςΚαλησπερα !
Καταρχην το 120 σαν χρεωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ας ενημερωθουμε ποιοι χρεωνουν τοσο για να ξερουμε . Εγω ξερω οτι τοσο χρωνε η δημητρατζενηερρικα περσι ( χειμωνας 2007 - 2008 ) .
Οσο για την "πριγκιπισσα" ιωαννα . Αποτι ακουω εχει αναδουλειες οποτε θα βασιστει στους αρρενες πελατες της . Οποιος την θεωρει τοσο καλη επιλογη μπορει να κανει παιχνιδι και στον δικο της χωρο . ( να προλαβω πμ δεν ξερω που ειναι . ευχαριστω )
Φίλτατε Ερρίκο συλαμβάνεσαι αδιάβαστος. Μετά από μαρτυρίες συναγωνιστών (επαναλαμβάνω μαρτυρίες, δεν έχω ιδία άποψη), απαιτούνται από τους νέους πελάτες 120ευρώ στους οίκους angel spa και στου νικόλα. Καλημέρα σας
Φίλτατε αποφάσισα να τους γράψω όλους στους όρχεις μου. Θα πηγαίνου αραιά στην Ιωάννα για ξελαμπικάρισμα. Οι υπόλοιποι ας ψάχνουν 100ριακαλη σας εσπερα !
συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες ...
δεν εχουμε κανενα λογο να αμφισβιτησουμε τις αναφορες . το πραμα κατα κει παει . καλο θα ηταν να στηριζουμε μαγαζια που αξιζουν τα λεφτα τους .
τα δυο που αναφερθηκαν κατα την ταπεινη αποψη δεν ταξιζουν .
τα σεβη μου ...
Φίλτατε αποφάσισα να τους γράψω όλους στους όρχεις μου. Θα πηγαίνου αραιά στην Ιωάννα για ξελαμπικάρισμα. Οι υπόλοιποι ας ψάχνουν 100ρια
Για πεςΚαλησπερίζω τα παιδιά ... τι λέει σήμερα ? Να κάνω νέα πρόταση για ...βόλτα ?
Για υγιείς αρρώστους σα να λέμεΑγ.Σοφίας , Μ.Κινγκ 4 , και ξέρετε τι με αρεσε πο πολύ ?
Ανοίγει η πόρτα και στο σαλόνι 6, 7 μωρά όλα με ασπρες στολές νοσοκόμας με κουμπια... βαθύ ανοιγμα μπροστά πισω και και καλτσες... Διαλέγεις οτι σε κανει και βουρ ...