Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα, ερχομαι το σ/κ Θεσσαλονικη. Καμια καλη προταση για μασαζακι με φραπε? να βλεπεται το κοριτσι ε...

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπερα στην παρεα....
μετα απο αποχη μακρας διαρκειας,ειπα να ξεκρεμασω την πετσετα,αλλα εχω μεινει πολυ πισω σχετικα με τα τεκτενομενα.
ελπιζω οι παλιοι που με ξερουν να τεινουν μια χειρα βοηθειας..

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
καλημεραααα σε ολους...
δε με λετε εσεις που ξερετε τα πολλα,ενα μασατζιδικο στην αγ.δημητριου τι ξερουμε????με ειπε απο το τηλ.οτι ειναι29χρονων,δεν ξερω αν εβαλε και τα καλοκαιρια μεσα βεβαια...την αγγεελια τη βρηκα απο τον αγγελιοφορο και το τηλ.ειναι 6947......621....αξιζει???

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέρα. Θα μπορούσε καποιος  να με συστήσει να παω στην Έλενα πρωην Βασ Ηρακλείου; Όχι μόνο το τηλέφωνο. Ψαχνω για χώρο που να εστιάζει στο μασαζ και οχι στα υπόλοιπα. Παλιότερα επισκεπτομουνα το olgas day spa και τωρα το αδερφακι του αλλα θα προτιμούσα κοπέλα που να δουλεύει μονη της στο χωρο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ψαχνω για χώρο που να εστιάζει στο μασαζ και οχι στα υπόλοιπα. Παλιότερα επισκεπτομουνα το olgas day spa και τωρα το αδερφακι του αλλα θα προτιμούσα κοπέλα που να δουλεύει μονη της στο χωρο

Αφού ψάχνεις μόνο για μασάζ και όχι στα υπόλοιπα... δεν χρειάζεσαι ούτε την Έλενα, ούτε καμμία Έλενα. Ορίστε ορισμένες προτάσεις, που μπορείς να κάνεις και δώρο αν θέλεις:

Το πρώτο είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμές απ' ότι είδα. Και στην ηρεμία του σπιτιού σου...

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Αφού ψάχνεις μόνο για μασάζ και όχι στα υπόλοιπα... δεν χρειάζεσαι ούτε την Έλενα, ούτε καμμία Έλενα. Ορίστε ορισμένες προτάσεις, που μπορείς να κάνεις και δώρο αν θέλεις:

Το πρώτο είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμές απ' ότι είδα. Και στην ηρεμία του σπιτιού σου...
Μάλλον δεν εξήγησα σωστα. Εννοούσα καλό μασαζ και φραπεδια.  Οχι κατι παραπάνω. Εχω διαβάσει οτι η Έλενα κάνει πολύ καλο μασαζ και επιπλέον είναι μόνη στο χωροπου το προτιμώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Πολύ δυνατή η Έλενα στο μασάζ

Αλλά χωρίς σύσταση δε πάει κανείς

Δοκιμαστή ενεργοποίησε πάλι η είναι ιδέα μου  :boobies:

crzdds