Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (12 μέλη και 34 επισκέπτες)

asterias84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια. φανταρος ειμαι κ εχω παει μονο στο spaprive. δε λεω ωραια κοριτσια αλλα τιποτα παραπανω. που προτεινετε να παω κ να περασχ καλα? χαιρετισμους απο 1 λοχο κρουσης 595A/M

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
φιλε ric

για καλη μπριζολα στης ελενης γιου νοου αι θινκ  ;)

αυτη η ιωαννα τι λεει ρε παιδια ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους
φιλε ric

για καλη μπριζολα στης ελενης γιου νοου αι θινκ  ;)

αυτη η ιωαννα τι λεει ρε παιδια ?

I know , I know . αλλα επειδη εχω φαει καλες ξεπετες στα μαγαζι της κυρα λενης , γευματιζω με χαμογελο αλλου .  ;)

οσο για την "πριγκιπισα" ιωαννα εχουν χυθει τονοι διαδικτυακο μελανι ( και οχι μονο ) . διαβασε λιγο πισω .

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
εχω διαβασει μαι ντιαρ
απλα λεω πως να καναμε κανα κονε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπερα !

Καταρχην το 120 σαν χρεωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ας ενημερωθουμε ποιοι χρεωνουν τοσο για να ξερουμε . Εγω ξερω οτι τοσο χρωνε η δημητρατζενηερρικα περσι ( χειμωνας 2007 - 2008 ) .

Οσο για την "πριγκιπισσα" ιωαννα . Αποτι ακουω εχει αναδουλειες οποτε θα βασιστει στους αρρενες πελατες της . Οποιος την θεωρει τοσο καλη επιλογη μπορει να κανει παιχνιδι και στον δικο της χωρο . ( να προλαβω πμ δεν ξερω που ειναι . ευχαριστω )
Φίλτατε Ερρίκο συλαμβάνεσαι αδιάβαστος. Μετά από μαρτυρίες συναγωνιστών (επαναλαμβάνω μαρτυρίες, δεν έχω ιδία άποψη), απαιτούνται από τους νέους πελάτες 120ευρώ στους οίκους angel spa και στου νικόλα. Καλημέρα σας

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλτατε Ερρίκο συλαμβάνεσαι αδιάβαστος. Μετά από μαρτυρίες συναγωνιστών (επαναλαμβάνω μαρτυρίες, δεν έχω ιδία άποψη), απαιτούνται από τους νέους πελάτες 120ευρώ στους οίκους angel spa και στου νικόλα. Καλημέρα σας

καλη σας εσπερα !

συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες ...

δεν εχουμε κανενα λογο να αμφισβιτησουμε τις αναφορες . το πραμα κατα κει παει . καλο θα ηταν να στηριζουμε μαγαζια που αξιζουν τα λεφτα τους .
τα δυο που αναφερθηκαν κατα την ταπεινη αποψη δεν ταξιζουν .

τα σεβη μου ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλη σας εσπερα !

συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες ...

δεν εχουμε κανενα λογο να αμφισβιτησουμε τις αναφορες . το πραμα κατα κει παει . καλο θα ηταν να στηριζουμε μαγαζια που αξιζουν τα λεφτα τους .
τα δυο που αναφερθηκαν κατα την ταπεινη αποψη δεν ταξιζουν .

τα σεβη μου ...
Φίλτατε αποφάσισα να τους γράψω όλους στους όρχεις μου. Θα πηγαίνου αραιά στην Ιωάννα για ξελαμπικάρισμα. Οι υπόλοιποι ας ψάχνουν 100ρια

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλησπερίζω τα παιδιά ... τι λέει σήμερα ? Να κάνω νέα πρόταση για ...βόλτα ? :boobies:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλτατε αποφάσισα να τους γράψω όλους στους όρχεις μου. Θα πηγαίνου αραιά στην Ιωάννα για ξελαμπικάρισμα. Οι υπόλοιποι ας ψάχνουν 100ρια

σωστος . και γω κανω λιγες και προσεκτικες/δοκιμασμενες συνεδριες ...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Αγ.Σοφίας , Μ.Κινγκ 4 , και ξέρετε τι με αρεσε πο πολύ ?
Ανοίγει η πόρτα και στο σαλόνι 6, 7 μωρά όλα με ασπρες στολές νοσοκόμας με κουμπια... βαθύ ανοιγμα μπροστά πισω και και καλτσες... Διαλέγεις οτι σε κανει και βουρ ... :boobies:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αγ.Σοφίας , Μ.Κινγκ 4 , και ξέρετε τι με αρεσε πο πολύ ?
Ανοίγει η πόρτα και στο σαλόνι 6, 7 μωρά όλα με ασπρες στολές νοσοκόμας με κουμπια... βαθύ ανοιγμα μπροστά πισω και και καλτσες... Διαλέγεις οτι σε κανει και βουρ ... :boobies:
Για υγιείς αρρώστους σα να λέμε
εθνικότητες, ηλικίες?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Με μια ματιά θα ΄λεγα για ολα τα γουστα. Πηρε το ματι μου μια μογγολοκινεζοασιατισσα με χειλακια μονο για πουτσοζαν!
αλλα αξιζει σε γενικες γραμμες αρκετα καλες εως καποις πολυ καλες-τουλαχιστον σαν σωματα με τις ποδιες. Αυτη που πηρα εγω -ριτα - προσφερε και κουραμπιε  :uglystupid:!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
αν ζητησω μελομακαρονο λες να με δωσουν η θα πουν ελα τα χριστουγεννα?  :boobies:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Μπαααα  :birdman: απο οτι ειδα ο μπουφες εχει μεχρι και μπακλαβα και καζαν ντιπι :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
και το καζαν ντι πι καλο ειναι για να δουμε τι θα δουμε θελει ραντεβου η πας στα ισα κ ο θεος βοηθος

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
729
Πόντοι
96
για σας μαγκες και χρονια πολλα σας και πολλα μουνια στα γκαβλια σας...επειδη σε 2 μερες εχω γενεθλια και λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα καλο μασαζοπιπινι εχει κανεις συναγωνιστεις να προτεινει τιποτα καλο ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
πανε και θα δεις... :uglystupid:

Stories