Είναι μονη της η δουλεύουν πολλές μέσα τυπου Μαριαννας; Θα μπορούσες να δώσεις τηλ;οχι δεν είναι αλλά καλύτερα να πάρεις ενα τηλ πρωτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (11 μέλη και 54 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Δοκιμαστή ενεργοποίησε πάλι η είναι ιδέα μου
Απλά σας διαβάζω, ενημερώνομαι και θυμάμαι τα παλιά!
Μάλλον δεν εξήγησα σωστα. Εννοούσα καλό μασαζ και φραπεδια.
Με συγχωρείς τότε φίλε μου. Διάβασα χωρίς κάτι παραπάνω και πήγε το μυαλό μου στο απονήρευτο...
Θα μπορούσες κάπως να βοηθήσεις;Απλά σας διαβάζω, ενημερώνομαι και θυμάμαι τα παλιά!
Με συγχωρείς τότε φίλε μου. Διάβασα χωρίς κάτι παραπάνω και πήγε το μυαλό μου στο απονήρευτο...
kanena kalo magazi shmera anoixto paizeiΘα μπορούσες κάπως να βοηθήσεις;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
ολα εκτος Μαριανναkanena kalo magazi shmera anoixto paizei
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
παιδι μου απονηρευτοΜε συγχωρείς τότε φίλε μου. Διάβασα χωρίς κάτι παραπάνω και πήγε το μυαλό μου στο απονήρευτο...
θα σε παρω μια μερα μαζι μου να σε ξαναπονηρεψω
1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑπαιδι μου απονηρευτο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Θα μπορούσες κάπως να βοηθήσεις;
Έχω αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Και παρ' ότι θα ήθελα να γνωρίσω την Ελένη και να σε βοηθήσω δεν μπορώ...
παιδι μου απονηρευτο
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
Να με πονηρέψεις... Παλιο-σουπιά!
Έχω αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Και παρ' ότι θα ήθελα να γνωρίσω την Ελένη και να σε βοηθήσω δεν μπορώ...
Ομολογώ οτι απο το συγκεκριμένο φορουμ εχω βοηθηθει πολυ και εχω βοηθήσει ατομα οπου μπορουσα ειδικα όταν ημουν μονιμα Θεσσαλονίκη. Δεν περίμενα οτι με την Ελενα θα ήταν τόσο δύσκολο να βρεθεί μια άκρη.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
θα σε παρω κ σενα κ τον 1965 κ αυτος απονηρευτος ειναιΈχω αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Και παρ' ότι θα ήθελα να γνωρίσω την Ελένη και να σε βοηθήσω δεν μπορώ...
εκανες τπτ σημερα 1965
οποιος θελει να τον κανω κονε μ αυτη που εχω avatar ας ερθει πμ
DIMISPRINCE
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε humax
καταρχην καλησπερα
παρολο που εχω παει στο εντελβαεις 4-5 φορες πριν καμια 20 μερεσ μιλησα με την ευα αλλα δεν με θυματε και τετοια χαζα.... εχεις κατι να με βοηθησεις να ξαναπαω αν θελεις με πμ
ευχαριστω
καταρχην καλησπερα
παρολο που εχω παει στο εντελβαεις 4-5 φορες πριν καμια 20 μερεσ μιλησα με την ευα αλλα δεν με θυματε και τετοια χαζα.... εχεις κατι να με βοηθησεις να ξαναπαω αν θελεις με πμ
ευχαριστω
steaved
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα. Επισκεψη στην Ευα σήμερα με τρεις κοπελες στο ροστερ.Κατερίνα(νταρντανούλα αλα sexy), Αννα(pettit και μελαμψη απο τον ηλιο), Νεφελη(ξανθουλα). Θα διαλεγα την Αννα ομως η Ευα μου πρότεινε τη Νεφελη. Ετσι και εγινε... Με το που εβγαλε τα ρουχα, μεταμορφώθηκε ρε παιδια. ελαφρώς φτιαγμένα, κορμαρα με πιασιματα εκει που τα θες. Πολύ καλη , καθαρο νινι, και ανοιχτη στο πασπατεμα γενικά. VfM επιλογή. Σιγουρα θα την ξαναδώ.
steaved
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
καλημερα, η Νεφέλη που λες , δουλευε, πριν στις Μαριαννας;
Ετσι μου ειπε φιλε μου... Δεν ανηκω στο πελατολόγιο της Μαριαννας
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
καλημερα, η Νεφέλη που λες , δουλευε, πριν στις Μαριαννας;
terrorist82
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επίσκεψη σε nirvana spa πετυχα την αλεξια που δουλευε εγνατια 106! εκανε πως δε με γνωρισε η... πετσετα η εσωρουχο μου πε ρε φιλε... εγνατια 106 που με ενα 40αρι τωρα το παιζε ασχετη και νεα στο χωρο! την ειδαν ολες μεγαλες φυσιοθεραπευτριες ! μετα πηγα απεναντι στο 112 περασα με Λαουρα πολυ καλο κομματι αλλα... πετσετα φουλ! αμαν αυτες οι πετσετες πια!!!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.181
- Πόντοι
- 736
Μην ανησυχείτε guys εν όψη Έκθεσης θα πέσουν όλες οι πετσέτεςεπίσκεψη σε nirvana spa πετυχα την αλεξια που δουλευε εγνατια 106! εκανε πως δε με γνωρισε η... πετσετα η εσωρουχο μου πε ρε φιλε... εγνατια 106 που με ενα 40αρι τωρα το παιζε ασχετη και νεα στο χωρο! την ειδαν ολες μεγαλες φυσιοθεραπευτριες ! μετα πηγα απεναντι στο 112 περασα με Λαουρα πολυ καλο κομματι αλλα... πετσετα φουλ! αμαν αυτες οι πετσετες πια!!!